Crash Bandicoot به پلتفرم‌های جدیدی خواهد آمد

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member
crash-bandicoot-n-sane-trilogy-1024x576.jpg

کمپانی اکتیویژن اعلام کرد که بازی «The Crash Bandicoot N. Sane Trilogy» در تاریخ 10 جولای، بر روی PC، Xbox One و Switch عرضه خواهد شد. این عنوان پیش از این فقط برای PS4 عرضه شده و فروش بسیار خوبی نیز تجربه کرده بود. این کالکشن شامل 3 شماره اول این سری بوده و از گرافیک بهبود یافته و کنترل بهینه شده نسبت به نسخه‌های اصلی، بهره می‌برد.

Read the whole post here.

شاهدیم که خیل عظیمی از سهامداران سونی و ناتی‌داگ در حال حمایت از حقوق این دو کمپانی هستند. واقعا غم‌انگیزه که ناتی‌داگ با کمک سرمایه‌گذاری این دوستان سری کرش رو ساخته و الان اکتیویژن داره ازش سود میبره. این قضیه در مورد بقیه‌ی کمپانی‌های جهان‌خوار هم صدق می‌کنه، واقعا فیسبوک چرا میاد نرم‌افزاری مثل واتس‌اپ رو میخره و بدون تغییر دادنش ازش سود میبره؟ واقعا این کمپانی‌ها باعث نابودی صنعت گیمینگ و IT میشن.

من که هرگز از کرش خوشم نیومد ولی خیلی خوبه که از انحصار خارج شد و حالا هرکس روی هر پلتفرمی که داره میتونه تجربه اش کنم امیدوارم این اتفاق برای همه بازیا بیوفته

• Like
Reactions: che-jaleb
الان شما نگا کن بین چهار شرکت بزرگ صنعت کدومشون Mascotـشو از دست داده؟!

نینتندو که با ماریو جولان میده. سگا هم که حتی بعد از ورشکستگی سونیک دوست داشتنی شو از دست نداد. مایکروسافت هم میتونست بعد از رفتن بانجی هیلو رو رها کنه و ip جدید بزنه اما اینکارو نکرد. این وسط فقط سونی mascotـشو به حراج گذاشت. =))

از اونجایی که خود سونی به اکتیویژن ایده remaster سه گانه کراش رو داده بود میشه حدس زد که الان چقدر پشیمون هستند و میشه تصور کرد چطور بعد از فروش عالی N.Sane Trilogy رئیس سونی داره دودستی خاک رو میکوبونه سرش. =))

یعنی واقعا نمیشد ip رو نگه داشت سپرد به insomniac games یا هر استودیوی دیگه ای؟! جای زیادی اشغال کرده بود یا چیز دیگه ای؟! این اکتی که من میشناسم تا ابد نمیزاره سونی حتی رنگ ip رو بخودش ببینه چه برسه بخواد بازخریدش کنه. =))

آخ آخ چهار ماه دیگه چه حالی بده کراش با Xbox Controller. جووووووون >:):D

کسی نگفت کیفیت بازی افت پیدا میکنه! خلاصه اینه که این سه نسخه رو افراد ناتی داگ با پشتیبانی مالی سونی ساختن و منتشر کردن و تنها هدفشون جذب مخاطب برای برند خودشون بوده.
درسته IP دیگه تحت مالکیت اکتیویژن اومده ولی این کمپانی اکه میخواد از طریق بازی درآمد کسب کنه یک تیم تشکیل بده و یک بازی بسازه با هدف انتشار روی تمامی پلتفرم ها از همون ابتدا نه اینکه حاصل تلاش یک تیم رو تنها هدفشون یک پلتفرم بوده برای کسب درامد بیشتر بعد از چندین سال روی دستگاه های دیگه منتشر کنه.
در ضمن انجمن برای همینه دیگه. اگه این بحث ها نباشه چه فرقی با یک سایت خبرگزاری عادی داره؟ زمان Xbox 360 و PS3 که این بحث ها زخمی میداد:D این که چیزی نیست:D
داداش بخدا خود ناتی داگ اینقدر بابتش ناراحت نیس ک شما ناراحتی:D
بازیتونو بکنین حالشو ببرین چیکار دارین سونی خرجشو داده یا اکتی یا هرکس دیگه
مهم اینه بازی بکنین حالشو ببرین حالا روی هر کنسولی باشه
قدیم بخدا هیچکس ناشری چیزی نمیشناخت فقط بازی میکردن حالشو میبردن الان فقط شده یکی از سونی طرفداری کنه یکی از مایکروسافت :D
بازی بکنین حالشو ببرین همین.

نینتندو که با ماریو جولان میده. سگا هم که حتی بعد از ورشکستگی سونیک دوست داشتنی شو از دست نداد. مایکروسافت هم میتونست بعد از رفتن بانجی هیلو رو رها کنه و ip جدید بزنه اما اینکارو نکرد. این وسط فقط سونی mascotـشو به حراج گذاشت. =))

از اونجایی که خود سونی به اکتیویژن ایده remaster سه گانه کراش رو داده بود میشه حدس زد که الان چقدر پشیمون هستند و میشه تصور کرد چطور بعد از فروش عالی N.Sane Trilogy رئیس سونی داره دودستی خاک رو میکوبونه سرش. =))

یعنی واقعا نمیشد ip رو نگه داشت سپرد به insomniac games یا هر استودیوی دیگه ای؟! جای زیادی اشغال کرده بود یا چیز دیگه ای؟! این اکتی که من میشناسم تا ابد نمیزاره سونی حتی رنگ ip رو بخودش ببینه چه برسه بخواد بازخریدش کنه. =))

:Arrowd::Arrowd::Arrowd:

کسی نگفت کیفیت بازی افت پیدا میکنه! خلاصه اینه که این سه نسخه رو افراد ناتی داگ با پشتیبانی مالی سونی ساختن و منتشر کردن و تنها هدفشون جذب مخاطب برای برند خودشون بوده.
درسته IP دیگه تحت مالکیت اکتیویژن اومده ولی این کمپانی اکه میخواد از طریق بازی درآمد کسب کنه یک تیم تشکیل بده و یک بازی بسازه با هدف انتشار روی تمامی پلتفرم ها از همون ابتدا نه اینکه حاصل تلاش یک تیم رو تنها هدفشون یک پلتفرم بوده برای کسب درامد بیشتر بعد از چندین سال روی دستگاه های دیگه منتشر کنه.
در ضمن انجمن برای همینه دیگه. اگه این بحث ها نباشه چه فرقی با یک سایت خبرگزاری عادی داره؟ زمان Xbox 360 و PS3 که این بحث ها زخمی میداد:D این که چیزی نیست:D

صحبتتون مثل این میمونه شما یه واحد آپارتمان از کسی میخری و سند میزنی تموم
بعد نفر اول که ازش ملک خریدی و به اسمت شده بیاد بگه بیجا کردی این آپارتمان منه من اینجا زحمت کشیدم آجر رو آجر گذاشتم :lol:
شمام معلومه در جواب ایشون میگی سیکت.. کن بابا :Cheesygrin:

وقتی چیزی مالکی داره , یه سری پرسنل سونی ( افراد بیکار بی جیره و مواجب گیر داخل ایران ) حالا هی بگن این مال ما بوده این فلان بوده این بیسار بوده , اصلا حنجرشونو پاره کنن خون فواره بزنه بیرون , بازم فرقی نمیکنه مالک معنوی و کپی رایت این ip کمپانی اکتیویژن هست :Mrgreen: :pepsi:

• Like
Reactions: Wrath of Legion
بابا این IP خیلی ساله مولتی شده تو همون نسل 6 هم برای XBOX میومد انقدر دعوا نکنید:D

درسته

تو نسل 5 سری crash ها در انحصار ps1 بودن
یکی از دلایلشم میتونست این بازی این ip فقط میتونست روی ps1 بیاد - سگا ساترن شکست خورده بود - نینتندو ویترال بوی هم که بزرگترین شکست تاریخ خورد همون موقع که نینتندو 2 سال بعد از ps1 تازه نینتندو 64 وارد بازار کرد 1996 بود ---- جالب اینجاست 1998 نسل 6 شروع شد

تو نسل 6 سری بازی ها crash مولتی شدن و برای کنسول ها playstation 2 - nintendo gamecube - nintendo gameboy advance - xbox original حتی کنسول دستی نوکیا n-gage
تو نسل هفت هم که برای تمامی کنسول ها منتشر شد crash

درسته

تو نسل 5 سری crash ها در انحصار ps1 بودن
یکی از دلایلشم میتونست این بازی این ip فقط میتونست روی ps1 بیاد - سگا ساترن شکست خورده بود - نینتندو ویترال بوی هم که بزرگترین شکست تاریخ خورد همون موقع که نینتندو 2 سال بعد از ps1 تازه نینتندو 64 وارد بازار کرد 1996 بود ---- جالب اینجاست 1998 نسل 6 شروع شد

تو نسل 6 سری بازی ها crash مولتی شدن و برای کنسول ها playstation 2 - nintendo gamecube - nintendo gameboy advance - xbox original حتی کنسول دستی نوکیا n-gage
تو نسل هفت هم که برای تمامی کنسول ها منتشر شد crash
جدا این داستانا چیه تعریف میکنید ! یعنی بازیایی که خود سونی ناشرشون بود به این خاطر روی باقیه کنسولا نمیومدن چون امکانش نبود !
IP هیچوقت دست سونی نبود، به حز نسخه هایی که خودش در ساخت و انتشارشون نقش داشت! اون موقع سونی هیچ وقت قرارداد محکم نمیبست !بعد از خریداری شدن یونیورسال اختیار ip به کل از دستش خارج شد. شاید سیصد بار این مسئله رو کاربرای دیگه توضیح دادن
...................‌‌‌

کراش رو همون موقع که شان لیدن اومد گفت با همکاری اکتیویژن ریمستر میکنیم ! من فاتحش رو خوندم ! میدونستم صرقا با همین یه ریمستر خوب که تجدید خاطره میکنه طرفیم ! و قرار نیست این ip مجدادا روز خوش و اون دوران طلایی رو به خودش ببینه ! صرفا فقط یه ریمستر خوب !
چیزی از ارزش های بازی و خاطراتشم با مولتی شدن بازی کم نمیشه ! هیچ وقتم با مولتی شدن بازی های جدید مثلnier یا. Nioh و یا ریمستر ها مشکلی نداشتم ! ولی برعکس با مولتی شدن فاینال فانتزی ! تکن و متال گیر مشکل داشتم شدید و نتیجشم به خوبی داریم میبینیم ! همون طور که همون نگرانی منطقی نسبت به مولتی شدن احتمالی پرسونا دارم !

آخرین ویرایش:
انحصاریای سونی چه فشاری اورده به دوستان:))
وای به روزی که GOW ، TLOU 2 ، ..... منتشر بشه ، قشنگ‌ روز خودکشی یه عدست >:)
یه بازی کرشو بعد چندین سال مولتیش کردن تازه اونم نسخه ریمسترشو چه ذوقی میکنن :-j

جدا این داستانا چیه تعریف میکنید ! یعنی بازیایی که خود سونی ناشرشون بود به این خاطر روی باقیه کنسولا نمیومدن چون امکانش نبود !
IP هیچوقت دست سونی نبود، به حز نسخه هایی که خودش در ساخت و انتشارشون نقش داشت! اون موقع سونی هیچ وقت قرارداد محکم نمیبست !بعد از خریداری شدن یونیورسال اختیار ip به کل از دستش خارج شد. شاید سیصد بار این مسئله رو کاربرای دیگه توضیح دادن
...................‌‌‌

کراش رو همون موقع که شان لیدن اومد گفت با همکاری اکتیویژن ریمستر میکنیم ! من فاتحش رو خوندم ! میدونستم صرقا با همین یه ریمستر خوب که تجدید خاطره میکنه طرفیم ! و قرار نیست این ip مجدادا روز خوش و اون دوران طلایی رو به خودش ببینه ! صرفا فقط یه ریمستر خوب !
چیزی از ارزش های بازی و خاطراتشم با مولتی شدن بازی کم نمیشه ! هیچ وقتم با مولتی شدن بازی های جدید مثلnier یا. Nioh و یا ریمستر ها مشکلی نداشتم ! ولی برعکس با مولتی شدن فاینال فانتزی ! تکن و متال گیر مشکل داشتم شدید و نتیجشم به خوبی داریم میبینیم ! همون طور که همون نگرانی منطقی نسبت به مولتی شدن احتمالی پرسونا دارم !

دوست عزیز خود بنده فن playstation هستم سنمم انقدر بالا هست که وقتی ps1 وارد ایران شد قیمت 400 تا 500 هزار تومن میدادن تهیه کردم و عاشق sony و کنسول هاش هستم
درسته ps fan هستم اما هنوز خشکه عقل نشدم که بخاطر علاقه ام دروغ بگم ( همونطور که خشکه مذهب بد هست خشکه فن کنسول بودن حالا هر کمپانی کسنول سازی بد هست )

تو نسل 5 سگا کنسول سگا ساترن داد که 1 سال تو بازار بود بازی نداشت و شکست خورد - همون سال نینتندو هم ویترال بوی عرضه کرد که بزرگترین شکست تاریخ نینتندو بود تو کل دنیا فقط 700 هزار کنسول فروخت
وقتی کنسولی تک و تنها باشه و البته بسیار پیشرفته و مدرن و قویی مثل ps1 خوب بازار تو دستش گرفت ( ps1 اون نسل بالا 100 میلین کنسول فروخت )

درباره ip و مالکیتش میدونم از اول برا سونی نبود و اطلاع دارم ( مثل بعضی فن ها الکی کاسه آش داغ نمیشم ) من میگم اصلا تو نسل 5 میخواستن crash برا کنسول ها دیگه ام بزنه برا کدوم کنسول میزد؟ برا سگا ساترن شکست خورده؟ برا نینتندو ویترال بوی شکست خورده؟ برا نینتندو 64 که انقدر دیر اومد وقتی اومد 2 سال بعدش نسل 6 شروع شد؟
باید این عاملم در نظر بگیرید که سونی یکه تاز بود از ابتدا تا الان

من ترجیه میدادم ریمستر شه یا یه کراش جدید با تم و سبک و سیاق نسخه ps1 تولید شه

درسته که تعداد بازی هاش یک چهارم تعداد بازی های PS1 بود ولی 597 عدد بازی, تعداد کمی نیست:

List of Sega Saturn games - Wikipedia

بله , ولی اون تعداد بازی که هست بعدا اومد
یکی از دلیل شکست سگا ساترن این بود که سگا افزونه هایی داده بود مثل SEGA 32X و SEGA CD و حتی SEGA CDX
وقتی این افزونه اومد , خیلی ها تهیه کردن به عنوان کنسول جدید SEGA CDX

xdpu_71igucd3icl._ac_.jpg

که چند ماه بعد از SEGA CDX کنسول Sega Saturn لانچ شد خیلی از فن ها سگا و خیلی از خریدارا سگا شاکی شدن
از اون ور کمپانی سگا میخواست زودتر کنسول بده تو باار تا بازار تو دستش باشه وقتی کنسول SEGA SATURN داد بازی ها خوب و درجه 1 براش تو یک سال اول نبود و کم بود

تو همون موقعیت NINTENDO VIRTUAL BOY وارد بازار شد ( فقط رنگ قرمر داشت تصویر بازی ) این کنسول شکست بزرگی خورد و کل دنیا 700 هزار کنسول بیشتر نفروخت
بازی هم حتی 50 عدد نداشت

تا PS1 اومد و بازار قبضه کرد

درباره بازی ها SEGA SATURN هم بگم لیست بازیا خوبشو نگاه کنی اکثرا سبک فایتینگ هست ( مگه چقدر آدم باز ها سبک فایتینگ بازی میکنه )
من خودم سگا ساترن هم داشت و از بازی Sonic 3D Blast حسابی لذت بردم
اما واقعیت اینه سگا ساترن با این پتانسیل بالا شکست خورد بخاطر تصمیمات اشتباه مدیریتی و اینکه 2 سی پیو و 2 جی پیو داشتن بازی سازی برای این کنسول سخت میکرد ( اون زمان ) و بازی سازا بلد نبودن از حداکثر قدرت این کنسول استفاده کنن - تو همین PC تازه چند ساله CPU ها از تک هسته ای با فول کش به چند هسته ای بهینه با کارایی بالا رسیدن

کنسول PS1 کنسول خوب و دوست داشتنی و باارزشی بود که این امر اعث شد PS1 برنده نسل 5 بشه و خیلی از بازی ها براش بیان

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or