منم به دلیل علاقه زیادم به دمو بازی رفتم و نا خواسته نسخه 360 رو گرفتم!(
)
چیزی در مورد گیم پلی نمی گم چون با بازی کردن دمو روی PC مطمئن بودم که بازی عالی هست
گرافیک بازی روی 360 بی نظیره. اصلا انتظار چنین کیفیتی رو نداشتم. گرچه با نسخه PC و درجه نهایی گرافیک خیلی فاصله داره ولی بازی به نرمی تمام اجرا می شه و به جرات میشه گفت که زیباترین FPS ی هست که تا به حال روی 360 دیدم. رنگ بندی و نور در این بازی به زیبایی تمام کار شده و افکت های سینمایی لذت بازی رو دو چندان کرده. همه چیز به راحتی روی کنسول در حال اجرا هست.البته 20 دقیقه بیشتر نرفتم ولی همون مقدار هم عالی بود.
اچیومنت اولی هم کلی منو به خنده انداخت! تیکه جالبی بود
پ.ن
در مورد گیم پلی همین چند دیقه ای که رفتم هنوز هم همون حال و هوای شماره اول رو داره و با وجود کنسولی شدن بازی بازم مشخصه هایی از شماره های قبلی توی این شماره دیده میشه. یکی از چیزای آشنا قابلیت برداشتن و به دست گرفتن تقریبا هر چیزی که در محیط پیدا می کنید که برام جالب بود که این رو هنوز توی بازی داریم
و بعد محیط های بزرگ بازی بود که با اینکه به وسعت نسخه قبلی نمی رسه ولی بازم وسیع هستن و البته این بار به دلیل اینکه بازی در محیط شهری اتفاق میفته محیط ها خیلی شلوغ تر از محیط های جنگلی شماره اول هستن.
اسلحه ها که خیلی بهتر شدن و صدا و افکت لرزش اسلحه طبیعی تر شده. سیستم کاور گیری هم شبیه کیل زون طراحی شده که به نظرم ضربه ای به گیم پلی بازی نزده و استفاده ازش کاملا اختیاری هست( البته خود من این سیستم رو به سیستم فرار و ورجه ورجه کردن واسه جاخالی دادن ترجیح می دم چون واقعی تر هست)
دوستان بازی رو چند فریم اجرا میشه؟
کلا فریمش مثل تریلراش رو اعصاب نیست؟
فکر می کنم بین 30 تا 40 باشه و اصلا روی اعصاب نیست.شما باید شماره اول رو بازی می کردی تا می فهمیدی که 30 فریم بازی کردن توی این بازی مثل رویا می موند ولی الان راحت روی کنسول 6 سال پیش داره با فریم مناسب اجرا میشه