Crysis 2 XBOX360 vs PC

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ناسلامتی Pc به کرایسیس است و BF3 ,...
سازندگان گفتند که گرافیک بازی رو تو pc low کنند میشه گرافیک کنسول!!!
بعد از دزدی نسخه pc کرایسیس امیدوارم که همون کرایسیس رو هم واسه pc نزنن ببینم pc بازا اونموقع دیگه به چی مینازن؟
در ضمن شما چیزیو که میبینی باور کن نه حرف سازنده ها رو!!!!!!

یه سایت معتبر المانیه فن من که نیستن بعد حالا گیریم فرق داشته باشه مانیتور چه ربطی به گرافیک داره؟

اونم سازننده ها نگفتن یه جفنگ اومده بود یه چیزی گفته بود که معلوم شد دروغه اصلا low کلی مشکل داره نمی شه بازی کرد(در حقیقت گمیر)
ما تو گیم نت کانتر سورس بازی میکردیم گرافیک یکی از دستگاها با بقیه فرق داشت یعنی اون دستگاه هوای بازی خاکی یا بگم دودی بود بهتر بود!!! تنظیمات گرافیکیش با بقیه دستگاها فرق میکرد!! مانیتورها هم یکی بود

از کجا معلوم تنظیمات مانیتورشون با هم فرق نداشته باشه! ناسلامتی Pc به کرایسیس است و BF3 ,...
سازندگان گفتند که گرافیک بازی رو تو pc low کنند میشه گرافیک کنسول!!! قابل توجه توهین کنندگان به pc

چه ربطی به تنظیم مانیتور داره!! :d
این عکسارو از روی مانیتور که نمیرن عکس بگیرن یا استفاده از برنامه از فریم بافر دستگاه Capture میکنن.

وچه تو دیگه چرا
اون دیوار قهوه ایرو جزییاتشو ببین
ایکس باکس خطی توش دیده نمیشه پی سی اجراش دیده میشه:d
امیر جان این نظر شخصیم بود!=((
میدونستم آخرشم بهم میگین فن:|(البته ناراحت نیستما:دی)
ولی انصافا به نظر من کیفیت تو 360 بهتر حالا چرا؟ببینین ملاک ما 4 تا خط آجر نیستش که در اون صورت پی سی برنده شه!(تو روخدا امضا نکنید!)
ملاکم راحت اجرا شدن بازی و لذت بردن از کیفیت بینظیر این بازیه!
(ولی بازم نمیدونم چرا کیفیت warhead از این بهتر بود:|)
البته یه دمو از مقایسه 360 و pc دیدم اصلا فرقی با هم نداشتن!

جدای از رزولیشن واقعا هیچ تفاوتی احساس نمیشه واقعا به ماکرو باید افرین گفت با این کنسولش .....از یک طرف بازی رو تونسته با این کیفیت اجرا کنه از طرفی گفته شده که تکنیک تسلا نسل بعد (توی دموی ا÷ذیت شده انریل) بر روی گرافیک 360 قابل اجرا هستش..... به این میگن طراحی gpu

امیر جان این نظر شخصیم بود!=((
میدونستم آخرشم بهم میگین فن:|(البته ناراحت نیستما:دی)
ولی انصافا به نظر من کیفیت تو 360 بهتر حالا چرا؟ببینین ملاک ما 4 تا خط آجر نیستش که در اون صورت پی سی برنده شه!(تو روخدا امضا نکنید!)
ملاکم راحت اجرا شدن بازی و لذت بردن از کیفیت بینظیر این بازیه!
(ولی بازم نمیدونم چرا کیفیت warhead از این بهتر بود:|)
البته یه دمو از مقایسه 360 و pc دیدم اصلا فرقی با هم نداشتن!

عجب پس شما تو عالم روحانیت هستی ؟ :d آخه از رو عکس چحوری روون تر اجرا شدن بازی رو تشخیص دادای که ملاکت قرار دادی ؟ :d

PC که واقعا از اول هم مشخص بود برتره و تو نکات ریز عکس ها دقت کنید متوجه میشید ولی جداً از 360 انتظار این گرافیک رو نداشتم. آفرین به "قوطی مجهول مُدوّر" :دی

فکر کنم این عکس از نسخه کنسولی بازی باشه

voadgfynqzbizjsrqpd2.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or