Crytek : هدف Crysis 2 کنار زدنِ Call Of Duty است

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت
درود

crysis-2,X-P-244861-13.jpg

حتما شما هم داستان نخ نمای ادعاهای EA در مورد مقابله کردن و شکست دادن Call Of Duty و دو بازی مدرن ان یعنی Modern Warfare 1 و 2 را شنیده اید ! در اخرین ادعای انها غلبه ی Bad Company 2 بر Modern Warfare 2 حتمی بود ولی دیدید که باز هم بازی EA نتوانست جنگ فروش را از رقیب معروف تر خود ببرد . اگر این را به یاد آوردید باید بگویم رئیس Crytek UK اقای Karl Hilton در مصاحبه ای که با Gamasutra داشته است حرفهای جالبی در مورد Call of Duty زده است . هیلتون در این مصاحبه میگوید : " اگر به مالتی پلیر بنگرید انها ارقام عالی را در جذب مخاطب و فروش بدست اورده اند ، ما میخواهیم به چیزی بیشتر از انچه انها دارند دست یابیم " .
ایا این یکی از خصوصیات اخلاقی سازندگان بازی هاست که برای هم ادعا کنند و یکدیگر را بکوبند ؟ به نظر میرسد با خرید استدیو ها و قرار داد هایی که EA و Activision با انها بسته اند ، جنگ سختی بین این دو شرکت در زمینه ی ساخت و فروش بازی FPS به وجود امده است .
استدیو Crytek UK در حال حاضر مشغول به ساختن قسمت مالتی پلیر بازی Crysis 2 است .

بدبختی اینجاست تا دیروز فن های PC متفق القول بر این عقیده استوار بودن که CRYSIS 2 خراب میکنه و اون اندک اعتبار PC ش هم از دست میده

منظور گرافیک بازی بود نه چیز دیگه:|

تجربه BC2 و اخيراً MOH نشون ميده بهتره زياد توجهی به سخنان ارزشمند عزيزان EA ....
من به MOH کاری ندارم ولی خواهشا با BC2 شوخی نکن:d BC2 به مراتب کیفیتش از mw2 بالاتر بود(حداقل برا من)

من به MOH کاری ندارم ولی خواهشا با BC2 شوخی نکن:d BC2 به مراتب کیفیتش از mw2 بالاتر بود(حداقل برا من)
ببخشید ولی واقعا از چه نظر کیفیت بهتری داشت؟ کمپین هیحان انگیزتر با داستان بهتر یا چی؟!

نه.شما جنگ و رقابت بين بازيهارو با جنگ رواني اشتباه گرفتي.فكر نميكنم رقابتي كه ايجاد شده اسمش جنگ رواني باشه
رقابت به اونی میگن که خیلی سالم بازی بخواد رقابت کنه نه همه رو بکوبونه و به همه بازی ها ایراد بگیره ، خب اگر قدرتشو داره این بازی؛ چرا به همگان نشون نمیده؟! رقابت یعنی حدقل بازی رقابت کننده با حریف امتیاز بیشتری بگیره ! نه قبل از عرضه بازی همچین چیزایی رو بگه!
چرا تا هر چه به انتشار Crysis 2 نزدیک میشیم این حرفا رو میزنه؟! عزیزم به این میگن راه انداختن جنگ روانی و تبلیغات!همه الان میگن WOW!ببین این Crysis2 چی میشه که سازنده اینارو میگه! وااااو ! میگه CODرو کنار میزنه ! پس من میخرم این Crysis 2 رو!

پ.ن: پس نتیجه میگیرم که COD بسیار بزرگه که همه قصد رقابت باهاش رو دارن! اما انگار EA به خون COD تشنه هست، چون EA ثابت کرده که دنبال سود کلان ــه ؛ توی بازی های مولتی هم سری COD بیشترین فروش رو داره ، پس EA هم چشم دیدن این فروش خوب COD رو نداره!
پ.ن 2 :BF میخواست MW2 رو شکسته بده ، MOHهم همینطور!:))

آخرین ویرایش:
ببخشید ولی واقعا از چه نظر کیفیت بهتری داشت؟ کمپین هیحان انگیزتر با داستان بهتر یا چی؟!
اون فیزیکی که BC2 داشت یزرشم MW2 نداشت تخریب پزیریه BC2 هم که دیگه جای حرف نداره
به نظر من MW2 رو فقط میشه یه بازی که هیچ شبیه سازی واقعی از جنگ نداره. فقط هیجان زیاد همین و گیم پلی در گیر کننده زمانی هم که MEDAL OF HONOR عرضه شد توی نقد ها که MOH بسیار به جنگ واقعی شبیه تر است اشاره شد کلا به نظر من بازیای شوتر چه مدرن چه قدیم باید بیشترین شبیه سازی به جنگ واقعی رو داشته باشه
چی بود اخه تو MW2 رو هوا میپردی نوردبونو میگرفتی

رقابت به اونی میگن که خیلی سالم بازی بخواد رقابت کنه نه همه رو بکوبونه و به همه بازی ها ایراد بگیره ، خب اگر قدرتشو داره این بازی؛ چرا به همگان نشون نمیده؟! رقابت یعنی حدقل بازی رقابت کننده با حریف امتیاز بیشتری بگیره ! نه قبل از عرضه بازی همچین چیزایی رو بگه!
چرا تا هر چه به انتشار Crysis 2 نزدیک میشیم این حرفا رو میزنه؟! عزیزم به این میگن راه انداختن جنگ روانی و تبلیغات!همه الان میگن WOW!ببین این Crysis2 چی میشه که سازنده اینارو میگه! وااااو ! میگه CODرو کنار میزنه ! پس من میخرم این Crysis 2 رو!

پ.ن: پس نتیجه میگیرم که COD بسیار بزرگه که همه قصد رقابت باهاش رو دارن! اما انگار EA به خون COD تشنه هست، چون EA ثابت کرده که دنبال سود کلان ــه و توی بازی های مولتی سری COD بیشترین فروش رو داره ، EA هم چشم دیدن این داستان رو نداره!
پ.ن 2 :BF هم میخواست MW2 رو شکسته بده ، MOHهم همینطور!:))

فكر نميكنم الان رقابت ناسالم باشه.و يه چيز ديگه اين كه ea هميشه نشون داده كه بازيهاش سطح كيفي بالايي دارن.در ضمن فكر نميكنم сrysis نمره هاي كمي از مجلات و سايتها گفته باشه.كوچكترين افتخار اين بازي گرافيك مهشر اين بازي هست كه تمام сod هارو روي هم بذاريم نميتونن همچين گرافيكي داشته باشن.حتي در مقابل شماره اول اين بازي
در ضمن به نظر من ea با عرضه bbc2 تونست сod رو نه از لحاظ فروش بلكه از نظر گيم پلي و واقع گرايانه بودن بازي كنار بزنه

منظور گرافیک بازی بود نه چیز دیگه:|

اگر منظور گرافیک بوده پس رسما باید برای CRYSIS 2 عزایی عمومی اعلام کنیم نه این که بخواد با HALO:RACHE و COD تو گیم پلی و فروش مقایسه بشه

پ.ن 2 :BF میخواست MW2 رو شکسته بده ، MOHهم همینطور!:))

bc2 عالی بود
حداقلش وقتی بازی میکردی واقعا احساس میکردی که توی نبرد واقعی هستی
اما cod انگار داشتی ارکید بازی میکردی
فیزیکی که bc2 داشت شما یه درصدشم توی cod نمیتونستی تجربه کنی

به نظر من cod رو له کرد
همه چیز که فروش نیست

اگر منظور گرافیک بوده پس رسما باید برای CRYSIS 2 عزایی عمومی اعلام کنیم نه این که بخواد با HALO:RACHE و COD تو گیم پلی و فروش مقایسه بشه

منظور خراب کردن گرافیکش رو نسبت به نسخه 1 گفتیم
وگرنه نگاش به cod میرزه:))

فكر نميكنم الان رقابت ناسالم باشه.و يه چيز ديگه اين كه ea هميشه نشون داده كه بازيهاش سطح كيفي بالايي دارن.در ضمن فكر نميكنم сrysis نمره هاي كمي از مجلات و سايتها گفته باشه.كوچكترين افتخار اين بازي گرافيك مهشر اين بازي هست كه تمام сod هارو روي هم بذاريم نميتونن همچين گرافيكي داشته باشن.حتي در مقابل شماره اول اين بازي
در ضمن به نظر من ea با عرضه bbc2 تونست сod رو نه از لحاظ فروش بلكه از نظر گيم پلي و واقع گرايانه بودن بازي كنار بزنه
...

اصولا از یوزر شما ، محل سکونتتون ، پست هاتون ، نوع بحث کردن و خلاصه هرچی دیگه بگید معلومه که هدفتون از بحث کردن چیه ... توی تمام تاپیک ها کوچکترین حرفی از EA بیاد شما میاین به کورکورانه ترین شکل ممکن از طرفداری میکنین ... وقتی میگید "
و يه چيز ديگه اين كه ea هميشه نشون داده كه بازيهاش سطح كيفي بالايي دارن.در ضمن فكر نميكنم сrysis نمره هاي كمي از مجلات و سايتها گفته باشه. " یعنی هیچ اطلاعی اینکه مثلا استدیویی در کار هست و اینا ندارید !
BBC2 هم DICE ساخت . عزیزم اینو save کن . EA ناشره این بازی هاست ! گرچه خودم EA رو جزو 3 کمپانی محبوبم میدونم چونکه همیشه وقتی NBA 98 بازی میکردیم و اون تیکه معروف EA SPORTS رو میدیدم کلی ذوق میکردم ، اما کسانی مثل شما بیشتر نفرت آدم رو نسبت به یه چیز بیشتر میکنه !

EA یکی از آشغال ترـــین کیفیت های بازی رو داره (کلی میگما)اصلا این EA تا ناشر میشه بازی نابود میشه! EA مگه سازندس دوست گرامی؟!
-اگر شما کلا به گرافیک اهمیت میدی ، که باید به قول دوستمون عزای عمومی اعلام کرد!
-نگو اینو باو! واقع گرایانه وبهترین بازی سری جنگی همین COD هست!
من فقط BBC 2 رو توی فیزیک و تخریب پذیری عالی میدونم! وگر نه اصلا نمیشه با COd mw2 مقایسش کرد!
پ.ن: Pc بازان عزیز! من کلا نسخه کنسولی این بازی ها منظورمه ، کاری هم به PC ندارم که کدوم بهتره!
اره درسته طرفدار سر سخت ea هستم و همه ي اون چيزهايي كه شما گفتيد رو محض اطلاعتون بگم كه خودم ميدونم.فكر نميكنم نيازي باشه از اين بيشتر بگم:-/
این یعنی شما در ملع عام به اشتباهات خودت پی بردی! دیگه من جواب شما رو نمیدم چون واقعا هیچی نمیدونی!

آخرین ویرایش:
...

اصولا از یوزر شما ، محل سکونتتون ، پست هاتون ، نوع بحث کردن و خلاصه هرچی دیگه بگید معلومه که هدفتون از بحث کردن چیه ... توی تمام تاپیک ها کوچکترین حرفی از EA بیاد شما میاین به کورکورانه ترین شکل ممکن از طرفداری میکنین ... وقتی میگید "
و يه چيز ديگه اين كه ea هميشه نشون داده كه بازيهاش سطح كيفي بالايي دارن.در ضمن فكر نميكنم сrysis نمره هاي كمي از مجلات و سايتها گفته باشه. " یعنی هیچ اطلاعی اینکه مثلا استدیویی در کار هست و اینا ندارید !
BBC2 هم DICE ساخت . عزیزم اینو save کن . EA ناشره این بازی هاست ! گرچه خودم EA رو جزو 3 کمپانی محبوبم میدونم چونکه همیشه وقتی NBA 98 بازی میکردیم و اون تیکه معروف EA SPORTS رو میدیدم کلی ذوق میکردم ، اما کسانی مثل شما بیشتر نفرت آدم رو نسبت به یه چیز بیشتر میکنه !

اره درسته طرفدار سر سخت ea هستم و همه ي اون چيزهايي كه شما گفتيد رو محض اطلاعتون بگم كه خودم ميدونم.فكر نميكنم نيازي باشه از اين بيشتر بگم:-/

این EA هم چقدر عجول تشریف داره! شما که اساتید Jason West و Vince Zampella رو گرفتین. اگه کسی بتونه CoD رو شکست بده، همون سازنده هاش هستن. ;)
حالا واقعا نمیشه گفت EA مضخرفه چون بازیایی مثل FIFA,DEAD SPACE,BAD COMPANY 2 .... از شانس بدشون رفتن به اسم این شرکت حورده :d ولی نباید فرامشو بشه که َشرکت EA به اولین چیزی که فکر میکنه سوده بازیه بعد کیفیت یعنی توی این چند ساله با بازیایی که بیرون داده این رو نشون داده

ولی از یوزر و محل سکونت این EAEAEA دیگه تا ته قضیه رو میشه خوندش:d
شما اگه EA رو قبل از تعویض مدیریت (دو سه سال پیش) میدیدین، چی می گفتین! الان Riccitiello خیلی شرکت رو سر و سامون داده تازه!

آخرین ویرایش:
EA یکی از آشغال ترـــین کیفیت های بازی رو داره (کلی میگما)اصلا این EA تا ناشر میشه بازی نابود میشه! EA مگه سازندس دوست گرامی؟!
-اگر شما کلا به گرافیک اهمیت میدی ، که باید به قول دوستمون عزای عمومی اعلام کرد!
-نگو اینو باو! واقع گرایانه وبهترین بازی سری جنگی همین COD هست!
من فقط BBC 2 رو توی فیزیک و تخریب پذیری عالی میدونم! وگر نه اصلا نمیشه با COd mw2 مقایسش کرد!
پ.ن: Pc بازان عزیز! من کلا نسخه کنسولی این بازی ها منظورمه ، کاری هم به PC ندارم که کدوم بهتره!
حالا واقعا نمیشه گفت EA مضخرفه چون بازیایی مثل FIFA,DEAD SPACE,BAD COMPANY 2 .... از شانس بدشون رفتن به اسم این شرکت حورده :d ولی نباید فرامشو بشه که َشرکت EA به اولین چیزی که فکر میکنه سوده بازیه بعد کیفیت یعنی توی این چند ساله با بازیایی که بیرون داده این رو نشون داده

ولی از یوزر و محل سکونت این EAEAEA دیگه تا ته قضیه رو میشه خوندش:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or