طی مراسم Xbox Partner Preview بلوبر تیم از جدیدترین اثر خود در ژانر ترسناک و علمی تخیلی رونمایی کرد.
بازی طی تاریخ نامشخصی در ۲۰۲۵ برای کنسولهای نسل ۹ و pc منتشر میشود.
دوره قبل از سایلنت هیل بلوبر بهترین بازیشون به نظرم Observer بود.یکی دو روزه بازی رو شروع کردم. تازه باس دومش رو کشتم. قشنگ داره کیف میده. این بلوبر به نظرم تا قبل از سایلنت هیل رسما بازیهای متوسط میساختن که اصلا دلت نمیخواست ادامه بدی. الان چند پله رفتن بالاتر.
کرونوس هم که کلا از دد اسپیس الهام گرفته و از اون الهامهای خوب. در عوض فضای داستانش کمونیستیه، اینش خیلی جالبه. یه خرده فقط از لحاظ inventory بیخودی اولش سخت کردن که اذیتکننده است. بعدا بهتر میشه.
آپگریدهای سلاح هم که میشه ریست کرد و جای شکر داره. به علاوه توی محیط گشتنش هم خیلی rewarding هست و اگه گربه پیدا کنی که چه بهتر!![]()
خوب شد گفتی. میگیرمش. چون از عکسها میبینم فضای سایبرپانکی هم انگار داره که خیلی اون سبک رو دوست دارم.دوره قبل از سایلنت هیل بلوبر بهترین بازیشون به نظرم Observer بود.
اون بازی واقعا عالیه.
فکر کنم اشتباه کردیم و طرف هوش طبیعیهاین بنده خدا چرا باید هر دفعه پلتینیوم بازیاشو ثابت کنه.![]()
امار فروشی دادن مگه؟فکر کنم اشتباه کردیم و طرف هوش طبیعیهبجز نقد هاش
------
این cronos با این تخفیفشم تو فروش تکونی نخورد.بنده خدا یکم طلسم شده.بازم جای تخفیف داره ولی فکر نکنم معجزه ای بشه.البته این که کلا بودجه ساخت بازی پایین بوده از ناراحتی قضیه کم میکنه.
کلا من نمیفهمم چرا همه از ایشون عکس و ویدئو میخوان همشاین بنده خدا چرا باید هر دفعه پلتینیوم بازیاشو ثابت کنه.![]()
والا بر اساس تعداد پلیرهای استیم کامنتمو دادم وگرنه شاید رو کنسول فروش خوبی کرده باشه و نظرم درست نباشه.آره تو این سبک فقط silent hill و REvil خوب میفروشن.سبک مورد علاقم هم هست نمیدونم چرا خیلی طرفدار نداره.امار فروشی دادن مگه؟
اینا نهایتا بازیرو رو سرویس مثل plus بیارن به سود میرسن
حقیقتا این سبک بازی ها خیلی نمی فروشه بعد یکم هم بازی سخت میشه دیگه کلا یه عده بیخیالش میشن
دیگه Remake عنوانی مثل Dead Space خوب نفروشه یعنی اوضاع خیلی خیتهوالا بر اساس تعداد پلیرهای استیم کامنتمو دادم وگرنه شاید رو کنسول فروش خوبی کرده باشه و نظرم درست نباشه.آره تو این سبک فقط silent hill و REvil خوب میفروشن.سبک مورد علاقم هم هست نمیدونم چرا خیلی طرفدار نداره.
من فکر کنم اونی که هی درخواست عکس و فیلم پلتینیوم و... میده میخواد تعداد دیتاهاش زیاد بشه و بعدا از کنار هم قرار دادن تصاویر ، زاویه نور خورشید ، بازتاب و رفلکس سایه ها و تصاویر از صفحه تلویزیون و جاهای دیگه... موقعیت مکانی ایشون رو پیدا کنه و یا چهره طرف رو بازسازی کنه.این بنده خدا چرا باید هر دفعه پلتینیوم بازیاشو ثابت کنه.![]()
آخه تو یه تاپیک دیگه هم از ایشون اثبات اینکه یه بازی رو انجام داده و بعد نقد کرده خواسته بودن و ایشون هم فیلم فرستادمن فکر کنم اونی که هی درخواست عکس و فیلم پلتینیوم و... میده میخواد تعداد دیتاهاش زیاد بشه و بعدا از کنار هم قرار دادن تصاویر ، زاویه نور خورشید ، بازتاب و رفلکس سایه ها و تصاویر از صفحه تلویزیون و جاهای دیگه... موقعیت مکانی ایشون رو پیدا کنه و یا چهره طرف رو بازسازی کنه.
ماکان کلا توی ایران دخترای گیمر خیلی کمتری نسبت به پسرها داریم مخصوصا این رده سنی ماها دهه های ۶۰ و اوایل ۷۰ که اصولا بازیهای سینگل پلیر برامون مهمه .این نسل جدید گیمرهای دهه اواخر ۷۰ و ۸۰ گیمرهای دخترشون خیلی بیشتر از نسل ماها داخلشون هست ولی خب اولا ببشترشون انلاین میزنن دوما داخل فروم نمیان بخاطر یک سری از مسائل .چند وقت پیش ها هم یکی از بانوان رفته بود توی تاپیک امتیازات شما از گیم ها با هوش مصنوعی نقد نوشته بود .مطلب بعدی هم چون امثال این دخترها کمن و ماها دوست داریم با اینا صحبت و درد و دل کنیم یک سری ادم های متاسفانه مریض ممکنه ایدی دختر بسازن و قصد داشته باشن پسرها رو سرکار بذارن این دوستمون توی تاپیک اشپزی همین موضوعات رو داشت من فکر کنم اونی که هی درخواست عکس و فیلم پلتینیوم و... میده میخواد تعداد دیتاهاش زیاد بشه و بعدا از کنار هم قرار دادن تصاویر ، زاویه نور خورشید ، بازتاب و رفلکس سایه ها و تصاویر از صفحه تلویزیون و جاهای دیگه... موقعیت مکانی ایشون رو پیدا کنه و یا چهره طرف رو بازسازی کنه.