CryEngine قدرتمند تر از گذشته باز خواهد گشت

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Naruto

کاربر سایت
نمایش Crysis 3 در کنفرانس خبری EA دوباره قدرت بصری CryEngine 3 را به رخ رقبا کشید و نشان داد که چگونه این موتور توانسته مرز بین واقعیت و انیمیشن را به نزدیک تر کند تا آنجا رییس شرکت Crytek می گوید این موتور نسل بعدی را در حال حاضر نشان می دهد.

رییس شرکت Crytek آقای Cevat Yerli در گفتگو با سایت CVG در مورد چگونگی پیشرفت این موتور گفته است که در حال حاضر دو تیم مجزا بر روی این موتور کار می کنند که تیم اول در حال توسعه این موتور و اپدیت کردن آن است. ایشان در این مصاحبه به خبرنگار CVG گفته است: "از سال 2010 که ما این موتور را رونمایی کردیم در واقع ای موتور آماده استفاده در نسل بعدی بود. شما به چیزهایی که الان CryEngine در اختیارتان می گذارد، نگاه کنید و می بینید این دقیقا همان چیزی است که ما دو سال پیش از آن به عنوان گرافیک نسل بعدی یاد می کردیم. مردم در حال حاضر به این موتور به عنوان یک موتور بسیار قوی نگاه می کنند ولی ما هم‌چنان در حال اپدیت کردن آن هستیم و سعی خود را می کنیم که این مرزها را جابه‌جا کنیم. "

ایشان در ادامه سخنان خود اشاره کوتاهی به کنسول های نسل بعدی کرد و گفت: "ما جز اولین استودیوهایی در دنیا هستیم که توانستیم به کنسول‌های نسل بعدی دسترسی داشته باشیم و می دانیم که نسل بعد چه قابلیت هایی خواهد داشت ولی هنوز جزییات دقیق آن را نمی دانیم. "

نمایش خیره کننده Crysis 3 می تواند بر سخنان Yeril صحه بگذارد ولی باید دید که تا عرضه این عنوان CryEngine 3 چه قدر پیشرفت خواهد کرد.
http://www.bazicenter.com/news/3264

دوست عزیز منم قصد ندارم که ثابت کنم نظر من درسته یا نظر شما اشتباه منم نظر شخصی خودم رو گفتم . اصلا بازی fps بیاز به گیم پلی و داستان نداره . در سال این همه بازی fps میاد . هیچکدوم هم این شرایطی که شما گفتی رو با هم ندارن . کرایسیس 1 بهتر از 2 بود منم اینو قبول دارم ولی نه در این حدی که شما میگید . کلا fps اول گرافیک مهمه بعد گیم پلی ( نظر شخصی)

اصلا بازی fps بیاز به گیم پلی و داستان نداره .کلا fps اول گرافیک مهمه بعد گیم پلی ( نظر شخصی)
40176098160563260037.jpg

دوست عزیز منم قصد ندارم که ثابت کنم نظر من درسته یا نظر شما اشتباه منم نظر شخصی خودم رو گفتم . اصلا بازی fps بیاز به گیم پلی و داستان نداره . در سال این همه بازی fps میاد . هیچکدوم هم این شرایطی که شما گفتی رو با هم ندارن . کرایسیس 1 بهتر از 2 بود منم اینو قبول دارم ولی نه در این حدی که شما میگید . کلا fps اول گرافیک مهمه بعد گیم پلی ( نظر شخصی)
گیم پلی و داستان ندارند؟ : دی؟
Halo و Half life اینها از کجا اومدن؟ حتا همین Doom در نسخه های اول و دومش . . .
بعله خب وقتی بهترین بازی اتون میشه Crysis 2 من توقع هم ندارم بگید بازی ها گیم پلی و داستان دارند.
واسه این میگن ترول کردن که این تاپیک هیچ ربطی به گیم پلی بازیهاشون نداره و در مورد قدرت گرافیکی موتورشون صحبت کرده ولی تو گیر دادی به گیم پلی ِ Crysis 2
مشکل اینه اصلن می تونی یه خبر یا تاپیک از بازی های Crytek گیر بیاری چیزی جزء گرافیک صحبت کنند؟ که آدم بره اونجا بگه.

یعنی چی ترول ؟ :|؟
گیم پلی Crysis 2 خودش رو کشته بود یه کلون از COD شده بود با کمی از المان های Crysis . . .
اصلن بالانس نبود، نه با محیط نه با هوش مصنوعی نه با طراحی مراحل.
نمیدونم شماها چه طوری می تونید بگید Crysis 2 بهتر از Crysis بهتر هست گیم پلیش؟ فقط کسی که تاحالا FPS بازی نکرده می تونه همچین حرفی رو بزنه.

بازی که فقط گرافیک نیست اونم گرافیک با باگ و افت فریم تازه.
بازی گیم پلی هم شاملش میشه، داستان هم هست.
یکی بره درب خونه "جوات" رو بزنه بهش یاد آوری کنه.

نورپردازی رو میخوام بزارم کجای دلم لونه کنه؟ ببخشیدا خیلی ببخشید!
الان نور با زاویه ی فلان بتابه به کفش دوزک سایه اش با زاویه فلان بیوفته رو آسفالت چی میشه؟ خیلی خوب میشه آیا؟
شما ترجیح میدی نورپردازی عالی ببینی یا یک گیم پلی و داستان درست و حسابی داشته باشی؟

من طبق نظر شخصی خودم به نظرم بازی باید در مرحله اول گیم پلی، بعد داستان و گرافیک داشته باشه. مثل اینه به یه آدم گوش های تیزی بدی بعد کورش کنی!

TCSCELL
آخه چی بگم به تو؟ آدمی که خوابیده رو میشه بیدار کرد آدم که خودش رو زده به خواب رو یه پارچ آب یخ بریزی هم روش هم بیدار نمیشه.
همون امتیاز های یوزر ها و افت کیفیشون نسبت به امتیاز ها نشون میده.
اینجا تاپیک Crysis 2ـه!؟ نه تاپیک Crysis 2ـه!؟
اصلا تو خبر یه جا اسم Crysis 2 اومده؟

به این قسمت اعتقاد داری؟ پس دیگه در دهنت رو ببند، نگو به دیوار تیر میزنی جاش نمیمونه و 12 ساعت بازی کردم دو بار اسلحه تو دستم غیب شد و دو سه جا افت فریم داره و ...

آها الان امتیاز یوزرها ملاک شده؟ امتیاز تخصصی منتقد پشمه؟ یوزر اسکور دیابلو هم کم شد، ME3 هم کم شد، N تا بازی دیگه هم کم شد. اینا چیزی رو ثابت نمیکنه.

Crysis 2 افت داشت. بله. همه قبول دارن. افتش رو هم تو ریزش امتیاز هاش میبینی. ولی از یه شاهکار به یه بازی عالی تبدیل شد. نه چیزی که واست به صورت عقده در اومده و هر تاپیکی که توش CRY داشت سر و کله تو پیدا میشه و یه سری حرف های تکراری و صد من یه غاز میزنی که هیچ خریداری جز خودت و 4 تا ترول مثل خودت نداره. دیگه کارات مرز Obsession رو رد کرده و داره خطرناک میشه. مواظب خودت باش.

مشکل اینه اصلن می تونی یه خبر یا تاپیک از بازی های Crytek گیر بیاری چیزی جزء گرافیک صحبت کنند؟ که آدم بره اونجا بگه.

So ؟
چون در مورد گرافیک صحبت میکنن باید توی تاپیکی که کاملا مرتبط با موتور گرافیکشون هست در مورد GamePlay ـه Crysis 2 بحث کنیم ؟!
برو توی تاپیک بازی تا میتونی بازی رو بکوب :d
در ضمن Crysis I منهای داستان ، همه چیزش درجه یک بود ، GamePlay ـه SandBox ـش فوق العاده بود ، اینطور نبوده که بگیم همه ی بازیهاشون از نظر گیم پلی خوب نبوده ، زمانی که Crysis I اومد ، اکثر منتقد ها گفتن که جدای این که از نظر Visual بهترینه ، از نظر Game Play هم فوق العاده هست . اونوقت شما میگی هیچ بازی خوبی نساختن ؟

نقد گیم اسپات

Crysis is visually stunning, packed with intelligent, thrilling gameplay, and easily one of the greatest shooters ever made

نقد IGN

This is some fast, well designed gameplay with enough options to allow players to use their own style of attack with satisfying suit abilities and weapons. Crytek has upped their attention to detail in presentation and dropped the worst parts of "Far Cry's" story.

نقد Edge

If "Far Cry" was a game of ambition, then here is one of power. Power which Crytek has channelled, with both passion and care, into superb freewheeling gunplay

متاسفانه هنوز خیلی ها Crysis I رو بازی نکردن (چندین دلیل برای این مساله وجود داره) ولی امکان نداره کسی این بازی رو تجربه کنه و بازی رو فوق العاده ندونه ، به جز داستان ، از هر نظر بازی Top Class بود .

نمیدونم چرا توی بازیسنتر مُد شده که هر بازی از نظر visual فوق العاده باشه رو میکوبن ، بخدا هیچ اشکالی نداره بازی گرافیکش عالی باشه !

آخرین ویرایش:
So ؟
چون در مورد گرافیک صحبت میکنن باید توی تاپیکی که کاملا مرتبط با موتور گرافیکشون هست در مورد GamePlay ـه Crysis 2 بحث کنیم ؟!
برو توی تاپیک بازی تا میتونی بازی رو بکوب :d
در ضمن Crysis I منهای داستان ، همه چیزش درجه یک بود ، GamePlay ـه SandBox ـش فوق العاده بود ، اینطور نبوده که بگیم همه ی بازیهاشون از نظر گیم پلی خوب نبوده ، زمانی که Crysis I اومد ، اکثر منتقد ها گفتن که جدای این که از نظر Visual بهترینه ، از نظر Game Play هم فوق العاده هست . اونوقت شما میگی هیچ بازی خوبی نساختن ؟

نقد گیم اسپات

Crysis is visually stunning, packed with intelligent, thrilling gameplay, and easily one of the greatest shooters ever made

نقد IGN

This is some fast, well designed gameplay with enough options to allow players to use their own style of attack with satisfying suit abilities and weapons. Crytek has upped their attention to detail in presentation and dropped the worst parts of "Far Cry's" story.

نقد Edge

If "Far Cry" was a game of ambition, then here is one of power. Power which Crytek has channelled, with both passion and care, into superb freewheeling gunplay

متاسفانه هنوز خیلی ها Crysis I رو بازی نکردن (چندین دلیل برای این مساله وجود داره) ولی امکان نداره کسی این بازی رو تجربه کنه و بازی رو فوق العاده ندونه ، به جز داستان ، از هر نظر بازی Top Class بود .

نمیدونم چرا توی بازیسنتر مُد شده که هر بازی از نظر visual فوق العاده باشه رو میکوبن ، بخدا هیچ اشکالی نداره بازی گرافیکش عالی باشه !
نمیدونم شماها چه طوری می تونید بگید Crysis 2 بهتر از Crysis بهتر هست گیم پلیش؟ فقط کسی که تاحالا FPS بازی نکرده می تونه همچین حرفی رو بزنه.

فکر نکنم اصلن حتا نوشته های منو خونده باشی، وقتی میای همچین چیزائی مینویسی!
Crysis رو من تو عمرم نگفتم بازی ی بدی بوده. یکی از بهترین FPS های SandBox زندگیم بود که بازی کردم. داستان بازی هم در حد یک بازی FPS قابل قبول بود. شخصیت پردازیش هم در حدی بود که قابل تحمل بود Crysis Warhead حتا بهتر شده بود.
بحث من از اول این بود، اینا چرا رفتن Crysis 2 رو ساختن که هم از پایه گند زدن به داستان هم گیم پلی . . .
بعد نصف نمایش های Crysis مربوط بود به گرافیک و گیم پلی، ولی تمام نمایش های Crysis 2 بیشتر روی گرافیکه، یادمه همون موقع که Crysis معرفی شد نصف ملت تو جو گیم پلی بازی بودن. با یه کامیوتر که سی پی یو 2.8 داشت و رم 1 گیگ بازی رو تموم کردم فکر کن خودت، اینقدر بهم چسبید که حد و حساب نداشت. Crysis 2 رو با DX11 بازی کردم هیچ حسی نداشتم. درست انگار یک عنوان درجه سه رو بازی میکردم.

مشکل شماهاست که اینطوری فکر میکنید. هیچکس مشکلی با گرافیک عالی نداره. ولی تو بازیسنتر مد شده هر بازی ای که میاد چون گرافیک داره محکومه که بقیه بیان بگن بهترین بازیه. نمونش Rage ( که به اعتقاد من گرافیک هم نداشت )، ولی محکومی تو هر تاپیک که میری ببینی یکی بیاد بگه Rage عالی بوده حرف هم میزنی چهار تا نقل قول از IGN میکشن وسط که گرافیک خوب بوده.
الان Crysis 2 هم همه هی میگن گرافیک، من میتونم بشینم توی حیاط خونم بعد از نورپردازی که خود خدا خلق کرده لذت ببرم. ولی نمی تونم یه اسلحه بگیرم دستم یا سوار فلان جت بشم. اینه که به من چسبه.
تخریب پذیری توی Crysis روی تک تک ارکان ها تاثیر میزاشت، درخت رو قطع میکردی میخورد تو سر سرباز میمیرد، عالی بود این، با مشت میزدی خونه میریخت رو سر سربازا میتونستی گروهی بکشی و...، ولی توی Crysis 2 چی؟ همچین چیزائی میدیدی؟ من اون گرافیک رو دوست دارم ولی این رو نه . . .

فکر نکنم اصلن حتا نوشته های منو خونده باشی، وقتی میای همچین چیزائی مینویسی!
Crysis رو من تو عمرم نگفتم بازی ی بدی بوده. یکی از بهترین FPS های SandBox زندگیم بود که بازی کردم. داستان بازی هم در حد یک بازی FPS قابل قبول بود. شخصیت پردازیش هم در حدی بود که قابل تحمل بود Crysis Warhead حتا بهتر شده بود.
بحث من از اول این بود، اینا چرا رفتن Crysis 2 رو ساختن که هم از پایه گند زدن به داستان هم گیم پلی . . .
بعد نصف نمایش های Crysis مربوط بود به گرافیک و گیم پلی، ولی تمام نمایش های Crysis 2 بیشتر روی گرافیکه، یادمه همون موقع که Crysis معرفی شد نصف ملت تو جو گیم پلی بازی بودن. با یه کامیوتر که سی پی یو 2.8 داشت و رم 1 گیگ بازی رو تموم کردم فکر کن خودت، اینقدر بهم چسبید که حد و حساب نداشت. Crysis 2 رو با DX11 بازی کردم هیچ حسی نداشتم. درست انگار یک عنوان درجه سه رو بازی میکردم.

مشکل شماهاست که اینطوری فکر میکنید. هیچکس مشکلی با گرافیک عالی نداره. ولی تو بازیسنتر مد شده هر بازی ای که میاد چون گرافیک داره محکومه که بقیه بیان بگن بهترین بازیه. نمونش Rage ( که به اعتقاد من گرافیک هم نداشت )، ولی محکومی تو هر تاپیک که میری ببینی یکی بیاد بگه Rage عالی بوده حرف هم میزنی چهار تا نقل قول از IGN میکشن وسط که گرافیک خوب بوده.
الان Crysis 2 هم همه هی میگن گرافیک، من میتونم بشینم توی حیاط خونم بعد از نورپردازی که خود خدا خلق کرده لذت ببرم. ولی نمی تونم یه اسلحه بگیرم دستم یا سوار فلان جت بشم. اینه که به من چسبه.
تخریب پذیری توی Crysis روی تک تک ارکان ها تاثیر میزاشت، درخت رو قطع میکردی میخورد تو سر سرباز میمیرد، عالی بود این، با مشت میزدی خونه میریخت رو سر سربازا میتونستی گروهی بکشی و...، ولی توی Crysis 2 چی؟ همچین چیزائی میدیدی؟ من اون گرافیک رو دوست دارم ولی این رو نه . . .

این حرفو عمه ی من زد ؟

اصلن Crytek واقعن چرا بازی میسازه؟ بره CG بسازه، بره انیمیشن بسازه، بره تو کار فیلم سازی هی Avatar بده دست ملت. شاید توانائی اینم ندارن؟

شُما کلا میگی Crytek بازی نسازه بهتره ! منم گفتم چون C2 مشکل داشت ، معنیش این نیست که اینا نمیتونن بازی درست و حسابی بسازن ، چون قبلا ساختن و از بهترین های تاریخ گیمینگ هم بوده بازیشون.

در ضمن شمایی که میگی آخرین معیار یک بازی براتون Visual هست ، باید به شدت هم از Rage لذت برده باشید ، چون از نظر Game Play از بهترین های چند سال اخیر بود
از نظر هوش مصنوعی (که خیلی مواقع به عنوان دلیل برای کوبیدن بازی های Crytek ازش استفاده میکنی) بهترین بازی نسل بود By Far Margin
بطور کلی یکی از ناب ترین FPS های نسل بود Rage که فدای یه سری مشکلات (از جمله داستان آبکی و مشکلات گرافیکی ) شد.

آره
biggrin1.gif
.

---------------
منظورم این بود که از این به بعد دیگه بازی نسازه، چون جدیدن سر رقابت با Epic گیر داده فقط به گرافیک، خب این تو این صنعت لعنتی خوب نیست. واقعن گرافیک بارها ثابت کرده هیچی نیست. بازی ها رو شما ها فقط به خاطر داستان و گیم پلیش به یادگار نگه میدارید. هیچکس نمیاد بگه مکس پین گرافیک داشت، همه میگن داستان داشت و گیم پلی، چون گرافیک یک چیز کمی هست میگذره یه مدت هست بعدش بهتر میاد . . .
این Crytek گیر داده دهن مارو هم سرویس کرده هر هفته هم یه خبر درباره موتورش میده و سعی میکنه اونو بکشه بالا که با Epic رقابت کنه آخرشم یک بازی درجه 2 تحویلمون میده سر این که Cry Engine رو سعی میکنه به رخ بکشه.
برای به رخ کشیدن هم بره CG بسازه.

شما از کجا میدونی دیگه نمیتونه بازی خوب بسازه ؟ :-/

حالا از همه ی این بحث ها هم که بگذریم ، بازم من ربط این تاپیک رو به C2 نفهمیدم :d

آخرین ویرایش:
این حرفو عمه ی من زد ؟

شُما کلا میگی Crytek بازی نسازه بهتره ! منم گفتم چون C2 مشکل داشت ، معنیش این نیست که اینا نمیتونن بازی درست و حسابی بسازن ، چون قبلا ساختن و از بهترین های تاریخ گیمینگ هم بوده بازیشون.
آره :دی.

---------------
منظورم این بود که از این به بعد دیگه بازی نسازه، چون جدیدن سر رقابت با Epic گیر داده فقط به گرافیک، خب این تو این صنعت لعنتی خوب نیست. واقعن گرافیک بارها ثابت کرده هیچی نیست. بازی ها رو شما ها فقط به خاطر داستان و گیم پلیش به یادگار نگه میدارید. هیچکس نمیاد بگه مکس پین گرافیک داشت، همه میگن داستان داشت و گیم پلی، چون گرافیک یک چیز کمی هست میگذره یه مدت هست بعدش بهتر میاد . . .
این Crytek گیر داده دهن مارو هم سرویس کرده هر هفته هم یه خبر درباره موتورش میده و سعی میکنه اونو بکشه بالا که با Epic رقابت کنه آخرشم یک بازی درجه 2 تحویلمون میده سر این که Cry Engine رو سعی میکنه به رخ بکشه.
برای به رخ کشیدن هم بره CG بسازه.

دوست عزیز این دیوید کیج رو دیدی 8 ساله گیر داده به احساس درون چهره . و هردفعه میاد تو کنفرانس ها همون حرفای تکراری رو دوباره تکرار میکنه ( مثل روانشناس هایی که خودشون نیاز به روانشناس دارن) خوب اینم مثل اون یا اونم مثل این باز کرایتک ثابت کرده که این کارس ت . چون اون زمانی که سونی و شرکاش تو گرافیک gow2 گیر کرده بودن و کارمک هم تو doom3 گیر کرده بود و اپیک هم به غیر از آنریل چیزی تو صنعت گیم نداشت همین کرایتک بازی فارکرای رو تولید کرد و همه سرگیچه گرفتن . در ثانی به نظر من نه تنها این شرکت به صنعت گیم زیان نرسونده بلکه شرکت هایی مثل نینتندو هستن که این صنعت رو به مخاطره میندازن .

در ثانی به نظر من نه تنها این شرکت به صنعت گیم زیان نرسونده بلکه شرکت هایی مثل نینتندو هستن که این صنعت رو به مخاطره میندازن

آقا کرایتک خدا fps فقط گرافیک قبول،چیکار نینتندو دارید آخه؟!

آقا کرایتک خدا fps فقط گرافیک قبول،چیکار نینتندو دارید آخه؟!

آها بزار بهت بگم حالا

چند تا دلیل داره

1- نینتندو کنسول رو جوری نمی سازه که بعد از 5-6 سال هنوز بیان توی سرو کله هم بزنن که کنسول کی قوی تره
2-سبک بازی های کنسول نینتندو این نیست که یک تفنگ بگیری دستت زمین و زمان رو به تیر بکشی
3-نینتندو یکی نداره که هر روز بیاد بگه هنوز از قدرت کامل کنسول استفاده نشده، جانم فدای کنسول، من 50 سال دیگه هم آماده ام برای این کنسول
4-فروشش با این که 3 مورد بالا رو نداره از کنسول های دیگه خیلی بیشتره و باعث فشار می شه
و .....

عزیزان وقتی شما که هیچ، پدر شما هم به دنیا نیومده بودید نینتندو توی صنعت بازی بوده و جای پایش محکمه، با ترول کردن شما هم چیزی درست نمی شه جز خالی کردن عقده :)
سال 1995 وقتی که ملت تلویزیون صفحه تخت می دیدن کفشون می برید نینتندو virtual boy اش قابلیت 3d داشت انفدر چرت و پرت نگید :)

داستان بازی که فوقالعده سطحی بود چه تو نسخه 1 چه نسخه 2 این دیگه یک چیز واضح هست گیم پلی بازی هم اگر به عنوان FPS به خوایم با بازی های هم سطحی مثل COD یا HALO مقایسه کنیم میفهمیم که خیلی عقب تره بقیه موارد بازی هم در سطح متوسط قرار داره حالا چه جوری شده یک عده این بازی رو عالی و فوق العاده می دانند با توجه به سوابق گذشته میشه به دو موضع پی برد

1- بازی فقط گرافیکه و چون گرافیکش خوبه پس بازی فوقالعاده هست
2- PC

داستان بازی که فوقالعده سطحی بود چه تو نسخه 1 چه نسخه 2 این دیگه یک چیز واضح هست گیم پلی بازی هم اگر به عنوان FPS به خوایم با بازی های هم سطحی مثل COD یا HALO مقایسه کنیم میفهمیم که خیلی عقب تره بقیه موارد بازی هم در سطح متوسط قرار داره حالا چه جوری شده یک عده این بازی رو عالی و فوق العاده می دانند با توجه به سوابق گذشته میشه به دو موضع پی برد

2- PC

محمد امین Crysis I رو بازی کن ، بازی بزرگی رو از دست دادی ، جدی میگم.

دوست عزیز این دیوید کیج رو دیدی 8 ساله گیر داده به احساس درون چهره . و هردفعه میاد تو کنفرانس ها همون حرفای تکراری رو دوباره تکرار میکنه ( مثل روانشناس هایی که خودشون نیاز به روانشناس دارن) خوب اینم مثل اون یا اونم مثل این باز کرایتک ثابت کرده که این کارس ت . چون اون زمانی که سونی و شرکاش تو گرافیک gow2 گیر کرده بودن و کارمک هم تو doom3 گیر کرده بود و اپیک هم به غیر از آنریل چیزی تو صنعت گیم نداشت همین کرایتک بازی فارکرای رو تولید کرد و همه سرگیچه گرفتن . در ثانی به نظر من نه تنها این شرکت به صنعت گیم زیان نرسونده بلکه شرکت هایی مثل نینتندو هستن که این صنعت رو به مخاطره میندازن .
مشکل همینجاست دیگه، الان Crytek که تو این صنعت به هیچ جا و هیچکس کمک نکرده رو کردین پیراهن عثمان، ولی Id و جان کارمک رو گیر افتاده می خونید.
اون زمان که Crytek اومد Farcry رو داد بیرون و فقط خودش و چندتا از بچه های Nasa می تونستن بازی کنند، بسیاری از شرکت قدرت ساخت بازی با بی نهایت پردازنده رو داشتن. فقط کسائی مثل کارمک خودشون رو جِر میدادن روی کمترین سخت افزار بهترین کیفیت رو بگیرند.
نینتندو، شاید یکی از کثیف ترین کمپانی های سازنده کنسول و بازی باشه و من بارها به خاطر سیاستش انتقاد کردم که در طول دهه 90 باعث بسته شدن خیلی از استودیو ها و برخی از سازنده های بزرگ شد یا اونو به مرز ورکشستگی برد ولی این کمپانی اگر نبود شاید صنعت گیم الان اینجا نبود.

مایی که میگی آخرین معیار یک بازی براتون Visual هست ، باید به شدت هم از Rage لذت برده باشید ، چون از نظر Game Play از بهترین های چند سال اخیر بود
از نظر هوش مصنوعی (که خیلی مواقع به عنوان دلیل برای کوبیدن بازی های Crytek ازش استفاده میکنی) بهترین بازی نسل بود By Far Margin
بطور کلی یکی از ناب ترین FPS های نسل بود Rage که فدای یه سری مشکلات (از جمله داستان آبکی و مشکلات گرافیکی ) شد.
شاید به نظر شما شلیک کردن و جلو رفتن از بهترین های چند سال اخیر بشه. ولی به نظر من خیلی چیز ها در گیم پلی جزء اینها هست.
گیم پلی Rage سیستم اداری کشور رو به نمایش میزاشت. از منطقه A برو منطقه B این وسط چند نفر رو بکش، یه نامه بگیر برگرد دوباره منطقه A و این روند رو طی بازی هی برو و بیا .
خب اینم خلاقیتیه برای خودش ولی به درد عمش میخوره.
همچین میگی Rage یکی از بهترین ها بود که الان من فکر کردم HL یا Halo نقش هویج داشتن.
Rage نه داستان داشت نه گیم پلی . . .

واقعا نمیتونم بفهمم بعضیا چرا دشمنی خونی با crytek دارن ؟ هرکی از راه میرسه اگه ببینه یه تاپیک از کرایتک اینورا هست ، میاد یه چهارتا مهمل بارش میکنه و میره...

2- PC
39545675794311273898.jpg

-----------------------
اینجا بحث سر موتور بود ، به لطف ترول گرهای اعظم کار به کوبوندن crysis کشیده شد.آقایی که crysis رو فقط گرافیک میبینی؛ این بازی به نظر من بهترین سندباکس این نسله و هیچ بازی دیگه ای حتی در حدی نیست که بشه با crysis مقایسش کرد.خواهشا دیگه اسم cod رو هم اینجا نیار چون تاپیک بو گرفته.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or