طی مراسم Xbox Partner Preview بلوبر تیم از جدیدترین اثر خود در ژانر ترسناک و علمی تخیلی رونمایی کرد.
بازی طی تاریخ نامشخصی در ۲۰۲۵ برای کنسولهای نسل ۹ و pc منتشر میشود.
تا آخر عالی بودمتاسفانه از يجايي ميرى جلوتر بازى افت ميكنه.
من هنوز بازی نکردم ولی ویدئو که میدیدم این سوال برام پیش اومده بود.سیستم inventory بازی رو اعصاب ترین قسمت بازیه. عین re های کلاسیک!! یه کلید اندازه یه شاتگان جا اشغال میکنه!!!
باید منطقی تر در می آوردنش مثل re4
اقا شما که هم مافیا جدیدی رو بازی کردی هم این بازی رو بنظرت کدوم ارزش خرید داره؟تا آخر عالی بود
اتمسفر سنگین و کوبنده
این دو تا خیلی با هم فرق دارنداقا شما که هم مافیا جدیدی رو بازی کردی هم این بازی رو بنظرت کدوم ارزش خرید داره؟
نظرم همسو با شماست ولی بازم از جرات و پشتکار بلوبر نمی شه گذشت . کارشون درسته این سبک بازی رو می سازندبازی فوق العاده هست
فقط واقعا مقدار کمی با شاهکار فاصله داشت با این داستان عمیق و جو خوفناک.
مشکلات تا اینجا:
۱. زیادی باید متن بخونی و گوش بدی تا داستان جا بیفته (خدایی اصلا با بازی ترسناک نمی خونه، کمش خوبه مثل سایلنت هیل و رزیدنت ولی این نزدیک به بازی های rpg هست).
۲. گیم پلی عمق و تازگی دد اسپیس رو نداره اینجا حس کپی بهم میده بگذریم که دد اسپیس به مراتب بهتر بود.
۳. گرافیک فنی پر مشکل هست به ویژه افت فریم های عجیب و غریب.
۴. نبود سیستم قطع عضو که به نظرم با توجه به این بازی لازم بود.
۵. عدم قابلیت دفاع یا پری
کلا در قیاس با دد اسپیس ریمیک عقب تر هست از خیلی نظرها غیر از داستان که به نظرم داستان این بازی خیلی عمیق تر هست.
پ.ن: یک سری ایرادهای دیگه داره که من اتفاقا لذت بردم از این ایراد ها مثل سیستم اینونتوری یا سختی که واقعا. لذت بخش بود یاد نوجوانی و رزیدنت ۱ افتادم
نمره من کماکان ۹ ولی با صد افسوس که چرا بیشتر کار نکردند تا شاهکار و به یاد موندنی باشه و تبدیل به یک سری بشه
نظر شما چیه دوستان!؟
ترکیب از ژانر های مختلف که بهشون علاقه دارم هست مثل silent hill , resident evil و ..متاسفانه از يجايي ميرى جلوتر بازى افت ميكنه.
ترکیب از ژانر های مختلف که بهشون علاقه دارم هست مثل silent hill , resident evil و ..
میشه نقاط منفیش رو چشم پوشی و نقاط قوتش رو بیشتر به چشم اورد و به ادامه یا نسخه بعدیش امیدوار بود
--
من بعد 3 ساعت همچنان از بازی خوشم اومده
فضا سازیش محشر و گرافیکش عالیه
گیم پلی و فیزیکش هم مثال زدنی
آپدیت بازی رو نصب نکردی؟(Find a way to open the church door)
قسمت در کلیسا که قفل میشه و باید با دشمنها بجنگیم. من همشون رو کشتم اما زنگ هشدار هنوز فعال و وقتی سیم رو وصل میکنم تا درو باز کنه، مینویسه «Warning: conflict» و باز نمیشه. همهچی رو امتحان کردم ولی هنوز کار نمیکنه. کسی با این مشکل مواجه شده؟
چند بار هم لود کردم سیو رو ولی درست نشد
تو گوگل هم سرچ کردم افرادی بودند با این مشکل (باگ)مواجه شدند ولی راهی براش پیدا نکرده بودند
آخرین اپدیت نصبه رو کنسول دارم بازی میکنمآپدیت بازی رو نصب نکردی؟
بعدم که سایلنت هیل اف رو میخواستم بگیرم نشد و مثل اینکه قسمت این بود اول این بازیو تجربه کنم آف تاپیکحقیقتا روی سریز ایکس بازیو تهیه کردم
چهار ساعت پلی دادم اولش خیلی شاکی بودم چرا اینقدر کپی بدی هست نسبت به دد اسپیس و کالیستو پروتوکل رو خیلی ازش بهتر میدونستم ولی کالیستو سلاح ها تزئینی بودن بعد یه مدت تیر کم میاوردی و باید melee میکردی . توی این بازی متاسفانه از اسپیکر مانیتور استفاده میکنم نمیتونم در مورد صدا گذاری نظر بدم ولی کلا از نظر گیم پلی زیاد جالب در نیومده حالا دوستان دیدم زیاد با سختی بیش از حد بازی مشکل داشتن برای من فعلا که اینجوری نبود جز یک سری جاها که قاعدتا باید بمیری و من چند بار پشت هم مردم مثل جاهایی که محاصره میکنن انمی ها یا پشت هم ریسپاون میشن نمردم .کلا aim مم هدشات طور هست یعنی توی کالاف هم میبینی از فاصله ۳۰ ۴۰ متری aim مم روی هد هست (هرچند بانو نادیا توی یک ویدئو در کالاف گفته به سینه و گردن aim بگیرید) و اینکه از قابلیت شارژ طور اسلحه خصوصا هندگان استفاده میکنم . چیز بد دیگه ای این بازی داره همینجور دوستان گفتن زیادی متن و فایلهای شنیداری داره و من اصولا حوصله این چیزها رو ندارم .یک سیستم خوبی مثل دد اسپیس گذاشتن gps بازی هست که هرچند از دد اسپیس بهتر نیست ولی وجودش قطعا خیلی لازم بود خداروشکر عقلشون کشیده . بازی روی سریز ایکس در مد پرفورمنس هم عملکرد خوبی داره من نه افت فریمی دیدم نه هیچی . در کل تا اینجا که طبق ویدئو های یوتوبرها نگاه کردم یک سوم بازی رو رفتم بنظرم برای کسانی خوره دد اسپیس هستن فقط پیشنهاد میکنم .نمیخواستم اول این بازیو بخرم اول هدفم مافیا بود که یک ساعت اولشو دیدم و خوشم نیومد مافیا نبود اصلا
بعدم که سایلنت هیل اف رو میخواستم بگیرم نشد و مثل اینکه قسمت این بود اول این بازیو تجربه کنم
![]()