Crysis 2, Xbox360 Thread

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مثل اینکه کلا نظرات مثبته یکی از کاربرای beyond3d که ظاهرا بازی دستش رسیده از بازی خیلی تعریف کرده :
I have played first 3 levels on 360...What can I tell?Well,this is really prime example of "you got to see it to believe".I'm not overhyping anything.This game is by far and above best thing I have ever seen on consoles.Like,REALLY.

IQ is surprisingly better than MP,its really good.There seems to be healthy amount of AF that I could see and AA method works fine.There is no blurring and me sitting ~2 feet from 38 inch screen I couldn't notice any jaggies.It looked very very clean.

Someone mentioned bad textures?No,they are detailed as console with 512 mb can have.
Lighting is second to none,nothing is better than lighting you will see in Crysis 2 and thats straight out real talk.Bokeh effect looks nice,especially when it blurs fire and particles.

In 2nd mission,where there is alot of trees frame rate was lower but when you move to streets it ran very well.Didn't notice any tearing but I have feeling its running at the edge and that there might me some frame drops later in game.

To put this to an end,I'm stunned at what Crytek achieved...I don't know how they did it but wow,they did it...yea...It's that good

قربون شکلت برم توی گیم پلی که نشون میده عکس Lt یا Rt رو نشون میده :دی PC که Lt و Rt نداره :دی
اتصال دسته X360 به PC..../:):d
این اخوی چقدر از بازی تعریف کرده ظاهرا نور پردازیش بی نظیره...
اوضاع فریم ریت هم ظاهرا خیلی خوبه
گمونم حالا بشه گفت اون همه سر و صدای و تبلیغات و هایپی که کرایتک میکرد بیخود و چرند نبوده

• Like
Reactions: .:Soheil:.
من این بازی رو امروز گرفتم بازی کردم (رو 360)ازش سه مرحله رفتم نظر کلی من راجع به این سه مرحله:
گرافیک: دور نماها واقعا عالی کار شده ولی در جزئیات افتضاح :(. نور پردازیش واقعا یکه منو باده نورپردازی عالی farcry 2 انداخت
گیم پلی : خیلی روان ولی بعد یه مدت تکراری میشه (البته تا این سه مرحله شاید بعدا بهتر شد)
موسیقی: همه بازی یه طرف موزیکی که روی بازی هست یه طرف مخصوصا اگه از هدست استفاده کنی. به من که خیلی حال داد

مثل اینکهgames radar هم خوشش اومده :دی
Somehow, through technical sorcery by the hands of Crytek’s super-nerds, Crysis 2 is not only possibly the most amazing-looking console game ever, but it even does so without creating a reality-sucking singularity inside your PS3 or 360
So there you have it: the game looks unbelievable – whether in 2D, 3D, or any platform of your choice
در مورد بخش 3d هم :
and after a comparison assessment, we think Crysis 2’s 3D is miles ahead of Killzone 3

آخرین ویرایش:
مثل اینکهgames radar هم خوشش اومده :دی
Somehow, through technical sorcery by the hands of Crytek’s super-nerds, Crysis 2 is not only possibly the most amazing-looking console game ever, but it even does so without creating a reality-sucking singularity inside your PS3 or 360
So there you have it: the game looks unbelievable – whether in 2D, 3D, or any platform of your choice
در مورد بخش 3d هم :
and after a comparison assessment, we think Crysis 2’s 3D is miles ahead of Killzone 3
اقا فرخ بازی هنوز دست شما نرسیده؟ نظر شما از خیلی از سایتا برام مهمتره

اقا فرخ بازی هنوز دست شما نرسیده؟ نظر شما از خیلی از سایتا برام مهمتره

نظر یه فن بوی کجاش مهمه؟:d

این فرخ اگه بازی اشغال هم باشه میگه فوق العاده بود:d
درست صحبت کن :biggrin1:
چندتا بازی میشناسی که اشغال بوده من گفتم فوق العادست ؟!

نمونش AW :biggrin1:

نه جدای از شوخی همون ترایلری که از گیم پلی crysis2 روی gs اومده بود رو میگم
خودتو به در و دیوار زدی گفتم الان 280 مگ دانلود میکنم عشق میکنم با ترایلر
اما هیچی نداش:biggrin1:

آخرین ویرایش:
نظر یه فن بوی کجاش مهمه؟:d
این فرخ اگه بازی اشغال هم باشه میگه فوق العاده بود:d

درست صحبت کن :دی
چندتا بازی میشناسی که اشغال بوده من گفتم فوق العادست ؟!

نمونش AW :biggrin1:

نه جدای از شوخی همون ترایلری که از گیم پلی crysis2 روی gs اومده بود رو میگم
خودتو به در و دیوار زدی گفتم الان 280 مگ دانلود میکنم عشق میکنم با ترایلر
اما هیچی نداش:biggrin1:
lol ! aw اشغال بود ؟! نظره شخصیته !
ویدئوی gs هم اشغال بود ! بله بله همینطوره ! با چند نفر به این نتیجه رسیدی ؟ خودت به تنهایی فکر کردی ؟ کلا من گفتم توی بازی سنتر ما بهترین استاتید را داریم که عکس کل جماعت دنیا نظر دارند !
لطفا بیشتر از این هم ادامه نده جدا حوصله ندارم بیام کل کل کنم . دو روز وایسی همه چی مشخص میشه !

آخرین ویرایش:
آقایون یه چیز خنده دار!!! من بازی رو می زارم وقتی میرم توش صفحه برفکی میشه می خوام ببینم که اشکال از دیسکه یا مثل یه تیکه ی بازیه batman درس کردن؟؟؟؟

تنها مشکل گرافیک بازی AA است. به خاطر اون تکنیکی که کرایتک به کار برده (که یه حالت بلوری به اشیاء میده)، موقع راه رفتن اگه خیلی به اینور اونور دقت کنی، یه مقدار توی ذوق میزنه (زیاد نه، یه کم:دی). ولی بقیه تکنیک هایی که تو بازی به کار رفته در بالاترین سطح برای یه بازی کنسول قرار داره و بعضی اوقات آدم کف میکنه اینا رو چجوری رو یه کنسول 5-6 سال پیش اجرا کردن:دی محیط های بازی هم از شوترهای دیگه خیلی بزرگتره. بعضی محیط هاش حتی از Halo: Reach هم بزرگتر است!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or