Crysis 2 XBOX360 vs PC

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وحید بابا من خودم نسخه pc بازی کردم مسلما نسخه pc از 360 و ps3 بهتره اینکه درش شکی نیست و احتمالا تو نسخه نهایی شاهد همون اشکالات جزیی نخواهیم بود .من فقط داشتم راجع به نورپردازی و کنتراست حرف میزدم :d

اون قسمت هایی که خط کشیدم رو نگاه کن خدایی به نظرت فقط تو کنتراست فرق دارن؟؟:d

اونقدرها هم که فکرشو میکنین باهم فرقِ بزرگی ندارند و تو عکساهم معلومه که سطح بازی روی هر پلتفرم یکسانِ از PC بعید بود,کرایتک دست PC فنا رو گذاشته تو حنا , شاید خواسته رو هر سه پلتفرم یکی باشه تا تفاوت گرافیک بیش از حد نسخه ی PC به فروش بازی رو کنسولها لطمه نزنه و بعد از اینکه آبها از آسیاب افتاد با یه پچ بازی رو رویِ DX11 اجرا کنه..

اونقدرها هم که فکرشو میکنین باهم فرقِ بزرگی ندارند و تو عکساهم معلومه که سطح بازی روی هر پلتفرم یکسانِ از PC بعید بود,کرایتک دست PC فنا رو گذاشته تو حنا , شاید خواسته رو هر سه پلتفرم یکی باشه تا تفاوت گرافیک بیش از حد نسخه ی PC به فروش بازی رو کنسولها لطمه نزنه و بعد از اینکه آبها از آسیاب افتاد با یه پچ بازی رو رویِ DX11 اجرا کنه..

عینکت رو بزن یک بار دیگه به اون عکس نگاه کن
اگه بازم تفاوتی ندیدی دو تا عینک بزن دوباره نگاه کن

هنوز نسخه اصلی بازی نیامده این نتایج رو گرفتی ؟؟؟؟ جالبه که بدونی نسخه pirate شده روی dx9 هست و خیلی از تنظیمات دیگه اصلا نیست من خودمم نسخه pirate شده رو بازی کردم و الان منتظرم هستم که نسخه اصلی بیاد که بتونم با تمام قدرت بازی رو انجام بدم حتی توی این dx9 هم بازم pc از 360 جلو تر هست و شما چجوری نتیجه گرفتی که گرافیک pc به فروش روی کنسول لطمه میزنه ؟؟؟ کنسول از 100% سخت افزار هم استفاده کنه دیگه از یه حدی دیگه نمی تونه بره جلو تر( پس مردم یه حد کنسول قانع هستن) ولی pc از نظر سخت افزار قوی تر هست و میتونین راحت ارتقا بدینش :)) اصلا حرفت قابل قبول نیست:-*

crysis-2-2.jpg

ما که نفهمیدیم!

توی این عکس که نسه ps3 خیلی بهتره
عکس 360 رو با کنتراست ماست مالی کردن انگار!
فن بازی هم حدی داره:|
اسماشونو باور کنید اشتباه زده!
من خودم دارم بازی میکنم افکت آبش از پی اس 3 که اونجا گذاشتین هم بالاتره!
:|

بابا اینارو بیخیال هیچی 360 نمی شه یعنی فروختمش مثل... پشیمون شدم(به زودی یکی خریدم) الان pc ارتقا دادم اصلا این مشکلاتش اعصاب برام نذاشته فقط به این حرفا توجه نکنید روی 360 بزنید یه دنیا حال کنید ps3 نگفتم فقط به خاطر 720 نبودنش

irani boodanetoon az hamin ja maloom mishe dg.. onvaght migan chera in jama@ in joorian !!! man khodam user e xbox am , vali age carte gerafike pc toon akharin model e ATI bashe , motmaen bashin PC kheili balatare... pas bastegi be carte geraf dare na tarahiye baraye ye PLATFORM.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or