Crash Bandicoot به پلتفرم‌های جدیدی خواهد آمد

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member
crash-bandicoot-n-sane-trilogy-1024x576.jpg

کمپانی اکتیویژن اعلام کرد که بازی «The Crash Bandicoot N. Sane Trilogy» در تاریخ 10 جولای، بر روی PC، Xbox One و Switch عرضه خواهد شد. این عنوان پیش از این فقط برای PS4 عرضه شده و فروش بسیار خوبی نیز تجربه کرده بود. این کالکشن شامل 3 شماره اول این سری بوده و از گرافیک بهبود یافته و کنترل بهینه شده نسبت به نسخه‌های اصلی، بهره می‌برد.

Read the whole post here.

آهاون گرفتم. ببخشید اگر اکتی باعث شد "کلاس" بازی پایین بیاد و قراره قشر ضعیف جامعه هم سهمی ببره:D
باز که حرف خودت رو میزنی=))
کلاس بازی نمیاد پایین، ارزش بازی هم نمیاد پایین! بازی هنوز همون شاهکاری که بوده، هست! CTR و Spyro هم بازسازی کنند و مولتی کنند باز هم Day1 میخریم!

ولی در بیشعوریه اکتی هم شکی نیست!

کسی هم نگفت PSدارها خدان و ...( PCمستر ریس که اصلا تیکه کلام خودتونه=)) ) که پلتفرم های دیگه قشر ضعیف تر جامعه حساب بشن!=))
ولی خوب، بعضی بازی ها رو اگر کسی واقعا طالبش هست بره رو پلتفرم مخصوص خودش بازی کنه!
حالا چنین بازیی هم که حتی سازنده ش خود اکتی نبوده و زیرمجموعه ش هم نبوده!:-" به هر حال این بازیا یه زمانی نماد دوران PS1 بودن، سازنده ی اصلیش هم الان جزو خانواده ی PS هستن! این حرکت اکتی کلا حرکت جالبی نیست! بگو بازی خودش بسازه اصلا شاهکار و رو دست کراش های دو قرن پیش، مولتی هم بده! کسی اعتراضی نداره اصلا!

به هر حال این بازیا یه زمانی نماد دوران PS1 بودن، سازنده ی اصلیش هم الان جزو خانواده ی PS هستن! این حرکت اکتی کلا حرکت جالبی نیست! بگو بازی خودش بسازه اصلا شاهکار و رو دست کراش های دو قرن پیش، مولتی هم بده! کسی اعتراضی نداره اصلا!
من خودم با اینکه خدا می‌دونه حاضرم برای تجربه‌ی ریمیک CTR روی PC چکارها بکنم، به نظرم انتشار این تریلوژی رو بقیه‌ی پلتفرم‌ها درست نبود به همین دلیلی که گفتی (هر چند حالا که اومده تجربه‌ش میکنم قطعا). پستش هم موجود هست.
اما حالا Crash رو بیخیال، Spyro چی؟ اون که نماد PS نبوده و استودیوی سازنده‌ش هم زیرمجموعه‌ی سونی نیست. اون رو هم مخالفی مولتی‌پلتفرم باشه صرفا چون یک دورانی انحصاری PS1 بوده؟ فقط امیدوارم نیای بگی الان Insomniac داره واسه سونی انحصاری میسازه پس ریمیک Spyro هم باید تا ابد انحصاری PS باشه! :دی

من خودم با اینکه خدا می‌دونه حاضرم برای تجربه‌ی ریمیک CTR روی PC چکارها بکنم، به نظرم انتشار این تریلوژی رو بقیه‌ی پلتفرم‌ها درست نبود به همین دلیلی که گفتی (هر چند حالا که اومده تجربه‌ش میکنم قطعا). پستش هم موجود هست.
اما حالا Crash رو بیخیال، Spyro چی؟ اون که نماد PS نبوده و استودیوی سازنده‌ش هم زیرمجموعه‌ی سونی نیست. اون رو هم مخالفی مولتی‌پلتفرم باشه صرفا چون یک دورانی انحصاری PS1 بوده؟ فقط امیدوارم نیای بگی الان Insomniac داره واسه سونی انحصاری میسازه پس ریمیک Spyro هم باید تا ابد انحصاری PS باشه! :D
Spyro هم چندان اون دوران تفاوتی با کراش نداشتا! از همون اول با هم بودن، حتی مثلا دموی کراش توی بازی اسپایرو بود و دموی اسپایرو توی کراش و ...!

باز حتی بعد از اینکه از انحصارم خارج شدن، بازم تو بازی های هم یه نیمچه حضوری داشتن و اینا!

کلا وضعیت کراش و اسپایرو، تا حدی مثل رچت و جک و یا حتی نزدیک تر و بیشتر هست!
---
اکتیویژن هم که با سری Skylanders به خوبی پدرکشتگیش رو با این کاراکتر نشون داد و اصلا نمیفهمم چی پیش خودسون فکر کردن که زدن ترکوندن طراحی اون بدبخت رو:))

باز که حرف خودت رو میزنی=))
کلاس بازی نمیاد پایین، ارزش بازی هم نمیاد پایین! بازی هنوز همون شاهکاری که بوده، هست! CTR و Spyro هم بازسازی کنند و مولتی کنند باز هم Day1 میخریم!

ولی در بیشعوریه اکتی هم شکی نیست!

کسی هم نگفت PSدارها خدان و ...( PCمستر ریس که اصلا تیکه کلام خودتونه=)) ) که پلتفرم های دیگه قشر ضعیف تر جامعه حساب بشن!=))
ولی خوب، بعضی بازی ها رو اگر کسی واقعا طالبش هست بره رو پلتفرم مخصوص خودش بازی کنه!
حالا چنین بازیی هم که حتی سازنده ش خود اکتی نبوده و زیرمجموعه ش هم نبوده!:-" به هر حال این بازیا یه زمانی نماد دوران PS1 بودن، سازنده ی اصلیش هم الان جزو خانواده ی PS هستن! این حرکت اکتی کلا حرکت جالبی نیست! بگو بازی خودش بسازه اصلا شاهکار و رو دست کراش های دو قرن پیش، مولتی هم بده! کسی اعتراضی نداره اصلا!
من الان طالبشم و دلم نمیخواد روی "پلتفرم مخصوص خودش" بازیش کنم:-/ نماد PS1 هم بوده باشه یا نباشه به من چه. میخوام با "نماد" چکار کنم؟ بگیرم تو بغلم شبا؟
انصافا اینا چه صیغه هایی هستن که به کار میبرین؟:D الان خورشید تاریک شد و اقیانوس ها طغیان کردن یا آتشفشان ها فرو ریختن که کرش مولتی پلتفرم شده؟ من الان روی پلتفرم های دیگه بازی کنم، گناه میکنم؟ یا احساس میکنین یه عضوی از بدنتون رو از دست دادین؟:D انصافا مشکلت چیه؟:D
شاید خودت متوجه نباشی، اما به طرز وحشتناکی داری حرف های من رو تایید میکنی:D
من که دوست داشتم حالا که اکتی رضایت نداده IP رو به سونی بفروشه دستکم میزاشت Crash بدست خود سونی یه بازسازی به یاد موندنی بشه و همون روز نخست هم مولتی پلتفرم باشه(حالا در تقسیم سودش هم میتونستن دو شرکت با هم کنار بیان) نه اینکه یه چیز معمولی بوسیله Activision منتشر بشه اونم پس از اینهمه سال که گیمرا منتظرش بودن! از بدی روزگار IP دست بد شرکتی افتاده که نه توانایی داره ادامه شایسته ای واسش بسازه(اگه داشت اینهمه سال یه غلطی میکرد) و نه میزاره کسی که واقعا توانایی اینکارو داره کاری باهاش بکنه!
یه چیز معمولی دیگه چیه؟ این بازی یه ریمیک کامله و بسیار هم خوش ساخت و سازنده-ش هم به خوبی از عهده-س بر اومده و فروش خوبی هم داشته. حالا چون لوگو ND اولش نمیاد، معمولیه؟ اگر فقط لوگو ND اولش میومد که قصیده ها در وصفش سروده میشد.
با این حساب BluePoint هم کار خاصی نکرده که SoTC رو ریمیک کرده چون خیلی معمولیه. SE هم گند زده با FF VII Remakeـش.
شما الان نگران آینده بازی هستی؟ چون لازم نیست نگران باشی و اکتی قبلا گند زده توش با ادامه هایی که براش ساخته/:)

همون لحظه اول که دیسک بازی رو داخل پلی 4 گذاشتم و تو منوی بازی نه خبری از ناتی داگ بود و نه سونی ، همونجا گفتم این بازی برای بقیه پلتفرم ها میاد .
فقط امیدوارم مشکل اینپوت لگ کنترلر ریمیک 1 رو حل کنن . و اینکه رو پی سی بشه راحت 60 فریم بریمش. فعلا پی سی بازها تا اومدن این بازی خودشونو با سوپر لاکی تِیلز سرگرم کنن!.

من الان طالبشم و دلم نمیخواد روی "پلتفرم مخصوص خودش" بازیش کنم:-/ نماد PS1 هم بوده باشه یا نباشه به من چه. میخوام با "نماد" چکار کنم؟ بگیرم تو بغلم شبا؟
انصافا اینا چه صیغه هایی هستن که به کار میبرین؟:D الان خورشید تاریک شد و اقیانوس ها طغیان کردن یا آتشفشان ها فرو ریختن که کرش مولتی پلتفرم شده؟ من الان روی پلتفرم های دیگه بازی کنم، گناه میکنم؟ یا احساس میکنین یه عضوی از بدنتون رو از دست دادین؟:D انصافا مشکلت چیه؟:D

یه چیز معمولی دیگه چیه؟ این بازی یه ریمیک کامله و بسیار هم خوش ساخت و سازنده-ش هم به خوبی از عهده-س بر اومده و فروش خوبی هم داشته. حالا چون لوگو ND اولش نمیاد، معمولیه؟ اگر فقط لوگو ND اولش میومد که قصیده ها در وصفش سروده میشد.
با این حساب BluePoint هم کار خاصی نکرده که SoTC رو ریمیک کرده چون خیلی معمولیه. SE هم گند زده با FF VII Remakeـش.
شما الان نگران آینده بازی هستی؟ چون لازم نیست نگران باشی و اکتی قبلا گند زده توش با ادامه هایی که براش ساخته/:)
من نیمدم برای تو نسخه بپیچم که باید از اکتیویژن بدت بیاد، برعکس تو به عنوان کسی که نمیخوای روی پلتفرم خودش بازی کنی، میتونی اصلا براشون نامه ی فدایت شوم و اینا بنویسی! به من چه اصلا:D
من نظر خودمو گفتم که این بازی چنین شرایطی داشته و انتشارش رو بقیه ی کنسول ها حرکت مسخره ایه!

کلا هم به بازی انحصاری اعتقادی نداری، اونم باز به من ربطی نداره، ولی اینا به حیات کنسول ها کاملا ربط دارن!
من اگر میخوام برم ماریو و زلدا بزنم، و اگر برام مهمه دنده م نرم، بلند شم برم کنسولشون رو بخرم و بازی کنم! کار درست هم همینه!

تو برات کنسولی مهم نیست، بلایی سر وضعیت کنسول هاشون هم بیاد برات مهم نیست، همین که ناشر تنها باقی بمونند برات کافیه! (که بعید میدونم اگر سونی صرفا ناشر میبود، وضعیتش شباهتی به الان داشت اصلا!)
با این یکدونه کراش هم وضعیت سونی به هم نمیریزه، ولی این یکی دلیلش چیزای دیگه ایه که قبل تر گفتم!

در کل یه بحث خیلی بیخود و بی جهتی داری میکنی، ولی اگر راحت میشی آره الان آسمون تیره و تار شده، قراره عذاب الهی به خونمون نازل بشه اصلا! به هر حال، در کنار عذاب ها اکتی مطمئنا ناسر بیشعوریه با این حرکتش:D

این موردم هست که این بازی از اون بازی های فلک زده ای نیست که فروشش تو دیوار بوده باشه که انحصاری شدنش مثل زندانی شدنش تا ابد باشه و آینده ی بازی مرگه و این حرفا!

---
در مورد بخش دوم پستت، اتفاقا خوب شد بحث بلو پوینت رو کشیدی وسط، چون تو ذهن منم بود مثالش بزنم:D
درسته این ها ریمستر خوبی ساختن، ولی واقعا توانایی خلق چیزی مثل SOTC رو دارن؟ اینکه یک بازی آماده رو داشته باشی و بزنی زمین و عینا اون رو با تکنولوژی امروزی بسازی، با اینکه از صفر یک چیزی رو خلق کنی خیلی متفاوته!

در مورد کراش و اکتی هم این مورد صادق هست! تو به نظرت میتونند بازم مثل اون ها بسازن، من چیزی که از اکتی دیدم اصلا چنین انتظاری نمیتونم ازش داشته باشم!
حتی اگر بازی هاشون رو هم ندیده بودم، همین که طراحی Spyro توی اسکای لندرز رو ازشون میدیدم، کلا قطع امید میکردم ازشون!:-"
یه چیزی ده lvl بدتر از اون دانته ی معتاد تیزر اولیه DmC شده وضعیتش:-"

ریمیک FF VII که کلا خیلی متفاوت تره وضعیتش، اونجا گیم پلی هم کاملا تغییر کرده! بعد همونایی که اول ساختنش دوباره دارن روش کار میکنند! اصلا هیچیش شباهتی به این بحث ها نداره!

ببخشید صحبتت با یکی دیگه رو نقل میکنم ولی خو‌ این چه منطقی تو داری! بازی انحصاری وضعیتش مشخص، یک تیم خاص شارژ مالی شده توسط یک شرکت خاص یه بازی رو میسازن و در نهایت فقط برا پلنفرمی که خواستن منتشر میکنن. این یعنی این بازی منحصرا برا پلتفرم اون ناشر و سازنده ها و بازیکن هایی هست که پول دادن و پلتفرم اونو گرفتن. یه سری مثل خودت نمیخوان جزئی از این کار گروهی باشن پس عضوش هم نمیشن و بازی که تیم مخصوص ساخته رو بازی نمیکنن.
حالا اگه بیان اون بازی خاص که حاصل نتایج کارهای یه گروه خاص و ناشر هست رو برای پلتفرم های دیگه بدن مطمئنا تمام عضو های این گروه و گیمرهایی که پول دادن و پلتفرم خاص رو گرفتن ناراحت میشن.

برنامه کرش از اول مشخص بود ، جزٕ پستای اول همون تاپیکم ، پست منو دوستان هست که گفتیم برای یخچالهای خانگی هم خواهد آمد ، شوخیه مگه (بری سونی نمونی ، تو مال منی نشون به اون نشونی ) ناسلامتی اکتیه , تُنبان مرد رو هم جزٕ مایملک زن میدونه :D شک کردن بهش هم حرام بود .

کاشکی دستم باز بود میتونستم آی پی های قدیم دیگمونم مثل همین Crash و Okami رو به این دو پلتفورم بیارم ، اما حیف که باید به همین لبخند رضایتی که گونه هاتونو شکافته بسنده کنم ، چون تا مدتها تاپیک این پلتفورمها دیگه بالا نمیاد :(

آخرین ویرایش:
معمولا توی این بحث های x vs y خودمو قاطی نمیکنم :D ولی این احساس خفن بودن صرفا بخاطر داشتن یه پلتفرم "خاص" همچنان هست و واقعا خوب نیست :/
+
برای اینکه خیلی اف تاپیک نشه :D
Crash trilogy ریمیک خیلی خوبی بود ولی 30 فریم روی کنسول ها :/ اصولا پلتفرمرها هرچی fpsـشون بالاتر باشه بهتره :D و خیلی خوبه بالاخره میشه اونطور که باید بازی رو تجربه کرد :)
از اونور برای سویچ هم میاد و قابل حمل بودن @-)8->

من نیمدم برای تو نسخه بپیچم که باید از اکتیویژن بدت بیاد، برعکس تو به عنوان کسی که نمیخوای روی پلتفرم خودش بازی کنی، میتونی اصلا براشون نامه ی فدایت شوم و اینا بنویسی! به من چه اصلا:D
من نظر خودمو گفتم که این بازی چنین شرایطی داشته و انتشارش رو بقیه ی کنسول ها حرکت مسخره ایه!

کلا هم به بازی انحصاری اعتقادی نداری، اونم باز به من ربطی نداره، ولی اینا به حیات کنسول ها کاملا ربط دارن!
من اگر میخوام برم ماریو و زلدا بزنم، و اگر برام مهمه دنده م نرم، بلند شم برم کنسولشون رو بخرم و بازی کنم! کار درست هم همینه!

تو برات کنسولی مهم نیست، بلایی سر وضعیت کنسول هاشون هم بیاد برات مهم نیست، همین که ناشر تنها باقی بمونند برات کافیه! (که بعید میدونم اگر سونی صرفا ناشر میبود، وضعیتش شباهتی به الان داشت اصلا!)
با این یکدونه کراش هم وضعیت سونی به هم نمیریزه، ولی این یکی دلیلش چیزای دیگه ایه که قبل تر گفتم!

در کل یه بحث خیلی بیخود و بی جهتی داری میکنی، ولی اگر راحت میشی آره الان آسمون تیره و تار شده، قراره عذاب الهی به خونمون نازل بشه اصلا! به هر حال، در کنار عذاب ها اکتی مطمئنا ناسر بیشعوریه با این حرکتش:D

این موردم هست که این بازی از اون بازی های فلک زده ای نیست که فروشش تو دیوار بوده باشه که انحصاری شدنش مثل زندانی شدنش تا ابد باشه و آینده ی بازی مرگه و این حرفا!

---
در مورد بخش دوم پستت، اتفاقا خوب شد بحث بلو پوینت رو کشیدی وسط، چون تو ذهن منم بود مثالش بزنم:D
درسته این ها ریمستر خوبی ساختن، ولی واقعا توانایی خلق چیزی مثل SOTC رو دارن؟ اینکه یک بازی آماده رو داشته باشی و بزنی زمین و عینا اون رو با تکنولوژی امروزی بسازی، با اینکه از صفر یک چیزی رو خلق کنی خیلی متفاوته!

در مورد کراش و اکتی هم این مورد صادق هست! تو به نظرت میتونند بازم مثل اون ها بسازن، من چیزی که از اکتی دیدم اصلا چنین انتظاری نمیتونم ازش داشته باشم!
حتی اگر بازی هاشون رو هم ندیده بودم، همین که طراحی Spyro توی اسکای لندرز رو ازشون میدیدم، کلا قطع امید میکردم ازشون!:-"
یه چیزی ده lvl بدتر از اون دانته ی معتاد تیزر اولیه DmC شده وضعیتش:-"

ریمیک FF VII که کلا خیلی متفاوت تره وضعیتش، اونجا گیم پلی هم کاملا تغییر کرده! بعد همونایی که اول ساختنش دوباره دارن روش کار میکنند! اصلا هیچیش شباهتی به این بحث ها نداره!
نه من به بازی انحصاری اعتقادی ندارم و برام هم مهم نیست. من به "بازی" اعتقاد دارم و "هر جا" هم که شده باشه و انتخاب داشته باشم، بازیش میکنم چه PC چه کنسول چه در و دیوار:D
کرش که مولتی شده، حتما نمیام گیر بدم روی 4 بازیش کنم به خاطر این طرز تفکر که "باید روی پلتفرم اصلیش بازی بشه". با این طرز تفکر، ما فقط باید بریم روی PS1 بازیش کنیم چون اون پلتفرم اصلیشه/:)
زلدا و ماریو رو مثال میزنی که مثالت در عین درست بودن، ربطی به بحث ما نداره. چون برای اونا تنها راهی که داری خرید کنسول های نینتندو هست. ولی برای بازی مولتی پلتفرمی مثل کرش، چندتا گزینه پیش روته. هیچ، تکرار میکنم، هیچ قانون یا اجباری برای بازی کردنش فقط روی 4 وجود نداره.

الان فهمیدم که مشکلت، ادامه حیات کنسول هاست:D در مورد حیات کنسول ها هم نمیدونم به شما چه ربطی داره؟:D مگه سهام دارشونی؟ به قول شما و ما، بازی که خوب باشه، فروشش رو روی هر پلتفرمی که باشه، میکنه و ناشر و سازنده هم سودش رو میبرن. کرش هم تمام فروشش تا بدین لحظه روی 4 بوده و خیلی هم خوب عمل کرده و تا بدین لحظه هر کس واقعا میخواست بازیش کنه، رفته 4 خریده.
یه کسی مثل سونی هم خوب میدونه چجوری حیات کنسول هاش رو تضمین کنه و اونقدر انحصاری داره که ملت برن فله ای کنسول بخرن و خریدن. اون شرکتی که با مولتی پلتفرم شدن یه بازیش قراره حیاتش تهدید بشه (اونم یه بازی مثل کرش) باید درش رو گل گرفت.

در مورد BP هم من اصن بحثم راجع به بازی ساختن اینا نیست. اون دوستمون گفتن ریمستر کرش یه چیز معمولیه چون ND پشتش نیست. منم گفتم هر چیزی که ND نساخته باشه، صرفا معمولی نیست. همه استعداد های بازی سازی توی ND نریختن. یاد بگیریم از یه چیزی بت نسازیم و فکر نکنیم باقی شرکت ها یه مشت آماتورن.

پ.ن: من هنوزم دلیل مخالفتت رو نفهمیدم:D بهتر توضیح بده تا بتونم از دید تو به قضیه نگاه کنم و بفهمم میخوای منو به کدوم نقطه برسونی و چه چیزی رو نشونم بدی:D
ببخشید صحبتت با یکی دیگه رو نقل میکنم ولی خو‌ این چه منطقی تو داری! بازی انحصاری وضعیتش مشخص، یک تیم خاص شارژ مالی شده توسط یک شرکت خاص یه بازی رو میسازن و در نهایت فقط برا پلنفرمی که خواستن منتشر میکنن. این یعنی این بازی منحصرا برا پلتفرم اون ناشر و سازنده ها و بازیکن هایی هست که پول دادن و پلتفرم اونو گرفتن. یه سری مثل خودت نمیخوان جزئی از این کار گروهی باشن پس عضوش هم نمیشن و بازی که تیم مخصوص ساخته رو بازی نمیکنن.
حالا اگه بیان اون بازی خاص که حاصل نتایج کارهای یه گروه خاص و ناشر هست رو برای پلتفرم های دیگه بدن مطمئنا تمام عضو های این گروه و گیمرهایی که پول دادن و پلتفرم خاص رو گرفتن ناراحت میشن.
جوری میگین ناراحت میشن انگار پولشون رو خوردن. مگه بازی رو بهشون ندادن؟ مگه سرشون کلاه رفته؟
اون شرکت یا استودیویی که فلان بازی رو ساخته، در قبال فروش امتیازش پول کلانی گرفته و از اون به بعد دیگه براش مهم نیست چی بر سر اون بازی میاد. حرفی که شما میزنین مثل اینه که من به عنوان لباس فروش به یه نفر لباس بفروشم و یارو جلوی چشمم آتشش بزنه و اونوقت من ناراحت بشم:)):D به من چه که طرف چکار میکنه باهاش. من پولم رو گرفتم و رفتم. شما به اندازه پولی که میدی، آش میخوری. نکنه فکر کردین وقتی 60$ واسه یه بازی میدین، میتونین واسه شرکت ها تعیین تکلیف کنین که چی بفروشن و چی نفروشن و چی بسان و چی نسازن؟:)):D تو اگر برای کرش، 4 خریدی، در قبالش کرش هم تحویل گرفتی. اگر برای Uncharted خریدی، Uncharted تحویل گرفتی. شرکت ها اون چیزی رو که به شما وعده میدن، تحویلتون میدن. نه کمتر نه بیشتر. در مورد بقیه چیزها من جمله مولتی پلتفرم شدن عناوین، متاسفانه یا خوشبختانه، به شما ربطی نداره و شما تصمیم گیرنده در مورد سیاست های یه شرکت نیستی;)

آخرین ویرایش:
نه من به بازی انحصاری اعتقادی ندارم و برام هم مهم نیست. من به "بازی" اعتقاد دارم و "هر جا" هم که شده باشه و انتخاب داشته باشم، بازیش میکنم چه PC چه کنسول چه در و دیوار:D
کرش که مولتی شده، حتما نمیام گیر بدم روی 4 بازیش کنم به خاطر این طرز تفکر که "باید روی پلتفرم اصلیش بازی بشه". با این طرز تفکر، ما فقط باید بریم روی PS1 بازیش کنیم چون اون پلتفرم اصلیشه/:)
زلدا و ماریو رو مثال میزنی که مثالت در عین درست بودن، ربطی به بحث ما نداره. چون برای اونا تنها راهی که داری خرید کنسول های نینتندو هست. ولی برای بازی مولتی پلتفرمی مثل کرش، چندتا گزینه پیش روته. هیچ، تکرار میکنم، هیچ قانون یا اجباری برای بازی کردنش فقط روی 4 وجود نداره.

الان فهمیدم که مشکلت، ادامه حیات کنسول هاست:D در مورد حیات کنسول ها هم نمیدونم به شما چه ربطی داره؟:D مگه سهام دارشونی؟ به قول شما و ما، بازی که خوب باشه، فروشش رو روی هر پلتفرمی که باشه، میکنه و ناشر و سازنده هم سودش رو میبرن. کرش هم تمام فروشش تا بدین لحظه روی 4 بوده و خیلی هم خوب عمل کرده و تا بدین لحظه هر کس واقعا میخواست بازیش کنه، رفته 4 خریده.
یه کسی مثل سونی هم خوب میدونه چجوری حیات کنسول هاش رو تضمین کنه و اونقدر انحصاری داره که ملت برن فله ای کنسول بخرن و خریدن. اون شرکتی که با مولتی پلتفرم شدن یه بازیش قراره حیاتش تهدید بشه (اونم یه بازی مثل کرش) باید درش رو گل گرفت.

در مورد BP هم من اصن بحثم راجع به بازی ساختن اینا نیست. اون دوستمون گفتن ریمستر کرش یه چیز معمولیه چون ND پشتش نیست. منم گفتم هر چیزی که ND نساخته باشه، صرفا معمولی نیست. همه استعداد های بازی سازی توی ND نریختن. یاد بگیریم از یه چیزی بت نسازیم و فکر نکنیم باقی شرکت ها یه مشت آماتورن.

پ.ن: من هنوزم دلیل مخالفتت رو نفهمیدم:D بهتر توضیح بده تا بتونم از دید تو به قضیه نگاه کنم و بفهمم میخوای منو به کدوم نقطه برسونی و چه چیزی رو نشونم بدی:D

جوری میگین ناراحت میشن انگار پولشون رو خوردن. مگه بازی رو بهشون ندادن؟ مگه سرشون کلاه رفته؟
اون شرکت یا استودیویی که فلان بازی رو ساخته، در قبال فروش امتیازش پول کلانی گرفته و از اون به بعد دیگه براش مهم نیست چی بر سر اون بازی میاد. حرفی که شما میزنین مثل اینه که من به عنوان لباس فروش به یه نفر لباس بفروشم و یارو جلوی چشمم آتشش بزنه و اونوقت من ناراحت بشم:)):D به من چه که طرف چکار میکنه باهاش. من پولم رو گرفتم و رفتم. شما به اندازه پولی که میدی، آش میخوری. نکنه فکر کردین وقتی 60$ واسه یه بازی میدین، میتونین واسه شرکت ها تعیین تکلیف کنین که چی بفروشن و چی نفروشن و چی بسان و چی نسازن؟:)):D تو اگر برای کرش، 4 خریدی، در قبالش کرش هم تحویل گرفتی. اگر برای Uncharted خریدی، Uncharted تحویل گرفتی. شرکت ها اون چیزی رو که به شما وعده میدن، تحویلتون میدن. نه کمتر نه بیشتر. در مورد بقیه چیزها من جمله مولتی پلتفرم شدن عناوین، متاسفانه یا خوشبختانه، به شما ربطی نداره و شما تصمیم گیرنده در مورد سیاست های یه شرکت نیستی;)
علی ، ما رو مسخره کردی یا خودتو مسخره کردی؟ :دی کاملا هم جدی! :دی
تو بحث رو شروع میکنی،بعد میگی من دستت رو بگیرم ببرم بهت نشون بدم حرف حسابم چیه؟ حرف حسابم رو از همون پست اولم گفتم دیگه! :|
کلا هرچی بقیه میگن،اون چیزی که خودت دوست داری برداشت میکنی! :دی اصلا نمیخوای حرف طرف مقابل رو بشنوی! یک جواب پیش فرض توی ذهنت برای بحثی که باز میکنی داری،بر اساس اون جواب پیش فرض،میای جواب میدی :دی

در مورد خط اولت،من توی تمام بحث هایی که ازت دیدم هرجا هم که شده و حق انتخاب داشته باشم بازیش میکنم ـی ازت ندیدم، اینجوری دیدم که بازی میاد روی PC دمش گرم،بازی نمیاد روی PC ،غلط کرده نمیاد:دی حالا ولش،اصلا اشتباه از منه:دی

ولی خوب در مورد بحثمون:دی ، زلدا و ماریو رو مثال میزنم چون در عین درست بودن حرف من از پست اولم این بود! :دی ، من دارم میگم اکتی این بازی ها رو نباید مولتی میکرد! همینطور که مثلا بازیی مثل زلدا و ماریو مولتی نمیشن!
اون کراش ها و اسپایروها ، یک چنین حالتی با برند PS داشتن!
من نگفتم بازی الان آشغال شد! (جواب پیشفرضت!)
من خودم و PSبازها رو بالاتر ندیدم!(جواب پیش فرضت)
من نگفتم تو الان که بازی مولتی شده،باید باز هم بری روی PS4 بزنی!(بازم جواب پیش فرضت!)

من میگم از اول نباید مولتی میشد،که بخوایم بحث کنیم روی PC بزنیم یا PS یا سوئیچ یا X1 یا موبایل و یخچال و لباس شویی و در و دیوار! :دی من میگم اون بازی ها که یک زمانی هم ناشرشون سونی بوده، سازنده ی اصلیشون هم اصلا اکتی نبوده و ...،باید در وضعیتی مثل ماریو و زلدای فعلی باقی میموندن! :دی
اصلا کاری ندارم اکتی میخواد کراش بعدی که میسازه(میسازه! از پایه! تمام ایده ها برای خودشه و ...! )میخواد باهاش چیکار کنه! اونا رو مولتی بده،چون اصلا شرایط اون بازی های قدیمی رو نداره! مال خودشه،هرکاری دوست داره میکنه باهاش! نوش جونش! :دی

اگر میخوای بگی من پول دادم و همون رو تحویل گرفتم و حق نظر دادن ندارم و یا تعین و تکلیف نمیتونم بکنم برای ناشر، حرفت درسته! ولی هیچ جایی نباید ببینم با سیاست هیچ بازی ساز و ناشری مخالفت کنی! بازی خودشونه،هر غلطی دوست دارن میکنند! میتونند 2چپتر داستان رو بکنند DLC بدن، میتونند بازی رو ریبوت کنند جوری که طرفدارهای قدیمی براشون مهم نباشه،میتونند 300دلار DLC بدن ، میتونند گند بزن به طراحی کاراکترها ، میتونند با MT تا میتونند گند بزنند به بازی و هزاران میتونند های دیگه! به من و تو هم هیچ ربطی نداره،بازی خودشونه،ما یا موافقیم میخریم،یا مخالفیم نمیخریم و حق هیچ نظر دادنی چه در صورت خرید و چه در صورت نخریدن نداریم!
من با سیاست مولتی کردن کراش تریلوژی(و CTR و اسپایرو تریلوژی) اکتی مخالفم. (نقطه سر خط! )

الان دستت رو گرفتم یا باز جواب دیگه ای توی ذهنت داری؟ :دی

در مورد بخش بعدی، آره آقا من سهام دار سونیم! :دی سود و ضررش بسیار به جیبم ربط داره! :دی سود کنه،ریسک پذیریش میره بالاتر،بازی های متنوع تر میسازه،جیب من خالی تر میشه! =)) حیات کنسولش برام مهم نباشه؟ که فرض بگیریم دیگه کنسولی نسازه،بشه یه چیزی مثل سگا،که جرات ریسک کردن رو IP تحسین شده ی خودش رو نداره و باید یک کنسول ساز حتما بیاد اون بازی رو نجات بده برای طرفدارهاش! یک بازی دیگه ـشون هم باید تبدیل بشه به بازی کیک استارتر!(این رو فکر کنم شکست تجاری خیلی بدی خورده بوده! باز قابل درکه!)
درسته به شوخی میگیم انشاالله نینتندو هم دیگه کنسول نده و بازی هاش برای PS هم بیان،ولی آیا اون وقت باز هم میتونیم انتظار چنین کیفیت و کمیتی ازش داشته باشیم؟ آیا میتونیم انتظار داشته باشیم بیاد رو یکی از IPـهای سگا سرمایه گذاری کنه؟ از نظر من جواب منفیه! :دی
دوباره میگم،پس آره منم سرمایه گذارم! روی کنسول مورد علاقه ـم سرمایه گذاری میکنم و جوابش رو میگیرم! :دی پول نقد نمیره تو جیبم و برعکس از جیبم میره بیرون،ولی ازش بازی های بهتر و یا با ریسک پذیری بالاتر انتظار دارم! (اگر TLG نفروشه هم باز این ریسک رو بکنند و به هوادارهاشون احترام بزارن،فقط یک مثالشه این ! :دی )

در مورد BP ! :دی دوستمون این مورد هم میگه :
از بدی روزگار IP دست بد شرکتی افتاده که نه توانایی داره ادامه شایسته ای واسش بسازه(اگه داشت اینهمه سال یه غلطی میکرد) و نه میزاره کسی که واقعا توانایی اینکارو داره کاری باهاش بکنه!
شاید BP و اکتی ،تونسته باشن 2تا بازسازی عالی تحویلمون بدن! ولی در مورد ادامه ش (که تو تاپیک خود بازی هم الان به موازات همین بحث برقراره:دی )اصلا و ابدا نمیشه چنین چیزی گفت! :دی
شاید همه نوابغ توی ND نباشن،ولی مطمئنا استودیوشون از نوابغ تشکیل شده!:دی ، این رو میتونیم در مورد اکتی و زیر مجموعه هاش بگیم؟ وضعیت گذشته ی بازی هایی که تحت نام کراش دادن جواب دیگه ای بهم میده! وضعیت کلی این ناشر هم مشخصه! بعید میدونم تیمی داشته باشن که کراشی بسازند که 20 سال بعد ملت برای بازسازیش هم سر و دست بشکنند! :دی فعلا برای CODـهای فعلیشون که مهمترین بازیشون هست هم نسبت به قبل میبینیم که تفاوت سر و دست شکوندن چجوری شده! (هایپ ریمستر MW از خود IW بیشتر بود:-" )

:D

ببخشید قربان، معذرت میخوام، شرمنده ام که اینو میگم ولی آدم به بی منطقی شما ندیدم!
سونی یا هر شرکت دیگه ای میاد ادعا میکنه من این بازی رو روی پلتفرمم دارم و به این دلیل که این بازی تنها روی پلتفرم من موجوده شما اگه علاقه مند به بازی کردنش هستی باید بیای و پلتفرم من رو بخری. اون تضمین میده که این بازی تنها رو پلتفرم من هست و شما تنها با خرید پلتفرم من قابلیت بازی رو دارید. اینکه بعدا اون شرکت بیاد اون بازی یا محصول رو برای سود بیشتر روی دستگاه های دیگه منتشر کنه یعنی به قولی که بهت داده عمل نکرده. عملا اومده تو رو با بهونه ای مجاب کرده به خرید کرده و بعدا زیرش زده.
طبق منطق شما شرکت ها دیگه نیازی به انحصاری ندارن! همون اول میان به مصرف کننده هاشون میگن این بازی انحصاری ماست و بعد از مدتی برای سود بیشتر اونو رو پلتفرم های دیگه منتشر میکنن.
-----------------------------------------------------------------------
اون مقایسه لباست هیچ ربطی به بازی نداره! اینکه تو از انحصاری خوشت نمیاد دلیل نمیشه این کار اشتباه باشه. ناراحتی؟ سعی کن بیخیال بازی اون شرکتی که انحصاری میده بشی! اون شرکت بازی رو داده برای این پلتفرم به خاطر همکاری که با سازنده اون پلتفرم داره.
ممکنه بازی موفق بشه مثل بسیاری از انحصاری ها، ممکنه هم شکست بخوره! در هر صورت اگه دوست داری بازیش کنی برو اون پلتفرمی رو که انتخاب کردن انتخاب کن.

علی ، ما رو مسخره کردی یا خودتو مسخره کردی؟ :D کاملا هم جدی! :D
تو بحث رو شروع میکنی،بعد میگی من دستت رو بگیرم ببرم بهت نشون بدم حرف حسابم چیه؟ حرف حسابم رو از همون پست اولم گفتم دیگه! :|
کلا هرچی بقیه میگن،اون چیزی که خودت دوست داری برداشت میکنی! :D اصلا نمیخوای حرف طرف مقابل رو بشنوی! یک جواب پیش فرض توی ذهنت برای بحثی که باز میکنی داری،بر اساس اون جواب پیش فرض،میای جواب میدی :D

در مورد خط اولت،من توی تمام بحث هایی که ازت دیدم هرجا هم که شده و حق انتخاب داشته باشم بازیش میکنم ـی ازت ندیدم، اینجوری دیدم که بازی میاد روی PC دمش گرم،بازی نمیاد روی PC ،غلط کرده نمیاد:D حالا ولش،اصلا اشتباه از منه:D

ولی خوب در مورد بحثمون:D ، زلدا و ماریو رو مثال میزنم چون در عین درست بودن حرف من از پست اولم این بود! :D ، من دارم میگم اکتی این بازی ها رو نباید مولتی میکرد! همینطور که مثلا بازیی مثل زلدا و ماریو مولتی نمیشن!
اون کراش ها و اسپایروها ، یک چنین حالتی با برند PS داشتن!
من نگفتم بازی الان آشغال شد! (جواب پیشفرضت!)
من خودم و PSبازها رو بالاتر ندیدم!(جواب پیش فرضت)
من نگفتم تو الان که بازی مولتی شده،باید باز هم بری روی PS4 بزنی!(بازم جواب پیش فرضت!)

من میگم از اول نباید مولتی میشد،که بخوایم بحث کنیم روی PC بزنیم یا PS یا سوئیچ یا X1 یا موبایل و یخچال و لباس شویی و در و دیوار! :D من میگم اون بازی ها که یک زمانی هم ناشرشون سونی بوده، سازنده ی اصلیشون هم اصلا اکتی نبوده و ...،باید در وضعیتی مثل ماریو و زلدای فعلی باقی میموندن! :D
اصلا کاری ندارم اکتی میخواد کراش بعدی که میسازه(میسازه! از پایه! تمام ایده ها برای خودشه و ...! )میخواد باهاش چیکار کنه! اونا رو مولتی بده،چون اصلا شرایط اون بازی های قدیمی رو نداره! مال خودشه،هرکاری دوست داره میکنه باهاش! نوش جونش! :D

اگر میخوای بگی من پول دادم و همون رو تحویل گرفتم و حق نظر دادن ندارم و یا تعین و تکلیف نمیتونم بکنم برای ناشر، حرفت درسته! ولی هیچ جایی نباید ببینم با سیاست هیچ بازی ساز و ناشری مخالفت کنی! بازی خودشونه،هر غلطی دوست دارن میکنند! میتونند 2چپتر داستان رو بکنند DLC بدن، میتونند بازی رو ریبوت کنند جوری که طرفدارهای قدیمی براشون مهم نباشه،میتونند 300دلار DLC بدن ، میتونند گند بزن به طراحی کاراکترها ، میتونند با MT تا میتونند گند بزنند به بازی و هزاران میتونند های دیگه! به من و تو هم هیچ ربطی نداره،بازی خودشونه،ما یا موافقیم میخریم،یا مخالفیم نمیخریم و حق هیچ نظر دادنی چه در صورت خرید و چه در صورت نخریدن نداریم!
من با سیاست مولتی کردن کراش تریلوژی(و CTR و اسپایرو تریلوژی) اکتی مخالفم. (نقطه سر خط! )

الان دستت رو گرفتم یا باز جواب دیگه ای توی ذهنت داری؟ :D

در مورد بخش بعدی، آره آقا من سهام دار سونیم! :D سود و ضررش بسیار به جیبم ربط داره! :D سود کنه،ریسک پذیریش میره بالاتر،بازی های متنوع تر میسازه،جیب من خالی تر میشه! =)) حیات کنسولش برام مهم نباشه؟ که فرض بگیریم دیگه کنسولی نسازه،بشه یه چیزی مثل سگا،که جرات ریسک کردن رو IP تحسین شده ی خودش رو نداره و باید یک کنسول ساز حتما بیاد اون بازی رو نجات بده برای طرفدارهاش! یک بازی دیگه ـشون هم باید تبدیل بشه به بازی کیک استارتر!(این رو فکر کنم شکست تجاری خیلی بدی خورده بوده! باز قابل درکه!)
درسته به شوخی میگیم انشاالله نینتندو هم دیگه کنسول نده و بازی هاش برای PS هم بیان،ولی آیا اون وقت باز هم میتونیم انتظار چنین کیفیت و کمیتی ازش داشته باشیم؟ آیا میتونیم انتظار داشته باشیم بیاد رو یکی از IPـهای سگا سرمایه گذاری کنه؟ از نظر من جواب منفیه! :D
دوباره میگم،پس آره منم سرمایه گذارم! روی کنسول مورد علاقه ـم سرمایه گذاری میکنم و جوابش رو میگیرم! :D پول نقد نمیره تو جیبم و برعکس از جیبم میره بیرون،ولی ازش بازی های بهتر و یا با ریسک پذیری بالاتر انتظار دارم! (اگر TLG نفروشه هم باز این ریسک رو بکنند و به هوادارهاشون احترام بزارن،فقط یک مثالشه این ! :D )

در مورد BP ! :D دوستمون این مورد هم میگه :

شاید BP و اکتی ،تونسته باشن 2تا بازسازی عالی تحویلمون بدن! ولی در مورد ادامه ش (که تو تاپیک خود بازی هم الان به موازات همین بحث برقراره:D )اصلا و ابدا نمیشه چنین چیزی گفت! :D
شاید همه نوابغ توی ND نباشن،ولی مطمئنا استودیوشون از نوابغ تشکیل شده!:D ، این رو میتونیم در مورد اکتی و زیر مجموعه هاش بگیم؟ وضعیت گذشته ی بازی هایی که تحت نام کراش دادن جواب دیگه ای بهم میده! وضعیت کلی این ناشر هم مشخصه! بعید میدونم تیمی داشته باشن که کراشی بسازند که 20 سال بعد ملت برای بازسازیش هم سر و دست بشکنند! :D فعلا برای CODـهای فعلیشون که مهمترین بازیشون هست هم نسبت به قبل میبینیم که تفاوت سر و دست شکوندن چجوری شده! (هایپ ریمستر MW از خود IW بیشتر بود:-" )
والا من چندتا تئوری مطرح کردم و تو هر دفعه گفتی نه اینجوری نیست:D گفتم خودت بیا بگو مشکلت چیه:D که آخر سر شد همونی که میگفتم. تو نگران این هستی که سونی یه روزی به وضعیت سگا دچار بشه و از کنسول سازی بکشه کنار و IP هایی که دوست داری رو نتونی روی پلتفرمت تجربه کنی و یکی بپره وسط به انحصار خودش در بیاره و مجبور بشی برای یکیشون چمیدونم نینتندو بخری و برای یکیشون اکس باکس و ...:D انصافا من فکر میکنم تو من رو گرفتی:D نگران آینده ای هستی که معلوم نیست اتفاق بیوفته یا نه؟:D
هنوز سوال من رو جواب ندادی. چرا اکتی نباید مولتی میکرد این بازی رو؟ ماریو و زلدا مولتی نمیشن چون صاحبش بالا سرشونه. چون مال اونین که کنسول میسازه و روی کنسول خودش منتشرش میکنه. همونطور که سونی Uncharted رو مولتی نمیکنه. ولی کرش دیگه مال سونی نیست. متوجهی؟:D قسمت بولد شده پست خودت رو یه بار دیگه بخون. خودت داری میگی داشتن. آره داشتن. اون زمان امتیازش دست خودش بود. الان دست خودش نیست. اون حرفت وقتی درست بود که همچنان سونی IP رو در دست داشت. نکته اینه که تو فقط میگی باید اینجور میشد یا اونجور میشد ولی کافیه سیاست های متفاوت هر شرکت رو به معادله وارد کنی تا متوجه بشی هر کسی کار خودش رو میکنه و اکتی هیچ تعهدی در قبال انحصاری نگه داشتن کرش نداره. خیلی ساده هست امیر. تو میتونی تا صبح از اکتی متنفر باشی اما نه به دلیلی که گفتی. فکر کنم منم منظورم رو رسوندم:D
در مورد اینکه اکتی میتونه بازی بسازه یا نه هم 2تا پست قبلم خودم گفتم نمیتونه:D
در مورد اون پستت راجع به PC: آره من پلتفرم اصلیم PC هست ولی بر خلاف شما خودم رو از بازی کردن با کنسول یا پلتفرم های دیگه منع نمیکنم. بازی ای باشه که دوست داشته باشم و تجربه-ش برام الزامی باشه اما نتونم روی PC تجربه-ش کنم، با یه زنگ به دوستم و گرفتن کنسولش، تجربه-ش میکنم. بعد از اون حرف توی دهن من نذار:D یه پست بیار و نشون بده که من گفته باشم RDR بیخود کرده روی PC نمیاد. یا چمیدونم BB غلط کرده روی PC نیومده. یا هر بازی دیگه ای. یادش به خیر یه دوره توی این سایت، مایکرو فن ها به من میگفتن سونی فن بوی. یه دوره هم سونی فن ها فکر میکردن من مایکرو فن افراطیم. یه دوره هم جفتشون میگفتن PC فن بوی Master Raceـیی:)) داستان داریم توی این سایت:D
ببخشید قربان، معذرت میخوام، شرمنده ام که اینو میگم ولی آدم به بی منطقی شما ندیدم!
سونی یا هر شرکت دیگه ای میاد ادعا میکنه من این بازی رو روی پلتفرمم دارم و به این دلیل که این بازی تنها روی پلتفرم من موجوده شما اگه علاقه مند به بازی کردنش هستی باید بیای و پلتفرم من رو بخری. اون تضمین میده که این بازی تنها رو پلتفرم من هست و شما تنها با خرید پلتفرم من قابلیت بازی رو دارید. اینکه بعدا اون شرکت بیاد اون بازی یا محصول رو برای سود بیشتر روی دستگاه های دیگه منتشر کنه یعنی به قولی که بهت داده عمل نکرده. عملا اومده تو رو با بهونه ای مجاب کرده به خرید کرده و بعدا زیرش زده.
طبق منطق شما شرکت ها دیگه نیازی به انحصاری ندارن! همون اول میان به مصرف کننده هاشون میگن این بازی انحصاری ماست و بعد از مدتی برای سود بیشتر اونو رو پلتفرم های دیگه منتشر میکنن.
اون مقایسه لباست هیچ ربطی به بازی نداره! اینکه تو از انحصاری خوشت نمیاد دلیل نمیشه این کار اشتباه باشه. ناراحتی؟ سعی کن بیخیال بازی اون شرکتی که انحصاری میده بشی! اون شرکت بازی رو داده برای این پلتفرم به خاطر همکاری که با سازنده اون پلتفرم داره.
ممکنه بازی موفق بشه مثل بسیاری از انحصاری ها، ممکنه هم شکست بخوره! در هر صورت اگه دوست داری بازیش کنی برو اون پلتفرمی رو که انتخاب کردن انتخاب کن.
سونی یا هر شرکت دیگه ای مثل خیلی از شرکت ها توی زمینه های دیگه اول به فکر جیب خودشه و بعد به فکر دغدغه های مشتری. با تبلیغات زیاد ملت رو به سمت خودشون جذب میکنن و هر جا لازم باشه، تضمینشون رو میندازن دور. شاید لازم باشه با این حقیقت تلخ کنار بیایین که شرکت ها برای دل من و شما بازی نمیسازن و اگر لازم ببینن، برای دو قرون بیشتر زیر حرف هاشون هم میزنن. یه نگاه به دورتون بندازین، میبینین دوره وفاداری و اینجور چیزا گذشته و الان برای باقی مونده توی این صنعت، دست به هر کاری زد. اینکه تضمین این شرکت ها رو قبول میکنین و راحت بهشون اعتماد میکنین نشون میده خیلی خوشبینانه به قضایا نگاه میکنین و فکر میکنین همه پاکن. من تعجبم از اینه که توی نسل 8 همچنان به در انحصار بودن بازی ها (خصوصا شرکت های 3rd Party) اعتقاد دارین. دیگه گنده تر از RE4 نداریم که میکامی چه قصیده هایی در مورد انحصاری بودنش سرود.
در مورد انحصار هم من بی تفاوتم. که خیلی تفاوت داره تا اینکه خوشم بیاد یا بدم بیاد. عنوانی که بدونم واسه PC میاد، عجله ای برای زود بازی کردنش ندارم (که البته بعضی از دوستان شاد و خوشحال سایت وقتی موارد مشابه کرش رو میبینن، میفرمایند که چه فایده داره! باید موقع عرضه-ش بازیش میکردی و مهر قدیمی بودن و ته دیگ بهش میزنن). اگرم بدونم نمیاد، میرم سراغ تنها گزینه ای که دارم و روی تنها پلتفرمی که موجوده، بازیش میکنم. در مورد کرش هم دقیقا میخوام برم روی پلتفرم هایی که صلاح دیدن و انتخاب کردن (PC, Switch, PS4 و X1) و روی پلتفرمی که دوست دارم بازیش کنم و هیچ اجباری هم برام وجود نداره و هیچ نیازی نمیبینم برم روی پلتفرمی که 20 سال پیش اون بازی انحصاریش بوده، بازیش کنم.

خب سونی که برای Crash همچین ادعایی نداشته (حداقل تا جایی که من میدونم البته). اگه بر فرض شما بخاطر Crash رفتی PS4 خریدی و الان ناراحتی دیگه مشکل خودته وگرنه این از همون اول معلوم بود مولتی‌پلتفرم میشه فقط باورش برای شماها مشکل بود و چه اتهام‌ها که به ما نزدید! :دی این حرف شما در مورد بازی‌ای درسته که سونی ناشرشه. در مورد بازی‌ای درسته که سونی مالکشه و گفته فقط روی پلتفرم من موجوده. در مورد Spiderman درسته. در مورد Uncharted درسته. در مورد Horizon درسته. در مورد Death Stranding درسته. ولی وقتی بازی‌ای مالکیتش برای سونی نیست دیگه این حرف شما درست نیست. حالا میخواد Crash باشه یا Persona یا Final Fantasy یا Yakuza یا هر چیز دیگه‌ای.

سونی یا هر شرکت دیگه ای مثل خیلی از شرکت ها توی زمینه های دیگه اول به فکر جیب خودشه و بعد به فکر دغدغه های مشتری. با تبلیغات زیاد ملت رو به سمت خودشون جذب میکنن و هر جا لازم باشه، تضمینشون رو میندازن دور. شاید لازم باشه با این حقیقت تلخ کنار بیایین که شرکت ها برای دل من و شما بازی نمیسازن و اگر لازم ببینن، برای دو قرون بیشتر زیر حرف هاشون هم میزنن. یه نگاه به دورتون بندازین، میبینین دوره وفاداری و اینجور چیزا گذشته و الان برای باقی مونده توی این صنعت، دست به هر کاری زد. اینکه تضمین این شرکت ها رو قبول میکنین و راحت بهشون اعتماد میکنین نشون میده خیلی خوشبینانه به قضایا نگاه میکنین و فکر میکنین همه پاکن. من تعجبم از اینه که توی نسل 8 همچنان به در انحصار بودن بازی ها (خصوصا شرکت های 3rd Party) اعتقاد دارین. دیگه گنده تر از RE4 نداریم که میکامی چه قصیده هایی در مورد انحصاری بودنش سرود.
در مورد انحصار هم من بی تفاوتم. که خیلی تفاوت داره تا اینکه خوشم بیاد یا بدم بیاد. عنوانی که بدونم واسه PC میاد، عجله ای برای زود بازی کردنش ندارم (که البته بعضی از دوستان شاد و خوشحال سایت وقتی موارد مشابه کرش رو میبینن، میفرمایند که چه فایده داره! باید موقع عرضه-ش بازیش میکردی و مهر قدیمی بودن و ته دیگ بهش میزنن). اگرم بدونم نمیاد، میرم سراغ تنها گزینه ای که دارم و روی تنها پلتفرمی که موجوده، بازیش میکنم. در مورد کرش هم دقیقا میخوام برم روی پلتفرم هایی که صلاح دیدن و انتخاب کردن (PC, Switch, PS4 و X1) و روی پلتفرمی که دوست دارم بازیش کنم و هیچ اجباری هم برام وجود نداره و هیچ نیازی نمیبینم برم روی پلتفرمی که 20 سال پیش اون بازی انحصاریش بوده، بازیش کنم.
منم برداشت خودمو از حرفات میگم ،
سونی جهانخوار (آقا گرگه) اومده ما رو (شنگول و منگول و حبه انگور) رو گول زده و ما در توهم به سر میبریم که این چیزهایی که از لای در به عنوان نشونی (از مادرمون) به ما میده در اصل شباهتی از چیزایی که بهش اعتماد داریم نیستو قصد گول زدنمونو داره . ولی ما که نباید اعتماد کنیم چون مادرمون گفته به چشماتون اعتماد نکنین و خوشبینانه سراغش نرین چون توی تله ی آقا گرگه (سونی جهان خوار ) میفتین .

باشه شاید دوس داری دیسکو بزاری حتی توی سوراخ دیوار و یه روز که حال کردی کرش بازی کنی ، به منو خیلیا مربوط نیست ، ولی براما هم آره ؟ مهم نیست اینی که هستیو مرتب بشکافیش و با سیاست برنامه های زیر خط صداسیما تحلیلش کنی .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: che-jaleb

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or