بازی رو من هم گرفتم. از دیشب دارم این تاپیک رو میبینم و نظرات دوستان رو هم خوندم ولی هیچ اظهار نظری نکردم تا الان که بازی رو چند دقیقه ای انجام دادم.
من نسخه لیک شده رو هم با بالاترین سطح تنظیمات انجام دادم و توانائی های Crytek از نظر تکنیکی قبول دارم ولی روی PC.
احتمالا برخی از دوستانی که قبلا با هم بحث داشتیم میدونن من اگر قرار باشه یا فن PS3 باشم یا 360 مشخصا PS3 رو انتخاب خواهم کرد ولی با همین نوع صداقت میگم که میخوام کاملا منصفانه و بیطرفانه نظرم روبگم.
از نظر کیفیت تکسچرها (لااقل در مورد لباس سرباز ها تو همون اول بازی ) فراموش کنید که بخواید CR2 رو با بازیهای روز مقایسه کنید. واقعا بد هستن.
از نظر AA بازی کاملا تو سطح پائینی هست و انیمیشن ها هم به نظر من جای کار بیشتری داشتن.
نمیدونم تو چه رزولوشنی بازی رندر میشه ولی بالا به نظر نمیاد باید منتظر موند و بعد از آنالیز سایتهای معتبر مقایسه کرد.
با اینحال بعضی از افکتها خیلی خوب روی کنسول اجرا میشن و نورپردازی هنرمندانه هم تاثیر خوبشو نشون میده ولی افکت آتش لااقل تو همون اول بازی و تو زیر دریائی فاجعست. خواهش میکنم قبل از اعتراض تو همونجا برید و ار نزدیک این افکت رو ببینید...
قطعا نظر الانِ من ارزش چندانی نداره ولی چند نکته بالا رو بعد از دیدنِ نسخه نا تمام PC تو ذهنم داشتم و برای همین رفتم سراغ اونها.
من قبلا نظرم رو تو تاپیک PC در مورد Crytek گفتم ولی روی کنسول
و در مجموع با عناوین انحصاری 360 خیلی فاصله داره. تو چند روز گذشته AW, Gears 2 و KZ3 رو دوباره انجام دادم. بازی هائی که از نظر تکنیکی و به نظر من بهترین ها روی این دو کنسول هستن (کاری به سبک ندارم) CR2 نه تنها از نظر تکنیکی بلکه فکر میکنم از نظر گیم پلی هم نمیتونه با این بازی ها رقابت کنه.
خواهش میکنم قبل از پاسخ های تند و موضع گیری مواردی رو که گفتم برید تو بازی و چک کنید. ویدئو و تریلر نمیتونه مبنای خوبی باشه. اگر هم بازی دستتون نرسیده که خوب هیچ...مطمئنا سابقه و حافظه گیمری تون میتونه بعضی موارد رو به یادتون بیاره و مثلا ببینید کیفیت تکسچر های این بازی بهتره یا...کیفیت افکت آتیش تو این بازی بهتره یا... ولی از همه اینها گذشته نورپردازی محشره و فکر نمیکنم رقیبی روی کنسولها داشته باشه.هم ار نظر هنری و هم از نظر تکنیکی.
راستی در مورد فیزیک... برید کنار یکی از اون کیشه های زباله زرد رنگ بایستید... فیزیکش رو میبینید
فیزیک فقط برداشتن و پرت کردن نیست.یعنی اصلا این نیست...