Multi Platform Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

crash-nsane-trilogy-logo-600x337.jpg

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

پلتفرم: PlayStation 4، Xbox One، Switch و PC

تاریخ انتشار: 9 تیرماه

قیمت: 39$

Crash N.Sane Trilogy نسخه ریمستر شده یا دوباره سازی شده سه نسخه اول سری Crash Bandicoot، یعنی Crash Bandicoot و Crash Bandicoot 2:Cortex Strikes Back و Crash Bandicoot:Warped است که توسط استدیو Vicarious Vision در دست ساخت بوده و سال آینده توسط Activison به صورت انحصاری برای کنسول PS4 منتشر خواهد شد.

N.Sane طبق وعده سونی یک ریمستر ساده نبوده و تنها به رزولوشن و فریم ریت بالاتر بسنده نمی‌کند و همانند یک Remake‌ واقعای همه چیز مجدد و از نو طراحی شده است. با این حال به گفته سازندگان N.Sane Trilogy یک دوباره سازی نیست و برای توصیف بازی خود از عبارت Remaster Plus استفاده می‌کنند. Dan Tanguay کارگردان بازی می‌گوید:

"اولین گام برای بازسازی Crash اینه که تشخیص بدیم چه چیزی این بازی رو اینقدر خاص کرده و باعث شده فن‌ها بعد از گذشت این همه سال هنوز اون رو دوست داشته باشن. و بهترین راه برای این کار بازی کردن مجدد Crash های قدیمیه! ما انقدر سه شماره اول رو بازی کردیم که دکمه‌های دسته‌هامون از دم خراب شدن!! علاوه‌بر این ما مجدد همه کانسپت آرت‌های کرش‌های اورجینال و تبلیغاتشون رو بررسی کردیم. حتی برای بهتر شدن کار منابع الهام Naughty Dog زمان ساخت بازی (Who Framed Roger Rabbit و Looney Tunes) رو نگاه کردیم تا ببینیم این ایده‌ها از کجا امدن."

V2 برای رسیدن به یک بازسازی بی‌نقص کار خود را بر پایه سه اصل بزرگ بنا نهاده است:

طراحی مجدد همه مراحل و مدل سازی دوباره آبجکت‌ها، بر اساس طراحی اصلی

31280965751_d6a2c965b2_o-670x377.jpg

طراحی مجدد همه شخصیت‌ها، بدون دخل و تصرف در ظاهر (تا مدل‌ها بجای شماره‌های اخیر به بازی‌های اصلی وفادار باشن)

30574389754_136c81aa5b_o-670x377.png

طراحی و ساخت مجدد همه صحنه‌های نمایشی مطابق با نسخه‌های اصلی

31280965251_d3a36f6de5_o-670x376.png

اما با این حال V2 برای مدرن شدن گیم‌پلی تغییراتی را نیز در همه نسخه‌ها اعمال کرده است:

اضافه شدن سیستم دخیره سازی اتوماتیک و دستی (خداحافظ مموری کارت!)

طراحی منو‌‌های جدید که کلیه اطلاعات را یکجا و کنار هم در اختیار گیمرها قرار می‌دهد.

31280965101_bc1824597f_o-670x376.png

اضافه شدن مراحل زمانی به هر سه شماره بازی

31280964961_6507238d5f_o-670x376.png

آخرین ویرایش:
من يه راست از عشقم نسخه ٢ شروع كردم ! بشر چه حالي ميده
همين امروز lbp vita رو دوباره تموم كردم و واقعا بهترين پلتفرمر عمره ! ولي الان كه كراش بازي ميكنم انصافا كراش يه چيز ديگست!

چالشاش خيلي عذابه ! از هر پنج مرحله طبقه اول ٤ تاش رو الماس سفيد گرفتم اون يكي هم راه مخفي باز نشده داشت

تنها دلخوريم اينه كه اكتي همه چيز رو به اسم خودش زده رفته ! حتي نگفت ويكاريوس ويژن ريمستر كرده ، گفت دولوپ كرده !!!!! چه قدر چندش و تهوع اور ! ٣٠٠ سال ديگه هم نميتونيد همچين بازيايي بسازيد ! ليسانس ها هم همه به اسم خودشون زدن! رسما سوني همون تركمن چاي رو بسته ! به نظر از تمام حقوقش نسبت به ٤ نسخه اول صرف نظر كرده تا اين ريمستر ساخته بشه ! فقط به خاطر خواست هوادارا

و چقدر چركه اين اكتيويژن ! خيلي خوشحالم كه خودم شخصا پولم رو نريختم تو حلقوم اينا

يعني تنها راه نجات كرش از چنگال اكتيويژن ديگه اينه كه به سرنوشت thq دچار شن (امين ) البته cod فنا بزارن ! رسما هر اشغال سبزي اكتي بهشون بندازه ميخرن

آخرین ویرایش:
uyis_image.jpg

بنگريد كه استاد بزرگ (اقامون) داره چه ميكنه !
به به و افسوس !
مارك سرني الان بايد به جاي نك كرش ميساخت !
هر چي تروفي بود درو كرده !

ولي خداييش ٨٠ درصد ادد ليستم دارن كرش بازي ميكنن! حيف

آخرین ویرایش:
مارک سرنی اگر میخواست کراش رو مثل همین نک بسازه که فاجعه ای میشد در حد یا بدتر کراش های اکتی!:-" البته دومی باز یه مقدار تو بخش پلتفرمرش چالش دیده میشه :-"
به نظرم این نک جوابگو نیست، باید بره یه بازی دیگه از اول بسازه:-"
Puppeteer 2 هم همون تیم قبلیش بسازن:( :-"

در مورد اکتی هم...نامردا حتی تو Credits هم هیچ اشاره ای به ND نبود:| یا شایدم من ندیدم...ولی به هر حال هرجوری حساب کنیم بازیی که بازسازیه باید به سازنده های اصلی اشاره بشه! نه اینکه اگر کسی ندونه فکر کنه اینا همش ساخته ی این تیمه! چون نیست:|
امیدوارم قبل از کراش هایی که خودشون میسازن 2-3تا ریمستر دیگه بدن:-" ( CTR و Spyro و Bash :-" )
---
از این ها بگذریم...هم اکنون کراش2 هم تموم شد:(( و 6تا الماس کلا مونده!:-"
احتمالا یک مدت نتونم بازی کنم:( و کراش3 شاید دو هفته دیگه شروع بنمایمش:((

لبته دومی باز یه مقدار تو بخش پلتفرمرش چالش دیده میشه :-"
البته من به این knack 2 خیلی امیدوارم حقیقتا کل این اعضای سونی دیگه فهمیدن باید چیکار کنند تا منتقدا و سازنده ها رو راضی کنند به غیر از اوایل نسل از اون موقع به بعد واقعا استدویی که فرست پارتیه سونی باشه و گند بزنه نبوده

• Like
Reactions: 235matin235
مارک سرنی اگر میخواست کراش رو مثل همین نک بسازه که فاجعه ای میشد در حد یا بدتر کراش های اکتی!:-" البته دومی باز یه مقدار تو بخش پلتفرمرش چالش دیده میشه :-"
به نظرم این نک جوابگو نیست، باید بره یه بازی دیگه از اول بسازه:-"
Puppeteer 2 هم همون تیم قبلیش بسازن:( :-"

در مورد اکتی هم...نامردا حتی تو Credits هم هیچ اشاره ای به ND نبود:| یا شایدم من ندیدم...ولی به هر حال هرجوری حساب کنیم بازیی که بازسازیه باید به سازنده های اصلی اشاره بشه! نه اینکه اگر کسی ندونه فکر کنه اینا همش ساخته ی این تیمه! چون نیست:|
امیدوارم قبل از کراش هایی که خودشون میسازن 2-3تا ریمستر دیگه بدن:-" ( CTR و Spyro و Bash :-" )
---
از این ها بگذریم...هم اکنون کراش2 هم تموم شد:(( و 6تا الماس کلا مونده!:-"
احتمالا یک مدت نتونم بازی کنم:( و کراش3 شاید دو هفته دیگه شروع بنمایمش:((
خداييش اگه راست يه كيشميش بتونم باور كنم كه مارك سرني سر نك كار ميكرده ! اصلا غير ممكن بود تو اون بازي زماني و حجم كاري پاشه بره ژاپن چه برسه به اينكه بره استوديو وايسه بالا سر تيم و پشت سيستم برنامه نويسي كنه ! با اون اسكجوالي كه سرني توي اون ماه ها داشت! اينا فقط از اسم سرني و كراش استفاده ابزاري و تبليغاتي كردن
.............
در مورد كاراي شنيع اكتي هم رسما سرقت هنري كردن ! بعد سوت بلبلي هم ميزنن!
رسما ميشه گفت كراشمونو دزديدن دارن باهاش پز ميدن !
......،
در مورد كراش سه فقط مناين حس رو دارم يا اينكه واقعا اسونش كردن ! دو رو كه بازي كردم سختيش همون بود! ولي سه خيلي راحته

• Like
باید الماس آبی رو بگیرید! :D
سکوی های این مدلی ، با گرفتن الماس رنگ مخصوصش فعال میشن:D
خب ببین امیر
دیدم نوشته که بگیر ابی رنگه رو من فکر کردم تایم تریل رو میگه اونو همشو گرفتم از طلایی رنگه بالاتر چه رنگه همون
باز هم باز نشد
اون سه تا دختر و مرد کچله رو هم گرفتم رفتم جعبه هاشو گرفتم لعنتی بازم 3 تا جعبه کم بود!
گفتم حتما تو این ابی رنگس یا همچین چیزی
الماس ابی همینه که اگرهمه جعبه هارو بگیری میده؟
یا مخفیه ؟:دی
لعنتی چقدر سخته این کراش اولیه

• Like
خب ببین امیر
دیدم نوشته که بگیر ابی رنگه رو من فکر کردم تایم تریل رو میگه اونو همشو گرفتم از طلایی رنگه بالاتر چه رنگه همون
باز هم باز نشد
اون سه تا دختر و مرد کچله رو هم گرفتم رفتم جعبه هاشو گرفتم لعنتی بازم 3 تا جعبه کم بود!
گفتم حتما تو این ابی رنگس یا همچین چیزی
الماس ابی همینه که اگرهمه جعبه هارو بگیری میده؟
یا مخفیه ؟:D
لعنتی چقدر سخته این کراش اولیه
الماس آبی رنگ کلا تو یک مرحله ی دیگه باز میشه! حالا کدومش اسمش رو یادم نیست،ولی اون بالا که اسم مرحله رو مینویسه،کاملا مشخصه چه رنگیه الماس اون مرحله:D (این الماس یکی از اون دوتا الماسیه که از شماره اول گرفتم:-" جزو آسوناشه:p فکر کنم آخرای بازی بود:دی )
توی شماره ی اول هم راه باز کردن الماس رنگیه مرحله اینه که تمام جعبه ها رو بدون مردن بگیری! مصیبتیه در کل=))

آقا میگم جای مخفی داره بازی که تروفی نداشته باشه؟

معمولا همه مرحله های مخفی رو اگه بری تروفی بهت میده، ولی میخاستم بدونم جایی هست که مخفی باشه بدون تروفی؟ :-?

• Like
آقا میگم جای مخفی داره بازی که تروفی نداشته باشه؟

معمولا همه مرحله های مخفی رو اگه بری تروفی بهت میده، ولی میخاستم بدونم جایی هست که مخفی باشه بدون تروفی؟ :-?
چیزی که من میبینم نه:دی
گرفتن تمام الماس های بازی ها و ... ، راه های مختلفی که باید رفت و ... همشون به هم مربوطن و به تروفی ختم میشن.
حتی مثلا همین گرفتن جون از خرس قطبیه که جزو موارد تقریبا مخفیه، دوباره خودس تروفی داره:دی

چیزی به ذهنم نمیرسه که برای تروفی جا مونده باشه:دی
---
در مورد DLCهه لیست شده ، میگن احتمالا دوتا از مراحل حذف شده از کراش1 هستن!(مراحل حذف شده ی خود ND ! حتی اونم به نام خودشون میزنند :-" )
دلیل حذفشون هم گویا به خاطر سختی بوده!:)) هیچی دیگه خودتون حساب کنید چی بوده که از کراش1 به اون سختی حذف شده=))

البته پیشبینیه، بر اساس اسم و توضیحات تروفی و مرحله ی حذف شده:-"

چیزی که من میبینم نه:D
گرفتن تمام الماس های بازی ها و ... ، راه های مختلفی که باید رفت و ... همشون به هم مربوطن و به تروفی ختم میشن.
حتی مثلا همین گرفتن جون از خرس قطبیه که جزو موارد تقریبا مخفیه، دوباره خودس تروفی داره:D

چیزی به ذهنم نمیرسه که برای تروفی جا مونده باشه:D
---
در مورد DLCهه لیست شده ، میگن احتمالا دوتا از مراحل حذف شده از کراش1 هستن!(مراحل حذف شده ی خود ND ! حتی اونم به نام خودشون میزنند :-" )
دلیل حذفشون هم گویا به خاطر سختی بوده!:)) هیچی دیگه خودتون حساب کنید چی بوده که از کراش1 به اون سختی حذف شده=))

البته پیشبینیه، بر اساس اسم و توضیحات تروفی و مرحله ی حذف شده:-"

تنها مشکل بازی اینه که تایم تریل هارو نمیشه فهمید زیر چه زمانی بری Gold یا Plat میگیری :| اینش خیلی رو اعصابه باید تا آخر بری ببینی چی میخاد بهت بده:-w

پ.ن
همین حالا دیدم که اینو هم زده :D

قبل ورود به مرحله L1 باید زن تا نشون بده تا حالا ندیده بودمش :|

آخرین ویرایش:
تنها مشکل بازی اینه که تایم تریل هارو نمیشه فهمید زیر چه زمانی بری Gold یا Plat میگیری :| اینش خیلی رو اعصابه باید تا آخر بری ببینی چی میخاد بهت بده:-w

پ.ن
همین حالا دیدم که اینو هم زده :D

قبل ورود به مرحله L1 باید زن تا نشون بده تا حالا ندیده بودمش :|
اومدم بگم که خودت کشفش نمودی:دی از صفحه ی لیدربورد:دی (لیست دوستان ما که کلا گویا اهل کراش نیست کسی:| لیدربورد خالیه:| )

برای کراش2 هم تلاش نکنید برای تایم ترایل، سه هم همینطور! :دی بعدا با زدن باس ها قدرت های جدیدی(کراش2 فقط باس آخر) باز میشه، اون موقع تازه میشه به تایم ترایل فکر کرد:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or