CryEngine قدرتمند تر از گذشته باز خواهد گشت

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Naruto

کاربر سایت
نمایش Crysis 3 در کنفرانس خبری EA دوباره قدرت بصری CryEngine 3 را به رخ رقبا کشید و نشان داد که چگونه این موتور توانسته مرز بین واقعیت و انیمیشن را به نزدیک تر کند تا آنجا رییس شرکت Crytek می گوید این موتور نسل بعدی را در حال حاضر نشان می دهد.

رییس شرکت Crytek آقای Cevat Yerli در گفتگو با سایت CVG در مورد چگونگی پیشرفت این موتور گفته است که در حال حاضر دو تیم مجزا بر روی این موتور کار می کنند که تیم اول در حال توسعه این موتور و اپدیت کردن آن است. ایشان در این مصاحبه به خبرنگار CVG گفته است: "از سال 2010 که ما این موتور را رونمایی کردیم در واقع ای موتور آماده استفاده در نسل بعدی بود. شما به چیزهایی که الان CryEngine در اختیارتان می گذارد، نگاه کنید و می بینید این دقیقا همان چیزی است که ما دو سال پیش از آن به عنوان گرافیک نسل بعدی یاد می کردیم. مردم در حال حاضر به این موتور به عنوان یک موتور بسیار قوی نگاه می کنند ولی ما هم‌چنان در حال اپدیت کردن آن هستیم و سعی خود را می کنیم که این مرزها را جابه‌جا کنیم. "

ایشان در ادامه سخنان خود اشاره کوتاهی به کنسول های نسل بعدی کرد و گفت: "ما جز اولین استودیوهایی در دنیا هستیم که توانستیم به کنسول‌های نسل بعدی دسترسی داشته باشیم و می دانیم که نسل بعد چه قابلیت هایی خواهد داشت ولی هنوز جزییات دقیق آن را نمی دانیم. "

نمایش خیره کننده Crysis 3 می تواند بر سخنان Yeril صحه بگذارد ولی باید دید که تا عرضه این عنوان CryEngine 3 چه قدر پیشرفت خواهد کرد.
http://www.bazicenter.com/news/3264

دکتر kiya هم نظرشون رو مترووش کردن! (((نکته جالب اینه که PCـه قوی شما هم نمیتونه بازیای این کنسول داغون رو اجرا کنه ! ! !))) داداش بگو کارشناسها بازیسنتر بیان این جملت رو از آب طلا درست کنن بزنن سر در سایت! دوباره شماها اومدین اژدهای اسحال گرفته سونی رو pc مقایسه کردی ! آقای 8030 میدونم که شما از نظر معلومات سخت افزاری و نرم افزاری در سطح بالایی هستید . ناسلامتی چند صد تا برد سوخته کنسول ها رو تو اتاقتون انبار کردین ! شما رو باید در بخش it ناسا استخدام میکردن من متاسفا که گفتم ps3 داغونه واقعا عذر میخوام

من بحثی ندارم فقط به یه نکته جالب اشاره کردم !
شما MGS4 یا Uncharted 3 یا ... رو اون PC قوی اجرا کن من حرفمو پس میگیرم !

من بحثی ندارم فقط به یه نکته جالب اشاره کردم !
شما MGS4 یا Uncharted 3 یا ... رو اون PC قوی اجرا کن من حرفمو پس میگیرم !

میدونی rofl یعنی چی ؟ الان ااین مدلی که گفتم شدم =)) شما بگو برای pc بازی رو بسازن ببینیم اجرا میشه یا نه فکر کردی چون روی pc اجرا نمیشه نساختن برای pc =)) حالا خوبه witcher و کرایسیس و کلی بازی دیگه که حرفی برای گفتن داشته باشن روی pc اجرا شدن به بهترین نحو ممکن :))

جناب douchebagخوب هستید شما؟ میدونی من روی کرایتک حساسیت فصلی دارم . یه سوال دارم . میخوام باهات یه بحث منتقی کنم . شما اسم 15 تا از فرنچاینز های fps برتر این نسل رو برام نام میبری از دید خودت . اون پست های اپیک رو هم بکش بیرون ببنم چیه؟ ممنونت میشم

نمیگیرید چی میگم دیگه ... خدانگهدار :دی
بای بای :))
جناب douchebagخوب هستید شما؟ میدونی من روی کرایتک حساسیت فصلی دارم . یه سوال دارم . میخوام باهات یه بحث منتقی کنم . شما اسم 15 تا از فرنچاینز های fps برتر این نسل رو برام نام میبری از دید خودت . اون پست های اپیک رو هم بکش بیرون ببنم چیه؟ ممنونت میشم

برو پست اپیک رو با یه face palm برات صفحه های قبلی گزاشتم. البته پستات انقد اپیک بوده که قبل از من برات میم گزاشتن
کرایسیس 1 و cod و bf و l4d و gci و ro و hl ep 1&2 و halo و kz 2 و stalker و border lands و tribes و tf2 و بین تمامی اینا crysis 2 میتونه بره بوق بزنه :))

تازه من حس میکنم MGS4 تو بخش اول شخص موفق تر از Crysis 2 عمل کرد . . .

بای بای :))برو پست اپیک رو با یه face palm برات صفحه های قبلی گزاشتم. البته پستات انقد اپیک بوده که قبل از من برات میم گزاشتن کرایسیس 1 و cod و bf و l4d و gci و ro و hl ep 1&2 و halo و kz 2 و stalker و border lands و tribes و tf2 و بین تمامی اینا crysis 2 میتونه بره بوق بزنه :))
ببین عزیز شما اگر نینتندو و قارچخورش رو حامی صنعت گیم میدونی من برعکس شما فکر میکنم . در باره داستان داشتن و گیم پلی بازی های fps هم من گفتم که نظر شخصیه خودم بوده . این لیست شما خیلی جالبه یعنی شما سری کال آف رو برتر از کرایسیس 2 میدونی ! خوب از همون اول این رو میگفتی من خودم رو اینقدر اذیت نکنم . کیلزون 2 هم دیدیم چه داستان و شخصیت پردازی پر باری داشت و گیم پلی گیرایی داشت ! bl هم که سمبل تکراری بودن گیم پلی بود . tf2 هم که بازی شبکه هست عزیز . همین طور l4d فقط بازی شبکه ایش خوبه . کلا مثل اینکه با شما بحث کردن بی فایده هست عزیز .

ببین عزیز شما اگر نینتندو و قارچخورش رو حامی صنعت گیم میدونی من برعکس شما فکر میکنم

بزرگی می گفت "نینتندو مثل خروس میمونه توی عروسی و عزا سرشو می برن"

x_x

ببین عزیز شما اگر نینتندو و قارچخورش رو حامی صنعت گیم میدونی من برعکس شما فکر میکنم . در باره داستان داشتن و گیم پلی بازی های fps هم من گفتم که نظر شخصیه خودم بوده . این لیست شما خیلی جالبه یعنی شما سری کال آف رو برتر از کرایسیس 2 میدونی ! خوب از همون اول این رو میگفتی من خودم رو اینقدر اذیت نکنم . کیلزون 2 هم دیدیم چه داستان و شخصیت پردازی پر باری داشت و گیم پلی گیرایی داشت ! bl هم که سمبل تکراری بودن گیم پلی بود . tf2 هم که بازی شبکه هست عزیز . همین طور l4d فقط بازی شبکه ایش خوبه . کلا مثل اینکه با شما بحث کردن بی فایده هست عزیز .
یعنی واقعا شما سری cod را بدتر از کرایسیس2 میدونید !!!!!

کسی که هنوز نمیدونه fps چیه بهتره در این باره حرفی نزنه خودتو بکشی همه اون بازی ها fps هستن شبکه باشن نباشن شما با مفهوم fps مشکل داری یک سری از بازی های اون بالا رو هم نمیدونستی چین اصلا =)) اونایی هم که میشناختی به گیر بنی اسرائیلی دادی :)) نظر شخصیتم مال خودت =)) خودت رو تو انجمین بیشتر تابلو نکن. کلا بحث با من بیفایده هست بیشتر تابلو میشی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or