Custom Firmware 5.03 & 5.50 Prometheus-2 Released

من وقتي با اون ChikenR2 و CFWEnabler كپي خورش مي كنم ، مينويسه : M33
.
.
.
.
و بعدش وقتي پچ شما رو نصب مي كنم ، مينويسه : Prome-3 5.03

از وقتي هم كه اين پچ رو نصب كردم ديگه M33 هم نمينويسه... :-s

پج رو نصب كنم يا نكنم ، مي نويسه Prome-3 5.03
چه مشکلی داره بذار بنویسه!الان مشکلی داره مگه؟!;)
با نصب این برنامه به مشکل نمیخوریم؟؟؟
من FAT دارم و اخرین ورژن یعنی : Custom Firmware 5.50 GEN-D3
رو نصب کردم با نصب این برنامه.
1میتونم FIFA11 رو بازی کنم؟
2.ایراداتی که ممکنه با نصب این برنامه بهش بر بخورم چیه؟؟؟؟

تنها ایرادش فکر می کنم با سیوی های قبلی به مشکل می خورید که فکر می کنم در ورژن 4 این برنامه مشکل بر طرف شده(یه بکاپ از سیوهاتون بگیرید!)

سلام دوباره داش طاهر این پی اس پی رو وقتی خریدم باید از کجاش بفهمم که gen فریمورش رو درست کرده یا m33 ممنون میشم بگی...
در کل کپی خور موقت 5.03 gen c یا 5.03 hen هست 5.00 m33 هست که فیک هست!(کمتر می ریزن!)

به میسر زیر برید:
setting>system setting>system information

سلام طاهر جان ببخشید من سوالم کمی دور از موضوع تاپیکه شرمنده ولی مرگ و زندگیه دیگه داش من یه god of war ghost of sparta دانلود کردم بعد یه فایل rar هستش وقتی بازش میکنم دو تا فایل میاد یکیش پوشه هست که psp-game هست یکی دیگه umd data.bin هست من باید چه کار کنم الان که بتونم بازی رو اجرا کنم ؟!

سلام طاهر مشکلم حل شد بازی ها رو ریختم الان با 5.03 GEN آپدیت کردم بعد اومدم این کاستوم فریمور رو ریختم اجراشم کردم حالا بازی GOD OF WAR GHOST OF SPARTA رو اجرا نمی کنه و ارور میده که GAME COULD NOT START باید چه کنم؟

سلام طاهر مشکلم حل شد بازی ها رو ریختم الان با 5.03 GEN آپدیت کردم بعد اومدم این کاستوم فریمور رو ریختم اجراشم کردم حالا بازی GOD OF WAR GHOST OF SPARTA رو اجرا نمی کنه و ارور میده که GAME COULD NOT START باید چه کنم؟
قبل از اینکه پچ رو بریزید امتحان کردید ببینید میاد!
الان فریم ویر دستگاه رو چی می نویسه؟!

داش طاهر سلام دوباره ببین این مساله فریم و اینا برام مهم نیست یه اتفاقی افتاده من نمیدونم چرا اینجوری شد؟
ببین من پی اس پیم دور ال سی دیش یه کادری هست که سفیده ببین منظورم این که دور ال سی دیش یه حاله ای ایجاد شده این چه جوریه قضیش؟ ال سی دیم سوخته؟
راهنمایی کن مثل همیشه دمت گرم

داش طاهر سلام دوباره ببین این مساله فریم و اینا برام مهم نیست یه اتفاقی افتاده من نمیدونم چرا اینجوری شد؟
ببین من پی اس پیم دور ال سی دیش یه کادری هست که سفیده ببین منظورم این که دور ال سی دیش یه حاله ای ایجاد شده این چه جوریه قضیش؟ ال سی دیم سوخته؟
راهنمایی کن مثل همیشه دمت گرم
تو اون تاپیک گفتم برای منم همین طور هست!(اولش نبود از اثر گذر زمان اینطوری شد!5 سال)

فکر نکنم!
یه عکس سیاه سیاه تو پی اس پی بنداز ببین نقطه های سفید می بینید!
نمیتونم طاهر جان میترسم از حالت کپی خور بودنش بره اخه خودت یه بار گفتی اگر تو فولدر picture چیزی بریزید فریمی که پیاده کردید مشکل براش پیش میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or