Crysis 3 | Xbox 360

اون اچيومنتي كه ماله سه تا مرحله أوله رو هم نداد بهت؟
نه دیگه !
جاش اون سه تایی واسه veteran رو داد :d

---------- نوشته در 02:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:45 AM ارسال شده بود ----------

خودت یکم فکر کن ببین چیزی جز باگ میتونه باشه ؟! :d
این بازی کلا خیلی داغونه :d
واسه خاطر گیرز نمیتونم بزنم لایو
شاید به روز رسانی فایلی چیزی گذاشته باشن واسه رفع ایرادای بازی !

داش پرافت خصوصیاتشو تو نانو سویت ریخته داستان هم بعد 2 است
اگه 2 رو تموم کرده باشی الکتراز هیچی نمیگفت تا اخر بازی که دیالوگ پرافت رو گفت

بازیو امروز گرفتم! موندم این کرایتک با یذره رم کنسولای فعلی همچین گرافیکی بهم زده نسل بعد با 8گیگ رم ddr5 میخاد چی تحویل بده @-)
وقتی نمایش killzone ps4 دیدم کلی ذوق کردم! ولی همین گرافیک کنسولی crysis3 رو فقط رزلوشنشو بالاتر ببری از نمایش killzone خیلی سرتره
حیف نسل تموم شدو با این موتور 4تا بازی درستو حسابی ندیدیم! همه رفته بودن سراغ unreal 8-|

بازیو امروز گرفتم! موندم این کرایتک با یذره رم کنسولای فعلی همچین گرافیکی بهم زده نسل بعد با 8گیگ رم ddr5 میخاد چی تحویل بده @-)
وقتی نمایش killzone ps4 دیدم کلی ذوق کردم! ولی همین گرافیک کنسولی crysis3 رو فقط رزلوشنشو بالاتر ببری از نمایش killzone خیلی سرتره
حیف نسل تموم شدو با این موتور 4تا بازی درستو حسابی ندیدیم! همه رفته بودن سراغ unreal 8-|
نترس هنوز یک بازی مونده که بیاد با کرای انجین 3 ساخته میشه بازی sniper ghost warrior 2 که این اسفند میاد

نترس هنوز یک بازی مونده که بیاد با کرای انجین 3 ساخته میشه بازی sniper ghost warrior 2 که این اسفند میاد
اره خوب ولی بیشتزین مانور گرافیک روی همین بازی بود.البته ممکنه اسنایپر از لحاظ بصری بهتر باشه.فقط امیدوارم فریم ریتش میزون باشه.البته بعید میدونم:|

کمک کنید

توی مرحله آخر ، بعد از این که اون دستگاه رو منفجر می کنیم ، می گه برو به اتاق کنترل ( Control Room ) و با سایکو حرف بزن

چه جوری برم توی اون اتاق کنترل ؟ همه ی راه ها بسته ان ، هیچ راهی برای رفتن نیست

خواهشا کمک کنید

آقا یه سوال فنی.من کرایسس 1و2 رو بازی نکردم داستانشون خیلی به هم مربوطه؟یا همینو بگیرم بازی کنم؟

این بازی کلا از نظر داستانی بازی قوی ای نیست، مهم نیست اگه بازیش نکردی، توی خود بازی یک قسمتی داره چیز هایی که در 2 نسخه گذشته اتفاق اقتاده رو به صورت خلاصه بهت می گه می تونی قبل بازی ببینیش

کمک کنید

توی مرحله آخر ، بعد از این که اون دستگاه رو منفجر می کنیم ، می گه برو به اتاق کنترل ( Control Room ) و با سایکو حرف بزن

چه جوری برم توی اون اتاق کنترل ؟ همه ی راه ها بسته ان ، هیچ راهی برای رفتن نیست

خواهشا کمک کنید

کمک کنید دیگه

---------- نوشته در 09:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:03 PM ارسال شده بود ----------

کمک کنید دیگه

هلپ هلپ هلپ

کمک کنید دیگه

---------- نوشته در 09:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:03 PM ارسال شده بود ----------

هلپ هلپ هلپ

همون جا یه پله هست که بالا رفته. رو به روش رو که نگاه کنی یه جایگاه هست. دکمه رو بزن و تا پله بیاد پایین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or