Multi Platform Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

crash-nsane-trilogy-logo-600x337.jpg

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

پلتفرم: PlayStation 4، Xbox One، Switch و PC

تاریخ انتشار: 9 تیرماه

قیمت: 39$

Crash N.Sane Trilogy نسخه ریمستر شده یا دوباره سازی شده سه نسخه اول سری Crash Bandicoot، یعنی Crash Bandicoot و Crash Bandicoot 2:Cortex Strikes Back و Crash Bandicoot:Warped است که توسط استدیو Vicarious Vision در دست ساخت بوده و سال آینده توسط Activison به صورت انحصاری برای کنسول PS4 منتشر خواهد شد.

N.Sane طبق وعده سونی یک ریمستر ساده نبوده و تنها به رزولوشن و فریم ریت بالاتر بسنده نمی‌کند و همانند یک Remake‌ واقعای همه چیز مجدد و از نو طراحی شده است. با این حال به گفته سازندگان N.Sane Trilogy یک دوباره سازی نیست و برای توصیف بازی خود از عبارت Remaster Plus استفاده می‌کنند. Dan Tanguay کارگردان بازی می‌گوید:

"اولین گام برای بازسازی Crash اینه که تشخیص بدیم چه چیزی این بازی رو اینقدر خاص کرده و باعث شده فن‌ها بعد از گذشت این همه سال هنوز اون رو دوست داشته باشن. و بهترین راه برای این کار بازی کردن مجدد Crash های قدیمیه! ما انقدر سه شماره اول رو بازی کردیم که دکمه‌های دسته‌هامون از دم خراب شدن!! علاوه‌بر این ما مجدد همه کانسپت آرت‌های کرش‌های اورجینال و تبلیغاتشون رو بررسی کردیم. حتی برای بهتر شدن کار منابع الهام Naughty Dog زمان ساخت بازی (Who Framed Roger Rabbit و Looney Tunes) رو نگاه کردیم تا ببینیم این ایده‌ها از کجا امدن."

V2 برای رسیدن به یک بازسازی بی‌نقص کار خود را بر پایه سه اصل بزرگ بنا نهاده است:

طراحی مجدد همه مراحل و مدل سازی دوباره آبجکت‌ها، بر اساس طراحی اصلی

31280965751_d6a2c965b2_o-670x377.jpg

طراحی مجدد همه شخصیت‌ها، بدون دخل و تصرف در ظاهر (تا مدل‌ها بجای شماره‌های اخیر به بازی‌های اصلی وفادار باشن)

30574389754_136c81aa5b_o-670x377.png

طراحی و ساخت مجدد همه صحنه‌های نمایشی مطابق با نسخه‌های اصلی

31280965251_d3a36f6de5_o-670x376.png

اما با این حال V2 برای مدرن شدن گیم‌پلی تغییراتی را نیز در همه نسخه‌ها اعمال کرده است:

اضافه شدن سیستم دخیره سازی اتوماتیک و دستی (خداحافظ مموری کارت!)

طراحی منو‌‌های جدید که کلیه اطلاعات را یکجا و کنار هم در اختیار گیمرها قرار می‌دهد.

31280965101_bc1824597f_o-670x376.png

اضافه شدن مراحل زمانی به هر سه شماره بازی

31280964961_6507238d5f_o-670x376.png

آخرین ویرایش:
به جد نکبت ترین مرجله در کل سری کرش همینه :|
چرا، بپر رو طناب قدم بزن، یا موقع پرش به سایه توجه کن
من خوشبختانه یا متاسفانه 20 سال پیش این بازی رو روی 1 انجام ندام (با اینکه سنم کم بود اونموقع ده سال، فگر میکردم بچگانه ست و فقط به اندازه تست بازی کردم) اما الان که دارم تجربش میکنم میبینم چقدر عالی بوده و هست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 235matin235
چرا، بپر رو طناب قدم بزن، یا موقع پرش به سایه توجه کن
من خوشبختانه یا متاسفانه 20 سال پیش این بازی رو روی 1 انجام ندام (با اینکه سنم کم بود اونموقع ده سال، فگر میکردم بچگانه ست و فقط به اندازه تست بازی کردم) اما الان که دارم تجربش میکنم میبینم چقدر عالی بوده و هست
این مرحله رو باید چندتا تخته چوب بهش اضافه کنند! واقعا مشکل داره:-" آخه دیگه نباید جوری بشه که ملت با استفاده از طناب مرحله رو رد کنند:-"

---
کراش2 رو رسیدم طبقه آخر...نمیخوام تموم بشه:((
فعلا 5/5 جم رنگی
29/42 جم سفید
تایم ترایل هم 3تا Sapphire ! چه وضعشه:| سخته:-"

این مرحله رو باید چندتا تخته چوب بهش اضافه کنند! واقعا مشکل داره:-" آخه دیگه نباید جوری بشه که ملت با استفاده از طناب مرحله رو رد کنند:-"

---
کراش2 رو رسیدم طبقه آخر...نمیخوام تموم بشه:((
فعلا 5/5 جم رنگی
29/42 جم سفید
تایم ترایل هم 3تا Sapphire ! چه وضعشه:| سخته:-"
عزیز بهتون پیام دادم لطفا چک کنید

• Like
من موندم طرف تایم تریل تو بهرین حالت که بخوای اون مدال پلات بگیری مثلا 40 ثانیس دیدم یکی 22 زده چجوری ممکنه اخه اصلا عجیبه باگ داره ما نمیفهمیم هکم که نمیشه کرد چجوری میرن اینا منم فعلا یک رو دارم میرم تجدید خاطره شد برام خیلی خوب ساختن واقعا عالی بهترین ریمستر نسل همین کرش هست عالیه

• Like
امروز بلاخره دلمون اومد نسخه اول رو تموم کنیم:D
وقتی رفتم سراغ نسخه دوم اون زمان که کنترل باندیکوت رو بدست گرفتم همون اول مرحله که خواهرش داشت با کامپیوتر کار میکرد رو دقیقا یادم بود اصلا یه وضعی داشتم نابود میشدم:((
اون 40 دلار غده سرطان بشه برا اکتیویژن:D

• Like
Reactions: SHANSER and jhoobin
فروش بازی رکورد عجیبی تو هفته اول تو انگیلیس زد ۳۳۰ هزار نسخه !!! یکجورایی قند تو دل اکتی اب شد فکر کنم:)) نسخه بعدی تایید شد میتونیم خیالمون راحت و ناراحت باشه هر دو حالت

• Like
فروش بازی رکورد عجیبی تو هفته اول تو انگیلیس زد ۳۳۰ هزار نسخه !!! یکجورایی قند تو دل اکتی اب شد فکر کنم:)) نسخه بعدی تایید شد میتونیم خیالمون راحت و ناراحت باشه هر دو حالت

دور نیست اون روزی که ctr رو بعنوان یه بازی کامل، 40 دلار بکنه تو پاچه ملت:D
پشت بندش bash رو هم میده بیرون. اونم یه 40 دلار ناقابل دیگه!

سلام دوستانی که بازی رو دارن توی کراش دو با پریدن روی خرس بازی در طبقات و حدود یه چند دقیقه ای پرش و چرخش و خلاصه جینگولک بازی میتونن یه ده پونزده تا جون مفتی ازش هدیه بگیرن!
images.jpg
توی کراش سه هم میتونید ابنجا با تفنگ به گوشهای دکتر نئو کورتکس شلیک کنید و دو تا جون مفتی هدیه بگیرین همچنین با بیرون اومدن از بازی و دوباره رفتن میشه از این راه ۹۹ تا جون گرفت! Tombtime.png

یادش بخیر بابت کشف اینا توی پلی استیشن ۱ چه عذابی کشیدیم یه ماه توی کلوپ سه نفری بسختی همه مراحل شماره سه رو کلید سفید گرفتیم و شانسی دو تا لول مخفی شماره سه رو کشف کردیم!نه اینترنت بود و نه راهنمایی و بعدها یه دفترچه بنام لوح ....( نمیدونم چی چی) اومد که بعضی از رمزها رو داشت!

افتاب امد دلیل افتاب !

مدیر اجرایی Activision، اریک هیرشبرگ، در مصاحبه با GamesIndustry در را برای عرضه عناوین بیشتری از سری بازی‌های محبوب Crash، باز گذاشت:

ما داریم Crash را امتحان می‌کنیم. می‌دانیم که تعداد زیادی از طرفداران این بازی شفاها خواهان عرضه این بازی بودند. البته معلوم نیست که آیا همه افراد خواهان این اتفاق بودند یا فقط عده‌ای که با این بازی خاطرات زیادی داشتند؛ اما فعلا استقبال فوق‌العاده‌ای از این بازی شده‌است. طبیعی است که ما همیشه می‌خواهیم اتفاقات بزرگ‌تری را رقم بزنیم اما باید به خواسته‌های گروه‌های مختلف این طرفداران، که افتخار حضور آن‌ها را داریم،توجه کنیم.

نهایتش میخوان یه اسکی دقیق از رو سه گانه برن یه فرمول تکراری اکتی هم که تو این کار استاده چه فایده ای داره اخه nd هم واسه همین چیزا بود که نمیخواست ادامش بسازه بنظرم ادامه این بازی هیچ ارزشی نداره که چی پول بدم یه چیز تکراری برم :-& بهتره که سونی یه اقدامی بکنه که r.i.p شدن دوباره کرش نبینیم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or