Multi Platform Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

crash-nsane-trilogy-logo-600x337.jpg

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

پلتفرم: PlayStation 4، Xbox One، Switch و PC

تاریخ انتشار: 9 تیرماه

قیمت: 39$

Crash N.Sane Trilogy نسخه ریمستر شده یا دوباره سازی شده سه نسخه اول سری Crash Bandicoot، یعنی Crash Bandicoot و Crash Bandicoot 2:Cortex Strikes Back و Crash Bandicoot:Warped است که توسط استدیو Vicarious Vision در دست ساخت بوده و سال آینده توسط Activison به صورت انحصاری برای کنسول PS4 منتشر خواهد شد.

N.Sane طبق وعده سونی یک ریمستر ساده نبوده و تنها به رزولوشن و فریم ریت بالاتر بسنده نمی‌کند و همانند یک Remake‌ واقعای همه چیز مجدد و از نو طراحی شده است. با این حال به گفته سازندگان N.Sane Trilogy یک دوباره سازی نیست و برای توصیف بازی خود از عبارت Remaster Plus استفاده می‌کنند. Dan Tanguay کارگردان بازی می‌گوید:

"اولین گام برای بازسازی Crash اینه که تشخیص بدیم چه چیزی این بازی رو اینقدر خاص کرده و باعث شده فن‌ها بعد از گذشت این همه سال هنوز اون رو دوست داشته باشن. و بهترین راه برای این کار بازی کردن مجدد Crash های قدیمیه! ما انقدر سه شماره اول رو بازی کردیم که دکمه‌های دسته‌هامون از دم خراب شدن!! علاوه‌بر این ما مجدد همه کانسپت آرت‌های کرش‌های اورجینال و تبلیغاتشون رو بررسی کردیم. حتی برای بهتر شدن کار منابع الهام Naughty Dog زمان ساخت بازی (Who Framed Roger Rabbit و Looney Tunes) رو نگاه کردیم تا ببینیم این ایده‌ها از کجا امدن."

V2 برای رسیدن به یک بازسازی بی‌نقص کار خود را بر پایه سه اصل بزرگ بنا نهاده است:

طراحی مجدد همه مراحل و مدل سازی دوباره آبجکت‌ها، بر اساس طراحی اصلی

31280965751_d6a2c965b2_o-670x377.jpg

طراحی مجدد همه شخصیت‌ها، بدون دخل و تصرف در ظاهر (تا مدل‌ها بجای شماره‌های اخیر به بازی‌های اصلی وفادار باشن)

30574389754_136c81aa5b_o-670x377.png

طراحی و ساخت مجدد همه صحنه‌های نمایشی مطابق با نسخه‌های اصلی

31280965251_d3a36f6de5_o-670x376.png

اما با این حال V2 برای مدرن شدن گیم‌پلی تغییراتی را نیز در همه نسخه‌ها اعمال کرده است:

اضافه شدن سیستم دخیره سازی اتوماتیک و دستی (خداحافظ مموری کارت!)

طراحی منو‌‌های جدید که کلیه اطلاعات را یکجا و کنار هم در اختیار گیمرها قرار می‌دهد.

31280965101_bc1824597f_o-670x376.png

اضافه شدن مراحل زمانی به هر سه شماره بازی

31280964961_6507238d5f_o-670x376.png

آخرین ویرایش:
امیر این مرحله ای که میگی همین road to nowhere هست
اینجا اسمشو عوض کردن>:)
نچ! ورژن دوم اون مرحله ست، جزیره های جلوتر میباشد!
بعد میبینی اینی که داری میری در مقابل اون بچه بازیه:-"

دوستان تو مرحله jungle rulers یعنی مرحله 2 چطوری همه جعبه ها رو بگیرم، اون وسطا یه سنگ سبز هست که میره بالا غیر فعال هست کلا
میشه راهنمایی کنید ممنون
یک سری از مرحال چنین شرایطی دارن...
باید یک سری از مراحل رو که الماس رنگی دارن، اون الماس رنگیشون رو بگیری!
الماس رنگی مراحلم اینجوری به دست میاد که اون مرحله رو تمام جعبه هاش رو بدون اینکه بمیری بگیری!:-" (مردن تو بخش Bonus Level اشکال نداره)

نچ! ورژن دوم اون مرحله ست، جزیره های جلوتر میباشد!
بعد میبینی اینی که داری میری در مقابل اون بچه بازیه:-"

یک سری از مرحال چنین شرایطی دارن...
باید یک سری از مراحل رو که الماس رنگی دارن، اون الماس رنگیشون رو بگیری!
الماس رنگی مراحلم اینجوری به دست میاد که اون مرحله رو تمام جعبه هاش رو بدون اینکه بمیری بگیری!:-" (مردن تو بخش Bonus Level اشکال نداره)
خب من مشکلم اینه که تمام جعبه ها رو نمیتونم بگیرم، یعنی باید اون الماس سبز فعال بشه که بتونم همه جعبه ها رو بگیرم

• Like
Reactions: 235matin235
سلام
اره تو مرحله the lost city ميتوني الماس سبزو بگيري
تو كراش يك كلا ٦ تا الماس رنگي داريم تا اونارو نگيري بيشتر مراحل او نمي توني تمام جعبه هارو بگيري

اره تا ال
خب من مشکلم اینه که تمام جعبه ها رو نمیتونم بگیرم، یعنی باید اون الماس سبز فعال بشه که بتونم همه جعبه ها رو بگیرم
الماس سبزو نگيري كامل نميشه

Last edited by a moderator:
  • Like
بهترین ریمستر نسل بدون شک :x هر چی نوستالژی و خاطره از بچگی و پی اس وان داشتم زنده کرد این ریمستر
اولش فک کردم سختیه بازی مثل قبل نیست و واسه زمان بچه بودن ما بود که بازی سخت بود ولی تا همینجا که وسط جزیره ی سوم اومدم حداقل 10 بار گیم اور شدم :mask:
کار تیم ریمستر کننده هم واقعا خوب بوده و گرافیک و صداگذاری بازی به بهترین شکل انجام شده.
در کل این سه گانه واسه من بهترین پلتفرمر تاریخه و با هیچی نمیشه عوضش کرد امیدوارم با کالکشن ctr و بش + مود آنلاین یه 60$ دیگه بریزیم تو حلقوم اکتیویژن :D

بد متوجه شدید:-"
اگر مرحله ای که شما میگید، مرحله ی A در نظر بگیریم
مرحله ای که الماس رنگی داره ، مرحله ی B هست

اول باید مرحله ی B رو بدون باختن تمام جعبه هاش رو بگیرید
بعد که الماس باز شد ، باید بری سراغ مرحله ی A :-"

امیر خان چی شد ۱۰۰ کردیش ؟>:)

• Like
توی کراش دو چند تا راه مخفی وجود داره که توسط اونها به مراحلی هدایت میشید که الماسهای رنگی و یا باقی الماسها رو داره و همه مراحل این طوری نیست.
Eeldeal.png توی این مرحله که اسمش The Eel Deal هست باید یکی ار دو راهی های درون مرحله رو از سمت راست برید تا به مقدار زیادی TNT سبز رنگ و بن بست برسید پشت اون جعبه ها یه دیوار وجود داره که در اصل فیکه و میشه ازش رد شد و با تموم کردن اون راه میشه الماس سبز رو گرفت.
hqdefault.jpg

کراش دو هم مثل شماره سوم یه تالار مخفی داره که درش میشه چهار یا پنج تا مرحله جدید رو بازی کرد.

اقا ما مرحله یک رو کلا بدون باخت رفتیم جم رنگی نداد، ولی قبلا جم سفید این مرحله رو گرفته بودم
حالا جریان چیه؟

• Like
اقا ما مرحله یک رو کلا بدون باخت رفتیم جم رنگی نداد، ولی قبلا جم سفید این مرحله رو گرفته بودم
حالا جریان چیه؟
بعضی از مراحل جم رنگی دارن، کلا شامل 6 مرحله میشن.(وقتی Option رو هم بزنید کنار صفحه تعداد جم ها و اون 6تای رنگی رو به ثورت جدا زده)

اون مراحلی که جم رنگی دارن هم موقع انتخاب مرحله مشخصه(یکم طراحی جم رنگی ها فرق داره)، و همینطور تو Loading اون مرحله هم این نکته رو مینویسه که نباید بمیرید و همه جعبه ها رو بگیرید.

من پیشنهاد میکنم اول بازی رو تموم کنید بعد برید سراغ جمع کردن اینا...اصلا شاید وسط راه پشیمون شدید، چون خیلی سخته یک سری مراحلش:-"

آقا یه گلیچ اون موقع ها پیدا کرده بودم حالا دیدم هنوزم هست :D

توی نسخه دوم مرحله Bee Having ، جلو یکی از این کندوها وایسید که 4 تا زنبور میاد بیرن بعد زنبورا ریختن بیرن یه تکل بزنید و یه چرخش که 4 تاشو بکشید، میبینید که یه Life بهتون میده، این کارو تا ب99 میشه انجام داد :D

واسه تروفی 99 Life همیش میشه استفاده کرد >:D<

آخرین ویرایش:
فعلا کراش1 رو تموم کردم و گزاشتمش کنار تا بعد :دی
با 13جم(دو رنگی:-") و 5تا تایم ترایل:-" ، دوتا کلیدا رو هم گرفتم:دی

کراش2... این دیگه خود نوستالژیه...اولین کراشی که بازی کردم:(( و اولین بازیی که کلا یادم میاد!
اثلا مرحله اول رو که رفتم روح و روانم منقلب شد:(( :((
یک کله 9 مرحله رفتم و تقریبا همشون رو کامل کردم(غیر تایم ترایل:-")
این تکل و پرش بلند که از این نسخه اضافه شده واقعا لازم بود:دی ، تنوع مراحل هم که عالی:دی
اصلا خیلی خوبه :x :x :x
فعلا از پاش بلند شدم به این زودی تموم نشه:| فعلا شارژ دارم، بی جنبه بازی در میارم و یهو دو سه طبقه دیگه رو میرم:))

پ.ن : به نسبت شماره اول خیلی آسون تره:دی ، اونجا مگه میشد جم گرفت! رد کردن مرحله اصلا خودش مصیبتی بود:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or