فعلا که اکثریت چه تو نظر سنجی اینجا چه بین سایتها و مجله ها نظرشون اینه که این بازی بهترین گرافیکو روی کنسولا داره بهترین بازیه سال 2010 یعنی Red dead redemption که روی 360 بهتر اجرا میشه بهترین بازی از نظر گرافیکم که روی 360 داره بهتر اجرا میشه حالا خودت بشین فکر کن ببین کی داره میسوزه!
بحث من اینه اون روز با یه سایت اون طوری نتیجه گیری کردین ولی الان با این همه سایت باز میگین باید دید چی میشه...!
پست اون روزتونم که کامل مشخص بود یکی به نعل میزدین یکی به میخ در هر صورت بی خیال...
شما اصلا متوجه منظور من شدی !!؟دوست عزیز هر سایتی نظر خودشو داره
منم حرف gamespot میزنم
این سایت به بازی کریسیس مدال گرافیک و انیمیشن نداده ولی به کیلزون داده
بودن کسانی که می گفتن mw 2 گرافیک بهتری نسبت به un 2 داره !!من نمیدونم این دوستان عزیز ps3فن کی میخوان دست از این تعصباتشون بردارن.ایا تا همین الان کسی میومد بگه فلان بازی مثلا از u2یا gow3گرافیک بهتری داره؟
شما زیاد خوشحال نشو ! اگه می تونستن بسازن که مایکروسافت تا الان خودش ساخته بود !من فقط خوشحالم حرفم ثابت شد که روی 360 هم می شه عنوان هایی در حد انحصاری ps3 ساخت و این بیشتر به خاطر برنامه نویس های بسیار حرفه ای هست که سونی داشته و داره
قابل توجه 619
الان فقط Crysis 2 تازه است!؟بازی دیگه ای نمیخواست فروش کنه که دربارش از این حرفا بزنن!؟چرا فقط این همه سایت درباره ی Crysis 2 دارن این حرفا رو میزنن!؟بابا این که کاری نداره . crysis 2 تازه اومده ملت جو گیرن هر جور حرفی میزنن . اگه همزمان میومدن الان سایتا و فن نماها اینجور شاخ نمیشدن . الان معلومه killzone 3 از مد افتاده crysis 2 رو بورس هست .
حالا هی بپرین رو هم . حالا این best looking و از این حرفا همه به خاطر تازه بودن بازیه . چون دیگه killzone فروشش رو کرد . اگه سایتا بیان به این گیمی که همه چشما رو اونه بگن ایییی خوبه ولی از killzone بهتر نیست اونوخ درصد زیادی از کسانی که میخواستن گیم رو بخرن بیخیال میشن . افتاد ؟ حال چند ماه بعد یه بازیه بزرگ دیگه بیاد که همه مدتها منتظر بودن و فروشش واسه شرکت حیاتیه و ... اونوخ این اوصاف رو واسه اون بازی صرف میکنن مطمئن باشین .
من خودم 10 سال تو کار بازاریابی بازیای رایانه ای بودم
داداش این اطلاعات زیادت رو جای دیگه ای بروز نده ممکنه بخندن بهتبابا این که کاری نداره . crysis 2 تازه اومده ملت جو گیرن هر جور حرفی میزنن . اگه همزمان میومدن الان سایتا و فن نماها اینجور شاخ نمیشدن . الان معلومه killzone 3 از مد افتاده crysis 2 رو بورس هست .
حالا هی بپرین رو هم . حالا این best looking و از این حرفا همه به خاطر تازه بودن بازیه . چون دیگه killzone فروشش رو کرد . اگه سایتا بیان به این گیمی که همه چشما رو اونه بگن ایییی خوبه ولی از killzone بهتر نیست اونوخ درصد زیادی از کسانی که میخواستن گیم رو بخرن بیخیال میشن . افتاد ؟ حال چند ماه بعد یه بازیه بزرگ دیگه بیاد که همه مدتها منتظر بودن و فروشش واسه شرکت حیاتیه و ... اونوخ این اوصاف رو واسه اون بازی صرف میکنن مطمئن باشین .
من خودم 10 سال تو کار بازاریابی بازیای رایانه ای بودم
من با شماها نبودم . با اونایی که مرده ی گرافیک نیستن حرف زدم . به خودتون نگیرینداداش این اطلاعات زیادت رو جای دیگه ای بروز نده ممکنه بخندن بهت
شماها دست بردار نیستین نه؟خیلی سخته قبول این که بهترین گرافیک کنسولی روی 360 داره اجرا میشه؟اون کسانی هم که میگفتن mw2 از u2 گرافیک بهتری داره منبع بزار.شما اصلا متوجه منظور من شدی !!؟
به امضام توجه کن !!
بودن کسانی که می گفتن mw 2 گرافیک بهتری نسبت به un 2 داره !!
شما زیاد خوشحال نشو ! اگه می تونستن بسازن که مایکروسافت تا الان خودش ساخته بود !
پس زمانی که u2 هم بهترین گرافیک شد و شماها هی زدید تو سر بقیه که 100تا جایزه برده سایتها جوگیر شده بودن.این سایت ها هر وقت باز ای با گرافیک بالا و قابل قبولی بهشون بدی از همین حرفا زیاد میزنن , فردا روزی GeOW3 میاد , دوباره میکند بهترین گرافیک کنسولی و آی فلان , فرداش U3 میاد دوباره میگن به جون مادرمون این یکی دیگه آخرشه , فرداش یه بازی دیگه و الی آخر و این ریتم زمانی رو همیشه داره...