طی مراسم Xbox Partner Preview بلوبر تیم از جدیدترین اثر خود در ژانر ترسناک و علمی تخیلی رونمایی کرد.
بازی طی تاریخ نامشخصی در ۲۰۲۵ برای کنسولهای نسل ۹ و pc منتشر میشود.
در تایید کامنت زیبات این رو باید اضافه کنم که بلوبر همون موقع که واکینگ سیمهای ترسناک میساخت هم تخصصش تو ایجاد فضا و طراحی محیط پرجزئیات و زیبا مثال زدنی بود.بلوبر را باید از این پس در شمار خدایگان اتمسفر و فضاسازی دانست.
فضای غبارآلود و مبهم شهری که گویی زیر آوار خود مدفون شده. تداعیگر فروپاشی بشریت و همهی موجودات زنده است؛ گویی در این جهان، هر جسم در هجوم تغییری دهشتناک در وجود دیگری تنیده شده. نتیجه، جهانی است بهتآور، سنگین و عمیقا تاثیرگذار.
-داستان بهصورت پارتبهپارت و غیرمستقیم روایت میشود؛ ساختاری یادآور silent hell، اما در ابعادی بسیار گستردهتر.
رازآلودی روایت از آغاز تا فرجام در اوج باقی میماند و حتی لحظهای از جذابیت و ابهام خود نمیکاهد. داستان،نه در خطی مستقیم، بلکه در لایههایی چندگانه و غیرمتمرکز حرکت میکند و از همان ابتدا نشان میدهد با مرجعی غیرقابلاغماض در روایت مواجهایم.
آرتدیزاین و گرافیک بازی خیرهکنندهاند؛ صحنهها چنان باشکوه و پرجزئیاتاند که بیننده را وادار میکنند بایستد و تنها تماشا کند.
-تنها افسوس آنکه دید دوردستها در مهی از غبار فرو رفته و عمق میدان به چشم نمیآید، بااینحال عظمت و شکوه ویرانهها به حدی است که گاه مرا به یاد Portal 2 میاندازد.
-در این جهان ویران اما زنده، تنها خواستهام این است که بیهدف قدم بزنم و در هوایش نفس بکشم
زنده باد بلوبر تیم
اره هرچی هم پیشروی کنی اندریت تر میشه تازهبازی خیلی اندریتده

فوق العاده هستبازی خیلی اندریتده
به نظر من هم مهمات کمتر به فضاسازی بازی و افزایش دقت در استفاده ازشون و تصمیم گیری در مورد اینکه کی استفاده کنیم و کی فقط فرار کنیم کمک کرده، منم سعی میکنم به غیر از جاهایی که مجبور به مبارزه هستم، در باقی مواقع فرار کنم و وقت خودم رو با مبارزه همزمان و طاقت فرسا با چند تا دشمن هدر ندم. معمولا جاهایی هم که مبارزه باید انجام بشه چند آیتم کمکی داخل محیط برامون گذاشتن.چقدر این بازی خوبه کلا این سبک حال میده تازه بخش بیمارستان تموم کردم.
بازی انچنان سخت نیست مهمات بنظرم به اندازه میده. call of duty که نیست. بعد از باس بیمارستان کلی تازه اضافه اوردم
بهترین سلاح هم تا الان بنظرم Dagger ps-3713 همینه تا اخر اپگرید کنید ارزش داره راحت همه رو میزنه.
اصلا پول بازی خرج سلاح اول Sword mk-1615 نکنید صبر کنید تا dagger دستتون بیاد.
تنها نکته منفی بازی اجازه حمل 3 تا essence بیشتر نمیده 2 تا از essence هارو مجبورم شدم ول کنم نامردیهبه نظر من هم مهمات کمتر به فضاسازی بازی و افزایش دقت در استفاده ازشون و تصمیم گیری در مورد اینکه کی استفاده کنیم و کی فقط فرار کنیم کمک کرده، منم سعی میکنم به غیر از جاهایی که مجبور به مبارزه هستم، در باقی مواقع فرار کنم و وقت خودم رو با مبارزه همزمان و طاقت فرسا با چند تا دشمن هدر ندم. معمولا جاهایی هم که مبارزه باید انجام بشه چند آیتم کمکی داخل محیط برامون گذاشتن.
اینوتوری بازی هم با اینکه زیاد دوستش ندارم ولی چون از سایلنت هیل f اومدم اینطرف، اونقدر ها اذیت نمیکنه![]()
یا حداقل میگذاشت که ذخیره شون کنیم و بعد استفاده کنیمتنها نکته منفی بازی اجازه حمل 3 تا essence بیشتر نمیده 2 تا از essence هارو مجبورم شدم ول کنم نامردیهباید اجازه حمل و تغییر رو میداد.
و تازه میشه آپگرید ها رو ریست کردن و از اول زد
هیچی دیگه، الکی این همه به خودم ریاضت داده بودم و core ها ذخیره کرده بودم، رفتم سلاح و لباس رو آپگرید کردم و پیشروی در بازی خیلی راحتر شد 
این مشکل از تنظیمات HDR نیست؟
Hdr خاموشه. یه جاهایی محیط روشن میشه و یه جاهایی دوباره تاریک میشه، مثلا سردخانه که باید روشن میبود، تاریک بوداین مشکل از تنظیمات HDR نیست؟

آپدیت بازی رو ریختم و درست شد.