Multi Platform Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

crash-nsane-trilogy-logo-600x337.jpg

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

پلتفرم: PlayStation 4، Xbox One، Switch و PC

تاریخ انتشار: 9 تیرماه

قیمت: 39$

Crash N.Sane Trilogy نسخه ریمستر شده یا دوباره سازی شده سه نسخه اول سری Crash Bandicoot، یعنی Crash Bandicoot و Crash Bandicoot 2:Cortex Strikes Back و Crash Bandicoot:Warped است که توسط استدیو Vicarious Vision در دست ساخت بوده و سال آینده توسط Activison به صورت انحصاری برای کنسول PS4 منتشر خواهد شد.

N.Sane طبق وعده سونی یک ریمستر ساده نبوده و تنها به رزولوشن و فریم ریت بالاتر بسنده نمی‌کند و همانند یک Remake‌ واقعای همه چیز مجدد و از نو طراحی شده است. با این حال به گفته سازندگان N.Sane Trilogy یک دوباره سازی نیست و برای توصیف بازی خود از عبارت Remaster Plus استفاده می‌کنند. Dan Tanguay کارگردان بازی می‌گوید:

"اولین گام برای بازسازی Crash اینه که تشخیص بدیم چه چیزی این بازی رو اینقدر خاص کرده و باعث شده فن‌ها بعد از گذشت این همه سال هنوز اون رو دوست داشته باشن. و بهترین راه برای این کار بازی کردن مجدد Crash های قدیمیه! ما انقدر سه شماره اول رو بازی کردیم که دکمه‌های دسته‌هامون از دم خراب شدن!! علاوه‌بر این ما مجدد همه کانسپت آرت‌های کرش‌های اورجینال و تبلیغاتشون رو بررسی کردیم. حتی برای بهتر شدن کار منابع الهام Naughty Dog زمان ساخت بازی (Who Framed Roger Rabbit و Looney Tunes) رو نگاه کردیم تا ببینیم این ایده‌ها از کجا امدن."

V2 برای رسیدن به یک بازسازی بی‌نقص کار خود را بر پایه سه اصل بزرگ بنا نهاده است:

طراحی مجدد همه مراحل و مدل سازی دوباره آبجکت‌ها، بر اساس طراحی اصلی

31280965751_d6a2c965b2_o-670x377.jpg

طراحی مجدد همه شخصیت‌ها، بدون دخل و تصرف در ظاهر (تا مدل‌ها بجای شماره‌های اخیر به بازی‌های اصلی وفادار باشن)

30574389754_136c81aa5b_o-670x377.png

طراحی و ساخت مجدد همه صحنه‌های نمایشی مطابق با نسخه‌های اصلی

31280965251_d3a36f6de5_o-670x376.png

اما با این حال V2 برای مدرن شدن گیم‌پلی تغییراتی را نیز در همه نسخه‌ها اعمال کرده است:

اضافه شدن سیستم دخیره سازی اتوماتیک و دستی (خداحافظ مموری کارت!)

طراحی منو‌‌های جدید که کلیه اطلاعات را یکجا و کنار هم در اختیار گیمرها قرار می‌دهد.

31280965101_bc1824597f_o-670x376.png

اضافه شدن مراحل زمانی به هر سه شماره بازی

31280964961_6507238d5f_o-670x376.png

آخرین ویرایش:
ك همون زمانم كه ١٠ سالم بود باهاش ارتباط برقرار نكردم اشغال بود به نظرم
:|:|:|
دمت گرم مازیار درسته دو نسخه بعد مخصوصا نسخه سوم یه چیز خیلی خوف بودن ولی نسخه اول هم در اون حد نبود من با همون شماره یک عاشق crash شدم:D

:|:|:|
دمت گرم مازیار درسته دو نسخه بعد مخصوصا نسخه سوم یه چیز خیلی خوف بودن ولی نسخه اول هم در اون حد نبود من با همون شماره یک عاشق crash شدم:D
من هيچ خاطره خوبي ازش نداره ! خيلي مبهم و كسل كننده بود ! حتي هيچ تنوع و نكته خاصي نداشت كه يادم بمونه و ازش لذت برده باشم ! حتي يادم نمياد تمومش كردم يا نه ! يا باس داشت يا نه ! اصلا بازيش كردم ؟؟؟؟ در اين حد بگم

خوب...دیروز بالاخره به وصال یار رسیدم و بازی رو گرفتم! :D
دوتا باس+یکی دوتا مرحله بعدش رو رفتم! :D
تا باس اول : چقدر آسونه همه چی! با این سرعت که تا صبح بازی تمومه:| ... البته تایم ترایل سخت بود، مرحله ی اول 10 ثانیه کم اوردم، با کلید آبی:)) (آپگرید داشت شماره ی اول؟ :-" )
چند مرحله بعد... نابود شدم=)) با اجازتون سر یک مرحله 2بار Game Over شدم=)) ، یکبارم بازی کرش کرد و شوت شدم بیرون...وگرنه اونم احتمالا به فنا بودم:))
کلا که وضعیتی بود=)) @vaan 2 ، کجایی که ببینی بازی اصلا رحم و مروت حالیش نمیشه:)) سخته برادر من! سخته!=)) ، قبلا ما اینارو حرفه ای شده بودیم؟ :))

یعنی بازی پشت سر هم موانع مختلف داره، سطح شیب دار و لیز ، دشمن،تیغ،آتیش،پرش و دره! همه ی اینا پشت سر هم...و مثلا زیر مرحله ی 10 و این حرفا:)) ، حالا اگر میتونی بیا و رد شو! :))
فرض کن بخوای تایم ترایل بری، یا تمام جعبه ها رو بگیری!
همون Bonus Levelـها هم مصیبتیه گرفتن تمام جعبه هاش و چندبار باید رفتشون:D

بعد خدایی این رو با نک مقایسه میکنید؟ :| نک از نظر پلتفرمر واقعا صفر بود چالشش، بازی رسما Beat'em Up باید حساب میشد:D
---
در مورد گرافیک نگفتم، نه؟ :-"
با اینکه نمایش های زیادی از بازی ها دیدم...ولی همین که مرحله ی اول شروع بشه کف خواهید کرد! :D (با اینکه این رو هم نمایش داده بودن:-")
خیلی دوست داشتنیه بازی! :x همه چی جذابه:x
و هنوز انیمیشن های مخفتلی برای مردن هست>:)
یعنی انقدر شکلک گذاشتی سرگیجه گرفتیم بجای این که بفهمم چی نوشتی درباره بازی چشامون سیاهی رفت~X(:D

من هيچ خاطره خوبي ازش نداره ! خيلي مبهم و كسل كننده بود ! حتي هيچ تنوع و نكته خاصي نداشت كه يادم بمونه و ازش لذت برده باشم ! حتي يادم نمياد تمومش كردم يا نه ! يا باس داشت يا نه ! اصلا بازيش كردم ؟؟؟؟ در اين حد بگم
خخخخخخخخ بشین بازی کن دوباره نظرت برمیگرده

خب منم به طور رسمی .....
photo_2017_06_28_12_31_20.jpg
بله به جمعتون پیوستم
پ.ن:اقا چطوره که زده 1 روز و 20 ساعت مونده اونوقت امیر حسین بازی رو تموم کرد ک:))
من کلا بازی هایی که خیلی دوست دارم رو حتما باید فیزیکی بگیرم برای آرشیو:دی
برای همین دیروز رفتم گرفتمش بالاخره:))

یعنی انقدر شکلک گذاشتی سرگیجه گرفتیم بجای این که بفهمم چی نوشتی درباره بازی چشامون سیاهی رفت~X(:D
وسع من در ارسال پست در همین حده:-" واقعا ازم نخواید شکلک کم بشه، که امکان نداره و نمیشه! =)) تلاش بسیار نموم ولی جواب نداده:-"

من کلا بازی هایی که خیلی دوست دارم رو حتما باید فیزیکی بگیرم برای آرشیو:D
برای همین دیروز رفتم گرفتمش بالاخره:))

وسع من در ارسال پست در همین حده:-" واقعا ازم نخواید شکلک کم بشه، که امکان نداره و نمیشه! =)) تلاش بسیار نموم ولی جواب نداده:-"
میدونم ولی قبلا دیگه انقدر افراط نمیکردی باید راه اعتدال در پیش بگیری D

• Like
Reactions: 235matin235
گیم اسپات ۶۰ داده به بازی. جلبک تو نقد نوشته دشمنا خیلی کم به شما واکنش نشون میدن و تو مسیر های از پیش تعیین شده حرکت می‌کنن. انتظار داره بیفتن دنبالش. تا اونجا که من میدونم تو بیشتر بازی های پلتفرمر همینجوری داستان. مگه نه؟

گیم اسپات ۶۰ داده به بازی. جلبک تو نقد نوشته دشمنا خیلی کم به شما واکنش نشون میدن و تو مسیر های از پیش تعیین شده حرکت می‌کنن. انتظار داره بیفتن دنبالش. تا اونجا که من میدونم تو بیشتر بازی های پلتفرمر همینجوری داستان. مگه نه؟
کلا نقد بازی های ریمستر شده ارزشی نداره اینا فقط بازی ریمستر کردن گیم اسپات احتمالا توقع داشته مثلا نسبت به ۱۵ سال پیش اینجور مواردم تغییراتی توش داده بشه

کلا نقد بازی های ریمستر شده ارزشی نداره اینا فقط بازی ریمستر کردن گیم اسپات احتمالا توقع داشته مثلا نسبت به ۱۵ سال پیش اینجور مواردم تغییراتی توش داده بشه
دقیقا تو نقدش چنین انتظاری داشته!:دی
که چرا دشمن ها، گیم پلی و حتی سختیه بازی تغییر نکرده:-"

بازی ها رو هم نصفه رفته:-"
---
اما کلا منم موافقم، بازی ریمستر شده تکلیفش مشخصه! یکبار اومده و نقد شده!
حالا به هر دلیلی که دوباره عرضه میشه، نباید انتظار تغییر داشته باشیم! چون اینجوری دیگه اون بازیه قبل نیست:دی

به هر حال ما که منتظر بازی بودیم، مطمئنا ازش لذت میبریم:دی

دقیقا تو نقدش چنین انتظاری داشته!:D
که چرا دشمن ها، گیم پلی و حتی سختیه بازی تغییر نکرده:-"

بازی ها رو هم نصفه رفته:-"
---
اما کلا منم موافقم، بازی ریمستر شده تکلیفش مشخصه! یکبار اومده و نقد شده!
حالا به هر دلیلی که دوباره عرضه میشه، نباید انتظار تغییر داشته باشیم! چون اینجوری دیگه اون بازیه قبل نیست:D

به هر حال ما که منتظر بازی بودیم، مطمئنا ازش لذت میبریم:D
ببینم امیر اکیبا بازی کردی همون مکانیزم هاشم مثل قدیمه ؟ فقط گرافیکش رنگ و لعاب دادن ؟
کلا اون موقع هم ما بیشتر تو موانع میسوختیم تا دشمناش کلا انچنان تاثیری نداشتن

ببینم امیر اکیبا بازی کردی همون مکانیزم هاشم مثل قدیمه ؟ فقط گرافیکش رنگ و لعاب دادن ؟
کلا اون موقع هم ما بیشتر تو موانع میسوختیم تا دشمناش کلا انچنان تاثیری نداشتن
یک رو اونقدر یادم نیست، هنوز سراغ بقیه نرفتم:دی
ولی قاعدتا نباید فرق خاصی داشته باشه:دی نمایش ها و مقایسه ها که کاملا شبیه هم بودن:-"

مکانیزم ها هم منظور چیشه دقیقا؟:-" قدرت ها؟ گرفتن جم و مراحل مخفی و ...؟ اینا مثل همون قدیمه:دی

---
دو ساعت سر مرحله ی the High Road درگیر بودم:| اصلا نمیشد ردش کرد:|
میرسید بهش...یک بلایی سر خودتون میارید سر این مرحله:-"

برنامه هم عوض شد، بعد از تموم شدن اولی میرم سراغ بقیه:دی ، بعد برمیگردم برا پلاتشون...و احتمالا اولی آخری باشه:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or