Crysis 2 XBOX360 vs PC

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عجب پس شما تو عالم روحانیت هستی ؟ :d آخه از رو عکس چحوری روون تر اجرا شدن بازی رو تشخیص دادای که ملاکت قرار دادی ؟ :d
ملا نصرالدین گفتم تریلرشو دیدم
درضمن برای 10000000مین بار نظرشخصیه(حالا باز بیاین بگین این اله و بله!)(بازم به امیر رضا که منظور منو فهمید!)

والا ما که پاک گیج شدیم :دی میرم تو فرومهای خارجی همه دارن نسخه ps3 را میکوبن میام مقایسه این تصاویر را میبینم بازم به نتیجه نمیرسم :دی
عکس اولی از بالا ps3 هست با عکس پایینی که ماله pc هست مقایسه کنید من تفاوت زیادی نمیبینم !ولی نسخه 360 وسطی به نظر تیره تر هست و کنتراستش بیشتر به نظر میاد !

اینکه نسخه pc برتره خوب معلومه دیگه نیاز به گفتن نیست هرکی دوتا سایت مطالعه کنه هم این حرف را گفتن .
اینا بخش مولتیه بازی که میخوام بدونم با توجه به این عکسها این نسخه ps3 چرا اینهمه کوبیده شده ؟:دی

اینکه نسخه pc برتره خوب معلومه دیگه نیاز به گفتن نیست هرکی دوتا سایت مطالعه کنه هم این حرف را گفتن .
اینا بخش مولتیه بازی که میخوام بدونم با توجه به این عکسها این نسخه ps3 چرا اینهمه کوبیده شده ؟:دی

پست های دوستان رو بخون
میگن نسخه pc انچنان تفاوتی نداره :|

نسخه 360 وسطی به نظر تیره تر هست و کنتراستش بیشتر به نظر میاد !
فرخ کنتراست چیه؟؟:d
به این سه تا عکس دقت کنید ،اون قسمت هایی که دورش خط کشیدم نگاه کنید بنظرتون فقط در کنتراست متفاوتن؟؟؟
تو عکس اولی تو نسخه pc حتی رفلکس قایق تو آب نیست ، تو عکس دومی و سومی نورپردازی بازی نسبت به نسخه 360 خیلی مرده تر و بی روح تره هست و به هیچ عنوان نمیشه اونو با بالا و پایین کردن کنتراست جبران کرد.

فرخ کنتراست چیه؟؟:d
به این سه تا عکس دقت کنید ،اون قسمت هایی که دورش خط کشیدم نگاه کنید بنظرتون فقط در کنتراست متفاوتن؟؟؟
تو عکس اولی تو نسخه pc حتی رفلکس قایق تو آب نیست ، تو عکس دومی و سومی نورپردازی بازی نسبت به نسخه 360 خیلی مرده تر و بی روح تره هست و به هیچ عنوان نمیشه اونو با بالا و پایین کردن کنتراست جبران کرد.

همون عکسی که خودت گذاشتی رو حالا نگاه کن
اصلا اون قایق توی 360 انگار نقاشی شده:))

اینجا:

i181468_ccc1111.jpg

کلا حرف حساب شما فنهای 360 چیه اخر از هرکی بپرسی میگه crysis2 تو pc از همه پلتفرمها شاخ تره ! مخصوصا با directx 11 این عکسها هم چیز خوبی است کلا منم بلدم عکس بگذارم بگم گرافیک ps3 از همشون بالاتره یا فلانه.... کلی میگم بازی crysis یک طور مخصوص تر از بقیه پلتفرمها برای pc منتشر میشه.اگه به عکس باشه تو عکس قایقها جزئیات اسلحه در PC بهتر از 360 میشود والله :d! اسلحه تو 360 نگاه سیاه ذغاله!:d

آخرین ویرایش:
همون عکسی که خودت گذاشتی رو حالا نگاه کن
اصلا اون قایق توی 360 انگار نقاشی شده
وحید بابا من خودم نسخه pc بازی کردم مسلما نسخه pc از 360 و ps3 بهتره اینکه درش شکی نیست و احتمالا تو نسخه نهایی شاهد همون اشکالات جزیی نخواهیم بود .من فقط داشتم راجع به نورپردازی و کنتراست حرف میزدم :d

اون قسمت هایی که خط کشیدم رو نگاه کن خدایی به نظرت فقط تو کنتراست فرق دارن؟؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or