Custom Firmware 5.03 & 5.50 Prometheus-2 Released

آقا من نصب کردم
ولی بازی eye pet اجرا نمیشه
یعنی میره تو بازی ولی کامل نیست . یه ویدئو تو یوتیوب دیدم که طرف با همین Prometheus بازی رو اجرا کرد .http://www.youtube.com/watch?v=AyA9yyrLKnU
کسی می تونه کمک کنه ؟
PSP slim 2000 Custom Firmware 5.50 GEN-D3 بود که الان شده Prometheus

آخرین ویرایش:
آقا من نصب کردم
یعنی میره تو بازی ولی کامل نیست . یه ویدئو تو یوتیوب دیدم که طرف با همین Prometheus بازی رو اجرا کرد .http://www.youtube.com/watch?v=AyA9yyrLKnU
کسی می تونه کمک کنه ؟
ورژن چندشو نصب کردی.......
اگه قدیمی تر از 4 ه ، 4 رو نصب کن:
لینک دانلود

آقا من نصب کردم
کسی می تونه کمک کنه ؟
این ورژن های 1.2.3.4 هیچ فرقی با هم ندارن!فقط باگ ها بر طرف شدن!(ورژن 4 فقط می تونه بازی مانستر جدید رو اجرا کنه همین!)
صبر کنید تا 1 الی 2 هفته دیگه 6.20 هک شده میاد!

تو این ویدئویی که لینکش هست پسره بازی رو اجرا کرده
برای من هم هم بازی اجرا میشه ولی همون اول به جای اینکه منوی بازی بیاد بعد از پیغام press any button دیگه چیزی نمیاد
یعنی ممکنه از فایل iso باشه ؟
خدا کنه 6.2 زودتر بیاد

سلام
من یه مشکل با psp پیدا کردم psp 2000 کرک موقت بود روش GEN B نصب بود و بازی ها رو اجرا می کرد
آپدیتش کردم به GEN D و برنامه prometheus رو روش نصب کردم برای اجرای خدای جنگ جدید اجرام شد ولی بازی سیو نمیشد و می رفتی واسه سیو خاموش میشد هر بازی دیگه ای که روش نصب می کنی اجراش میکنه ولی به محض شروع بازی خاموش میشه
رم رو عوض کردم ریستش کردم فریمور قبلی که باهاش کار می کرد رو نصب کردم ولی مشکل حل نشد میشه راهنماییم کنید مشکل از چیه
دیگه هیچ بازی رو اجرا نمی کنه همش خاموش میشه

سلام
من یه مشکل با psp پیدا کردم psp 2000 کرک موقت بود روش GEN B نصب بود و بازی ها رو اجرا می کرد
آپدیتش کردم به GEN D و برنامه prometheus رو روش نصب کردم برای اجرای خدای جنگ جدید اجرام شد ولی بازی سیو نمیشد و می رفتی واسه سیو خاموش میشد هر بازی دیگه ای که روش نصب می کنی اجراش میکنه ولی به محض شروع بازی خاموش میشه
رم رو عوض کردم ریستش کردم فریمور قبلی که باهاش کار می کرد رو نصب کردم ولی مشکل حل نشد میشه راهنماییم کنید مشکل از چیه
دیگه هیچ بازی رو اجرا نمی کنه همش خاموش میشه
شما پی اس پیت موقت هست؟اونوقت GEN D نصب کردید؟!مگه می شه؟!
شما دقیق نوع پی اس پیت و فریم ویر حال حاضرت رو به من بگو(دقیق)

سلام
ببخشيد شما درست ميگي من اشتباهي تايپ كردم
من فريمور GEN C رو نصب كردم و بقيه مراحل كه اينجوري شد .
به نظرت مشكل از چيه ؟ :(
شما زمانی که می وارد برنامه ی پچ می شید!( prometheus )فکر می کنم یه گزینه unistall داره اونو بزنید بینید درست می شه یا نه!
اگر نشد بیا یه روش دیگه بهت می گم!

سلام
مرسی از راهنماییت
این کارو کردم به غیر از unistal کردن برنامه prometheus حتی GEN C رو هم unistal کردم بعد فرمت رم و ریستارت و بعد کرکش کردم و بعد GEN B رو نصب کردم اما بازم همین جوری بود :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or