Crytek : هدف Crysis 2 کنار زدنِ Call Of Duty است

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت
درود

crysis-2,X-P-244861-13.jpg

حتما شما هم داستان نخ نمای ادعاهای EA در مورد مقابله کردن و شکست دادن Call Of Duty و دو بازی مدرن ان یعنی Modern Warfare 1 و 2 را شنیده اید ! در اخرین ادعای انها غلبه ی Bad Company 2 بر Modern Warfare 2 حتمی بود ولی دیدید که باز هم بازی EA نتوانست جنگ فروش را از رقیب معروف تر خود ببرد . اگر این را به یاد آوردید باید بگویم رئیس Crytek UK اقای Karl Hilton در مصاحبه ای که با Gamasutra داشته است حرفهای جالبی در مورد Call of Duty زده است . هیلتون در این مصاحبه میگوید : " اگر به مالتی پلیر بنگرید انها ارقام عالی را در جذب مخاطب و فروش بدست اورده اند ، ما میخواهیم به چیزی بیشتر از انچه انها دارند دست یابیم " .
ایا این یکی از خصوصیات اخلاقی سازندگان بازی هاست که برای هم ادعا کنند و یکدیگر را بکوبند ؟ به نظر میرسد با خرید استدیو ها و قرار داد هایی که EA و Activision با انها بسته اند ، جنگ سختی بین این دو شرکت در زمینه ی ساخت و فروش بازی FPS به وجود امده است .
استدیو Crytek UK در حال حاضر مشغول به ساختن قسمت مالتی پلیر بازی Crysis 2 است .

ظاهرا همه دارن شاخ و شونه میکشن واسه هم.
یکی میگه مگه جرات داری از COD بزنه جلو، اون یکی: Killzone 3 بزن حالا هم شد هیلو.:-/

یا بابا گفتن هدفشون اینه دیگه :دی شما ها تو زندگی هدف نذارین؟ مگه به همشون رسیدین؟ :دی

• Like
Reactions: Cloud Strife
عمراااااااااااا)x
عمرا بتونه
هرکی بخواد اینکارو بکنه مثه MoH بدبخت میشه!

بيشتر دقت كن moh بدبخت نشد.خيالتون جمع باشه

وقتی MW رو با CRYSIS در مورد فروشش مقایسه میکنید دیگه معلومه مبحث تایپیک به ترکستان است کلا همینجوری هستیم ما به دیگر مزایای یک بازی توجه نداریم

چرا مقايسه نكنيم مگه چه اشكالي داره.خيال شما جمع كه به همين راحتي ها هم call of نميتونه اينطور ادامه بده

YeeeP
والا باید به این موضوع توجه کرد که چرا کلا EA علاقه به راه انداختن این بازی ها و جنگ روانی رو داره؟!
اگر بازیش شاخ تره و "کلا " قدرت کنار زدن COD رو داره:)) ، چرا اینقدر شلوغش میکنه؟!

نه.شما جنگ و رقابت بين بازيهارو با جنگ رواني اشتباه گرفتي.فكر نميكنم رقابتي كه ايجاد شده اسمش جنگ رواني باشه
در ضمن مسلم هست كه بازيش شاخ تره

بابا اینا دیگه شورشو دراوردن !! حالا هی بگن ما اینکارا میکنیم از فلانی سرتریم و ... بازیش بیاد همه چیز مشخص میشه . کلا جنگ روانیه جالبی میکنه EA و CRYTEK از این پس یه این دو شرکت میگیم شرکتهای خاص !!

بله مسلمه كه جالبه

بازم ea جک گفت.هروقت تونستن گیم پلی cod تحویل ملت بدن اونوقت از این ادعاها بکنن.سر جریان bc هم از این جکها کم نگفتن

جك نگفت.بلكه حقيقت رو گفت.البته شنيدن حقيقت سخته.در ضمن فكر ميكنم گيم پلي بالاتر از cod هم تحويل دادن يكم بايد برگرديد به عقب....اره درسته bbc2

فعلاً که رقيب گنده تری مثل KZ3 دارن :))

چقد اين EA جالبه :))

كي crysis
درسته من هم مثل شما فكر ميكنم كه cod نميتونه با crysis مقابله كنه

کم کم متوجه میشن با CODهم نباید وارد رقابت میشدن!:d

=))=))=))=))=))

دیگه کار به جایی رسیده که بچه های bc از ea ایراد میگیرن:))

مطمئن باشین از نظر گیم پلی cod رو کنار میزنه
از نظر گرافیک هم که کل بازیها رو

i474845_crs.jpg

i474845_crs.jpg

وحید ما دو میلیون بار زدیم این حرفارو ولی کو ، کو گوش شنوا !:d

البته یه عامل این نظرات هم توفیق نداشتن تجربه ی CRYSIS ِ:d

i474845_crs.jpg
وحید جان از نظر گرافیک وقتی قراره بازی با کارتهای GTX 580 سازگار باشه مطمون باش دست کم تا دو سال رقیبی از نظر گرافیکی نداره (مثل قسمت اول)، البته برای موفقیت همیشه گرافیم بالا ملاک نیست و گیم پلی مهمترین عامله.

تو چرا اسمت با من یکیه؟:d

وحید ما دو میلیون بار زدیم این حرفارو ولی کو ، کو گوش شنوا !:d

البته یه عامل این نظرات هم توفیق نداشتن تجربه ی CRYSIS ِ:d

من مطمئنم بازی ریلیز شه یهو همه نظرا بر میگرده:d

وحید جان از نظر گرافیک وقتی قراره بازی با کارتهای GTX 580 سازگار باشه مطمون باش دست کم تا دو سال رقیبی از نظر گرافیکی نداره (مثل قسمت اول)، البته برای موفقیت همیشه گرافیم بالا ملاک نیست و گیم پلی مهمترین عامله.

تو چرا اسمت با من یکیه؟:d

به نظر من گیم پلی شماره اول خیلی هم توپ بود
روی speed میذاشتی گیم پلی بازی 2 برابر cod سریع تر میشد و کلا خیلی رون بود>:d<

گرافیک هم من سر این قضیه کنسول ها نگرانم فقط:-s

اسم تو با من یکیه نه اسم منb-)

گرافیک این بازی روی LCD به اندازه یه PC خفن نخواهد بود؟

مگه lcd معجزه میکنه>=))

تو تریلرها که بازی خیلی به سمت گیم پلی هیلو(شوتینگ سریع و بدون کاور) نزدیک شده بود که این خیلی قدم بزرگیه چون بازیهای بدون نوآوری و شوتینگ خالص زیاد داشتیم(mw2,bc2,moh)
امیدواریم که خوب از اب دربیاد. هیلو ریچ سطح انتظارها رو خیلی عوض کرده.

بدبختی اینجاست تا دیروز فن های PC متفق القول بر این عقیده استوار بودن که CRYSIS 2 خراب میکنه و اون اندک اعتبار PC ش هم از دست میده

بدبختی اینجاست تا دیروز فن های PC متفق القول بر این عقیده استوار بودن که CRYSIS 2 خراب میکنه و اون اندک اعتبار PC ش هم از دست میده
خب اشتباه کردن.
کی گفته Crysis رو PC یه ذره اعتبار داره؟
هر کی گفته بهم بگو تا حالشونو جارو کنم.:d

جدا از شوخی Crysis بیشتر محبوبیتش رو مدیون نسخه PC هست نه چیز دیگه.

بازی حالا میاد معلوم میشه کی راست میگه این بحث هارو بزارید برا اون موقع!
YOU GOT THAT؟

ولی از حق نگذریم CRYSIS یه چیز دیگست;)

اگرم به موفقیت فوقالعاده ی CRYSIS 2 شک دارید ، بازم KZ 3 بازی کنید و لذت ببرید:d
تجربه BC2 و اخيراً MOH نشون ميده بهتره زياد توجهی به سخنان ارزشمند عزيزان EA ....

کلا شرکتا عادت دارن واسه هم خطو نشون بکشن من نمیدونم چه پدر کشتگی با هم دارن یادمه روزی که medal of honor عرضه شد همون روز چنتا تریلر از قسمت سینگل و مولتی cod black ups بازی اومد یا یکی دیگه روزی که hawx 2 واسه x360 عرضه شد یادمه فرداش تریلر ace combat جدید اومد کلا رقابته دیگه ولی رقابت نامردی!!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or