Crytek : هدف Crysis 2 کنار زدنِ Call Of Duty است

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت
درود

crysis-2,X-P-244861-13.jpg

حتما شما هم داستان نخ نمای ادعاهای EA در مورد مقابله کردن و شکست دادن Call Of Duty و دو بازی مدرن ان یعنی Modern Warfare 1 و 2 را شنیده اید ! در اخرین ادعای انها غلبه ی Bad Company 2 بر Modern Warfare 2 حتمی بود ولی دیدید که باز هم بازی EA نتوانست جنگ فروش را از رقیب معروف تر خود ببرد . اگر این را به یاد آوردید باید بگویم رئیس Crytek UK اقای Karl Hilton در مصاحبه ای که با Gamasutra داشته است حرفهای جالبی در مورد Call of Duty زده است . هیلتون در این مصاحبه میگوید : " اگر به مالتی پلیر بنگرید انها ارقام عالی را در جذب مخاطب و فروش بدست اورده اند ، ما میخواهیم به چیزی بیشتر از انچه انها دارند دست یابیم " .
ایا این یکی از خصوصیات اخلاقی سازندگان بازی هاست که برای هم ادعا کنند و یکدیگر را بکوبند ؟ به نظر میرسد با خرید استدیو ها و قرار داد هایی که EA و Activision با انها بسته اند ، جنگ سختی بین این دو شرکت در زمینه ی ساخت و فروش بازی FPS به وجود امده است .
استدیو Crytek UK در حال حاضر مشغول به ساختن قسمت مالتی پلیر بازی Crysis 2 است .

من نمیدونم این crysis چه جذبه ای داره که همیشه خبر هایی که در موردش نوشته میشه بالای 4-5 صفحه جلو میره>:d<
------------------
این ea همیشه به خاطر سود گند میزنه به بازیهاش
یکی نیس بگه میمردی میذاشتی اینم انحصاری بمونه
حالا مجبوریم قید گرافیک رو بزنیم بچسبیم به داستان و گیم پلی:d

درسته هایپ زیاد میکنه بازیو اما به نظر من این بازی قدری که هایپ میشه واقعا میارزه ... اما همچنان دنیا دنیا Rage :d

در اخرین ادعای انها غلبه ی Bad Company 2 بر Modern Warfare 2 حتمی بود ولی دیدید که باز هم بازی EA نتوانست جنگ فروش را از رقیب معروف تر خود ببرد
اینا وقتی میدونن نوب یوزر زیاد چرا خودشون جک میکن اخه کلا با همه عنوان شوتر اکشن اینا Killer ظاهر میشه یپا بتمن برای خودشون :d

اگه خيلي ادعا داشتن مثل ترسوها تاريخ انتشار بازي رو عقب نمي نداختن منكه نسخه ي جديد COD بازي كردم بايد بگم عمرا تو زمينه ي گيم پلي بهش نمي رسه گرافيكم كه كلا براي ايراني جماعت مهمه كه اكثرا كپي بازن:d

كم مونده بود activision بياد واسه ea خط و نشون بكشه
مسلمه كه ea ميتونه بازي اين شركت رو كنار بزنه

Crysis فقط واسه تست کارت گرافیک خوبه :d

مطمئنين بازي كردين كه همچين حرفي ميزنيد.به نظر من يه دست بشينيد بازي كنيد شايد نظرتون عوض بشه

Last edited by a moderator:
من به حرفهای Crytek ایمان دارم.
حدس میزنم با COD رقابت سنگینی داشته باشه ولی واسه شکست دادنش باید خیلی تلاش کنه.

كم مونده بود activision بياد واسه ea خط و نشون بكشه
مسلمه كه ea ميتونه بازي اين شركت رو كنار بزنه

مطمئنين بازي كردين كه همچين حرفي ميزنيد.به نظر من يه دست بشينيد بازي كنيد شايد نظرتون عوض بشه

بله بازی کردم .من کلا از fps تخیلی خوشم نمیاد .مثل همین و S.T.A.L.K.E.R,نمیگم که فقط از کرایسیس, البته RESIDENT EVIL:GUN SURVIVOR که چندین سال پیش بازی کردم و DEAD AIM و کلا هر عنوان رزیدنت اویل به سبک FPS تو این مورد مستثنا هستند چون کلا فن رزیدنت اویل هستم:d ولی خب fps های جنگی واقعی مثل COD و MOHA و ... رو دوست دارم.

آخرین ویرایش:
استدیو Crytek UK در حال حاضر مشغول به ساختن قسمت مالتی پلیر بازی Crysis 2 است .
میبخشیدا،ولی خیلی اتفاقی اینا همون سازندگان کبیر ِ، HAZE کبیر نیستن؟؟؟ اونوقت این بگوری های میخوان مالتی پلیر هم درست کنن؟بعدش میخوان با MW2 هم رقابت کنن؟

دست گلشون درد نکنه:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or