Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
نه ، اون قسمت قسمت رو گفته از نزدیک PS3 کمتره نسبت به 360 که یه عکس هم گذاشته و نشون داده ، اما یه مشکل دیگه رو در مورد سایه های PS3 گفته که اونو نفهمیدم ... Shadow Offset نمیدونم دقیقا چی میشه .

Shadow Offest فکر کنم همون جایی رو میگه که سایه به نسبت حدی که باید باشه کمتر هست و کمرنگ تر که بعد وقتی از نزدیک نگاه میکنید سایه قسمت میشه و افت داره

برعکس نگفتی اینو ؟!

Tommy نفهمیدم کجا رو میگی

آقا تاپیک مقایسه بازی KZ3 هست با C2 مقایسه PS3 با 360 نیست.
خودتان مقایسه بفرمائید:
این عکسها از گیم پلی هر دو نسخه هست (توجه بفرمائید از گیم پلی واقعی یعنی مثل عکسای fake ی که سونی از بازیاش نشون میده نیست)
Crysis 2

g0dtno0bjwvlwquqp9r.jpg

KZ3

sqfzxvlc93jo55ghj8j.jpg

Crysis 2

jnp4k0n7aicfw1rdc22.jpg

KZ3

v9i0rsmljbvxcdybgpmr.jpg

البته KZ3 به نظر من Art style قشنگتری داره چون محیطهاش غیر واقعیو به قولی قبل آخر زمانیه ولی از نظر تکنیکی خیلی از Crysis 2 عقبه.

همون لحظه که منتظر بودیم بالاخره Digital Foundry بازی را انالیز کرد و اخر سر حرفی زده که حرفی برای گفتن نیست ! هم در مورد گرافیک بازی و هم برتر بودن 360 .
جالبتر از همه بر خلاف فکرها و برعکس گفته خود بازی ساز ! نسخه 360 در رزولیشن native 720p اجرا میشه ! بازم دماغ خیلی ها سوخت :دی
خود مقاله را هم مطالعه کنید بد نیست ! ممکنه گریه خیلی ها را در بیاره :دی چکیده مقایسه بین ps3 و360 :
*360runs at native 720p, PS3 runs at 1024x720
* PS3 version is stretched horizontally leaving a 'stretched' effect
* Occasional tearing but is basically invisible during gameplay
* Both versions employ temporal AA and also use edge detect blur for the foreground
* PS3 has better texture ******ing
* 360 has better framerate than PS3 version
* In the most stressful areas PS3 actually manages to hold the framerate a bit *betterthan the 360 even though the 360 commands the framerate advantage
* Shadow offset issues on PS3 but on closer inspection the PS3 shadows are less blocky
* The game sometimes uses prerendered FMVs, author says they're the worst quality they've seen in some time(my guess is BINK), on top of that they're the same quality on both platforms even though the PS3 game is only 7.5GB and the 360 is 5.5GB so they clearly had tons of space left to improve video quality. Side Note: Could someone with the PC version confirm if the video quality is just as bad there?

Digital Foundry مقاله هایی داره که beyond3d یک تاپیک اختصاص دادند براش ! و neogaf هم همینطور یعنی مقاله هاش سنده که حتی دوتا فروم حرفه ای هم جلوش کم میارن :دی
کاملا قابل قبول ولی فکر نمی کنم به عنوان تاپیک ربطی داشته باشه
درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا بیشتر دقت کنید

من گفتم گرافیک بازی عالیه ولی نسخه ps3 یه کم بیشتر کار میخواد که نکردن . گرافیک واسه من پشیزی ارزش نداره . همین که هوش مصنوعیه بازی ضعیفه واسه من کافیه که اصلا بازی رو نخرم .
یه نفر گفت بهترین گرافیک روی 360 اجرا میشه . باور کن اگه امکان داشت بهترین گرافیک کنسولی رو 360 اجرا بشه تا حالا میشد دوست عزیز . تو مقایسه ها گفتن افت فریم 360 از ps3 بیشتره یعنی چی....؟ خودتون بگین . تو این مقایسه بالایی هم گرافیک کرایسیس از کیل زون بهتره خوب که چی . اونوخ ماکرو باید همه گیم هاشو بده crytek که گیم هاش بهتر از ps3 باشن . مهم گرافیک انحصاری هاست که حرفی واسه گفتن ندارن . هی شما جوب بدین بازم جواب میشنوین . اینو فهمیدیم گرافیک کرایسیس بهتر از کیلزون هست . ولی امتیازاشون چی....؟
وقتی هم جواب ندارن میگن خودتو مضحک نکن . نمیدونم اینو نگین چی میخاین بگین ؟ ;)

آقا تاپیک مقایسه بازی KZ3 هست با C2 مقایسه PS3 با 360 نیست.
خودتان مقایسه بفرمائید:
این عکسها از گیم پلی هر دو نسخه هست (توجه بفرمائید از گیم پلی واقعی یعنی مثل عکسای fake ی که سونی از بازیاش نشون میده نیست)
Crysis 2

g0dtno0bjwvlwquqp9r.jpg

KZ3

sqfzxvlc93jo55ghj8j.jpg

Crysis 2

jnp4k0n7aicfw1rdc22.jpg

KZ3

v9i0rsmljbvxcdybgpmr.jpg

البته KZ3 به نظر من Art style قشنگتری داره چون محیطهاش غیر واقعیو به قولی

قبل آخر زمانیه ولی از نظر تکنیکی خیلی از Crysis 2 عقبه.

زحمتی که واسه گرافیک crysis کشیدن حتی یک دهمش واسه kz3 نکشیدن
از نظر تکنیکی واقعا kz3 خیلی عقبه:|

من گفتم گرافیک بازی عالیه ولی نسخه ps3 یه کم بیشتر کار میخواد که نکردن . گرافیک واسه من پشیزی ارزش نداره . همین که هوش مصنوعیه بازی ضعیفه واسه من کافیه که اصلا بازی رو نخرم .
یه نفر گفت بهترین گرافیک روی 360 اجرا میشه . باور کن اگه امکان داشت بهترین گرافیک کنسولی رو 360 اجرا بشه تا حالا میشد دوست عزیز . تو مقایسه ها گفتن افت فریم 360 از ps3 بیشتره یعنی چی....؟ خودتون بگین . تو این مقایسه بالایی هم گرافیک کرایسیس از کیل زون بهتره خوب که چی . اونوخ ماکرو باید همه گیم هاشو بده crytek که گیم هاش بهتر از ps3 باشن . مهم گرافیک انحصاری هاست که حرفی واسه گفتن ندارن . هی شما جوب بدین بازم جواب میشنوین . اینو فهمیدیم گرافیک کرایسیس بهتر از کیلزون هست . ولی امتیازاشون چی....؟

باور کن اگه امکان داشت بهترین گرافیک کنسولی رو 360 اجرا بشه تا حالا میشد دوست عزیز
شما مثل اینکه کلا تو باغ نیستی!

مرد مومن بازی رو ps3 داره با رزولوشن 25 درصد کمتر اجرا میشه میدونی یعنی چی؟
یعنی 1/4 بازی روی ps3 ناپدید شده :d
راستی یورو گیمر آلمان به بازی اینطوری امتیاز داده:
PS3
8

Xbox 360
9

ای بابا .....درکت میکنم

شما مثل اینکه کلا تو باغ نیستی!

مرد مومن بازی رو ps3 داره با رزولوشن 25 درصد کمتر اجرا میشه میدونی یعنی چی؟
یعنی 1/4 بازی روی ps3 ناپدید شده :d
راستی یورو گیمر آلمان به بازی اینطوری امتیاز داده:
PS3
8

Xbox 360
9
خوب اینجا اشکال از ps3 هست یا بازیساز ؟
اونوخ باید همه گیم ها یک چهارم بازی تو ps3 ناپدید بشه .
همون قدر کاری که واسه 360 میکنن همونقدر رو هم روی ps3 انجام میدن . درحالی باید روی ورژن ps3 بیشتر کار کنن همونطوری که رو بازیای انحصاری میبینین . این حرف تو باغ هست یا نه ؟:d اصلا باغ شما کجاست ؟

همون قدر کاری که واسه 360 میکنن همونقدر رو هم روی ps3 انجام میدن . درحالی باید روی ورژن ps3 بیشتر کار کنن همونطوری که رو بازیای انحصاری میبینین . این حرف تو باغ هست یا نه ؟:d اصلا باغ شما کجاست ؟

آووووو :d ببخشید نمیدونستم شما تو تیمه بازی سازی بودی نامردا کم کاری کردن میدونی اصلا شاید همه اینا کار استکبار جهانی و دشمنانه که علیه PS3 توطئه کردن.

تو مقایسه ها گفتن افت فریم 360 از ps3 بیشتره یعنی چی....؟
اشتباه گفتی نسخه PS3 افت فریم بیشتری داره..

در ضمن هر چی گرافیک پایین تر فریم بالاتر که بازم نسخه PS3 فریمش از 360 کمتره..

Lens of Truth یه انالیز از فرم ریت گذاشته که تو این زمینه هم 360 برتریشو ثابت کرد.
http://www.lensoftruth.com/analysis/...rate-analysis/
Xbox 360 Frame Analysis:

Global percent of torn frames: 1.93
Global average FPS: 29.11

PlayStation 3 Frame Analysis

Global percent of torn frames: 0.0
Global average FPS: 26.54
همون قدر کاری که واسه 360 میکنن همونقدر رو هم روی ps3 انجام میدن
PS3 کشش این بازی رو نسبت به 360 نداره..(شوخی)

دیگه K3 آخرت گرافیک PS3 بود که در مقابل C2 نسخه 360 .........:d

اینو فهمیدیم گرافیک کرایسیس بهتر از کیلزون هست . ولی امتیازاشون چی....؟
منظورت از این حرف چیه ؟ :d درسته هنوز مونده تا تمامی امتیازات Crysis 2 داده بشه ولی به هر حال میانگین KZ 3 ، 84 هست و میانگین Crysis 2 تا حالا 87 . الان شما چطوری میگی امتیازات KZ بالاتره ... ؟ :d

• Like
Reactions: Frobary
360runs at native 720p, PS3 runs at 1024x720
* PS3 version is stretched horizontally leaving a 'stretched' effect

* Occasional tearing but is basically invisible during gameplay
* Both versions employ temporal AA and also use edge detect blur for the foreground
* PS3 has better texture ******ing
* 360 has better framerate than PS3 version
* In the most stressful areas PS3 actually manages to hold the framerate a bit *betterthan the 360 even though the 360 commands the framerate advantage
* Shadow offset issues on PS3 but on closer inspection the PS3 shadows are less blocky
* The game sometimes uses prerendered FMVs, author says they're the worst quality they've seen in some time(my guess is BINK), on top of that they're the same quality on both platforms even though the PS3 game is only 7.5GB and the 360 is 5.5GB so they clearly had tons of space left to improve video quality. Side Note: Could someone with the PC version confirm if the video quality is just as bad there?
فرخ جان اگر چکیده مقاله اینه پس چرا میگی نسخه 360 بهتره؟
هیچ برتری قاطعی برای هیچ کدوم تو این چکیده نیست.
مضاف بر این با توجه به نداشتن محدودیت از نظر حجم مدیا ، اگر 360 FMV هاش بده نباید Prerendered FMV های بی کیفیت رو روی PS3 میدیدیم و کم کاری تیم سازندست این. با اینحال مشخصا سعی کردن کیفیت FMV ها تو PS3 به بدی 360 باشه.

اگر 360 تو رزولوشن 1280 در 720 و PS3 روی 1024 در 720 بازی رو اجرا میکنه در عوض کیفیت تکسچر ها تو PS3 بهتره.

اگر فریم ریت تو مراحل معمولی روی 360 بهتره در عوض PS3 تو مراحل و لحظه های شلوغ فریم بهتری میده.(نمیدونم تو لحظه های Stressful بهتر بودن ضعفِ به نظرت؟)

اگر Offset بعضی سایه ها تو PS3 مشکل دارن( یعنی محل سایه بعضی جاها یکم از آبجکت فاصله داره) در عوض مجموعا سایه های PS3 کیفیت بهتری دارن (Blocky شدن و مشبک بودن و افت کیفیت سایه تو 360 بیشتره)

چند روزیه همینطوری دارید برای خودتون میبرید و می بافید... خسته نشدید خدائیش؟ بابا جان همونطور که KZ3 کمتر از انتظارات بود CR2 هم همین وضعیت رو داره. البته اوضاعش بهتره چون حداقل تو زینه گیم پلی به نظر من یه گام به جلوی بزرگ برداشته و به عنوان یه 3rd Party بازی فوق العاده ای روی کنسول ها ساخته.

عین این صحبتها رو یوروگیمر هم گفته. حالا چرا میگید 360 بهتره!!!
اگر خواستی جملات رو نقل قول کنی (از سایتهای مقایسه کننده) حتما همش رو نقل قول کن نه اونجا که به نتیجه گیریِ و علاقه خودت نزدیکه.;)
فرخ دوستانه میگم ، تو ریز بینانه و موشکافانه نگاه میکنی مطالب رو ولی فکر میکنم بعضی وقتها علائقت جلوی منطقت رو میگیره. راستش هیچ دلیلی نمیبینم آدمی با خصوصیات تو با مثلا یه کنسولِ رقیب اینقدر دشمنی داشته باشه.باور کن تعصب تو بعضی پستهات مانعِ دیده شدنِ محتوای مفیدِ پستت میشه.

امیدوارم این پست رو مثل قبلا حمل بر فن بوی بودنِ من ندونی :)
ولی محض خنده : یکی از دوستان که متاسفانه دیگه در حد مشمئز کننده ای از CRYSIS2 حمایت میکنه و مدعی تخصص هم هست در مورد مشکلاتِ هوش مصنوعی میگفت که از نسخه کپی بودنِ بازیه!!! رو 360 ها!!! بعضی دوستان ذوبِ در کرایسیس شدن متاسفانه.
به خدا این چند روز که از بازی کردنش لذت میبرم صِرفِ تمدد اعصاب و کمی تفرج خاطر میومدم پستهای برخی از دوستان در این مورد رو میخوندم. از شون تشکر میکنم همینجا.
( البته سوء تفاهم نشه به هیچ عنوان منظورم فرخ نیست چون اصولا صحبت خنده داری نکرده و اتفاقا همیشه مستدل و با منبع حرف میزنه ولی خب بعضی وقتا هم همه چیز رو نمیگه دیگه ;) )

همین نسخه crysis2 ps3هم حتی به گفته سایت PSU که دیگه سایت انحصاری PS3 هست هم ، از KZ3 بهتره!

حالا که با cRYSIS2 بهترین گرافیک کنسولی رو 360 داره اجرا میشه...
در خصوص مابقی حرفات هم از جمله امتیاز و فریم بهتر ps3 و ... اینا هم بد نیست یه سر به امتیازات دو بازی و همچنین به همین نقل قول DF بزنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or