Crysis 2, Xbox360 Thread

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من شرمندم ، راستش آره. البته چیزی که گفتی خیلی مهمه ها ولی برو رو یکی از همون کیسه ها بایست و بیا کنار ببین چه جوری شرع میکنه برای خودش راه رفتن و چرخیدن! ولی اینکه حتیقوطی ها و جعبه ها رو هم میشه برداشت حق با شماست.
راستش نمیدونم اینجا جاشه یانه ولی : تو دیزاین مراحل و دکور کردنشون شما میتونی آبجکتها رو خیلی راحت دارای این قابلیت بکنی. یعنی اختصاص یه Property هستش و Phusicd gun معمولا بقیه مسئله رو هندل میکنه. تو مراحل بعد (تو نسخه لیک شده) به یه کپسول سنگین با کلت تیر میزدم مثل بادکنک بلند میشد هوا!!! اینه که بده... یا همون موردی که مثال زدم.
مهم اینه که موقع بازی کردن بشه این کار رو انجام داد، نه تو ادیتور.
حالا شما امتحان کن. مثلا برو یه بشکه انفجاری رو بترکون، بعد اون آهن پاره هایی که ازش میمونه رو هم میتونی برداری:دی البته این مسائل تو گیم پلی زیاد مهم نیست، ولی به ارزش تکنیکی بازی اضافه میکنه.
===============

انفجارهاش هم واقعا فوق العادست، عاشق انفجارهاشم:دی البته بازم میگم، AA یه کم تو ذوق میزنه، ولی در کل گرافیک عالیه.

گیم پلی هم تقریبا شبیه همون 1 است، یعنی Run & Gun خطی نیست. حالت Sandbox داره با آزادی عمل بالا. یه چیزای جالب هم داره. مثل کاورگرفتن پشت دیوار به سبک Killzone یا پریدن و گرفتن لبه دیوار.

اولا که سلام، دوما آفتابی شدیا پستات هم هست مخصوصا این چند روزه. سوما فرخ جان باور کن من منصفانه گفتم من فن بوی نیستم که قربونت. پستهای من رو برو بگرد بخون ببین بعد این رو بگو.
(راستی دیگه نگو من کجا پست بدم، خوب؟ خیلی سعی کردم تند تر جواب ندم، بابا یکم هم مثبت فکر کن رفیق، دشمن همدیگه که نیستیم)
.
okتنها کاری که میکنیم صبر میکنیم برای امتیازات ببینیم واقعا حرفات چقدر صحت داره ؟ ok ?! ولی من پیشنهاد میکنم تجدید نظر بکنی !
منتظر 10/10 IGN به گرافیک نسخه کنسولی هستیم. انشالله :d
اما من نیستم ! خودم احتمال میدم 9.5 باشه هموننمره ای که به kz3 داد . ولی نسخه pc چرا . 10 را شاید به بازهایی مثل rage بده :دی

آخرین ویرایش:
واقعا خنده دار هست

بازی که نسخه اولش بهترین گرافیک حال حاضر رو در بازیها داشته نسخه دومش از لحاظ گرافیک با بازیهای امروزی خیلی فاصله داشه باشه!!

جالبه دوستان میگن فیزیک نداره !!
انفجارهای به اون زیبایی - گرد و خاکی که از برخورد اشبا با زمین بلند میشه-- برداشتن تمامی اشیا و....

منم منتظر امتیاز های بازی در بخش گرافیک میمونم

دوستان سلام...

آيا اين بازي نياز به آپديت lt داره؟

آيا آپديت داشبورد لازم داره و بعد از قرار دادن ديسك گزينه آپديت داشبورد (مثل بازيhomefront) مي خواد يا نه؟

با تشكر...

واقعا خنده دار هست

بازی که نسخه اولش بهترین گرافیک حال حاضر رو در بازیها داشته نسخه دومش از لحاظ گرافیک با بازیهای امروزی خیلی فاصله داشه باشه!!

جالبه دوستان میگن فیزیک نداره !!
انفجارهای به اون زیبایی - گرد و خاکی که از برخورد اشبا با زمین بلند میشه-- برداشتن تمامی اشیا و....

منم منتظر امتیاز های بازی در بخش گرافیک میمونم

وحيد جان 80 درصد اين خصوصيات توي نسخه ي پي سي به وضوح ديده ميشه، شايد روي كنسول در اون حد نباشه !!!
من ميگم فقط بايد بازي كرد تا ديد چي به چيه !!
از رو عكس و تريلر هيچ چيم معلوم نميشه

بچه ها من بازی رو دیروز داشتم ولی امروز بی کار شدم رفتم سراغش به نظر من همچین توی PS3 , 360 گرافیکش موفق نیست ، بعضی موقع وقتی انبوه میشه یه جور تیک مانند هست مثلا 20 نفر بخوای با هم بکشی + انفجارش یه جوری انگار تیک می خوره ، بازی خیلی زوم کرده روی دست شخصیت بازی.
در کل بازی فوق العاده زیبایی هست ولی با gtx580 روی PC یه چیز دیگست ، ما که ندیدیم خوش به حال اونا که دارن.

بازی خوبیه :d
گرافیک حداقل رو 360 فعلا بالاتر از همه هست. تو حالت کلی هم چیزی از KZ3 حداقل از نظر چشم من کمتر نداره

ولی خب کلا انتظار نداشتم رو کنسول خوب باشه ، که شد :d

بازی خوبیه :d
گرافیک حداقل رو 360 فعلا بالاتر از همه هست. تو حالت کلی هم چیزی از KZ3 حداقل از نظر چشم من کمتر نداره

ولی خب کلا انتظار نداشتم رو کنسول خوب باشه ، که شد :d
:-o:-o:-o:-o
الان منظور شما بهتر از همه یعنی ps3 , pc و
یعنی می خوای بگی از pcهم بهتر هست :d

• Like
Reactions: taherism
بازی را امروز گرفتم .
تقریبا یک ساعتی بازی کردم . تنها چیزی که میتونم بگم اینه که بازی فوق العاده هست .
از همون لحظه شروع که عوامل بازی را معرفی میکنه تا دموی آغازین و مراحل ابتدایی همه چی عالی هست .
گرافیک بازی اینقدر عالیه که ریزترین جزییات هم توی بازی مشخصه . میتونید شیشه ماشین هایی که پار کردن را با دست بشکونید بعد با تفنگ اون ماشین هایی که ایربگشون باز شده را با یه تیر ایربگ رو سوراخ یا به عبارتی میترکونید .
آدم وقتی این بازی را انجام میده بعد با خودش میگه واقعا 360اگه یه همچین قدرتی داره چرا بقیه بازی ها رو اینجوری نمیسازن ؟

:-o:-o:-o:-o
الان منظور شما بهتر از همه یعنی ps3 , pc و
یعنی می خوای بگی از pcهم بهتر هست :d

نه حسین جون منظورشون PS3 بوده
اصلا مقایسه Consol با PC معنی نداره!!!

دوتاتون منظورش رو درست نفهمیدید! :d
منظورش از همه اینه که حداقل از تمام بازیهای روی 360 فعلا گرافیکش بالاتره ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or