Crysis 2 XBOX360 vs PC

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در ضمینه تکسچر ها لااقل توی این سایز تفاوت چشمگیری نمیبینم (تفاوتی میبینیم ؟!). نسخه PC آنتی آلیازینگش خیلی بیشتره, کاملاً توی چشمه

این گفته یکی از کاربرای امازونه که قبل از دیدن نسخه pc رفته نسخه 360 رو پیش خرید کرده:d!

"Crytek lied to us, they said all versions are the same but I played PC version on a powerful PC and it's so much better graphics. If I knew that I wouldn't have ordered X360 version thinking it was the same, crytek you lied!"
همچنین اگه یه سر به یوتیوب تو این زمینه بزنید میبینید که صدای کنسول گیمرایی که انتظار یه نسخه یکسان با pc رو داشتن بدجور دراومده:d!!
به نظر من نسخه 360 غوقاست ولی نه در حد و اندازه های pc.

• Like
Reactions: DieDie
اگه میشه بقیه ی تصاویر رو هم بذارید.
fkg2fe3fb9lbs0urc79.jpg

mt9jut49db5ms1viut8a.jpg

توی لینک منبع با سایز بزرگ هست گفتم اگه بزارم تاپیک سنگین میشه

360ـِش چقد تیرس

اون تیره بودن 360 یا کم عمق بودن نسخه pc یو میشه با کالیبره کردن مانیتور یا تنظیمای تصویر بازی یا کارت گرافیک درست کرد چیز مهمی نیست.

نظر خودم!
برتریای عمومی PC که مشخصه مثلا اگر کارت گرافیک قویتر باشه AA روی PC بهتر هست رزولوشنم که قابل تنظیم هست و در نتیجه کیفیت بافتهارو میشه بالا برد و ...

اما اون چیزی که خودم دیدم از این عکسا تو سایت منبع:

1. نور پردازی HDR تو PC با کیفیت بهتری هست البته سلیقه ای هست بعضیا ممکنه ماله 360 و بیشتر بپسندن که میشه تو PC دقت HDR رو پائین آورد تا مثل 360 بشه
2.بعضی عکسا تو 360 مشکل LOD داره منظورم از LOD همون lag of details هست که جزئیات ریزو بعضی جاها کمتر کردن

اما در مجموع بازی روی 360 به نظرم واسه یه کنسول خیلی باحال اجرا شده.

آخرین ویرایش:
خب کجای پست من ایراد داشت ؟
شما داشتی علنا میگفتی فرق ندارن !

شایعس:d من که گفتم نورپردازی و افکت دود و ابرش بهتره اما انصافا تفاوت چشمگیری نداره بسیار عالی کار شده

البته این تیکت شوخی بود :دی اما بقیشو که کاملا جدی گفتی !

360ـِش چقد تیرس

کنتراست تصویر بالاست تو کامپیوتر هم دستی می شه این کار رو کرد

بله؟ شما موشن بلور تو عکس از کجا فهمیدین؟ این ها رو باید در گیم یا فیلم دید بعد دیگه از کیلزون که بیشتر نیست که خیلی هم عالی بود

نورپردازیشم اتفاقا کمتر از pc هست و خوب برتری pc در این زمینه مشخصه می دونید اصلا معنی اغراق چی هست؟
motion blur تو عکس قابل تشخیص هستش البته کلی می گم کاری به این بازی ندارم

ما که نفهمیدیم اول سازنده می گه نسخه ی ps3 بهتره بعد اینطوری می شه البته کرایسیس تا بوده دهن کارت گرافیک سرویس می کرده که 360 در این زمینه بهتره

مگه قرار نبود فقط sub hd باشه یعنی وخیم تر از این حرفاست:d

هی pc pc میکردین همین؟هی pc بالاتره. بهتره و از این حرفا.جمع کنین پی سی رو. اخه پی سی مال بازیه؟کنسولی که 5-6 سال از ساختش می گذره داره بازیو با این کیفیت اجرا میکنه pc کیلویی چنده

من نمیدونم چه جوری به بعضی از دوستان بگم ! بابا اصلاً تعریف سخت افزار ثابت جلوی سخت افزار متغیر از زمین تا آسمونه باز بیان بازی های کنسولی رو با pc در بندازین شما یک pc رو که رزولوشن 2560X1600 داره و دو تا گرافیک GTX580 رو sli کرده رو میتونین با 360 مقایسه کنین اصلاً نمیشه فردا گرافیک جدیدتر میاد دوباره اونا رو مقایسه میکنین.

فردا گرافیک جدیدتر میاد دوباره اونا رو مقایسه میکنین.
تا همین الانم کنسول ها از بهترین گرافیک pc(اونم با سخت افزار متغیر به قول دوستان
)چیزی کم نداشتن.فردا هم که گرافیک جدیدتر بیاد کنسول جدیدترم میاد.

آخرین ویرایش:
از کجا معلوم تنظیمات مانیتورشون با هم فرق نداشته باشه! ناسلامتی Pc به کرایسیس است و BF3 ,...
سازندگان گفتند که گرافیک بازی رو تو pc low کنند میشه گرافیک کنسول!!! قابل توجه توهین کنندگان به pc

از کجا معلوم تنظیمات مانیتورشون با هم فرق نداشته باشه! ناسلامتی Pc به کرایسیس است و BF3 ,...
سازندگان گفتند که گرافیک بازی رو تو pc low کنند میشه گرافیک کنسول!!! قابل توجه توهین کنندگان به pc

یه سایت معتبر المانیه فن من که نیستن بعد حالا گیریم فرق داشته باشه مانیتور چه ربطی به گرافیک داره؟

اونم سازننده ها نگفتن یه جفنگ اومده بود یه چیزی گفته بود که معلوم شد دروغه اصلا low کلی مشکل داره نمی شه بازی کرد(در حقیقت گمیر)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or