Multi Platform Cronos : The New Dawn

سازنده
Bloober team
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Bloober
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
20241017_220422.jpg
IMG_20241017_212630_397.jpg
IMG_20241017_212630_018.jpg
IMG_20241017_212629_876.jpg
IMG_20241017_212630_127.jpg
طی مراسم Xbox Partner Preview بلوبر تیم از جدیدترین اثر خود در ژانر ترسناک و علمی تخیلی رونمایی کرد.

▫️بازی در دنیای غم انگیزی جریان دارد که در آن بی رحمی را در اروپای شرقی با فناوری های آینده نگرانه، خواهید دید

▪️داستان بازی، مرز بین گذشته و آینده را در بر می‌گیرد جایی که بشریت، در رویدادی فاجعه بار به نام The Change، برای همیشه تغییر کرد و به موجوداتی کابوس وار، تبدیل شدند.

▫️بازیکنان باید در جستجوی شکاف های زمانی خاص (که وار لهستان سال ۱۹۸۰ خواهند شد) به جستجوی افراد کلیدی از گذشته روند، که طی آن رویداد از بین رفتند و با پیدا کردن اسانس این افراد، باعث شوند که آنها در آینده، بازیکنان را همراهی کنند.

▪️بقا به توانایی شما در استراتژی و برنامه‌ریزی بستگی دارد، باید از تجهیرات خود به طور کامل استفاده کنید زیرا تصمیمات سریع ممکن است تفاوت بین مرگ و زندگی را رقم بزند.

بازی طی تاریخ نامشخصی در ۲۰۲۵ برای کنسولهای نسل ۹ و pc منتشر میشود.

یکی دو روزه بازی رو شروع کردم. تازه باس دومش رو کشتم. قشنگ داره کیف می‌ده. این بلوبر به نظرم تا قبل از سایلنت هیل رسما بازی‌های متوسط می‌ساختن که اصلا دلت نمیخواست ادامه بدی. الان چند پله رفتن بالاتر.
کرونوس هم که کلا از دد اسپیس الهام گرفته و از اون الهام‌های خوب. در عوض فضای داستانش کمونیستیه، اینش خیلی جالبه. یه خرده فقط از لحاظ inventory بیخودی اولش سخت کردن که اذیت‌کننده است. بعدا بهتر می‌شه.
آپگریدهای سلاح هم که می‌شه ریست کرد و جای شکر داره. به علاوه توی محیط گشتنش هم خیلی rewarding هست و اگه گربه پیدا کنی که چه بهتر! :D

یکی دو روزه بازی رو شروع کردم. تازه باس دومش رو کشتم. قشنگ داره کیف می‌ده. این بلوبر به نظرم تا قبل از سایلنت هیل رسما بازی‌های متوسط می‌ساختن که اصلا دلت نمیخواست ادامه بدی. الان چند پله رفتن بالاتر.
کرونوس هم که کلا از دد اسپیس الهام گرفته و از اون الهام‌های خوب. در عوض فضای داستانش کمونیستیه، اینش خیلی جالبه. یه خرده فقط از لحاظ inventory بیخودی اولش سخت کردن که اذیت‌کننده است. بعدا بهتر می‌شه.
آپگریدهای سلاح هم که می‌شه ریست کرد و جای شکر داره. به علاوه توی محیط گشتنش هم خیلی rewarding هست و اگه گربه پیدا کنی که چه بهتر! :D
دوره قبل از سایلنت هیل بلوبر بهترین بازیشون به نظرم Observer بود.
اون بازی واقعا عالیه.
======
در مورد کورونوس به امید اینکه فروش بازی راضی کننده بوده باشه که نسخه دومش رو بسازن.
این بازی AAA نیست و خب منطقیه که جاهاییش به دلیل بودجه و زمان ساخت پایینتر بلنگه (تو بهترین حالت لب مرز AA و AAA حرکت میکنه)
میتونن تو نسخه بعدی بعضی از کاستیهاش رو برطرف کنن.

دوره قبل از سایلنت هیل بلوبر بهترین بازیشون به نظرم Observer بود.
اون بازی واقعا عالیه.
خوب شد گفتی. می‌گیرمش. چون از عکس‌ها می‌بینم فضای سایبرپانکی هم انگار داره که خیلی اون سبک رو دوست دارم.
البته در حقشون نامردی نکنم، اونقدر هم متوسط نبودن. بین ۶ تا ۷ از ۱۰ می‌چرخیدن، الان قشنگ به نظرم کارهاشون شده ۸ تا ۹ از ۱۰.
اینا روندشون صعودی بوده و فقط هم ترسناک ساختن. بعد مثلا یه استودیو سوپرمسیو هم هست که روند نزولی داشتن و کلا به نظرم اونقدر که بهشون بها می‌دن، اصلا خوب نمی‌سازن.
هرچند سبک بازی اون‌ها فرق داره، ولی خب یهو یادم اومد که چقدر اونا ضعیفن و اینا خوب:D

این بنده خدا چرا باید هر دفعه پلتینیوم بازیاشو ثابت کنه. :D
فکر کنم اشتباه کردیم و طرف هوش طبیعیه :D بجز نقد هاش
------
این cronos با این تخفیفشم تو فروش تکونی نخورد.بنده خدا یکم طلسم شده.بازم جای تخفیف داره ولی فکر نکنم معجزه ای بشه.البته این که کلا بودجه ساخت بازی پایین بوده از ناراحتی قضیه کم میکنه.

فکر کنم اشتباه کردیم و طرف هوش طبیعیه :D بجز نقد هاش
------
این cronos با این تخفیفشم تو فروش تکونی نخورد.بنده خدا یکم طلسم شده.بازم جای تخفیف داره ولی فکر نکنم معجزه ای بشه.البته این که کلا بودجه ساخت بازی پایین بوده از ناراحتی قضیه کم میکنه.
امار فروشی دادن مگه؟
اینا نهایتا بازیرو رو سرویس مثل plus بیارن به سود میرسن
حقیقتا این سبک بازی ها خیلی نمی فروشه بعد یکم هم بازی سخت میشه دیگه کلا یه عده بیخیالش میشن

امار فروشی دادن مگه؟
اینا نهایتا بازیرو رو سرویس مثل plus بیارن به سود میرسن
حقیقتا این سبک بازی ها خیلی نمی فروشه بعد یکم هم بازی سخت میشه دیگه کلا یه عده بیخیالش میشن
والا بر اساس تعداد پلیرهای استیم کامنتمو دادم وگرنه شاید رو کنسول فروش خوبی کرده باشه و نظرم درست نباشه.آره تو این سبک فقط silent hill و REvil خوب میفروشن.سبک مورد علاقم هم هست نمیدونم چرا خیلی طرفدار نداره.

والا بر اساس تعداد پلیرهای استیم کامنتمو دادم وگرنه شاید رو کنسول فروش خوبی کرده باشه و نظرم درست نباشه.آره تو این سبک فقط silent hill و REvil خوب میفروشن.سبک مورد علاقم هم هست نمیدونم چرا خیلی طرفدار نداره.
دیگه Remake عنوانی مثل Dead Space خوب نفروشه یعنی اوضاع خیلی خیته

این بنده خدا چرا باید هر دفعه پلتینیوم بازیاشو ثابت کنه. :D
من فکر کنم اونی که هی درخواست عکس و فیلم پلتینیوم و... میده میخواد تعداد دیتاهاش زیاد بشه و بعدا از کنار هم قرار دادن تصاویر ، زاویه نور خورشید ، بازتاب و رفلکس سایه ها و تصاویر از صفحه تلویزیون و جاهای دیگه... موقعیت مکانی ایشون رو پیدا کنه و یا چهره طرف رو بازسازی کنه.

من فکر کنم اونی که هی درخواست عکس و فیلم پلتینیوم و... میده میخواد تعداد دیتاهاش زیاد بشه و بعدا از کنار هم قرار دادن تصاویر ، زاویه نور خورشید ، بازتاب و رفلکس سایه ها و تصاویر از صفحه تلویزیون و جاهای دیگه... موقعیت مکانی ایشون رو پیدا کنه و یا چهره طرف رو بازسازی کنه.
آخه تو یه تاپیک دیگه هم از ایشون اثبات اینکه یه بازی رو انجام داده و بعد نقد کرده خواسته بودن و ایشون هم فیلم فرستاد :D یحتمل باید هدف همینی که می گی باشه!:D
دوستان گول عکس پروفایل رو نخورید! :D

ماکان کلا توی ایران دخترای گیمر خیلی کمتری نسبت به پسرها داریم مخصوصا این رده سنی ماها دهه های ۶۰ و اوایل ۷۰ که اصولا بازیهای سینگل پلیر برامون مهمه .این نسل جدید گیمرهای دهه اواخر ۷۰ و ۸۰ گیمرهای دخترشون خیلی بیشتر از نسل ماها داخلشون هست ولی خب اولا ببشترشون انلاین میزنن دوما داخل فروم نمیان بخاطر یک سری از مسائل ‌.چند وقت پیش ها هم یکی از بانوان رفته بود توی تاپیک امتیازات شما از گیم ها با هوش مصنوعی نقد نوشته بود .مطلب بعدی هم چون امثال این دخترها کمن و ماها دوست داریم با اینا صحبت و درد و دل کنیم یک سری ادم های متاسفانه مریض ممکنه ایدی دختر بسازن و قصد داشته باشن پسرها رو سرکار بذارن این دوستمون توی تاپیک اشپزی همین موضوعات رو داشت ‌‌

چقدر پیدا کردن این آیتم بهم حال داد :D

از دست این منتقدهای پفکی. این بازی کم کم در بدترین حالت ممکن بالای ۸۰ می‌شد. البته بهتر شد، انتظارم از بازی کم شد و حالا برعکس، دارم بیشتر از حد عادی ازش لذت می‌برم.
عجب چیز خوبیه، چسبیدم به همون وپن اولیه و تا جایی که می‌شد آپگرید کردم. در کنارش هم شاتگان رو برای باس‌ها و گله‌های دست جمعی آپگرید کردم :دی

در مورد پلت کردن که دمش گرم این دوستمون کارش درسته و فیلمم فرستاد خود من اصلا تلاشی برای پلات کردنش نکردم چون باید هارد میرفتی واقعا سخت بود.ولی خب خیلیا ۴ تایی زیاد میان مثلا یادمه سر یکی از این بازیای سولزبورن میازاکی دقیق یادم نیست کدوم عنوان بود تو تاپیکش ۲ روز از ریلیز بازی نگذشته بود طرف اومد گفت پلاتش کردم یعنی از اون لحظه که بازی عرضه شده بود هم ۲۴ ساعت پاش بوده باشه از نظر ریاضی اصلا امکان پذیر نبود چون بالای ۵۰ ساعت طول میکشید :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or