والا من چندتا تئوری مطرح کردم و تو هر دفعه گفتی نه اینجوری نیست
گفتم خودت بیا بگو مشکلت چیه
که آخر سر شد همونی که میگفتم. تو نگران این هستی که سونی یه روزی به وضعیت سگا دچار بشه و از کنسول سازی بکشه کنار و IP هایی که دوست داری رو نتونی روی پلتفرمت تجربه کنی و یکی بپره وسط به انحصار خودش در بیاره و مجبور بشی برای یکیشون چمیدونم نینتندو بخری و برای یکیشون اکس باکس و ...
انصافا من فکر میکنم تو من رو گرفتی
نگران آینده ای هستی که معلوم نیست اتفاق بیوفته یا نه؟
هنوز سوال من رو جواب ندادی. چرا
اکتی نباید مولتی میکرد این بازی رو؟ ماریو و زلدا مولتی نمیشن چون صاحبش بالا سرشونه. چون مال اونین که کنسول میسازه و روی کنسول خودش منتشرش میکنه. همونطور که سونی Uncharted رو مولتی نمیکنه. ولی کرش دیگه مال سونی نیست. متوجهی؟
قسمت بولد شده پست خودت رو یه بار دیگه بخون. خودت داری میگی
داشتن. آره داشتن. اون زمان امتیازش دست خودش بود.
الان دست خودش نیست. اون حرفت وقتی درست بود که همچنان سونی IP رو در دست داشت. نکته اینه که تو فقط میگی باید اینجور میشد یا اونجور میشد ولی کافیه سیاست های متفاوت هر شرکت رو به معادله وارد کنی تا متوجه بشی هر کسی کار خودش رو میکنه و
اکتی هیچ تعهدی در قبال انحصاری نگه داشتن کرش نداره. خیلی ساده هست امیر. تو میتونی تا صبح از اکتی متنفر باشی اما نه به دلیلی که گفتی. فکر کنم منم منظورم رو رسوندم
در مورد اینکه اکتی میتونه بازی بسازه یا نه هم 2تا پست قبلم خودم گفتم نمیتونه
در مورد اون پستت راجع به PC: آره من پلتفرم اصلیم PC هست ولی بر خلاف شما خودم رو از بازی کردن با کنسول یا پلتفرم های دیگه منع نمیکنم. بازی ای باشه که دوست داشته باشم و تجربه-ش برام الزامی باشه اما نتونم روی PC تجربه-ش کنم، با یه زنگ به دوستم و گرفتن کنسولش، تجربه-ش میکنم. بعد از اون حرف توی دهن من نذار
یه پست بیار و نشون بده که من گفته باشم RDR بیخود کرده روی PC نمیاد. یا چمیدونم BB غلط کرده روی PC نیومده. یا هر بازی دیگه ای. یادش به خیر یه دوره توی این سایت، مایکرو فن ها به من میگفتن سونی فن بوی. یه دوره هم سونی فن ها فکر میکردن من مایکرو فن افراطیم. یه دوره هم جفتشون میگفتن PC فن بوی Master Raceـیی
داستان داریم توی این سایت
سونی یا هر شرکت دیگه ای مثل خیلی از شرکت ها توی زمینه های دیگه اول به فکر جیب خودشه و بعد به فکر دغدغه های مشتری. با تبلیغات زیاد ملت رو به سمت خودشون جذب میکنن و هر جا لازم باشه، تضمینشون رو میندازن دور. شاید لازم باشه با این حقیقت تلخ کنار بیایین که شرکت ها برای دل من و شما بازی نمیسازن و اگر لازم ببینن، برای دو قرون بیشتر زیر حرف هاشون هم میزنن. یه نگاه به دورتون بندازین، میبینین دوره وفاداری و اینجور چیزا گذشته و الان برای باقی مونده توی این صنعت، دست به هر کاری زد. اینکه تضمین این شرکت ها رو قبول میکنین و راحت بهشون اعتماد میکنین نشون میده خیلی خوشبینانه به قضایا نگاه میکنین و فکر میکنین همه پاکن. من تعجبم از اینه که توی نسل 8 همچنان به در انحصار بودن بازی ها (خصوصا شرکت های 3rd Party) اعتقاد دارین. دیگه گنده تر از RE4 نداریم که میکامی چه قصیده هایی در مورد انحصاری بودنش سرود.
در مورد انحصار هم من
بی تفاوتم. که خیلی تفاوت داره تا اینکه خوشم بیاد یا بدم بیاد. عنوانی که بدونم واسه PC میاد، عجله ای برای زود بازی کردنش ندارم (که البته بعضی از دوستان شاد و خوشحال سایت وقتی موارد مشابه کرش رو میبینن، میفرمایند که چه فایده داره! باید موقع عرضه-ش بازیش میکردی و مهر قدیمی بودن و ته دیگ بهش میزنن). اگرم بدونم نمیاد، میرم سراغ تنها گزینه ای که دارم و روی تنها پلتفرمی که موجوده، بازیش میکنم. در مورد کرش هم دقیقا میخوام برم روی پلتفرم هایی که صلاح دیدن و انتخاب کردن (
PC, Switch, PS4 و X1) و روی پلتفرمی که دوست دارم بازیش کنم و هیچ اجباری هم برام وجود نداره و هیچ نیازی نمیبینم برم روی پلتفرمی که 20 سال پیش اون بازی انحصاریش بوده، بازیش کنم.