Multi Platform Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

crash-nsane-trilogy-logo-600x337.jpg

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

پلتفرم: PlayStation 4، Xbox One، Switch و PC

تاریخ انتشار: 9 تیرماه

قیمت: 39$

Crash N.Sane Trilogy نسخه ریمستر شده یا دوباره سازی شده سه نسخه اول سری Crash Bandicoot، یعنی Crash Bandicoot و Crash Bandicoot 2:Cortex Strikes Back و Crash Bandicoot:Warped است که توسط استدیو Vicarious Vision در دست ساخت بوده و سال آینده توسط Activison به صورت انحصاری برای کنسول PS4 منتشر خواهد شد.

N.Sane طبق وعده سونی یک ریمستر ساده نبوده و تنها به رزولوشن و فریم ریت بالاتر بسنده نمی‌کند و همانند یک Remake‌ واقعای همه چیز مجدد و از نو طراحی شده است. با این حال به گفته سازندگان N.Sane Trilogy یک دوباره سازی نیست و برای توصیف بازی خود از عبارت Remaster Plus استفاده می‌کنند. Dan Tanguay کارگردان بازی می‌گوید:

"اولین گام برای بازسازی Crash اینه که تشخیص بدیم چه چیزی این بازی رو اینقدر خاص کرده و باعث شده فن‌ها بعد از گذشت این همه سال هنوز اون رو دوست داشته باشن. و بهترین راه برای این کار بازی کردن مجدد Crash های قدیمیه! ما انقدر سه شماره اول رو بازی کردیم که دکمه‌های دسته‌هامون از دم خراب شدن!! علاوه‌بر این ما مجدد همه کانسپت آرت‌های کرش‌های اورجینال و تبلیغاتشون رو بررسی کردیم. حتی برای بهتر شدن کار منابع الهام Naughty Dog زمان ساخت بازی (Who Framed Roger Rabbit و Looney Tunes) رو نگاه کردیم تا ببینیم این ایده‌ها از کجا امدن."

V2 برای رسیدن به یک بازسازی بی‌نقص کار خود را بر پایه سه اصل بزرگ بنا نهاده است:

طراحی مجدد همه مراحل و مدل سازی دوباره آبجکت‌ها، بر اساس طراحی اصلی

31280965751_d6a2c965b2_o-670x377.jpg

طراحی مجدد همه شخصیت‌ها، بدون دخل و تصرف در ظاهر (تا مدل‌ها بجای شماره‌های اخیر به بازی‌های اصلی وفادار باشن)

30574389754_136c81aa5b_o-670x377.png

طراحی و ساخت مجدد همه صحنه‌های نمایشی مطابق با نسخه‌های اصلی

31280965251_d3a36f6de5_o-670x376.png

اما با این حال V2 برای مدرن شدن گیم‌پلی تغییراتی را نیز در همه نسخه‌ها اعمال کرده است:

اضافه شدن سیستم دخیره سازی اتوماتیک و دستی (خداحافظ مموری کارت!)

طراحی منو‌‌های جدید که کلیه اطلاعات را یکجا و کنار هم در اختیار گیمرها قرار می‌دهد.

31280965101_bc1824597f_o-670x376.png

اضافه شدن مراحل زمانی به هر سه شماره بازی

31280964961_6507238d5f_o-670x376.png

آخرین ویرایش:
ما تو این نسل ریمستر زیاد داشتیم از گاد اف وار بگیر هوی رین رچت کلنک و حتی لست اف آس حتی انچارتد من موندم چرا باز خوردا واسه اونا اینقد بد نبود اخه اونا هم چیز اضافی نبودن فقط یخورده گرافیک بردن بالا اینم بخدا مثل هموناس برای منی که دوران بچگی ساعت ها و کلوپ صبر میکردم تا نوبتم بشه بشینم اینو بازی کنم همیشه هم تو کلوپ افرادی بودن بسیار موزی تا میفهمیدن تنهایی میومدن هی در گوشت میگفتن میخوای برات ردش کنم این مرحله رو بگذریم برای من این کرش یاداور خاطرات خوبیه که دیگه بر نمیگرده همین

خدا شاهده 10 نفری ؛دخترو پسر جنگ بود سر دسته که کیا نوبتشونه واسه CTR:))
این لعنتیا کاش CTR رو هم کالکشن میکردن باهاش که ملت کف بر شن!
اون همه راه مخفی و..
صد افسوس

احتمالا اونم جدا بدن، صحبت از dlc کردن شایدن اصن همدن CRT باشه واسه چاپیدن بیشتر :D

انصافا كسي وجود داره مراحل كارخونه كرش ٢ كه مار ماهي ها برق توليد ميكردن يا مراحل خرس و پلنگ ٢-٣ و يا مراحل علاعدين كراش سه رو بازي كرده باشه و بياد بگه كراش بده ؟ به نظرم شوخيه يا فقط كراش يك رو بازي كردن !
من همون ٢٠ سال پيشم از كرش يك خرشم نيومد چه برسه به الان ! ولي شوخي با كراش ٢-٣ شوخي با كل اين سبكه
یادآوری نکنید! :(( مخصوصا دو و سه رو! چون میخوام به ترتیب بازی و پلات کنم برم جلو،تا برسم به سومی رسما پیر میشم:((
شما هم از یک شروع کنید که من حسرت نخورم:))

ما تو این نسل ریمستر زیاد داشتیم از گاد اف وار بگیر هوی رین رچت کلنک و حتی لست اف آس حتی انچارتد من موندم چرا باز خوردا واسه اونا اینقد بد نبود اخه اونا هم چیز اضافی نبودن فقط یخورده گرافیک بردن بالا اینم بخدا مثل هموناس برای منی که دوران بچگی ساعت ها و کلوپ صبر میکردم تا نوبتم بشه بشینم اینو بازی کنم همیشه هم تو کلوپ افرادی بودن بسیار موزی تا میفهمیدن تنهایی میومدن هی در گوشت میگفتن میخوای برات ردش کنم این مرحله رو بگذریم برای من این کرش یاداور خاطرات خوبیه که دیگه بر نمیگرده همین
البته رچت ریمستر نبود:-" از این کراش، بیشتر ریمیک بود:دی ، داستان و طراحی مراحل و سلاح و گیم پلی خیلی تغییر کرده بود! صرفا یک سری بخش های بازی فقط مشابه بودن:دی
من خاطره ی کلوپ ندارم:-" ، ولی با 4تا از پسرعمه هام که تقریبا همه همسن بودیم، حسابی CTR و Bash بازی میکردیم! :دی واقعا 4 نفره حال میدادن:دی

احتمالا اونم جدا بدن، صحبت از dlc کردن شایدن اصن همدن CRT باشه واسه چاپیدن بیشتر :D
اون DLCـه که اسمش یه چیز دیگه بود و کلا دو تروفی داشت...بعید هم میدونم CTR رو به عنوان DLC بدن!
راحت به تنهایی 30-40دلار میفروشن،میگن آنلاین گزاشتیم براش و این حرفا:دی
ولی بدن...عجیب حال خواهد داد! >:)

انصافا كسي وجود داره مراحل كارخونه كرش ٢ كه مار ماهي ها برق توليد ميكردن يا مراحل خرس و پلنگ ٢-٣ و يا مراحل علاعدين كراش سه رو بازي كرده باشه و بياد بگه كراش بده ؟ به نظرم شوخيه يا فقط كراش يك رو بازي كردن !
من همون ٢٠ سال پيشم از كرش يك خرشم نيومد چه برسه به الان ! ولي شوخي با كراش ٢-٣ شوخي با كل اين سبكه
چه حافظه ی خوبی دارین انقدر با جزییات یادتونه من که کلا فقط کلیاتش یادم اصلا یادم نیست ۱ با ۲ و ۳ چه فرقی تو مراحل داشتن خوبیش اینه لذت بیشتری از شماها میبرم که اسم و جزییات مراحل هم بادتونه من فقط کرش و جعبه ها و سیب و CoCo و ببر و بولگودا و تم هاش نسبتا یادمه هیچی از مراحلش تو ذهنم نیست

• Like
Reactions: 235matin235
١٧ سال پيش چند تا رفيق بوديم ،يه كلوپ داشتيم ، هيچ كدوممون هم كنسول نداشتيم ! با هم كل كل داشتيم كه كي زود تر و بيشتر بازياي رو تموم ميكنه
من سلطان كراش بودم ! هنوز اون شبي كه كمپين ctr رو داشتم تموم ميكردم و كلي ادم جمع شده بودن و ابراز احساسات ميكردن رو يادم نرفته ! صاحب كلوپ هم وقتي وقتم تموم شد يه ساعت فري داد تا بازي رو تموم كنم
٩٠ درصد راه مخفياي كراش رو تو اون محله خودم كشف كردم ( گميراي يوتيوبي امروزي عمرا اين جمله اخر منو درك كنن ) خلاصه دوراني داشتيم با ps1

چه حافظه ی خوبی دارین انقدر با جزییات یادتونه من که کلا فقط کلیاتش یادم اصلا یادم نیست ۱ با ۲ و ۳ چه فرقی تو مراحل داشتن خوبیش اینه لذت بیشتری از شماها میبرم که اسم و جزییات مراحل هم بادتونه من فقط کرش و جعبه ها و سیب و CoCo و ببر و بولگودا و تم هاش نسبتا یادمه هیچی از مراحلش تو ذهنم نیست

من همه مراحلش يادمه ... حتي با جزييات مثلا مراحل يخي تو دو ... يا مراحلي داشت كه يه سري مجسمه صورت مانند اتيش ميزدن و خيلي سخت بود و تم تاريكي داشت ! يه سري مراحل بود كه تاريك بود و بايد با كرم شبتاب ميرفتيم
مراحل sci-fi كراش ٣ با اون مانع هاي ليزري ! مراحل هرم مصر كه راه مخفي هاي عجيبي داشت و بايد با اسكيل پرتگاه هاش رو رد ميكردي مثلا دو پرش ميزدي و بعد يه دقيقه مربع كه شناور شه
مراحل غواصي كه هيچ خوشم نميومد ازشون
پرش دومرحله اي و كفش سريع و بازوكا و همه چي رو با جزييات يادم مياد
خلاصه عشقم كراش

من همه مراحلش يادمه ... حتي با جزييات مثلا مراحل يخي تو دو ... يا مراحلي داشت كه يه سري مجسمه صورت مانند اتيش ميزدن و خيلي سخت بود و تم تاريكي داشت ! يه سري مراحل بود كه تاريك بود و بايد با كرم شبتاب ميرفتيم
مراحل sci-fi كراش ٣ با اون مانع هاي ليزري ! مراحل هرم مصر كه راه مخفي هاي عجيبي داشت و بايد با اسكيل پرتگاه هاش رو رد ميكردي مثلا دو پرش ميزدي و بعد يه دقيقه مربع كه شناور شه
مراحل غواصي كه هيچ خوشم نميومد ازشون
پرش دومرحله اي و كفش سريع و بازوكا و همه چي رو با جزييات يادم مياد
خلاصه عشقم كراش
اون مراحل شب اصلا وضعیتی بود:D
باید Aku Akuـه دوتایی میداشتیم تا بتونیم توی تاریکی بریم! :D فکر کنم توی سومی شب تاب جایگزین شده بود(یا برعکس:D توی دو شب تاب بود و توی سه دوتایی:D )
جدا از سختیش، حالا بخوای تایم ترایل و یا همه ی جعبه ها رو هم با این وضعیت بگیری! واقعا سخته این مراحل:D

این بازوکا رو من اشتباهی کشف کردم!=)) اون موقع اصلا عادت نداشتم دستم رو روی LوRـها بگیرم:D (اونایی که الان تازه میخوان برای اولین بار دسته دست بگیرن،چطوره؟ منم اونطوری میگرفتم:)) ) ، اشتباهی بود دستم خورد...یا دسته از دستم افتاد...نمیدونم چی شد،یکهو دیدم سلاح در اومد!:)) دیگه هرچی دکمه بود رو زدم تا یافت شد:))

حالا میخواید بشینید همه مراحل با رسم شکل توضیح بدین!8-|:|
عجب غلطی کردیم گفتیم یادمون نیست:(
x_xx_xx_x

اون مراحل شب اصلا وضعیتی بود:D
باید Aku Akuـه دوتایی میداشتیم تا بتونیم توی تاریکی بریم! :D فکر کنم توی سومی شب تاب جایگزین شده بود(یا برعکس:D توی دو شب تاب بود و توی سه دوتایی:D )
جدا از سختیش، حالا بخوای تایم ترایل و یا همه ی جعبه ها رو هم با این وضعیت بگیری! واقعا سخته این مراحل:D
حالا میخواید بشینید همه مراحل با رسم شکل توضیح بدین!8-|:|
عجب غلطی کردیم گفتیم یادمون نیست:(

١٧ سال پيش چند تا رفيق بوديم ،يه كلوپ داشتيم ، هيچ كدوممون هم كنسول نداشتيم ! با هم كل كل داشتيم كه كي زود تر و بيشتر بازياي رو تموم ميكنه
من سلطان كراش بودم ! هنوز اون شبي كه كمپين ctr رو داشتم تموم ميكردم و كلي ادم جمع شده بودن و ابراز احساسات ميكردن رو يادم نرفته ! صاحب كلوپ هم وقتي وقتم تموم شد يه ساعت فري داد تا بازي رو تموم كنم
٩٠ درصد راه مخفياي كراش رو تو اون محله خودم كشف كردم ( گميراي يوتيوبي امروزي عمرا اين جمله اخر منو درك كنن ) خلاصه دوراني داشتيم با ps1

از سنگینی جمله آخرت کمرم خم شد.
هنوز راست نشده:D
اون موقع که اینترنت و اینچیزا نبود از کجا میگی ۹۰ درصدشو کشف کردی؟:D
منم کلی از راه مخفیا رو کشفیده بودم ولی همیشه فکر میکردم بازم هست
اون کمپین ctr از یه جایی واقعا رو اعصاب میرفت.یادمه برای رد کردن اون سگه که زبونش آویزون بود نصف روز تلاش کردم:))

من که این چند ماهه همش پیگیر کراشم حتی خودم یه چیزایی ازش تو این تاپیک گذاشتم حالا که بازی اومده واقعا ارزشی نمیبینم که بخوام براش انقدر پول بدم از بس بعضیا گفتن که تکراریه%-(ای کاش زود قیمت بیارن پایین البته اینطور که معلومه نمیاد چون یه عده .... هستن که پول تو جیب این کلاه بردارا میکنن#-o

من که این چند ماهه همش پیگیر کراشم حتی خودم یه چیزایی ازش تو این تاپیک گذاشتم حالا که بازی اومده واقعا ارزشی نمیبینم که بخوام براش انقدر پول بدم از بس بعضیا گفتن که تکراریه%-(ای کاش زود قیمت بیارن پایین البته اینطور که معلومه نمیاد چون یه عده .... هستن که پول تو جیب این کلاه بردارا میکنن#-o
مطمئن باش یه مدت دیگه تخفیف می خوره دیجیتالی بگیریم بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or