CryEngine قدرتمند تر از گذشته باز خواهد گشت

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Naruto

کاربر سایت
نمایش Crysis 3 در کنفرانس خبری EA دوباره قدرت بصری CryEngine 3 را به رخ رقبا کشید و نشان داد که چگونه این موتور توانسته مرز بین واقعیت و انیمیشن را به نزدیک تر کند تا آنجا رییس شرکت Crytek می گوید این موتور نسل بعدی را در حال حاضر نشان می دهد.

رییس شرکت Crytek آقای Cevat Yerli در گفتگو با سایت CVG در مورد چگونگی پیشرفت این موتور گفته است که در حال حاضر دو تیم مجزا بر روی این موتور کار می کنند که تیم اول در حال توسعه این موتور و اپدیت کردن آن است. ایشان در این مصاحبه به خبرنگار CVG گفته است: "از سال 2010 که ما این موتور را رونمایی کردیم در واقع ای موتور آماده استفاده در نسل بعدی بود. شما به چیزهایی که الان CryEngine در اختیارتان می گذارد، نگاه کنید و می بینید این دقیقا همان چیزی است که ما دو سال پیش از آن به عنوان گرافیک نسل بعدی یاد می کردیم. مردم در حال حاضر به این موتور به عنوان یک موتور بسیار قوی نگاه می کنند ولی ما هم‌چنان در حال اپدیت کردن آن هستیم و سعی خود را می کنیم که این مرزها را جابه‌جا کنیم. "

ایشان در ادامه سخنان خود اشاره کوتاهی به کنسول های نسل بعدی کرد و گفت: "ما جز اولین استودیوهایی در دنیا هستیم که توانستیم به کنسول‌های نسل بعدی دسترسی داشته باشیم و می دانیم که نسل بعد چه قابلیت هایی خواهد داشت ولی هنوز جزییات دقیق آن را نمی دانیم. "

نمایش خیره کننده Crysis 3 می تواند بر سخنان Yeril صحه بگذارد ولی باید دید که تا عرضه این عنوان CryEngine 3 چه قدر پیشرفت خواهد کرد.
http://www.bazicenter.com/news/3264

شاید به نظر شما شلیک کردن و جلو رفتن از بهترین های چند سال اخیر بشه. ولی به نظر من خیلی چیز ها در گیم پلی جزء اینها هست.
گیم پلی Rage سیستم اداری کشور رو به نمایش میزاشت. از منطقه A برو منطقه B این وسط چند نفر رو بکش، یه نامه بگیر برگرد دوباره منطقه A و این روند رو طی بازی هی برو و بیا .
خب اینم خلاقیتیه برای خودش ولی به درد عمش میخوره.
همچین میگی Rage یکی از بهترین ها بود که الان من فکر کردم HL یا Halo نقش هویج داشتن.
Rage نه داستان داشت نه گیم پلی . . .

میثم میدونی بیخود و بیجهت کوبیدن بازیهای مختلف هُنر نیست ؟!

مثلا منم میام میگم :
AW اصلا Stoy Line ـه قوی ای نداشت
گرافیک و نور پردازیش هویج بود !
Blah Blah Blah

اینطور نقد کردن هُنر نیست که . بی خود و بی جهت و بدون هیچ دلیلی ، 3-4 ساله هر بازی ای عرضه شُده رو میکوبی !
تو چطور تحمل کردی این همه سال و هنوز گیمر موندی وقتی از هر 100 تا بازی 99 تاشو هویج میدونی ؟

دوستان الان عصر گرافيك كرايتك هم كه دراين زمينه در رده هاي اول پس اين همه به گيم پلي گير نديم مثلا كالف آف يا بتل فيلد خيلي گيم پلي دارن كه هرساله با يه گيم پلي تكراري عرضه ميشن اينا كلا كارشون خوبه تو نسخه 3 هم كه در هر زمينه بهتر شدن به قول دوستان هم از گيم پليش انتظار آپولو هم نداريم يه گيم پلي نفس گير همراه با هيجان وصحنه هاي سينمايي و متنوع وكمي خلاقيت كافيه:d

تو چطور تحمل کردی این همه سال و هنوز گیمر موندی وقتی از هر 100 تا بازی 99 تاشو هویج میدونی ؟
24918.jpg

یه کلماتی تو این بازی سنتر شنیدم، تو هیچ فرهنگ لغتی پیدا نمیشه. این هویج برای کوبیدن بازی استفاده میشه یا تقدیر ازش:-/

Crysis 2 گیم پلی خشک و ضعیف و هوش مصنوعی افتضاحی که اساس FPS ـه FACT ! حالا حرف از مولتی پلیرش نمیزنیم که افتضاح بود

حالا بیاین مثل بعضیا خودتون رو بکشین که ما بفهمیم فنه دولا پهنای Crytek ـین وقتی واقعیت به این محرضی رو نمیتونید قبول کنید بحث کردن به چه فایده ؟ حالا بگین میثم ترولر!

اولین تریلر C3 اومد اصلا گیم پلیش رو دیدین؟ همه واسه گرافیکش خودکشی کردن! خود کرایتک سره C2 صبح تا شب از CE3 و گرافیک C2 تعریف میکرد چی میشد 2 خط راجع به گیم پلی میدیدیم اونبخت باز بیاین با اون لحن فوق العاده (#34) به ماها زورچپون کنید که Crysis 2 اخرش بود

نکنید اقا نکنید بازی اگر عالی بود اینطوری جلوی میثم موضع نمیگرفتین تا مشکلاتش رو لاپشونی کنید

میثم میدونی بیخود و بیجهت کوبیدن بازیهای مختلف هُنر نیست ؟!

مثلا منم میام میگم :
AW اصلا Stoy Line ـه قوی ای نداشت
گرافیک و نور پردازیش هویج بود !
Blah Blah Blah

اینطور نقد کردن هُنر نیست که . بی خود و بی جهت و بدون هیچ دلیلی ، 3-4 ساله هر بازی ای عرضه شُده رو میکوبی !
کلن طبق اون نوشته که گفتم کسی که خودش رو به خواب زده رو نمیشه بیدار کرد، نمیخواستم جواب بدم.
ولی هر؟ کدوم هر؟ شما دیدی من برم بگم Uncharted بد؟ Halo بد؟ Deus Ex بد؟ Syndicate بد؟ Batman AA بد؟ Witcher 2 بد؟ L.A Noire بد؟ SC Conviction بد؟ BF3 بد؟ ME بد؟
وقتی یک بازی بده بیام بگم بَه بَه چون نورپردازیش عالیه؟
همون AW که داری اینجا میگی، اولن صد بار گفتم Remedy هیچ وقت هی ننشست بگه بازی ما شاخه، پادشاهه بقیه باید برن بوق بزنند. دومن بازی نوآورانه بود که خیلی مشکلات داشت در نسخه ی اولش، از لحاظ داستان عالی بود و نورپردازی هم بهترین بود ( گرافیک نه فقط نورپردازی ) اما در گیم پلی خیلی هم ضعف داشت، خیلی هم گفتم. در گرافیک یه عالمه تو تاپیکا گفتم.

آرزو به دلمون موند یه بار Crytek بیاد درباره گیم پلی بازیاش صحبت کنه و وقتی نسخه ی نهایی رو میبینی 4 ساعت بازی کنی هی نگی وای اوی :|.

و 12 ساعت بازی کردم دو بار اسلحه تو دستم غیب شد و دو سه جا افت فریم داره و ...
هِع، خیلی خوبی شما، یه جا نشون بده خودت رو . . .
12 ساعت میدونی چرا بازی کردم؟ چون تا نصفه رفتم اسلحه تو دستش غیب شد هرکاری هم کردم بر نگشت مجبور شدم از نو برم. بازی 5 ساعته رو . . .
بعله برادر من، افت فریم وقتی میر*نه به گیم پلی برای هرکسی مهمه. غیب شدن اسلحه وقتی مجبورت میکنه دوبار پشت سر هم یه سری مراحل رو از نو بری، معلومه که مهمه.
جای تیر نموندن هم که بحثش دقیقن این بود که شما یا فرد مُذَکَر دیگری فرمودن تو بازی به هر جا شلیک کنی میمونه که من با دلیل و مدرک نشون دادم اینطوری نبود.

Crysis 2 گیم پلی خشک و ضعیف و هوش مصنوعی افتضاحی که اساس FPS ـه FACT ! حالا حرف از مولتی پلیرش نمیزنیم که افتضاح بود

حالا بیاین مثل بعضیا خودتون رو بکشین که ما بفهمیم فنه دولا پهنای Crytek ـین وقتی واقعیت به این محرضی رو نمیتونید قبول کنید بحث کردن به چه فایده ؟ حالا بگین میثم ترولر!

اولین تریلر C3 اومد اصلا گیم پلیش رو دیدین؟ همه واسه گرافیکش خودکشی کردن! خود کرایتک سره C2 صبح تا شب از CE3 و گرافیک C2 تعریف میکرد چی میشد 2 خط راجع به گیم پلی میدیدیم اونبخت باز بیاین با اون لحن فوق العاده (#34) به ماها زورچپون کنید که Crysis 2 اخرش بود

نکنید اقا نکنید بازی اگر عالی بود اینطوری جلوی میثم موضع نمیگرفتین تا مشکلاتش رو لاپشونی کنید

من اصلا نگفتم Crysis 2 گیم پلی ِ خوبی داشت
میثم گُفت کرایتک بهتره اصلا بازی نسازه و بره CG بسازه چون بازیهاش گیم پلی ندارن
منم واسش مثال زدم و گُفتم Crysis I یکی از بهترین سند باکس های تاریخه که بسیار هم گیم پلی خوبی داره و این بازی رو هم Crytek ساخته و هیچ دلیلی هم نداره که نتونن یه FPS ـه ناب ِ دیگه بسازن.
من شک ندارم شُما Crysis I رو بازی نکردید وگرنه امکان نداشت بگید این بازی گیم پلی ِ خوبی نداشته.

@Meisam
:|

اگه میتونست کرایسیس 1 رو تکرار کنه 2 این نمیشد 3 هم همون2 میشه نگران نباش اصلا
yahoo_4.gif

اصلا نمیشه چنین چیزی رو گفت . مشکل C2 این بود که محدودیت های کنسول ها باعث شد نتونن مثه نسخه ی 1 بازی رو با فیزیک عالی و محیط گسترده ی نسخه ی 1 بسازن ، این بیشتر از هر چیزی به گیم پلی بازی ضربه زد .
بطور کُلی هیچ دلیلی وجود نداره که بگیم کرایتک نمیتونه یه FPS ـه خوبه دیگه بسازه . البته هیچ تضمینی هم نیست که حتما میتونه این کار رو کنه.

آخرین ویرایش:
من اصلا نگفتم Crysis 2 گیم پلی ِ خوبی داشت
میثم گُفت کرایتک بهتره اصلا بازی نسازه و بره CG بسازه چون بازیهاش گیم پلی ندارن
منم واسش مثال زدم و گُفتم Crysis I یکی از بهترین سند باکس های تاریخه که بسیار هم گیم پلی خوبی داره و این بازی رو هم Crytek ساخته و هیچ دلیلی هم نداره که نتونن یه FPS ـه ناب ِ دیگه بسازن.
من شک ندارم شُما Crysis I رو بازی نکردید وگرنه امکان نداشت بگید این بازی گیم پلی ِ خوبی نداشته.

@Meisam
:|

اگه میتونست کرایسیس 1 رو تکرار کنه 2 این نمیشد 3 هم همون2 میشه نگران نباش اصلا :d

Watch Dogs رو هم با دسته PS3 بازی میکردن.
با بحثاتون کاری ندارم اما میثم اونم دسته 360 بود :دی

با بحثاتون کاری ندارم اما میثم اونم دسته 360 بود :دی
آره دسته X360 بود. سوتی من بود :دی.
اصلا نمیشه چنین چیزی رو گفت . مشکل C2 این بود که محدودیت های کنسول ها باعث شد نتونن مثه نسخه ی 1 بازی رو با فیزیک عالی و محیط گسترده ی نسخه ی 1 بسازن ، این بیشتر از هر چیزی به گیم پلی بازی ضربه زد .
اگر Crysis رو روی 360 یا PS3 بازی کرده باشی متوجه میشی، چندان هم محدودیتی نداشتن. Crysis درسته روی کنسول ها از لحاظ گرافیکی Crysis 2 نمیشه چون محیط های بزرگتر و فیزیک قابل قبول تری رو میطلبه اما شدیدن همون گیم پلی نسخه ی اول که شدیدن مفرح بود رو دنبال میکنه.
در حالی که Crytek میتونست یه کم از خَر شیطون بیاد پائین یک کم تلاش کنه، یک کم وقت بزاره یه Crysis 2 به قشنگی Crysis1 ببینیم.
ولی خب این استودیو واقعن تو گیم پلی بی استعداد شده . . .

در لینک زیر می بینید که میانگین امتیازات 50 سایت مختلف به بازی کرایسیس 2 حدود 85 از 100 بوده :
Crysis 2 for PC - GameRankings

مجموع برآیند نظرات مختلف این بوده که کرایسیس یک عنوان خوب هست . دوستانی که خلاف این نظر رو دارند ، نظراتشون محترم است ولی با جامعه گیمرها فاصله دارند .

در لینک زیر می بینید که میانگین امتیازات 50 سایت مختلف به بازی کرایسیس 2 حدود 85 از 100 بوده :
Crysis 2 for PC - GameRankings

مجموع برآیند نظرات مختلف این بوده که کرایسیس یک عنوان خوب هست . دوستانی که خلاف این نظر رو دارند ، نظراتشون محترم است ولی با جامعه گیمرها فاصله دارند .

اره یه بازی خیلی خوب بوده با امار ساعت های بازی شده :)) امتیاز ها هم مثل چی افت داشته تعداد نقد های کرایسیس 1 هم بیشتر بوده حتی یوزر اسکور ها هم جالبن بین این 2 نسخه به نظر خودت اگه ما فاصله داریم از جامعه گیم شما شوتی از جامعه گیم.

آخرین ویرایش:
اره یه بازی خیلی خوب بوده با امار ساعت های بازی شده :)) امتیاز ها هم مثل چی افت داشته تعداد نقد های کرایسیس 1 هم بیشتر بوده حتی یوزر اسکور ها هم جالبن بین این 2 نسخه به نظر خودت اگه ما فاصله داریم از جامعه گیم شما شوتی از جامعه گیم.

سفسطه.چیز دیگه ای برا کوبوندن بلدی روو کن چون این دیگه بی اثر شده...
وقتی بحث AW میشه امتیاز 83.5 میشه امتیاز مزخرف، ولی وقتی بحث Crysis 2 میشه، امتیاز 84 میشه عالی
yahoo_22.gif
.
و نشون دهنده اینه هرکسی میگه بازی خوب نیست با جامعه گیمر ها فاصله داره.
باشه باشه. شماها عالی هستین، Crysis2 خدا بود Crytek رو دستش نیست.
ما هم شوت . . .
yahoo_22.gif
.

یه جا بیار که من یا فن های کرایسیس یه همچین حرفی زده باشن.

آخرین ویرایش:
وقتی بحث AW میشه امتیاز 83.5 میشه امتیاز مزخرف، ولی وقتی بحث Crysis 2 میشه، امتیاز 84 میشه عالی :|.
و نشون دهنده اینه هرکسی میگه بازی خوب نیست با جامعه گیمر ها فاصله داره.
ما هم شوت . . . :|.

اگه این دلایل رو موقع اون درگیری عظیم بین دو بازی کسی به بازی مورد علاقتون میگفت رسما لهش میکردین

همیشه یه چیز هست بهش گیر داده بشه یه دفعه فروش یه دفعه آمار ساعت های بازی شده خوبه ادامه بدید ...

--------------
میثم جان خودم قبول دارم کرایسیس 2 نسبت به یک و وارهد خوب نبود اما خب بازی خوبی بود از این جملت احساس میکنم منظورت اینه که بازی واقعا چرت بوده

در مورد اون که گفتی آرزو به دل موندیم کرایتک از گیمپلی بگه خب مسلما هر سازنده میاد از بخشی که توانایی داره بیشتر صحبت میکنه که ممکنه به مزاج بعضیا خوش نیاد مثل cod که چون خودشون هم میدونن بازی در زمینه گرافیک نمیتونه با عناوین روز مقابله کنه بیشتر تمرکز رو روی گیمپلی میذارن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or