CryEngine قدرتمند تر از گذشته باز خواهد گشت

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Naruto

کاربر سایت
نمایش Crysis 3 در کنفرانس خبری EA دوباره قدرت بصری CryEngine 3 را به رخ رقبا کشید و نشان داد که چگونه این موتور توانسته مرز بین واقعیت و انیمیشن را به نزدیک تر کند تا آنجا رییس شرکت Crytek می گوید این موتور نسل بعدی را در حال حاضر نشان می دهد.

رییس شرکت Crytek آقای Cevat Yerli در گفتگو با سایت CVG در مورد چگونگی پیشرفت این موتور گفته است که در حال حاضر دو تیم مجزا بر روی این موتور کار می کنند که تیم اول در حال توسعه این موتور و اپدیت کردن آن است. ایشان در این مصاحبه به خبرنگار CVG گفته است: "از سال 2010 که ما این موتور را رونمایی کردیم در واقع ای موتور آماده استفاده در نسل بعدی بود. شما به چیزهایی که الان CryEngine در اختیارتان می گذارد، نگاه کنید و می بینید این دقیقا همان چیزی است که ما دو سال پیش از آن به عنوان گرافیک نسل بعدی یاد می کردیم. مردم در حال حاضر به این موتور به عنوان یک موتور بسیار قوی نگاه می کنند ولی ما هم‌چنان در حال اپدیت کردن آن هستیم و سعی خود را می کنیم که این مرزها را جابه‌جا کنیم. "

ایشان در ادامه سخنان خود اشاره کوتاهی به کنسول های نسل بعدی کرد و گفت: "ما جز اولین استودیوهایی در دنیا هستیم که توانستیم به کنسول‌های نسل بعدی دسترسی داشته باشیم و می دانیم که نسل بعد چه قابلیت هایی خواهد داشت ولی هنوز جزییات دقیق آن را نمی دانیم. "

نمایش خیره کننده Crysis 3 می تواند بر سخنان Yeril صحه بگذارد ولی باید دید که تا عرضه این عنوان CryEngine 3 چه قدر پیشرفت خواهد کرد.
http://www.bazicenter.com/news/3264

این آقا میثم ما از ترول‌های شناخته شده Crysisئه من نمی‌دونم چرا بحث باهاش رو دارید ادامه می‌دید.

کاری به بقیه حرفات ندارم اونارو که میگی اصلا نمیشه مقایسه کرد کرایسیس 2 از واقعی هم میتونه واقعی تر باشه...دیگه نبرس چطور...(کاری با نسخه ی کنسول ندارم چون اصلا نسخه ی کنسول رو کرایسیس حساب نمیکنم :d)

در رابطه با حرفات که میگی بسرفت ...العان من اگه 20 تا عکس گرفتم از 2 گذاشتم تکسچر ها از واقعی هم واقعی تر بودن قول میدی دیگه وارد این بحث ها نشی ؟:| یا کلا فروم رو ترک کنی :d بازم میگم حاضرم شرط ببندم نمی دونی کرایسیس و کرای انجین یعنی چی فقط نظر می ذاری....

3j5kytga9mx6uk3s219t.gif

تا جایی که به یاد دارم Lead Platform این Crysis 2 اصلن PC نبود. حالا یادم نیست اصلن لید پلتفورم داشت بازی یا نه، که الان دیگه چسبیدین به امتیاز های نسخه ی PC اش . . .

حالا من نمی دونم تو چه طوری درصد رو تبدیل کردی به عدد 10 :|. که یهو 91 درصد رو کردی 9.1 و 85 درصد رو کردی 8.5 که بگی 0.6 فاصله هست . . . :|.

یک نکته فقط من بگم : گرافیک Crysis 2 از گرافیک KZ3 در هر حالتی بخوای حساب کنی بیشتره :دی.
فقط ثبات KZ3 هست که میزنه تو سر Crysis 2 :دی.
آخه بازی باید در یک سری زمینه ها خودش رو نشون بده. مثلن همین COD که میگی تا 2010 از لحاظ گرافیکی در حد مطلوب بود، از لحاظ گیم پلی عالی بود، از لحاظ داستان هم تو بازی های FPS در رده های بالا قرار داشت. بعدش دیگه بازی افت کرد.ولی Crysis 2 تو سالی که عرضه شد هیچ حرفی نداشت بزنه.الان از یک نفر که Crysis 2 بازی کرده بپرسی، میاد میگه چی؟ داستان بازی خوب بود؟ که انگار یک بچه دبستانی نوشته بود؟ شخصیت پردازی بازی خوب بود؟ که یه نفر تا آخر بازی هویتش معلوم نیست و زورش میاد یه کلوم بگه بابا من فلانی نیستم؟ گیم پلی جالبی داشت؟ که اصلن بالانس نبود و سعی کرده بود COD بشه اونم ناقص؟ هوش مصنوعی قابل قبولی داشت؟ که دشمنه از پشت با یه فاصله چند کیلومتری آدم رو شناسائی میکرد ولی به یه دیورا که میرسید با سر میرفت توش؟ گرافیکش خوب بود که راه به راه باگ داشت و افت فریم هم تو صحنه های شلوغ میدیدیم؟خب باید یه دلیل قانع کننده آدم پیدا کنه.البته Crysis 2 موسیقیش عالی بود :biggrin1:.

64331487067555915176.jpg

احساس امنیتو خوب امدی =)) متای crysis 2 = 86 متای کرایسیس 1 =91 اینا اصلا تفاوت ندارن که :)) اصلا این افت نیستش که بازی پیشرفت کرده وضعش اینه :)) در صورتی که نقد های کرایسیس 1 بیشترم هست یوزر اسکور ها مدرک بیار که ترول کردن نمره الکی دادن. چیه دیدی me یا diablo الکی امتیاز پایین دادن فکر کردی همه بازی ها پس یوزر اسکور هاشون الکیه ؟ اگه الکی بود خود متا اسکور پاک میکرد:)) فعلا هر کی میاد میخونه مفهمه کی داره اسمون ریسمون میبافه =)) معنی جدید سفسطه رو هم به لغت نامه دهخدا میگم اضافه کنن.

معلومه احساس امنیت رو خوب اومدم ! چون مطمئنم فقط پشت کامپیوترت اینجوری احساس گنده بودن میکنی...
این مقدار تفاوتش اصلا محسوس نیست و همچنان متااسکور crysis2 جزء بهترینهاست. درباره userscore هم اگه پیگیر نقدایی که اونجا میکنن بوده باشی باید بدونی که خیلی از یوزرهاش اصولا علاقه خاصی به کوبوندن بازیهایی دارن که ازش خوششون نمیاد.داستان crysis هم خیلی مفصله.از وعده هایی که کرایتک به pcگیمرها داد( درباره گرافیک) و خیلی دیر عملیشون کرد یا اصلا عملیشون نکرد گرفته تا مشکلات free cheat بودن بازی تو بخش آنلاین و..... باعث شد که یوزرهای معلوم الحال اونجا بازی رو بکوبونن.
خیلی احساس خفن بودن میکنی نه ؟
شما اون 0.6 رو بگو چجوری حساب شده

خیلی سخته که بفهمی من از 10 نمره حساب کردم نه 100 ؟

آخرین ویرایش:
اگه کرایتک بدبخت میدونست که یه روزی 4 تا یوزر تو ایران در شرایطی که هنوز روی یه سیم لخت هم برنامه نویسی نکردن ( چه برسه به کنسول) میان و موتورش و بازیش رو نقد میکنن به پدرش صلوات میفرستاد که بخواد وارد این صنعت بشه . اختلاف بین کارشناسای بازیسنتر افتاده . خدا به داد اون روزی برسه که یه بازی از ایران تو صنعت گیم اسم در کنه خدا رو هم بنده نیستیم . اساتید محترم من یه سوال دارم ازتون . همتون رو ی هم جمع شید میتونید یه فریم مثل کرایتک روی کنسول داغون PS3 بسازید ؟

معلومه احساس امنیت رو خوب اومدم ! چون مطمئنم فقط پشت کامپیوترت اینجوری احساس گنده بودن میکنی...
این مقدار تفاوتش اصلا محسوس نیست و همچنان متااسکور crysis2 جزء بهترینهاست. درباره userscore هم اگه پیگیر نقدایی که اونجا میکنن بوده باشی باید بدونی که خیلی از یوزرهاش اصولا علاقه خاصی به کوبوندن بازیهایی دارن که ازش خوششون نمیاد.داستان crysis هم خیلی مفصله.از وعده هایی که کرایتک به pcگیمرها داد( درباره گرافیک) و خیلی دیر عملیشون کرد یا اصلا عملیشون نکرد گرفته تا مشکلات free cheat بودن بازی تو بخش آنلاین و..... باعث شد که یوزرهای معلوم الحال اونجا بازی رو بکوبونن.
خیلی احساس خفن بودن میکنی نه ؟

تو نت تحدید کنی گنده میشی مثلا ؟ =)) خوشم میاد هر سری یه چیزی میگی بعد مجبور میشی ازش کم کنی کم میاری :)) خوبه مشکلات کرایسیس 2 رو هم گفتی روی داغون ترین قسمت های بازی هم دست گزاشتی =)) دیگه نمیدونم چی بگم :)) شما برو یوزر اسکر ها رو دقیق چک کن بیا راستی نگفتی اون 0.06 رو چجوری حساب کردی تو متا اسکر کلا حرف ها گفته شده بقیه هم قبول دارن حالا برا خودت خوش باش این که 5 نمره تو متا اسکر هم اصلا محسوس نیست خیلی باحال بود=))

@rihana

پست های اپیکت کافی نبود ؟

آخرین ویرایش:
تو نت تحدید کنی گنده میشی مثلا ؟ =)) خوشم میاد هر سری یه چیزی میگی بعد مجبور میشی ازش کم کنی کم میاری :)) خوبه مشکلات کرایسیس 2 رو هم گفتی روی داغون ترین قسمت های بازی هم دست گزاشتی =)) دیگه نمیدونم چی بگم :)) شما برو یوزر اسکر ها رو دقیق چک کن بیا راستی نگفتی اون 0.06 رو چجوری حساب کردی تو متا اسکر کلا حرف ها گفته شده بقیه هم قبول دارن حالا برا خودت خوش باش این که 5 نمره تو متا اسکر هم اصلا محسوس نیست خیلی باحال بود=))

@rihana

پست های اپیکت کافی نبود ؟
فرمودن 6 دهم نه 6 صدم:دی
این چه باحاله:دی
64331487067555915176.jpg

تنها بازی هایی که تو عمرم از تموم کردنشون خسته نمیشم بازیهای این شرکت بی مانند هستش... یعنی Crytek ...

Sent from my Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

اگه کرایتک بدبخت میدونست که یه روزی 4 تا یوزر تو ایران در شرایطی که هنوز روی یه سیم لخت هم برنامه نویسی نکردن ( چه برسه به کنسول) میان و موتورش و بازیش رو نقد میکنن به پدرش صلوات میفرستاد که بخواد وارد این صنعت بشه . اختلاف بین کارشناسای بازیسنتر افتاده . خدا به داد اون روزی برسه که یه بازی از ایران تو صنعت گیم اسم در کنه خدا رو هم بنده نیستیم . اساتید محترم من یه سوال دارم ازتون . همتون رو ی هم جمع شید میتونید یه فریم مثل کرایتک روی کنسول داغون PS3 بسازید ؟
e1w55il5g8wf4opk47r.jpg

ببخشید اینو میگم ولی اینقدر ضعیفی که یه سگ میذاری جواب طرف مقابل رو بده تا خودت :d (سگ . خرگوش ..گرگ .. اهو چیه:d)

اره من هم PC دارم هم PS3 ولی PC ای که دارم 10 برابر بیشتر از PS3 قویتره چرا دروغ بگیم و چرا حقیقت رو نگیم...و منم میگم کنسول PS3 داغون ...چرا چون وقتی نتونه 80 درصد بازی ها رو درست اجرا کنه که شاهدش هستم از نزدیک فرق زمین تا اسمون اجرای بازی روی سیستمم و PS3 و اینو به خیلی ها هم نشون دادم که اگر داغون نباشه به قول شما ولی 1% قابل مقایسه نیست.البته شاید این 80 90 درصد برای تو جالب باشن چون ندیدی که میشه همین 80 90 درصد رو روی PC مثل فیلم اجرا کرد ...(بسسه هرچی بازی اومد از SUPER MARIO گرقته تا کرایسیس همرو با 30 فریم و 720 ... و جزییات متوسط به بایین اجرا کرد:d یعنی شما اینچیزارو نمیبینید واقعا:d مثلا چقدر فرقشون زیاده با جزییات بالا و 60 فریم و 1080 یا 1600 :d این تازه یکی از فرقاست نگم بقیزو بهتره:-s البته اگر از حق نگذریم تو بازی کرایسیس کمک کم داشت کارش به رزولوشن بسیار بالای 800 در 600 میکشید ...همین کرایسیس بخاطر اینکه مالتی بلیتفرم شد خیلی جاها به ضررش تموم شد///اینارو بفهمید چیزی ازتون کم نمیشه...تنها راه رسید به حقیقت و رزولوشن های بالا و انتی الیاز های انچنانی و ULTRA HIGH گرفتن یک سیستم قویست و رهاهی از اینجور مسائل:d

در حقیقت ما یه چیزی میفهمیم که داریم بهت میگیم نه دشمنی داریم نه چیزی فقط داریم میبینیم همین و رو به حقیقت یعنی اجبارم کردن به زور وقتی میبینم سیستم من اونقدر قوی تر از کنسولمه بییام از کنسول طرف داری کنم ببخشید مگه مرض دارم من العان رو سیستمم تعصب دارم ولی رو PS3 نه چون دارم می بینیم که اون چی برام اجرا میکنه و اون چطور.حقیقته چیزی که داریم بتو میگیم میخوای باور کن میخوای نکن...

و وقتی هم به شما میگن 2 CRYSIS از لحاظ گرافیک بشدت بشدت قوی هست و نمیشه حتی 1% با هیچ یک از بازی ها مقایسه کرد قبول کن یه چیزی میدونیم در اون حد که میتونیم با چندتا عکس بلانسبت شما دهن طرفو ببندیم...بلانسبت.باور کن کرایسیی که من ازش حرف میزنم خوده واقعیه :d

سعی کن همیشه با زور بییا ی بالا نه به زور:d

آخرین ویرایش:
نکته جالب اینه که PCـه قوی شما هم نمیتونه بازیای این کنسول داغون رو اجرا کنه ! ! !

نکته جالب اینه که PCـه قوی شما هم نمیتونه بازیای این کنسول داغون رو اجرا کنه ! ! !

یه چیزی مثل pc یه قوی من داره دمو های 2014 ه شما رو در سال 2012 رندر میکنه بماند تا 2014 و 15 , , maxwell و فرار سونی و ماکروسافت از صنعت...البته نا گفته نماند که نصف کیفیت همین دمو ها رو باید اجرا کنند کنسول ها ی بعد :d

من همیشه انحصاری هارو بازی کردم ولی دیگه 720 . اون 30 فریم از ما گذشته و میبینم که نوبت شما هاست ولی نمیدونم از شما ها میگذره یا نه...

در ضمن یه نکته ای رو میگم اگر فراموشت شده روشن شه واست...

نمیدونم اینجا چند تا عاقل داره و چندتا ....

ولی من هیچوقت بازی مثل bf3 (کلا عاشق اول شخصم)رو با اون عضمت با انچارتد عوض نمی کنم ....واگر قرار باشه bf3 رو روی کنسول بازی کنم باید عشک بریزم که دارم از بدترین کیفیت بازی بهره میبرم:d در صورتی که یکی داره همین بازی رو با بهترین کیفیت بازی میکنه(یعنی خودمو راضی کنم ؟ کاری که العان خیلی هاتون دارید میکنید :d (بازم میخوریم به 720 و 30 فریم و و بماند نکات مثبت و منفی دیگر)
مثلا من تو فکر اینم که این کرایسیس 3 و یا moh رو با چه کیفیت بالا و مد ها و بهینه هایی که واسه بازی روی pc مییاد باید اجرا کنم که این واسم سوربرازه و لی وقتی بازی مثل gow مییاد باید دیسک و بذارم و بازی کنم و فکره هیچی رو نکنم بس اینجا انگیزه ای که برای بازی کردن میفته به عنوان مثال gow میره قسمت کوچیکه مغز ...
ok ? اینو بدون نیاز به تحلیل داره سخت بدونیش ولی بی اندیشببین این بابا داره چیی مگه تا برسی به حرفم... د کناره این موضوعواسه عنوانی مثل gow واقعا ارزش داره ps3 و بخاطر شخصیت و گیم بلی ...ولی گرافیک رو من حاضر super mario رو روی pc به کل عنوان های ps3 ترجیح بدم چون دیگه زد حال از این ندارم که باید یه بازی top رو با رزولوشن بایین و فریم بایین بازی کنم...بدون اینارو یکمی فکر کن میفهمی.
البته جای شکی نیست تو ام اگر در کنر ps3 یه pc قوی داشتی بدون شمدو تا حرف درست حساب میزدی تا باورمون شه نه سرتو میندازی بایین هی ps3 ps3 میکنی ما هم کردیم تا اخرش فهمیدیم چه خبره دنیا.چرا ؟ چون قسمت قوی رو نگاه میکنی و العان تو قویترین دستگاهی که داری ps3 یه :)) باور کن من فقط طرف حق رو میگیرم و اگر شده برای اثبات حرفم هرچی کنسول دمه دستمه خورد میکنم تا بفهمی چقدر به اون قدرت بایندم (چه کنیم مارو شیفته ی خودش کرد:d) باید باورت شه.

کجاشو دیدی اگه بخای کار به سند و مدرک با عکس میکشه اونموقست که محیط به وجد مییاد حتی نمیتونی فکرشو کنی که تفاوت ها چقدر زیادند ولی من این اجازرو همیشه به خودم میدم ...:d

به عنوان مثال
من باید gow رو با اون زیباییش 30 فریم و 720 بازی کنم ولی یه بازی مثل bang bang racing رو با 60 فریم و 1080 ..اخه زوره همش شده 30 فریم و 720 بسسه بخدا تا کی سونی واقعا روداره...مارو نمیتونه گول بزنه دیگه تموم:d از روزی که این کنسول انتشار بیدا کرده یادمه همش 30 فریم و 720 خسته نشدید بس بیشرفت کجاست...فقط یادمه mgs رو بیشتر جاها 60 فریم میگرفت :)) ولی بهتون قول میدم تک تک این مخالفا اخر خودشون به حرف من و خیلی ها میرسند ببنید من چی گفتم ...چون خودمم یکی مثل بعضی از شما ها بودم.حقیقت.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or