CryEngine قدرتمند تر از گذشته باز خواهد گشت

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Naruto

کاربر سایت
نمایش Crysis 3 در کنفرانس خبری EA دوباره قدرت بصری CryEngine 3 را به رخ رقبا کشید و نشان داد که چگونه این موتور توانسته مرز بین واقعیت و انیمیشن را به نزدیک تر کند تا آنجا رییس شرکت Crytek می گوید این موتور نسل بعدی را در حال حاضر نشان می دهد.

رییس شرکت Crytek آقای Cevat Yerli در گفتگو با سایت CVG در مورد چگونگی پیشرفت این موتور گفته است که در حال حاضر دو تیم مجزا بر روی این موتور کار می کنند که تیم اول در حال توسعه این موتور و اپدیت کردن آن است. ایشان در این مصاحبه به خبرنگار CVG گفته است: "از سال 2010 که ما این موتور را رونمایی کردیم در واقع ای موتور آماده استفاده در نسل بعدی بود. شما به چیزهایی که الان CryEngine در اختیارتان می گذارد، نگاه کنید و می بینید این دقیقا همان چیزی است که ما دو سال پیش از آن به عنوان گرافیک نسل بعدی یاد می کردیم. مردم در حال حاضر به این موتور به عنوان یک موتور بسیار قوی نگاه می کنند ولی ما هم‌چنان در حال اپدیت کردن آن هستیم و سعی خود را می کنیم که این مرزها را جابه‌جا کنیم. "

ایشان در ادامه سخنان خود اشاره کوتاهی به کنسول های نسل بعدی کرد و گفت: "ما جز اولین استودیوهایی در دنیا هستیم که توانستیم به کنسول‌های نسل بعدی دسترسی داشته باشیم و می دانیم که نسل بعد چه قابلیت هایی خواهد داشت ولی هنوز جزییات دقیق آن را نمی دانیم. "

نمایش خیره کننده Crysis 3 می تواند بر سخنان Yeril صحه بگذارد ولی باید دید که تا عرضه این عنوان CryEngine 3 چه قدر پیشرفت خواهد کرد.
http://www.bazicenter.com/news/3264

اگه این دلایل رو موقع اون درگیری عظیم بین دو بازی کسی به بازی مورد علاقتون میگفت رسما لهش میکردین

همیشه یه چیز هست بهش گیر داده بشه یه دفعه فروش یه دفعه آمار ساعت های بازی شده خوبه ادامه بدید ...

--------------
میثم جان خودم قبول دارم کرایسیس 2 نسبت به یک و وارهد خوب نبود اما خب بازی خوبی بود از این جملت احساس میکنم منظورت اینه که بازی واقعا چرت بوده

در مورد اون که گفتی آرزو به دل موندیم کرایتک از گیمپلی بگه خب مسلما هر سازنده میاد از بخشی که توانایی داره بیشتر صحبت میکنه که ممکنه به مزاج بعضیا خوش نیاد مثل cod که چون خودشون هم میدونن بازی در زمینه گرافیک نمیتونه با عناوین روز مقابله کنه بیشتر تمرکز رو روی گیمپلی میذارن
آخه بازی باید در یک سری زمینه ها خودش رو نشون بده. مثلن همین COD که میگی تا 2010 از لحاظ گرافیکی در حد مطلوب بود، از لحاظ گیم پلی عالی بود، از لحاظ داستان هم تو بازی های FPS در رده های بالا قرار داشت. بعدش دیگه بازی افت کرد.
ولی Crysis 2 تو سالی که عرضه شد هیچ حرفی نداشت بزنه.
الان از یک نفر که Crysis 2 بازی کرده بپرسی، میاد میگه چی؟ داستان بازی خوب بود؟ که انگار یک بچه دبستانی نوشته بود؟ شخصیت پردازی بازی خوب بود؟ که یه نفر تا آخر بازی هویتش معلوم نیست و زورش میاد یه کلوم بگه بابا من فلانی نیستم؟ گیم پلی جالبی داشت؟ که اصلن بالانس نبود و سعی کرده بود COD بشه اونم ناقص؟ هوش مصنوعی قابل قبولی داشت؟ که دشمنه از پشت با یه فاصله چند کیلومتری آدم رو شناسائی میکرد ولی به یه دیورا که میرسید با سر میرفت توش؟ گرافیکش خوب بود که راه به راه باگ داشت و افت فریم هم تو صحنه های شلوغ میدیدیم؟
خب باید یه دلیل قانع کننده آدم پیدا کنه.
البته Crysis 2 موسیقیش عالی بود :دی.

ولی خداییش گیم پلی فارکرای 1 کجا ! و گیم پلی کرایسیس ها کجا ! همش شده گرافیک ، گرافیک ، گرافیک .
یعنی گیم پلی خوب رو به بالا داره کرایسیس ، ولی گیم پلی فارکرای فراتر از عالی بود ! هنوز که هنوزه دارم بازیش میکنم ! گرافیکش هم اونزمان نیازی به توضیح نیست ، انقلابی بود ...
ضمنا،هزاران بار گفته شده ... کسایی که در مورد سیستم پرفورمنس فارکرای 2004 اطلاع ندارن صحبت نکنن . واقا بهینه بود با جدیدترین کارت اون زمان میشد راحت 50-60فریم گرفت . اما کرایسیس ...
Crytek کلا در زمینه ی گرافیک پیشرفت کرده مگرنه در زمینه های دیگه واقا پسرفت داشته ! یعنی بزرگترین اشتباه جواد اینا این بود که دنباله ساخت فارکرای رو نگرفتن ! زیر مجموعه Ubisoft بودن خیلی بهتر بود .

آخه بازی باید در یک سری زمینه ها خودش رو نشون بده. مثلن همین COD که میگی تا 2010 از لحاظ گرافیکی در حد مطلوب بود، از لحاظ گیم پلی عالی بود، از لحاظ داستان هم تو بازی های FPS در رده های بالا قرار داشت. بعدش دیگه بازی افت کرد.
ولی Crysis 2 تو سالی که عرضه شد هیچ حرفی نداشت بزنه.
الان از یک نفر که Crysis 2 بازی کرده بپرسی، میاد میگه چی؟ داستان بازی خوب بود؟ که انگار یک بچه دبستانی نوشته بود؟ شخصیت پردازی بازی خوب بود؟ که یه نفر تا آخر بازی هویتش معلوم نیست و زورش میاد یه کلوم بگه بابا من فلانی نیستم؟ گیم پلی جالبی داشت؟ که اصلن بالانس نبود و سعی کرده بود COD بشه اونم ناقص؟ هوش مصنوعی قابل قبولی داشت؟ که دشمنه از پشت با یه فاصله چند کیلومتری آدم رو شناسائی میکرد ولی به یه دیورا که میرسید با سر میرفت توش؟ گرافیکش خوب بود که راه به راه باگ داشت و افت فریم هم تو صحنه های شلوغ میدیدیم؟
خب باید یه دلیل قانع کننده آدم پیدا کنه.
البته Crysis 2 موسیقیش عالی بود :دی.

داستانش خوب بود ولی خوب روایت نمیشد، یکی از دلایلی که گفتم کرایسیس و وارهد بهتره همین گیمپلی بود تو 2 خوشم نیومد قبول دارم اینو
هوش مصنوعی که تو این نسل بازیهای معدودی بودن که هوش خوبی داشتن اغلب بازیا از این دست چیزا داشتن عادت شده
والا من با سیستم کلنگیم رو تنظیمات متوسط تا آخر بازی افت فریم نداشتم شاید منظورت کنسول باشه که من بازی نکردم

ولی قبول ندارم cod داستانش عالی نبود خوب بود"تازه اونم بلک اوپس" فقط صحنه های سینمایی زیادش جذابش میکرد،گیمپلی هم یه چیز سلیقه ایه نمیشه با قاطعیت بگی این بازی عالیه یا اون یکی ،ممکنه یکی از 2 بیشتر از قبلیا خوشش اومده باشه

وقتی بحث AW میشه امتیاز 83.5 میشه امتیاز مزخرف، ولی وقتی بحث Crysis 2 میشه، امتیاز 84 میشه عالی :|.
و نشون دهنده اینه هرکسی میگه بازی خوب نیست با جامعه گیمر ها فاصله داره.
باشه باشه. شماها عالی هستین، Crysis2 خدا بود Crytek رو دستش نیست.
ما هم شوت . . . :|.
میثم یکی باید همین سوال رو از خودت بپرسه :d

در هر صورت اینو مطمئن باش اگه بازی به اون داغونی که تو میگی بود متاش هیچوقت 84 نمیشد !

واقعا که بعضی ها شاهکارن ندیدید تا به حال نظر ندید به اجبار ...من همیشه کرای انجین رو جدا از همه ی انجین ها قرار میدم چون به قدرت واقعیش رسیدم و لی شرط میبندم 80 درصدتون نمیدونید کرا انجین چه قدرتی داره ...

نظر ندید خواهشا بعضی هاتون چون نظرتتون واسه خودتون جالبه ولی واسه بعضی ها .....درسته که کرایتک نباید مییومد سمت کنسول ها اشتباه کرد ولی همچنان قدرت انجینش با بر جاست و باید تعظیم کرد واسه همچین انجینی...

فقط من ایننو با واقعیت مقایسه میکنم :d چون میدونم چه قدرتی داره و دیدم و دارم میبنم چند رده از همه جلوتره باور کنید وحشتناک

آخه بازی باید در یک سری زمینه ها خودش رو نشون بده. مثلن همین COD که میگی تا 2010 از لحاظ گرافیکی در حد مطلوب بود، از لحاظ گیم پلی عالی بود، از لحاظ داستان هم تو بازی های FPS در رده های بالا قرار داشت. بعدش دیگه بازی افت کرد.ولی Crysis 2 تو سالی که عرضه شد هیچ حرفی نداشت بزنه.الان از یک نفر که Crysis 2 بازی کرده بپرسی، میاد میگه چی؟ داستان بازی خوب بود؟ که انگار یک بچه دبستانی نوشته بود؟ شخصیت پردازی بازی خوب بود؟ که یه نفر تا آخر بازی هویتش معلوم نیست و زورش میاد یه کلوم بگه بابا من فلانی نیستم؟ گیم پلی جالبی داشت؟ که اصلن بالانس نبود و سعی کرده بود COD بشه اونم ناقص؟ هوش مصنوعی قابل قبولی داشت؟ که دشمنه از پشت با یه فاصله چند کیلومتری آدم رو شناسائی میکرد ولی به یه دیورا که میرسید با سر میرفت توش؟ گرافیکش خوب بود که راه به راه باگ داشت و افت فریم هم تو صحنه های شلوغ میدیدیم؟خب باید یه دلیل قانع کننده آدم پیدا کنه.البته Crysis 2 موسیقیش عالی بود :دی.
دوست عزیز میخوای نظرت رو بگی یا می خوای بازی رو نقد کنی؟ هدفت چیه ؟ کال آف برای شما تا سال 2010 گرافیکش خوب بوده . ولی برای خیلی ها مثل من از همون اول کلکسیون افکت های دو بعدی بود و هست . میشه بدونم که تو گیم پلی cod چی دیدی که داری سنگش رو به سینه میکشی؟ رو چه منبع و سندی داری میگی که کرایسیس 2 میخواسته کال آف بشه؟ در باره هوش مصنوعی هم بازی cod خیلی خوب عمل کرده و من خبر ندارم!!! گونی گونی سرباز میریزن جلو دستت و تو هم گلوله رو میبندی به خیکشون .

همون که گفتم.
اعضای این سایت کاملن به چیزی به اسم حزب باد معروفند.
COD MW2 رو که ملت تو زمان عرضه اش داشتن خودشون رو جِر میدادن به خاطر گرافیکش الان شد یک سری افکت های 2 بعدی . . .
امتیاز 83 یا 84 که سر بازی هایی مثل GT5 یا AW یا KZ3 مزخرف و ناامید کننده شد، الان شد امتیاز خوب . . .

من دیگه هیچ بحثی با شماها ندارم، کاملن واضح یک چیز رو معلوم کردین، هرجا منفعتتون باشه همون رو میگیرید دستتون :|.

سفسطه.چیز دیگه ای برا کوبوندن بلدی روو کن چون این دیگه بی اثر شده...

یه جا بیار که من یا فن های کرایسیس یه همچین حرفی زده باشن.

تو سفسطه میدونی چیه اصلا ؟یا همینجوری گفتی ؟یعنی اختلاف زیاد بین امتیاز 2 نسخه تعداد نقد ها و حتی امتیاز یوزر رو تو میگی سفسطه ؟
yahoo_24.gif

اگه این دلایل رو موقع اون درگیری عظیم بین دو بازی کسی به بازی مورد علاقتون میگفت رسما لهش میکردین

همیشه یه چیز هست بهش گیر داده بشه یه دفعه فروش یه دفعه آمار ساعت های بازی شده خوبه ادامه بدید ...

--------------
میثم جان خودم قبول دارم کرایسیس 2 نسبت به یک و وارهد خوب نبود اما خب بازی خوبی بود از این جملت احساس میکنم منظورت اینه که بازی واقعا چرت بوده

در مورد اون که گفتی آرزو به دل موندیم کرایتک از گیمپلی بگه خب مسلما هر سازنده میاد از بخشی که توانایی داره بیشتر صحبت میکنه که ممکنه به مزاج بعضیا خوش نیاد مثل cod که چون خودشون هم میدونن بازی در زمینه گرافیک نمیتونه با عناوین روز مقابله کنه بیشتر تمرکز رو روی گیمپلی میذارن

اگه kill zone 3 رو میگی که در مقابل کرایسیس برای گرافیک حرفی نداره هنوزم همه اینو میگنl-) ساعات بازی شده و امتیازو مولتی همه چیزای دیگه عزیزم اماره حالا هر چی میخوای بگو باز که تو روز ریلیز به زور تونسته بیاد جزو top 10 وضعش معلومه اونم تو پلتفرمی که بیشترین ترفدار رو داره

@rihana

ببین چندتا پست epic دادی دیگه بیشتر خودت رو اذیت نکن.

آخرین ویرایش:
تو سفسطه میدونی چیه اصلا ؟یا همینجوری گفتی ؟یعنی اختلاف زیاد بین امتیاز 2 نسخه تعداد نقد ها و حتی امتیاز یوزر رو تو میگی سفسطه ؟ =))اگه kill zone 3 رو میگی که در مقابل کرایسیس برای گرافیک حرفی نداره هنوزم همه اینو میگنl-) ساعات بازی شده و امتیازو مولتی همه چیزای دیگه عزیزم اماره حالا هر چی میخوای بگو باز که تو روز ریلیز به زور تونسته بیاد جزو top 10 وضعش معلومه اونم تو پلتفرمی که بیشترین ترفدار رو داره@rihanaببین چندتا پست epic دادی دیگه بیشتر خودت رو اذیت نکن.
شما چنتا از گفته های EPIC منو بکش بیرون ببنیم چی هست .؟ نکنه شما هم از همون دارو دسته هستی که موقع عرضه بازی کرایسیس 2 رفته بودن تو فلان برج و تیر زده بودن به فلان گلدون و چون لبه گلدونه نشکسته بود میگفتن (( بازی گرافیکش ضعیفه))کرایتک خدای گرافیکه هیچ کس هم نمیتونه نقدش کنه . هر کس به داستان و گیم پلی بازی گیر بده بی مورده .

اگه kill zone 3 رو میگی که در مقابل کرایسیس برای گرافیک حرفی نداره هنوزم همه اینو میگنl-) ساعات بازی شده و امتیازو مولتی همه چیزای دیگه عزیزم اماره حالا هر چی میخوای بگو باز که تو روز ریلیز به زور تونسته بیاد جزو top 10 وضعش معلومه اونم تو پلتفرمی که بیشترین ترفدار رو داره

.
پای کیلزون3 رو خواهشن نکشین وسط که اونایی که هر دوتا رو بازی کردن روی کنسول تشخیص میدن کدوم گرافیک بهتری داره.

در مورد این انجینشون که چپ و راست خبر در میکنن وهمه رو خفه کردن باید بگم اگه بنا مقایسه باشه روی پلتفرم pc دیگه کاملا مشخص بود کرایسیز1 نصبت به کرایسیز2 گرافیک و فیزیک بهتری داشت .فقط تنها چیزی که داخل کرایسیز2 بهتر از نسخه قبلی بود نور پردازی کمی بهتر بود.

تازه پچ دایرکس11 و تکسچرها رو هم نصب کردم بازم ضعف تکسچر تو بعضی قسمتهای بازی بود مثلا برگ درختها داخل کرایسیز2 افتضاح بود نصبت به کرایسیز یا فیزیک و یا تخریب پذیری مثلا داخل نسخه یک یه درخت به تنههش تیر اندازی میکردی میشکست می افتاد رو زمین بعد دوباره قسمتهای دیگش رو هم تیر اندازی میکردی بازم میشکست.
ولی تو نسخه2 شما تا فردا صبح به تنه درخت تیر اندازی کن ببین اتفاقی میافته؟

اینا رو همه روی یه پلتفرم گفتم pc که پسرفت کامل بود.

آخرین ویرایش:
پای کیلزون3 رو خواهشن نکشین وسط که اونایی که هر دوتا رو بازی کردن روی کنسول تشخیص میدن کدوم گرافیک بهتری داره.

در مورد این انجینشون که چپ و راست خبر در میکنن وهمه رو خفه کردن باید بگم اگه بنا مقایسه باشه روی پلتفرم pc دیگه کاملا مشخص بود کرایسیز1 نصبت به کرایسیز2 گرافیک و فیزیک بهتری داشت .فقط تنها چیزی که داخل کرایسیز2 بهتر از نسخه قبلی بود نور پردازی کمی بهتر بود.

تازه پچ دایرکس11 و تکسچرها رو هم نصب کردم بازم ضعف تکسچر تو بعضی قسمتهای بازی بود مثلا برگ درختها داخل کرایسیز2 افتضاح بود نصبت به کرایسیز یا فیزیک و یا تخریب پذیری مثلا داخل نسخه یک یه درخت به تنههش تیر اندازی میکردی میشکست می افتاد رو زمین بعد دوباره قسمتهای دیگش رو هم تیر اندازی میکردی بازم میشکست.
ولی تو نسخه2 شما تا فردا صبح به تنه درخت تیر اندازی کن ببین اتفاقی میافته؟

اینا رو همه روی یه پلتفرم گفتم pc که پسرفت کامل بود.

کاری به بقیه حرفات ندارم اونارو که میگی اصلا نمیشه مقایسه کرد کرایسیس 2 از واقعی هم میتونه واقعی تر باشه...دیگه نبرس چطور...(کاری با نسخه ی کنسول ندارم چون اصلا نسخه ی کنسول رو کرایسیس حساب نمیکنم :d)

در رابطه با حرفات که میگی بسرفت ...العان من اگه 20 تا عکس گرفتم از 2 گذاشتم تکسچر ها از واقعی هم واقعی تر بودن قول میدی دیگه وارد این بحث ها نشی ؟:| یا کلا فروم رو ترک کنی :d بازم میگم حاضرم شرط ببندم نمی دونی کرایسیس و کرای انجین یعنی چی فقط نظر می ذاری....

شما چنتا از گفته های EPIC منو بکش بیرون ببنیم چی هست .؟ نکنه شما هم از همون دارو دسته هستی که موقع عرضه بازی کرایسیس 2 رفته بودن تو فلان برج و تیر زده بودن به فلان گلدون و چون لبه گلدونه نشکسته بود میگفتن (( بازی گرافیکش ضعیفه))کرایتک خدای گرافیکه هیچ کس هم نمیتونه نقدش کنه . هر کس به داستان و گیم پلی بازی گیر بده بی مورده .

شرکت هایی مثل نینتندو هستن که این صنعت رو به مخاطره میندازن .

اصلا بازی fps بیاز به گیم پلی و داستان نداره . در سال این همه بازی fps میاد . هیچکدوم هم این شرایطی که شما گفتی رو با هم ندارن . کرایسیس 1 بهتر از 2 بود منم اینو قبول دارم ولی نه در این حدی که شما میگید . کلا fps اول گرافیک مهمه بعد گیم پلی

همین 2 تا کافیه

[URL=http://up.vatandownload.com/viewer.php?file=ty1pw90g3m3ojv1yis.jpg][/URL]

آخرین ویرایش:
تو سفسطه میدونی چیه اصلا ؟یا همینجوری گفتی ؟یعنی اختلاف زیاد بین امتیاز 2 نسخه تعداد نقد ها و حتی امتیاز یوزر رو تو میگی سفسطه ؟ =))

تفاوت میانگین شماره اول با دوم فقط 6دهم بوده.این الان شد اختلاف زیاد ؟ وقتی یه همچین چیزی رو نمیبینی ولی امتیاز یوزرها رو میبینی(که اونم مثل خیلی از بازیهای دیگه ترولش کردن...) یا 6دهم برات میشه اختلاف زیاد ، من به این نتیجه میرسم که رگ ترولت بالا زده و فقط قصد داری با آسمون ریسمون بافتن بازی رو بکوبی که من بهش میگم سفسطه چون اصل مطلب رو که متااسکور بالای 85 هست رو ندید گرفتی.
ضمنا چون پشت کامپیورت نشستی و احساس امنیت میکنی ، دلیل نمیشه که با این لحن افتضاح با دیگران صحبت کنی.سعی کن احترامت رو حفظ کنی وگرنه مجبور میشم گزارش کنم.

تفاوت میانگین شماره اول با دوم فقط 6دهم بوده.این الان شد اختلاف زیاد ؟ وقتی یه همچین چیزی رو نمیبینی ولی امتیاز یوزرها رو میبینی(که اونم مثل خیلی از بازیهای دیگه ترولش کردن...) یا 6دهم برات میشه اختلاف زیاد ، من به این نتیجه میرسم که رگ ترولت بالا زده و فقط قصد داری با آسمون ریسمون بافتن بازی رو بکوبی که من بهش میگم سفسطه چون اصل مطلب رو که متااسکور بالای 85 هست رو ندید گرفتی.
ضمنا چون پشت کامپیورت نشستی و احساس امنیت میکنی ، دلیل نمیشه که با این لحن افتضاح با دیگران صحبت کنی.سعی کن احترامت رو حفظ کنی وگرنه مجبور میشم گزارش کنم.

احساس امنیتو خوب امدی =)) متای crysis 2 = 86 متای کرایسیس 1 =91 اینا اصلا تفاوت ندارن که :)) اصلا این افت نیستش که بازی پیشرفت کرده وضعش اینه :)) در صورتی که نقد های کرایسیس 1 بیشترم هست یوزر اسکور ها مدرک بیار که ترول کردن نمره الکی دادن. چیه دیدی me یا diablo الکی امتیاز پایین دادن فکر کردی همه بازی ها پس یوزر اسکور هاشون الکیه ؟ اگه الکی بود خود متا اسکور پاک میکرد:)) فعلا هر کی میاد میخونه مفهمه کی داره اسمون ریسمون میبافه =)) معنی جدید سفسطه رو هم به لغت نامه دهخدا میگم اضافه کنن.

آخرین ویرایش:
تا جایی که به یاد دارم Lead Platform این Crysis 2 اصلن PC نبود. حالا یادم نیست اصلن لید پلتفورم داشت بازی یا نه، که الان دیگه چسبیدین به امتیاز های نسخه ی PC اش . . .

حالا من نمی دونم تو چه طوری درصد رو تبدیل کردی به عدد 10 :|. که یهو 91 درصد رو کردی 9.1 و 85 درصد رو کردی 8.5 که بگی 0.6 فاصله هست . . . :|.

یک نکته فقط من بگم : گرافیک Crysis 2 از گرافیک KZ3 در هر حالتی بخوای حساب کنی بیشتره :دی.
فقط ثبات KZ3 هست که میزنه تو سر Crysis 2 :دی.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or