Crytek : هدف Crysis 2 کنار زدنِ Call Of Duty است

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت
درود

crysis-2,X-P-244861-13.jpg

حتما شما هم داستان نخ نمای ادعاهای EA در مورد مقابله کردن و شکست دادن Call Of Duty و دو بازی مدرن ان یعنی Modern Warfare 1 و 2 را شنیده اید ! در اخرین ادعای انها غلبه ی Bad Company 2 بر Modern Warfare 2 حتمی بود ولی دیدید که باز هم بازی EA نتوانست جنگ فروش را از رقیب معروف تر خود ببرد . اگر این را به یاد آوردید باید بگویم رئیس Crytek UK اقای Karl Hilton در مصاحبه ای که با Gamasutra داشته است حرفهای جالبی در مورد Call of Duty زده است . هیلتون در این مصاحبه میگوید : " اگر به مالتی پلیر بنگرید انها ارقام عالی را در جذب مخاطب و فروش بدست اورده اند ، ما میخواهیم به چیزی بیشتر از انچه انها دارند دست یابیم " .
ایا این یکی از خصوصیات اخلاقی سازندگان بازی هاست که برای هم ادعا کنند و یکدیگر را بکوبند ؟ به نظر میرسد با خرید استدیو ها و قرار داد هایی که EA و Activision با انها بسته اند ، جنگ سختی بین این دو شرکت در زمینه ی ساخت و فروش بازی FPS به وجود امده است .
استدیو Crytek UK در حال حاضر مشغول به ساختن قسمت مالتی پلیر بازی Crysis 2 است .

حالا واقعا نمیشه گفت EA مضخرفه چون بازیایی مثل FIFA,DEAD SPACE,BAD COMPANY 2 .... از شانس بدشون رفتن به اسم این شرکت حورده :d ولی نباید فرامشو بشه که َشرکت EA به اولین چیزی که فکر میکنه سوده بازیه بعد کیفیت یعنی توی این چند ساله با بازیایی که بیرون داده این رو نشون داده

ولی از یوزر و محل سکونت این EAEAEA دیگه تا ته قضیه رو میشه خوندش:d
آره! من خودم عاشق FIFA , Sims , Dead space و حتی این Bad company هستم! اما یکدفعه آمپر رفت بالا نفهمیدم چی نوشتم:دی

=))=))=))=))

بهترین بازی 2010 ناشرش این شرکت بود
mass effect 2
بازی عالیه dragon age ناشرش این شرکت بود
dead space ناشرش این شرکت بود
fifa 11 ناشرش این شرکت بود
شما چطور میگی دست رو هر بازی بزاره به گند کشیده میشه؟
خودتونم نمیفهمین چی میگین
مراجعه بشه به بالا....
دوست داری ذغال بریزی توی آتیش دوست عزیز؟! منم میتونم یه لیست از بازی هایی که به جک سال تشبیه شده و کاملا اتفاقی ناشر این بازی ها EA بوده رو تهیه کنم که همگی به گریه بیوفتید!من خودم یکی از کمپانی های محبوبم همین EA هست، اما این پست "فقط" برای جواب دادن EAEAEA بود که بی اساس حرف زد و یه جماعتی رو عصبانی کرد...

آخرین ویرایش:
EA یکی از آشغال ترـــین کیفیت های بازی رو داره (کلی میگما)اصلا این EA تا ناشر میشه بازی نابود میشه!

!

=))=))=))=))

mass effect 2
حرفای خنده دار نزنین دیگه

حالا واقعا نمیشه گفت EA مضخرفه چون بازیایی مثل FIFA,DEAD SPACE,BAD COMPANY 2 .... از شانس بدشون رفتن به اسم این شرکت حورده :d ولی نباید فرامشو بشه که َشرکت EA به اولین چیزی که فکر میکنه سوده بازیه بعد کیفیت یعنی توی این چند ساله با بازیایی که بیرون داده این رو نشون داده

ولی از یوزر و محل سکونت این EAEAEA دیگه تا ته قضیه رو میشه خوندش:d

چه عجب يك نفر يه حرف درست حسابي زد.ولي يه چيزي كه هست قبول دارم ea خيلي به فكر سود هست توي بازيهاش تا كيفيت ولي اين خاصيت تمام شركتهاي جهانه .حالا يكي بيشتر يكي كمتر
اگه ميشه اينقدر هم به نام و مشخصات كاربري من گير نديد

EA یکی از آشغال ترـــین کیفیت های بازی رو داره (کلی میگما)اصلا این EA تا ناشر میشه بازی نابود میشه! EA مگه سازندس دوست گرامی؟!
-اگر شما کلا به گرافیک اهمیت میدی ، که باید به قول دوستمون عزای عمومی اعلام کرد!
-نگو اینو باو! واقع گرایانه وبهترین بازی سری جنگی همین COD هست!
من فقط BBC 2 رو توی فیزیک و تخریب پذیری عالی میدونم! وگر نه اصلا نمیشه با COd mw2 مقایسش کرد!
پ.ن: Pc بازان عزیز! من کلا نسخه کنسولی این بازی ها منظورمه ، کاری هم به PC ندارم که کدوم بهتره!

این یعنی شما در ملع عام به اشتباهات خودت پی بردی! دیگه من جواب شما رو نمیدم چون واقعا هیچی نمیدونی!

اره واقعا cod واقع گرايانه بود:)):)):)):)):))
من كه فكر ميكردم همينجا جنگ شده>:)
در ضمن شما يه جا گفتيد كه یکی از آشغال ترـــین کیفیت های بازی رو داره (کلی میگما)اصلا این EA تا ناشر میشه بازی نابود میشه!
بايد بگم ديگه اين حرفتون ادم رو به خنده ميندازه چون با اين حرف به يه سري از بازيها كه نظريش رو نديدم داره توهين ميشه مثل mass effect مثل dead space مثل sims مثل fifa و مثل .................

=))=))=))=))

mass effect 2
حرفای خنده دار نزنین دیگه
ولی یور قضیرم نگاه کنیم راست میگه وجدانی بعضی بازیاش اصلا دور از جون بازی:d

تو همین چند نسخه NEDD FOR SPEED چجور گند زد حتی SHIFT صدای همه ماشینا عین هم بود

حرف شما درست . این برچسب بد بودن احتمالا اثراته سالهای پیشه که بازی هایی خوبی از EA نمیدیدیم . الان یکی از بهترین هاست .

بعد یه چیزی رو توجه کردید ؟

این بحثا کلا چه ربطی به EA داره ؟!

حرف شما درست . این برچسب بد بودن احتمالا اثراته سالهای پیشه که بازی هایی خوبی از EA نمیدیدیم . الان یکی از بهترین هاست .

بعد یه چیزی رو توجه کردید ؟

این بحثا کلا چه ربطی به EA داره ؟!
کاملا حرف منطقی و درستی زدی....
پست اول من هم در این موارد بود که با یاری دوستان به انحراف کشیده شد!
من ابله رو بگو نصف شبی دارم سر چی بحث میکنم
حرف شما قبول

ea روی هر بازی دست بزاره به گند کشیده میشه
crytek هم که کلا ادم نیس
انگار far cry فراموش شد
قربونت برم، جوابتو دادم دیگه:دی بسته!

آخرین ویرایش:
من ابله رو بگو نصف شبی دارم سر چی
و با چه کسایی بحث میکنم
حرف شما قبول

crytek هم که کلا ادم نیس
انگار far cry فراموش شده!

کاملا صحبت طبیعی بود داش جواد هر بازی خوب بفروشرو مورد عنایت قرار می دن :)

من ابله رو بگو نصف شبی دارم سر چی
و با چه کسایی بحث میکنم
حرف شما قبول

crytek هم که کلا ادم نیس
انگار far cry فراموش شده!
حالا چرا امپر چسبوندی بحث خودمونیه تازه میخواستم تخمه بیارم :d

ولی جدی فعلا بزرگ ترین یعنی غول کمپانیا همین EA که تکا توکیم بازی توپ ازش بیرون میاد

حالا چرا امپر چسبوندی بحث خودمونیه تازه میخواستم تخمه بیارم :d

ولی جدی فعلا بزرگ ترین یعنی غول کمپانیا همین EA که تکا توکیم بازی توپ ازش بیرون میاد

نميدونم رو چه اساسي بحث ميكنيد شماها
اخه اين چي حرفيه كه هر چند وقت يك بار تكا توكيم بازي توپ مياد بيرون ازش.نميدونم چي بگم واقعا=))=))=))

بابا مارو که کشتن با این crysis 2 قرار بود سال پیش بیاد که نیومد از طرفی که nvida gforce
گفته که نرم افزارهایی که برای بازی طراحی شودن فقط این درایورها روی گرافیکهای شرکت
nvida gforce کار میکند نه ati و... که این مسئله باعث ضعیف شودن گرافیک بازی شود که از اجبار ان را تغییر دادن خدا کنه خوب باشه گرافیک ولی من که فروش کدام بهتر باشه فرقی نمیکنه ما بازی کرک بازی میکنیم و multi هم پس نمیتونیم بازی کنیم.

بابا منظورم این بود آیا گرافیک این بازی روی Xbox و PS3 بیشتر هست یا روی PC (با یه کارت گراقیک بالا)؟؟

به LCD ربطی نداره..!
کلا روی PC بازیها قوی تر هستن البته PC های که سخت افزارشون بالاتر باشه

این بحث گرافیک و کارت گرافیک و قدرت و کلا سخت افزار که میاد وسط باید منتظر قلف شدن تاپیک باشیم احتمالا :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or