Crash Bandicoot به پلتفرم‌های جدیدی خواهد آمد

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member
crash-bandicoot-n-sane-trilogy-1024x576.jpg

کمپانی اکتیویژن اعلام کرد که بازی «The Crash Bandicoot N. Sane Trilogy» در تاریخ 10 جولای، بر روی PC، Xbox One و Switch عرضه خواهد شد. این عنوان پیش از این فقط برای PS4 عرضه شده و فروش بسیار خوبی نیز تجربه کرده بود. این کالکشن شامل 3 شماره اول این سری بوده و از گرافیک بهبود یافته و کنترل بهینه شده نسبت به نسخه‌های اصلی، بهره می‌برد.

Read the whole post here.

دوست عزیز خود بنده فن playstation هستم سنمم انقدر بالا هست که وقتی ps1 وارد ایران شد قیمت 400 تا 500 هزار تومن میدادن تهیه کردم و عاشق sony و کنسول هاش هستم
درسته ps fan هستم اما هنوز خشکه عقل نشدم که بخاطر علاقه ام دروغ بگم ( همونطور که خشکه مذهب بد هست خشکه فن کنسول بودن حالا هر کمپانی کسنول سازی بد هست )

تو نسل 5 سگا کنسول سگا ساترن داد که 1 سال تو بازار بود بازی نداشت و شکست خورد - همون سال نینتندو هم ویترال بوی عرضه کرد که بزرگترین شکست تاریخ نینتندو بود تو کل دنیا فقط 700 هزار کنسول فروخت
وقتی کنسولی تک و تنها باشه و البته بسیار پیشرفته و مدرن و قویی مثل ps1 خوب بازار تو دستش گرفت ( ps1 اون نسل بالا 100 میلین کنسول فروخت )

درباره ip و مالکیتش میدونم از اول برا سونی نبود و اطلاع دارم ( مثل بعضی فن ها الکی کاسه آش داغ نمیشم ) من میگم اصلا تو نسل 5 میخواستن crash برا کنسول ها دیگه ام بزنه برا کدوم کنسول میزد؟ برا سگا ساترن شکست خورده؟ برا نینتندو ویترال بوی شکست خورده؟ برا نینتندو 64 که انقدر دیر اومد وقتی اومد 2 سال بعدش نسل 6 شروع شد؟
باید این عاملم در نظر بگیرید که سونی یکه تاز بود از ابتدا تا الان

من ترجیه میدادم ریمستر شه یا یه کراش جدید با تم و سبک و سیاق نسخه ps1 تولید شه
چرا انقدر قضییه رو پیچیده میکنی ! سونی ناشر بازی بوده چرا باید بازی روی کنسول دیگه ای میومد ؟؟!!!؟
الان بایونتا که برای یه کنسول کاملا شکست خورده انحصاری شد ! کنسولی که کلا ۱۳ میلیون فروخت چرا برای کنسولی که ۸۰ میلیون فروخته نیومد!!!!؟

• Like
Reactions: g4mer and Cait Sith
تاپیک تاریخ کنسولهاست اینجا؟
درسته که تعداد بازی هاش یک چهارم تعداد بازی های PS1 بود ولی 597 عدد بازی, تعداد کمی نیست:

List of Sega Saturn games - Wikipedia
داداش تو همون لیست فوتبالهای خود سگا فقط (Sega Worldwide Soccer 97) دستگاه رو واجب الخرید میکنه یا عناوینی مثل Shinobi Legions. (یا بهتره گفت میکرده چون گذشته رفته)
چقدر حسرت خوردم بعدها که اونموقع اصلا نمیدونستم سگا کنسول داره
ساتورن فقط به خاطر سیاستهای غلط سگا (سگای ژاپن) شکست خورد وگرنه کنسول معرکه ای بود.
دوستان دیگه دیوار کوتاه تر از سگا گیر نیوردن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: g4mer
تاپیک تاریخ کنسولهاست اینجا؟

داداش تو همون لیست فوتبالهای خود سگا فقط (Sega Worldwide Soccer 97) دستگاه رو واجب الخرید میکنه یا عناوینی مثل Shinobi Legions. (یا بهتره گفت میکرده چون گذشته رفته)
چقدر حسرت خوردم بعدها که اونموقع اصلا نمیدونستم سگا کنسول داره
ساتورن فقط به خاطر سیاستهای غلط سگا (سگای ژاپن) شکست خورد وگرنه کنسول معرکه ای بود.
دوستان دیگه دیوار کوتاه تر از سگا گیر نیوردن.

من جدیدا دارم یکسری از همین بازی های (سگا سَتِرن) sega saturn رو دانلود میکنم. جالبه که حجم بازیهای مشترکش با PS1 بیشتره! بازیهای خوبی هم داره, مخصوصا تو سبک shmup و 2D fighting

شبیه سازش روی PC هم خیلی خوب کار میکنه:
Yabause » Download

• Like
Reactions: x-x and Cait Sith

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or