علی ، ما رو مسخره کردی یا خودتو مسخره کردی؟
کاملا هم جدی!
تو بحث رو شروع میکنی،بعد میگی من دستت رو بگیرم ببرم بهت نشون بدم حرف حسابم چیه؟ حرف حسابم رو از همون پست اولم گفتم دیگه!
کلا هرچی بقیه میگن،اون چیزی که خودت دوست داری برداشت میکنی!
اصلا نمیخوای حرف طرف مقابل رو بشنوی! یک جواب پیش فرض توی ذهنت برای بحثی که باز میکنی داری،بر اساس اون جواب پیش فرض،میای جواب میدی
در مورد خط اولت،من توی تمام بحث هایی که ازت دیدم هرجا هم که شده و حق انتخاب داشته باشم بازیش میکنم ـی ازت ندیدم، اینجوری دیدم که بازی میاد روی PC دمش گرم،بازی نمیاد روی PC ،غلط کرده نمیاد
حالا ولش،اصلا اشتباه از منه
ولی خوب در مورد بحثمون
، زلدا و ماریو رو مثال میزنم چون در عین درست بودن حرف من از پست اولم این بود!
، من دارم میگم اکتی این بازی ها رو نباید مولتی میکرد! همینطور که مثلا بازیی مثل زلدا و ماریو مولتی نمیشن!
اون کراش ها و اسپایروها ، یک چنین حالتی با برند PS داشتن!
من نگفتم بازی الان آشغال شد! (جواب پیشفرضت!)
من خودم و PSبازها رو بالاتر ندیدم!(جواب پیش فرضت)
من نگفتم تو الان که بازی مولتی شده،باید باز هم بری روی PS4 بزنی!(بازم جواب پیش فرضت!)
من میگم از اول نباید مولتی میشد،که بخوایم بحث کنیم روی PC بزنیم یا PS یا سوئیچ یا X1 یا موبایل و یخچال و لباس شویی و در و دیوار!
من میگم اون بازی ها که یک زمانی هم ناشرشون سونی بوده، سازنده ی اصلیشون هم اصلا اکتی نبوده و ...،باید در وضعیتی مثل ماریو و زلدای فعلی باقی میموندن!
اصلا کاری ندارم اکتی میخواد کراش بعدی که میسازه(میسازه! از پایه! تمام ایده ها برای خودشه و ...! )میخواد باهاش چیکار کنه! اونا رو مولتی بده،چون اصلا شرایط اون بازی های قدیمی رو نداره! مال خودشه،هرکاری دوست داره میکنه باهاش! نوش جونش!
اگر میخوای بگی من پول دادم و همون رو تحویل گرفتم و حق نظر دادن ندارم و یا تعین و تکلیف نمیتونم بکنم برای ناشر، حرفت درسته! ولی هیچ جایی نباید ببینم با سیاست هیچ بازی ساز و ناشری مخالفت کنی! بازی خودشونه،هر غلطی دوست دارن میکنند! میتونند 2چپتر داستان رو بکنند DLC بدن، میتونند بازی رو ریبوت کنند جوری که طرفدارهای قدیمی براشون مهم نباشه،میتونند 300دلار DLC بدن ، میتونند گند بزن به طراحی کاراکترها ، میتونند با MT تا میتونند گند بزنند به بازی و هزاران میتونند های دیگه! به من و تو هم هیچ ربطی نداره،بازی خودشونه،ما یا موافقیم میخریم،یا مخالفیم نمیخریم و حق هیچ نظر دادنی چه در صورت خرید و چه در صورت نخریدن نداریم!
من با سیاست مولتی کردن کراش تریلوژی(و CTR و اسپایرو تریلوژی) اکتی مخالفم. (نقطه سر خط! )
الان دستت رو گرفتم یا باز جواب دیگه ای توی ذهنت داری؟
در مورد بخش بعدی، آره آقا من سهام دار سونیم!
سود و ضررش بسیار به جیبم ربط داره!
سود کنه،ریسک پذیریش میره بالاتر،بازی های متنوع تر میسازه،جیب من خالی تر میشه!
حیات کنسولش برام مهم نباشه؟ که فرض بگیریم دیگه کنسولی نسازه،بشه یه چیزی مثل سگا،که جرات ریسک کردن رو IP تحسین شده ی خودش رو نداره و باید یک کنسول ساز حتما بیاد اون بازی رو نجات بده برای طرفدارهاش! یک بازی دیگه ـشون هم باید تبدیل بشه به بازی کیک استارتر!(این رو فکر کنم شکست تجاری خیلی بدی خورده بوده! باز قابل درکه!)
درسته به شوخی میگیم انشاالله نینتندو هم دیگه کنسول نده و بازی هاش برای PS هم بیان،ولی آیا اون وقت باز هم میتونیم انتظار چنین کیفیت و کمیتی ازش داشته باشیم؟ آیا میتونیم انتظار داشته باشیم بیاد رو یکی از IPـهای سگا سرمایه گذاری کنه؟ از نظر من جواب منفیه!
دوباره میگم،پس آره منم سرمایه گذارم! روی کنسول مورد علاقه ـم سرمایه گذاری میکنم و جوابش رو میگیرم!
پول نقد نمیره تو جیبم و برعکس از جیبم میره بیرون،ولی ازش بازی های بهتر و یا با ریسک پذیری بالاتر انتظار دارم! (اگر TLG نفروشه هم باز این ریسک رو بکنند و به هوادارهاشون احترام بزارن،فقط یک مثالشه این !
)
در مورد BP !
دوستمون این مورد هم میگه :
شاید BP و اکتی ،تونسته باشن 2تا بازسازی عالی تحویلمون بدن! ولی در مورد ادامه ش (که تو تاپیک خود بازی هم الان به موازات همین بحث برقراره
)اصلا و ابدا نمیشه چنین چیزی گفت!
شاید همه نوابغ توی ND نباشن،ولی مطمئنا استودیوشون از نوابغ تشکیل شده!
، این رو میتونیم در مورد اکتی و زیر مجموعه هاش بگیم؟ وضعیت گذشته ی بازی هایی که تحت نام کراش دادن جواب دیگه ای بهم میده! وضعیت کلی این ناشر هم مشخصه! بعید میدونم تیمی داشته باشن که کراشی بسازند که 20 سال بعد ملت برای بازسازیش هم سر و دست بشکنند!
فعلا برای CODـهای فعلیشون که مهمترین بازیشون هست هم نسبت به قبل میبینیم که تفاوت سر و دست شکوندن چجوری شده! (هایپ ریمستر MW از خود IW بیشتر بود
)