mehdihoo
کاربر سایت
vرفیق :
اگر خواستی جملات رو نقل قول کنی (از سایتهای مقایسه کننده) حتما همش رو نقل قول کن نه اونجا که به نتیجه گیریِ و علاقه خودت نزدیکه.
On balance, 360 has the edge in terms of visuals and general performance, but PS3 more than holds its own, bettering the Microsoft platform in some areas
بعد معنی جمله رو گرفتی دیگه؟؟؟ دوباره بخون... فکر کنم کامل متوجه نشدی چی گفته
راستی چرا تو متا هر دو نسخه 87 هستن و تو گیم رنکینگز PS3 حدود 1 امتیاز بالاتر از 360 اِ.
حوصله بحث ندارم رفیق.فقط خواستی گیر بدی بهتر گیر بده.
فلسفه چیه قربونت برم. شما معنی جمله رو نمیدونی میگی فلسفه؟ ای بابا. جنبه نداری چیه.از شما بعیده (نمیدونم شایدم نیست!)نتیجه گیریو علاقه خودم نیست داداش نتیجه گیریه DF از سایت یورو گیمره اگه جنبشو نداری نخون چرا فلسفه سر هم میکنی؟
متاسفانه اکثریت (به جز فرخ و مازیار و چند نفر دیگه از دوستان) میان همینجا یه نقل قولی از بقیه میبینن و همینجا هم تنها منبعشونه و از همین اطلاعات هم استفاده میکنن واظهار نظر میکنن.
برید یکم جاهای دیگه رو هم بخونید و ببینید اصلا اینطوری بحث میکنن؟ اینطوری تاپیک میزنن؟ اینطوری پست میدن. بابا ما هممون اینطرفِ جبهه ایم. ما گیمیریم و هر چی بازیها بهتر بشن به نفع ماست.شکست یا پیروزی کمپانی ها و کنسول ها که توفیری برای ما نداره.
@DieDie
شما هم دلگیر نشو از من ولی بد جواب دادیا
آخرین ویرایش: