نه دیگه !اون اچيومنتي كه ماله سه تا مرحله أوله رو هم نداد بهت؟
واسه خاطر گیرز نمیتونم بزنم لایوخودت یکم فکر کن ببین چیزی جز باگ میتونه باشه ؟! :d
این بازی کلا خیلی داغونه :d

نترس هنوز یک بازی مونده که بیاد با کرای انجین 3 ساخته میشه بازی sniper ghost warrior 2 که این اسفند میادبازیو امروز گرفتم! موندم این کرایتک با یذره رم کنسولای فعلی همچین گرافیکی بهم زده نسل بعد با 8گیگ رم ddr5 میخاد چی تحویل بده
وقتی نمایش killzone ps4 دیدم کلی ذوق کردم! ولی همین گرافیک کنسولی crysis3 رو فقط رزلوشنشو بالاتر ببری از نمایش killzone خیلی سرتره
حیف نسل تموم شدو با این موتور 4تا بازی درستو حسابی ندیدیم! همه رفته بودن سراغ unreal![]()
اره خوب ولی بیشتزین مانور گرافیک روی همین بازی بود.البته ممکنه اسنایپر از لحاظ بصری بهتر باشه.فقط امیدوارم فریم ریتش میزون باشه.البته بعید میدونمنترس هنوز یک بازی مونده که بیاد با کرای انجین 3 ساخته میشه بازی sniper ghost warrior 2 که این اسفند میاد

آقا یه سوال فنی.من کرایسس 1و2 رو بازی نکردم داستانشون خیلی به هم مربوطه؟یا همینو بگیرم بازی کنم؟
کمک کنید
توی مرحله آخر ، بعد از این که اون دستگاه رو منفجر می کنیم ، می گه برو به اتاق کنترل ( Control Room ) و با سایکو حرف بزن
چه جوری برم توی اون اتاق کنترل ؟ همه ی راه ها بسته ان ، هیچ راهی برای رفتن نیست
خواهشا کمک کنید
کمک کنید دیگه
کمک کنید دیگه
---------- نوشته در 09:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:03 PM ارسال شده بود ----------
هلپ هلپ هلپ
کمک کنید دیگه
---------- نوشته در 09:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:03 PM ارسال شده بود ----------
هلپ هلپ هلپ