Multi Platform Cronos : The New Dawn

سازنده
Bloober team
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Bloober
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
20241017_220422.jpg
IMG_20241017_212630_397.jpg
IMG_20241017_212630_018.jpg
IMG_20241017_212629_876.jpg
IMG_20241017_212630_127.jpg
طی مراسم Xbox Partner Preview بلوبر تیم از جدیدترین اثر خود در ژانر ترسناک و علمی تخیلی رونمایی کرد.

▫️بازی در دنیای غم انگیزی جریان دارد که در آن بی رحمی را در اروپای شرقی با فناوری های آینده نگرانه، خواهید دید

▪️داستان بازی، مرز بین گذشته و آینده را در بر می‌گیرد جایی که بشریت، در رویدادی فاجعه بار به نام The Change، برای همیشه تغییر کرد و به موجوداتی کابوس وار، تبدیل شدند.

▫️بازیکنان باید در جستجوی شکاف های زمانی خاص (که وار لهستان سال ۱۹۸۰ خواهند شد) به جستجوی افراد کلیدی از گذشته روند، که طی آن رویداد از بین رفتند و با پیدا کردن اسانس این افراد، باعث شوند که آنها در آینده، بازیکنان را همراهی کنند.

▪️بقا به توانایی شما در استراتژی و برنامه‌ریزی بستگی دارد، باید از تجهیرات خود به طور کامل استفاده کنید زیرا تصمیمات سریع ممکن است تفاوت بین مرگ و زندگی را رقم بزند.

بازی طی تاریخ نامشخصی در ۲۰۲۵ برای کنسولهای نسل ۹ و pc منتشر میشود.

تاپیک قبرستان هست

من حدود سه چهارم بازی رفتم . واقعا سخته . اتمسفر سنگین و رعب آور . بهترین وحشت بقا در سال ۲۰۲۵ هست .

گیم‌پلی بازی نوآوری جالبی داره . کفش های جاذبه و غوطه ور شدن در هوا . گاهی ام سرگیجه آور و در هم بر هم می شود .

خلاصه که بازی تمیزی هستش

بعد از کالیستو ، خیلی وقت بود توی این ژانر بازی نبوده که اینجوری بهم حال داده باشه .

مرحله بیمارستان رد کردم . واقعا سخت بود . قشنگ شبیه رزیدنت بود . پیدا کردن کلید و key کارت الکترونیکی برای باز کردن درهای بسته . سه تا محلول سرم بود باید پیدا و ترکیب می شد

قشنگ ادای احترام به رزیدنت بود

عالی

آخرین ویرایش:
من خوشم اومد از گیم پلی بازی و میخام نظرمو بگم
بازی خوبیه و طراحی و اتمسفر خوبی داره
بیشتر شبیه به dead space دیدمش تا کالیستو
بزرگترین مشکل بازی از نظرم دو تا مسئله بود.
1- نداشتن سیستم داج کردن
2- نداشتن defence به طور کل
این دو مسئله خیلی رو مخم بود به خصوص مسئله دوم، واقعا جا داشت یه دکمه ای چیزی واسه defence بزارن. کلا سازنده های بازی خیلی میخان با سخت کردن بازی، بازی رو لذت بخش کنن، ولی منی که بعد 10 ساعت کار میام دو ساعت پلی بدم، بازی رو دوس دارم ساده باشه نه خرکی :D

گیم پلی خیلی خوب و جامپ اسکیر های خوبی هم داشت. سلاح ها هم خوب بود
داستان بازی رو خیلی حال نکردم، کلا داستان های بازیهای alienی جذاب نیست به نظرم
از طرفی کلا فضاهای returnal یا remnant که خیلی خشک و کارخونه هایی که دود قرمز دورو برشون هست اتمسفر خسته کننده ای داره. ترجیح میدادم برفی باشه کل بازی :D

تجربه خوبی بود ولی در اون حد هم نبود که بگیم شاهکار و... تلفیقی از دداسپیس کالیستو و یه رگه هایی از بلادبورن هم داشت (از لحاظ جلوه های بصری)

بازى همين اول كارى كه من هستم يكم بى خودى سخته.
به خصوص اينكه هيچ مكانيزم دفاعى نداره و ضعف بزرگيه.
ولى از نظر گرافيك و پرفورمنس روى ps5 pro حداقل واقعا خوبه.
اتمسفر و طراحى هاى محيط واقعا مريضى داره.
داستان هم تا جايي كه من رفتم زياد وارد جزيياتش نشده ولى اين روايتاى محيطى كه داشت آدمو ياد وضعيت خودمون توى دوره كرونا ميندازه.

بازى همين اول كارى كه من هستم يكم بى خودى سخته.
به خصوص اينكه هيچ مكانيزم دفاعى نداره و ضعف بزرگيه.
ولى از نظر گرافيك و پرفورمنس روى ps5 pro حداقل واقعا خوبه.
اتمسفر و طراحى هاى محيط واقعا مريضى داره.
داستان هم تا جايي كه من رفتم زياد وارد جزيياتش نشده ولى اين روايتاى محيطى كه داشت آدمو ياد وضعيت خودمون توى دوره كرونا ميندازه.
به سری dead space میرسه از نظر ترس و درجه سختی ؟

• Cool
Reactions: Thundersky
به سری dead space میرسه از نظر ترس و درجه سختی ؟
سخت که دیفالت سختتره! درجه سختی نداره اصلا و اذیتت میکنه یجاهایی قشنگ.
یسری جاهام بشدت ترسناکه. عین دد اسپیس محیطاش وایب ترس و وحشت خاصی میده. مخصوصا اینکه انمی هاشم میتونن با هم ترکیب بشن و یکیشونو بکشی روی زمین بمونه همیشه خطرش هست یه جونور دیگه پیدا بشه با اون ترکیب شه.

پس چرا برای من بازی ترسناک نیست؟
سایلنت هیلی خیلی ترسناک بود که از همین سازنده بود ولی این اصلا
قسمت زندان سایلنت هیل :-$
کسی زیاد عناوین ترسناک رو بازی کرده باشه سخت بشه بترسه مگه جامپ اسکیر توش بچپونن .به شخصه اینجوریم

اینکه بازی روی مد حتی کوالیتی 1080P 30 فریم اجرا می شه روی 5 هنر بهینه سازی سازنده رو نشون می ده
توی مد پرفورمنس حتی زیر 1080 می ره تا 38 9 فریم هم کاهش فریم داره
این اشغال سازی ها هر چقدر بازی خوبی باشن نباید کسی بخره تا ادم شن

اینکه بازی روی مد حتی کوالیتی 1080P 30 فریم اجرا می شه روی 5 هنر بهینه سازی سازنده رو نشون می ده
توی مد پرفورمنس حتی زیر 1080 می ره تا 38 9 فریم هم کاهش فریم داره
این اشغال سازی ها هر چقدر بازی خوبی باشن نباید کسی بخره تا ادم شن
یادمه مدیوم هم رو هر دو کنسول پی اس 5 و سریز 30 فریم بود...

کلا انگار سازندش با واژه بهینه سازی بیگانس :دی

بالاخره لعنتی تموم شد ۱۸و نیم ساعت طول کشید ۲۲ بار هم مردم تو بازی ( اخرش امار میده) فکر کنم بیشتر از نصف مردن هام برای یک سوم اول بازی بود .یکی دو بار تا مرز ول کردن بازی هم رفتم چون واقعا مهمات کم میداد و رو اعصاب بود ولی بالاخره لم بازی اومد رو دستم و اهسته اهسته جلو رفتم تا تمومش کنم. فضا سازی بازی بی نظیر بود حالا من انقدر بازی ترسناک بازی کردم که واقعا نمیترسم ولی چنتا چامپ اسکر خفن توش داشت که دلم ریخت. کلا اگه بازی یکم بیشتر تو مهمات دادن سخاوت به خرج میداد یا کاراکتر بازی نمیدونم پری جاخالی دفاعی چیزی داشت خیلی بازی بهتری از اب در میومد .حوصله پلات کردنش ندارم باید هارد تموم کنی البته تمام اسلحه ها و اپگرید هات میمونه ولی واقعا دیگه اعصابم نمیکشه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or