Multi Platform Cronos : The New Dawn

سازنده
Bloober team
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Bloober
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
20241017_220422.jpg
IMG_20241017_212630_397.jpg
IMG_20241017_212630_018.jpg
IMG_20241017_212629_876.jpg
IMG_20241017_212630_127.jpg
طی مراسم Xbox Partner Preview بلوبر تیم از جدیدترین اثر خود در ژانر ترسناک و علمی تخیلی رونمایی کرد.

▫️بازی در دنیای غم انگیزی جریان دارد که در آن بی رحمی را در اروپای شرقی با فناوری های آینده نگرانه، خواهید دید

▪️داستان بازی، مرز بین گذشته و آینده را در بر می‌گیرد جایی که بشریت، در رویدادی فاجعه بار به نام The Change، برای همیشه تغییر کرد و به موجوداتی کابوس وار، تبدیل شدند.

▫️بازیکنان باید در جستجوی شکاف های زمانی خاص (که وار لهستان سال ۱۹۸۰ خواهند شد) به جستجوی افراد کلیدی از گذشته روند، که طی آن رویداد از بین رفتند و با پیدا کردن اسانس این افراد، باعث شوند که آنها در آینده، بازیکنان را همراهی کنند.

▪️بقا به توانایی شما در استراتژی و برنامه‌ریزی بستگی دارد، باید از تجهیرات خود به طور کامل استفاده کنید زیرا تصمیمات سریع ممکن است تفاوت بین مرگ و زندگی را رقم بزند.

بازی طی تاریخ نامشخصی در ۲۰۲۵ برای کنسولهای نسل ۹ و pc منتشر میشود.

بلوبر را باید از این پس در شمار خدایگان اتمسفر و فضاسازی دانست.
فضای غبارآلود و مبهم شهری که گویی زیر آوار خود مدفون شده. تداعی‌گر فروپاشی بشریت و همه‌ی موجودات زنده است؛ گویی در این جهان، هر جسم در هجوم تغییری دهشتناک در وجود دیگری تنیده شده. نتیجه، جهانی است بهت‌آور، سنگین و عمیقا تاثیرگذار.
-داستان به‌صورت پارت‌به‌پارت و غیرمستقیم روایت می‌شود؛ ساختاری یادآور silent hell، اما در ابعادی بسیار گسترده‌تر.
رازآلودی روایت از آغاز تا فرجام در اوج باقی می‌ماند و حتی لحظه‌ای از جذابیت و ابهام خود نمی‌کاهد. داستان،نه در خطی مستقیم، بلکه در لایه‌هایی چندگانه و غیرمتمرکز حرکت می‌کند و از همان ابتدا نشان می‌دهد با مرجعی غیرقابل‌اغماض در روایت مواجه‌ایم.
آرت‌دیزاین و گرافیک بازی خیره‌کننده‌اند؛ صحنه‌ها چنان باشکوه و پرجزئیات‌اند که بیننده را وادار می‌کنند بایستد و تنها تماشا کند.
-تنها افسوس آن‌که دید دوردست‌ها در مهی از غبار فرو رفته و عمق میدان به چشم نمی‌آید، بااین‌حال عظمت و شکوه ویرانه‌ها به حدی است که گاه مرا به یاد Portal 2 می‌اندازد.
-در این جهان ویران اما زنده، تنها خواسته‌ام این است که بی‌هدف قدم بزنم و در هوایش نفس بکشم
زنده باد بلوبر تیم
در تایید کامنت زیبات این رو باید اضافه کنم که بلوبر همون موقع که واکینگ سیمهای ترسناک میساخت هم تخصصش تو ایجاد فضا و طراحی محیط پرجزئیات و زیبا مثال زدنی بود.

چقدر این بازی خوبه کلا این سبک حال میده تازه بخش بیمارستان تموم کردم.
بازی انچنان سخت نیست مهمات بنظرم به اندازه میده. call of duty که نیست. بعد از باس بیمارستان کلی تازه اضافه اوردم :D
بهترین سلاح هم تا الان بنظرم Dagger ps-3713 همینه تا اخر اپگرید کنید ارزش داره راحت همه رو میزنه.
اصلا پول بازی خرج سلاح اول Sword mk-1615 نکنید صبر کنید تا dagger دستتون بیاد.

چقدر این بازی خوبه کلا این سبک حال میده تازه بخش بیمارستان تموم کردم.
بازی انچنان سخت نیست مهمات بنظرم به اندازه میده. call of duty که نیست. بعد از باس بیمارستان کلی تازه اضافه اوردم :D
بهترین سلاح هم تا الان بنظرم Dagger ps-3713 همینه تا اخر اپگرید کنید ارزش داره راحت همه رو میزنه.
اصلا پول بازی خرج سلاح اول Sword mk-1615 نکنید صبر کنید تا dagger دستتون بیاد.
به نظر من هم مهمات کمتر به فضاسازی بازی و افزایش دقت در استفاده ازشون و تصمیم گیری در مورد اینکه کی استفاده کنیم و کی فقط فرار کنیم کمک کرده، منم سعی میکنم به غیر از جاهایی که مجبور به مبارزه هستم، در باقی مواقع فرار کنم و وقت خودم رو با مبارزه همزمان و طاقت فرسا با چند تا دشمن هدر ندم. معمولا جاهایی هم که مبارزه باید انجام بشه چند آیتم کمکی داخل محیط برامون گذاشتن.
اینوتوری بازی هم با اینکه زیاد دوستش ندارم ولی چون از سایلنت هیل f اومدم اینطرف، اونقدر ها اذیت نمیکنه :D

به نظر من هم مهمات کمتر به فضاسازی بازی و افزایش دقت در استفاده ازشون و تصمیم گیری در مورد اینکه کی استفاده کنیم و کی فقط فرار کنیم کمک کرده، منم سعی میکنم به غیر از جاهایی که مجبور به مبارزه هستم، در باقی مواقع فرار کنم و وقت خودم رو با مبارزه همزمان و طاقت فرسا با چند تا دشمن هدر ندم. معمولا جاهایی هم که مبارزه باید انجام بشه چند آیتم کمکی داخل محیط برامون گذاشتن.
اینوتوری بازی هم با اینکه زیاد دوستش ندارم ولی چون از سایلنت هیل f اومدم اینطرف، اونقدر ها اذیت نمیکنه :D
تنها نکته منفی بازی اجازه حمل 3 تا essence بیشتر نمیده 2 تا از essence هارو مجبورم شدم ول کنم نامردیه :D باید اجازه حمل و تغییر رو میداد.

آخرای مرحله کارخونه هستم و تازه متوجه شدم که برای آپگرید سلاح ها نیاز به core نیست :| و تازه میشه آپگرید ها رو ریست کردن و از اول زد:o هیچی دیگه، الکی این همه به خودم ریاضت داده بودم و core ها ذخیره کرده بودم، رفتم سلاح و لباس رو آپگرید کردم و پیشروی در بازی خیلی راحتر شد :D

پ.ن: همیشه راهنمای بازی رو بخونین :-":D

من اواسط بازی هستم و بازی خیلی کمتر از اون چیزی که فکر می کردم به Dead Space شبیه
این هم خوبه هم بد

دشمنا و محیط بازی و برخی مکانیسم ها تا حدودی شبیه ولی بازی متفاوته
در بازی فوق العاده ای مثل Dead Space شما کنترل Issac رو داشتید که واقعا قوی بود اما اینجا شما خیلی وقتا فقط باید فرار کنید.
حالت بازی اینه که ماموریت رو انجام بده و زنده بمون. یعنی شده فرار کنی یا تیر به بشکه نفت بزنی همه جا آتیش بگیره و وقت بخری برای خودت یا هرچی
فقط پیش روی کن.

این استراتژی چیدن رو من خیلی دوست دارم.وارد هر محیطی میشی باید از قبل پیش بینی کنی که چیکار کنی ، اصلا اینجا ارزش داره درگیری شد من وایسم بجنگم یا پا به فرار بزارم؟ داخل محیط چی وجود داره که میشه ازش استفاده کرد؟

بازی ارزش تجربه را قطعا داره.

از اون جایی که در تقویم شلوغی منتشر شد من اینو 100 ترجیح میدم به Silent Hill F

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or