Multi Platform Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

crash-nsane-trilogy-logo-600x337.jpg

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

پلتفرم: PlayStation 4، Xbox One، Switch و PC

تاریخ انتشار: 9 تیرماه

قیمت: 39$

Crash N.Sane Trilogy نسخه ریمستر شده یا دوباره سازی شده سه نسخه اول سری Crash Bandicoot، یعنی Crash Bandicoot و Crash Bandicoot 2:Cortex Strikes Back و Crash Bandicoot:Warped است که توسط استدیو Vicarious Vision در دست ساخت بوده و سال آینده توسط Activison به صورت انحصاری برای کنسول PS4 منتشر خواهد شد.

N.Sane طبق وعده سونی یک ریمستر ساده نبوده و تنها به رزولوشن و فریم ریت بالاتر بسنده نمی‌کند و همانند یک Remake‌ واقعای همه چیز مجدد و از نو طراحی شده است. با این حال به گفته سازندگان N.Sane Trilogy یک دوباره سازی نیست و برای توصیف بازی خود از عبارت Remaster Plus استفاده می‌کنند. Dan Tanguay کارگردان بازی می‌گوید:

"اولین گام برای بازسازی Crash اینه که تشخیص بدیم چه چیزی این بازی رو اینقدر خاص کرده و باعث شده فن‌ها بعد از گذشت این همه سال هنوز اون رو دوست داشته باشن. و بهترین راه برای این کار بازی کردن مجدد Crash های قدیمیه! ما انقدر سه شماره اول رو بازی کردیم که دکمه‌های دسته‌هامون از دم خراب شدن!! علاوه‌بر این ما مجدد همه کانسپت آرت‌های کرش‌های اورجینال و تبلیغاتشون رو بررسی کردیم. حتی برای بهتر شدن کار منابع الهام Naughty Dog زمان ساخت بازی (Who Framed Roger Rabbit و Looney Tunes) رو نگاه کردیم تا ببینیم این ایده‌ها از کجا امدن."

V2 برای رسیدن به یک بازسازی بی‌نقص کار خود را بر پایه سه اصل بزرگ بنا نهاده است:

طراحی مجدد همه مراحل و مدل سازی دوباره آبجکت‌ها، بر اساس طراحی اصلی

31280965751_d6a2c965b2_o-670x377.jpg

طراحی مجدد همه شخصیت‌ها، بدون دخل و تصرف در ظاهر (تا مدل‌ها بجای شماره‌های اخیر به بازی‌های اصلی وفادار باشن)

30574389754_136c81aa5b_o-670x377.png

طراحی و ساخت مجدد همه صحنه‌های نمایشی مطابق با نسخه‌های اصلی

31280965251_d3a36f6de5_o-670x376.png

اما با این حال V2 برای مدرن شدن گیم‌پلی تغییراتی را نیز در همه نسخه‌ها اعمال کرده است:

اضافه شدن سیستم دخیره سازی اتوماتیک و دستی (خداحافظ مموری کارت!)

طراحی منو‌‌های جدید که کلیه اطلاعات را یکجا و کنار هم در اختیار گیمرها قرار می‌دهد.

31280965101_bc1824597f_o-670x376.png

اضافه شدن مراحل زمانی به هر سه شماره بازی

31280964961_6507238d5f_o-670x376.png

آخرین ویرایش:
خب منم فردا بازی رو میخرم خسته شدم از بس دنبال هورایزن گشتم نبود ب..جهنم خیلی وقته بازیش نکردم ps1 رو هم که هنوز از یکی از دوستام نگرفتم اگه فردا بخرم تم رو بهم میده؟
اگه دیجیتالی منظورته تا ساعت 8:29 دقیقه فرصت داری بازی رو پیش خرید کنی تا 4تا تم بهت بده:D

یکی از میتونم بگم تنها نقد ها و سایت هایی که به بازی نمره کامل 10 داده منتقد Gaming Age هست
لینکش :
نقدش خیلی جالبه از جمله فن های قدیمی کرش هست که سال ۹۶ خودش میگه بچه بوده و چقدر این سه گانه رو بازی میکرده خیلی لذت برده گفته این یک پکیج ارزشمنده و بابتش باید از سونی تشکر کرد شاید این کار باعث بشه اکتی یک حرکت هایی درباره کرش در اینده برنه و از همه چی تعریف یکجورایی نوستالوژیک کرده و مثلا برعکس گیم اسپات شاید بزرگترین نکته منفیش از نظرش اینه که مثلا تا صفحه اصلی و عکس کورتکس نمیاد نمیشه اسکیپ کرد !! از گرافیک و طراحی ها تعریف کرده از بازسازی کامل صداها از اضافه شدن چیزهای کوچک مثل چک پوینت یا حتی نسخه ویژه اکو اکو بوگودا خودمدن !:D اخر اسمش نفهمیدم
گفته شاید در زمان حال و به نسبت مثلا ۱۵ سال پیش بازی های بهتری تو این سبک تو بازار باشه ولی ارزشش داره
چقدر میتونه نگاها متفاوت باشه مثلا این خیلی نوستالوژیک نگاه کرده و یاد دوران بچگیش زنده شده یکی مثل گیم اسپات که مثلا سعی کرده امروز نگاه کنه به بازی !

یکی از میتونم بگم تنها نقد ها و سایت هایی که به بازی نمره کامل 10 داده منتقد Gaming Age هست
لینکش :

نقدش خیلی جالبه از جمله فن های قدیمی کرش هست که سال ۹۶ خودش میگه بچه بوده و چقدر این سه گانه رو بازی میکرده خیلی لذت برده گفته این یک پکیج ارزشمنده و بابتش باید از سونی تشکر کرد شاید این کار باعث بشه اکتی یک حرکت هایی درباره کرش در اینده برنه و از همه چی تعریف یکجورایی نوستالوژیک کرده و مثلا برعکس گیم اسپات شاید بزرگترین نکته منفیش از نظرش اینه که مثلا تا صفحه اصلی و عکس کورتکس نمیاد نمیشه اسکیپ کرد !! از گرافیک و طراحی ها تعریف کرده از بازسازی کامل صداها از اضافه شدن چیزهای کوچک مثل چک پوینت یا حتی نسخه ویژه اکو اکو بوگودا خودمدن !:D اخر اسمش نفهمیدم
گفته شاید در زمان حال و به نسبت مثلا ۱۵ سال پیش بازی های بهتری تو این سبک تو بازار باشه ولی ارزشش داره
چقدر میتونه نگاها متفاوت باشه مثلا این خیلی نوستالوژیک نگاه کرده و یاد دوران بچگیش زنده شده یکی مثل گیم اسپات که مثلا سعی کرده امروز نگاه کنه به بازی !
گیم اسپات که مدت هاست منتقداش خیلی ضعیف کار میکنن ... طوری که سر متا شخصا اصلا نگاه نمیندازم بهش ، چون جز خردکردن اعصابم با یه سری دلایل مسخره نتیجه دیگه ای نداره .
کرش از اون دسته عناوینیه که واقعا متا براش معنا نداره و حتما باید تجربه شه :x کسی میدونه نسخه فیزیکیش کی میاد ؟
------------------------------------------------
ویرایش : مثل این که گیم اومده ... به قدری مشغله فکری زیاده که اصلا از یه سری چیزا عقب موندم :|

آخرین ویرایش:
منم ۲ساعتی نسخه اول رو بازی کردم عالب بود، شدیدا حال داد بهم، من خودم PS1 نداشتم بچگیم و خودم مشغول کنسول نینتندو بودم، ولی جایی میرفتم یا کلوپ همیشه کرش رو بازی میکردم خیلی دوسش داشتم، چیزی زیادی یادم نبود از بازی ولی الان عجییب چسبید بهم، ریمستر بسیار خوب و با ارزشیه، گرافیک بازی و کلا جلوه‌ها بصری عالیی
بقیه چیزارم که خودتون میدونین

موفق باشیم

خب منم تقریبا به آخرایی نسخه 1 رسیدم، بازی خیلی خوبه :D نمیدونم چرا یه عده میگفتن بازی جالب نیست و گرافیک مشکل داره و از این حرفا

تنوع مراحلش خیلی خوبه، همچین آسونم نیست اصلا که گیم اسپات گفته دشمنا قابل پیشبینین، ولی باس هاس خیلی آسونه [-(

کلا بازی خوبیه، فکر کنم پلاتش از اون چیزی که فکر میکردم سختره 8->:-w

یادمه زمان خودش شماره 1 ش خیلی سخت بود هیچ کس نتونسته بود تمومش کنه فکر کنم الان خیلی راحت تر کرده باشنش.
نکردن! باور کن آسون نشده اصلا!:)) :D
تازه اگر تایم ترایل هم بخوای حساب کنی، سخت تر هم شده از قبل:D

من یادمه یک رو تموم کردم قبلا، ولی اصلا یادم نبود انقدر سخته:)) یا قبلا اوضاع اعصاب بهتر بوده، یاهم بد عادت شدیم از اون موقع :-"

در مورد چکپوینت...مطمئنید تغییر کرده؟ تو هیچکدوم از مقایسه ها که فرقی نیست:دی

نقد گیم اسپاتم نگاه کردم منتقدش خیلی سخت گیرانه نگاه کرده و گفته این المان ها و شکل و شمایل برای ۲۰ سال پیش جذاب و متقاعد کننده بوده نه الان و اگر الان اولین بار میخواید بازی کنید جالبه براتون وگرنه یکجورایی تاریخ مصرف گذشتش از ارتقا گرافیکی بازی تعریف کرده از چالش های لذت لخش محیطی و مجموعه بزرگ و کلاسیک ۳ بعدی ولی از مدرن شدن و تضادش با برخی المان های قدیم راضی نبوده و کلا خیلی براش سورپرایز کننده نبوده به شخصه میتونه برامون جذاب باشه چون از ۲۰ سال پیش تا الان خیلیا ممکنه دیگه بازی نکرده باشن

• Like
Reactions: 235matin235
منم دائما توو شماره یکش Game Over میشم و از جزیره ی 3 میام جزیره ی 2! :D :|

مگه میره عقب؟ :D

من کلا همش دارم با ذهنیت پلات کردم بازی میکنم، و هر مرحله سعی میکنم همه جعبه هارو پیدا کنم یهو میرسم آخر مرحله میزنه 20 تا جعبه پیدا نکردی :D 2 هش باز بهتره، سختیش منطقی تره :-"

• Like
Reactions: 235matin235

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or