Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
من دارم الان بازی میکنم افت فریمی تا الان ندیدم!! این که میگن افت فریم من نمیدونم چرا برا ما نداره؟:d
ولی کلا طراحی ماشین هاش هم از gt5 بهترهb-)
حس فیلم I AM LEGEND رو به آدم میده!!! البته اگر درست گفته باشم اسپلش رو!!!
خیلی خوداس.
مخصوصا تو محیط های بسته خیلی گرافیکش بالا میره

فعلا که اکثریت چه تو نظر سنجی اینجا چه بین سایتها و مجله ها نظرشون اینه که این بازی بهترین گرافیکو روی کنسولا داره بهترین بازیه سال 2010 یعنی Red dead redemption که روی 360 بهتر اجرا میشه بهترین بازی از نظر گرافیکم که روی 360 داره بهتر اجرا میشه حالا خودت بشین فکر کن ببین کی داره میسوزه! ;)

ببخشید اما کسی حرف از گرافیک بهتر بازیها روی کدام کنسول نیست ;)

مقایسه گرافیک 2 crysis و KZ 3 است ;)

در مورد حرفتون من خودم به این بازی که گفتی رای دادم اما نمیفهمم این چه ربطی داشت به سوختن و 360 ;) بازم میگم بحث سر گرافیک دو بازی هستش نه کنسول نه بازی دیگه ;)

دوستان خواهش میکنم بحث و منحرف نکنید و اسم بازی دیگه را تو بحث نیارید که بحث از حالت خود خارج بشه ممنون

منم افت فریم ندیم (فقط جا هایی که checkpoint می ده یه تیک جزیی می زنه)
ولی تا حالا 2 تا باگ تو بازی دیدم

من به crysis 2 رای میدم(با اینکه دوتاشون گرافیک هاشون خوبه ، بعضی جا ها C2 بهتره و بعضی جا ها kz3 )ولی:
-c2 یه بازی مولتیه ولی kz3 انحصاری . از یه بازیه مولتی انتظار رقابت با یه بازی انحصاری نیست ولی می بینیم c2 از پس این کار به خوبی بر اومده.(اینم به یاد داشته باشید سازندگان kz3 فقط رو ps3 کار می کردند ولی کرایتک رو 360 & ps3 &pc)
موفق باشید.

• Like
Reactions: shefer
بحث من اینه اون روز با یه سایت اون طوری نتیجه گیری کردین ولی الان با این همه سایت باز میگین باید دید چی میشه...!
پست اون روزتونم که کامل مشخص بود یکی به نعل میزدین یکی به میخ در هر صورت بی خیال...

الان که امتیازات رو دیدم و نظر سایت ها رو خوندم می گم نسخه 360 بهتر هست و این دیگه یه fact هست.اما در مورد رقابت اون با kz3 من هنوز هم اعتقاد دارم که منتقد بازی رو می بینه و فکر نمی کنم بشینه با تمام عکس های بازی ها رو کنار هم بزاره و مقایسه کنه!!شما یه پست از من بیار که جمله داخل نقد رو ملاک قرار بدم.اما مثلا goty ها پایان سال رو احتمالا چند نفر می شینند و بازی ها رو کنار هم می زارند و مقایسه می کنند.احتمالا یه رای گیری هم می شه!!
در کل من نمی گم کرایسی بهتر نیست و kz3 بهتر هست.من همیشه برایم امتیاز سایت ها مهم بوده و وقتی gt5 نمره میانگین حدود 85 یا 84 گرفت یعنی حقش این بوده(البته شاید اون چیزی که توی بازی ضعف به حساب میاد و نمره رو کم کرده برای من زیاد مهم نباشه)وقتی halo می یاد و اون میانگین بالا رو می گیره یعنی حقشه.
همیشه ملاک من سایت ها هستند(اکثریت البته)و تکلیف خودم رو هم مشخص کردم.
اما در مقابل این که می گید گفتند best این شاید بر گرده به جذاب کردن نقد و یه جورایی برای اینکه اون نکته رو توی نقد برجسته کنیم.یعنی گرافیک این بازی اینقدر خوبه که باید دهن همه باز بمونه!!ولی به نظرم این نشون دهنده این نیست که بگیم بازی با kz3 اختلاف زیادی داره.من هنوز هم معتقدم دو بازی در یه سطح هستند و باید منتظر یه مقایسه head to head بود از یه مرجع معتبر.

من فقط خوشحالم حرفم ثابت شد که روی 360 هم می شه عنوان هایی در حد انحصاری ps3 ساخت و این بیشتر به خاطر برنامه نویس های بسیار حرفه ای هست که سونی داشته و داره

قابل توجه 619

دوست عزیز هر سایتی نظر خودشو داره
منم حرف gamespot میزنم
این سایت به بازی کریسیس مدال گرافیک و انیمیشن نداده ولی به کیلزون داده
شما اصلا متوجه منظور من شدی !!؟
به امضام توجه کن !!

من نمیدونم این دوستان عزیز ps3فن کی میخوان دست از این تعصباتشون بردارن.ایا تا همین الان کسی میومد بگه فلان بازی مثلا از u2یا gow3گرافیک بهتری داره؟
بودن کسانی که می گفتن mw 2 گرافیک بهتری نسبت به un 2 داره !!
من فقط خوشحالم حرفم ثابت شد که روی 360 هم می شه عنوان هایی در حد انحصاری ps3 ساخت و این بیشتر به خاطر برنامه نویس های بسیار حرفه ای هست که سونی داشته و داره

قابل توجه 619
شما زیاد خوشحال نشو ! اگه می تونستن بسازن که مایکروسافت تا الان خودش ساخته بود !

شما زیاد خوشحال نشو ! اگه می تونستن بسازن که مایکروسافت تا الان خودش ساخته بود !
شما هم از اون اول تا اخر مبحث داری از این حرفای تحریک امیز میزنی...
برادر من یه ذره لحن صحبتتو تغییر بدی خیلی خوب میشه دعوا نداریم که با هم...
ممنون

• Like
Reactions: SLASH1
بابا این که کاری نداره . crysis 2 تازه اومده ملت جو گیرن هر جور حرفی میزنن . اگه همزمان میومدن الان سایتا و فن نماها اینجور شاخ نمیشدن . الان معلومه killzone 3 از مد افتاده crysis 2 رو بورس هست .
حالا هی بپرین رو هم . حالا این best looking و از این حرفا همه به خاطر تازه بودن بازیه . چون دیگه killzone فروشش رو کرد . اگه سایتا بیان به این گیمی که همه چشما رو اونه بگن ایییی خوبه ولی از killzone بهتر نیست اونوخ درصد زیادی از کسانی که میخواستن گیم رو بخرن بیخیال میشن . افتاد ؟ حال چند ماه بعد یه بازیه بزرگ دیگه بیاد که همه مدتها منتظر بودن و فروشش واسه شرکت حیاتیه و ... اونوخ این اوصاف رو واسه اون بازی صرف میکنن مطمئن باشین .
من خودم 10 سال تو کار بازاریابی بازیای رایانه ای بودم :دی

آخرین ویرایش:
بابا این که کاری نداره . crysis 2 تازه اومده ملت جو گیرن هر جور حرفی میزنن . اگه همزمان میومدن الان سایتا و فن نماها اینجور شاخ نمیشدن . الان معلومه killzone 3 از مد افتاده crysis 2 رو بورس هست .
حالا هی بپرین رو هم . حالا این best looking و از این حرفا همه به خاطر تازه بودن بازیه . چون دیگه killzone فروشش رو کرد . اگه سایتا بیان به این گیمی که همه چشما رو اونه بگن ایییی خوبه ولی از killzone بهتر نیست اونوخ درصد زیادی از کسانی که میخواستن گیم رو بخرن بیخیال میشن . افتاد ؟ حال چند ماه بعد یه بازیه بزرگ دیگه بیاد که همه مدتها منتظر بودن و فروشش واسه شرکت حیاتیه و ... اونوخ این اوصاف رو واسه اون بازی صرف میکنن مطمئن باشین .
من خودم 10 سال تو کار بازاریابی بازیای رایانه ای بودم :دی
الان فقط Crysis 2 تازه است!؟بازی دیگه ای نمیخواست فروش کنه که دربارش از این حرفا بزنن!؟چرا فقط این همه سایت درباره ی Crysis 2 دارن این حرفا رو میزنن!؟
Killzone 3 تو همین یه ماه فروشش رو کرد دیگه تموم شد!؟
واقعا بعضی ها خیلی جالبن...

من خودم 10 سال تو کار بازاریابی بازیای رایانه ای بودم
داداش این اطلاعات زیادت رو جای دیگه ای بروز نده ممکنه بخندن بهت:))

این سایت ها هر وقت باز ای با گرافیک بالا و قابل قبولی بهشون بدی از همین حرفا زیاد میزنن , فردا روزی GeOW3 میاد , دوباره میکند بهترین گرافیک کنسولی و آی فلان , فرداش U3 میاد دوباره میگن به جون مادرمون این یکی دیگه آخرشه , فرداش یه بازی دیگه و الی آخر و این ریتم زمانی رو همیشه داره...

شما اصلا متوجه منظور من شدی !!؟
به امضام توجه کن !!

بودن کسانی که می گفتن mw 2 گرافیک بهتری نسبت به un 2 داره !!

شماها دست بردار نیستین نه؟خیلی سخته قبول این که بهترین گرافیک کنسولی روی 360 داره اجرا میشه؟اون کسانی هم که میگفتن mw2 از u2 گرافیک بهتری داره منبع بزار.
این سایت ها هر وقت باز ای با گرافیک بالا و قابل قبولی بهشون بدی از همین حرفا زیاد میزنن , فردا روزی GeOW3 میاد , دوباره میکند بهترین گرافیک کنسولی و آی فلان , فرداش U3 میاد دوباره میگن به جون مادرمون این یکی دیگه آخرشه , فرداش یه بازی دیگه و الی آخر و این ریتم زمانی رو همیشه داره...
پس زمانی که u2 هم بهترین گرافیک شد و شماها هی زدید تو سر بقیه که 100تا جایزه برده سایتها جوگیر شده بودن.

ببینید دوستان جان هرکی دوس دارید بس کنید.این مزخرفات رو جایی نگید.خودتونو مضحکه نکنید.زشته به خدا.بس کنید.انرژی خودتونو نگه دارید چون بعد از این نوبت rage هست که فک همه رو باز بزاره.بس کنید دیگه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or