Crash Bandicoot به پلتفرم‌های جدیدی خواهد آمد

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member
crash-bandicoot-n-sane-trilogy-1024x576.jpg

کمپانی اکتیویژن اعلام کرد که بازی «The Crash Bandicoot N. Sane Trilogy» در تاریخ 10 جولای، بر روی PC، Xbox One و Switch عرضه خواهد شد. این عنوان پیش از این فقط برای PS4 عرضه شده و فروش بسیار خوبی نیز تجربه کرده بود. این کالکشن شامل 3 شماره اول این سری بوده و از گرافیک بهبود یافته و کنترل بهینه شده نسبت به نسخه‌های اصلی، بهره می‌برد.

Read the whole post here.

والا من چندتا تئوری مطرح کردم و تو هر دفعه گفتی نه اینجوری نیست:D گفتم خودت بیا بگو مشکلت چیه:D که آخر سر شد همونی که میگفتم. تو نگران این هستی که سونی یه روزی به وضعیت سگا دچار بشه و از کنسول سازی بکشه کنار و IP هایی که دوست داری رو نتونی روی پلتفرمت تجربه کنی و یکی بپره وسط به انحصار خودش در بیاره و مجبور بشی برای یکیشون چمیدونم نینتندو بخری و برای یکیشون اکس باکس و ...:D انصافا من فکر میکنم تو من رو گرفتی:D نگران آینده ای هستی که معلوم نیست اتفاق بیوفته یا نه؟:D
هنوز سوال من رو جواب ندادی. چرا اکتی نباید مولتی میکرد این بازی رو؟ ماریو و زلدا مولتی نمیشن چون صاحبش بالا سرشونه. چون مال اونین که کنسول میسازه و روی کنسول خودش منتشرش میکنه. همونطور که سونی Uncharted رو مولتی نمیکنه. ولی کرش دیگه مال سونی نیست. متوجهی؟:D قسمت بولد شده پست خودت رو یه بار دیگه بخون. خودت داری میگی داشتن. آره داشتن. اون زمان امتیازش دست خودش بود. الان دست خودش نیست. اون حرفت وقتی درست بود که همچنان سونی IP رو در دست داشت. نکته اینه که تو فقط میگی باید اینجور میشد یا اونجور میشد ولی کافیه سیاست های متفاوت هر شرکت رو به معادله وارد کنی تا متوجه بشی هر کسی کار خودش رو میکنه و اکتی هیچ تعهدی در قبال انحصاری نگه داشتن کرش نداره. خیلی ساده هست امیر. تو میتونی تا صبح از اکتی متنفر باشی اما نه به دلیلی که گفتی. فکر کنم منم منظورم رو رسوندم:D
در مورد اینکه اکتی میتونه بازی بسازه یا نه هم 2تا پست قبلم خودم گفتم نمیتونه:D
در مورد اون پستت راجع به PC: آره من پلتفرم اصلیم PC هست ولی بر خلاف شما خودم رو از بازی کردن با کنسول یا پلتفرم های دیگه منع نمیکنم. بازی ای باشه که دوست داشته باشم و تجربه-ش برام الزامی باشه اما نتونم روی PC تجربه-ش کنم، با یه زنگ به دوستم و گرفتن کنسولش، تجربه-ش میکنم. بعد از اون حرف توی دهن من نذار:D یه پست بیار و نشون بده که من گفته باشم RDR بیخود کرده روی PC نمیاد. یا چمیدونم BB غلط کرده روی PC نیومده. یا هر بازی دیگه ای. یادش به خیر یه دوره توی این سایت، مایکرو فن ها به من میگفتن سونی فن بوی. یه دوره هم سونی فن ها فکر میکردن من مایکرو فن افراطیم. یه دوره هم جفتشون میگفتن PC فن بوی Master Raceـیی:)) داستان داریم توی این سایت:D

سونی یا هر شرکت دیگه ای مثل خیلی از شرکت ها توی زمینه های دیگه اول به فکر جیب خودشه و بعد به فکر دغدغه های مشتری. با تبلیغات زیاد ملت رو به سمت خودشون جذب میکنن و هر جا لازم باشه، تضمینشون رو میندازن دور. شاید لازم باشه با این حقیقت تلخ کنار بیایین که شرکت ها برای دل من و شما بازی نمیسازن و اگر لازم ببینن، برای دو قرون بیشتر زیر حرف هاشون هم میزنن. یه نگاه به دورتون بندازین، میبینین دوره وفاداری و اینجور چیزا گذشته و الان برای باقی مونده توی این صنعت، دست به هر کاری زد. اینکه تضمین این شرکت ها رو قبول میکنین و راحت بهشون اعتماد میکنین نشون میده خیلی خوشبینانه به قضایا نگاه میکنین و فکر میکنین همه پاکن. من تعجبم از اینه که توی نسل 8 همچنان به در انحصار بودن بازی ها (خصوصا شرکت های 3rd Party) اعتقاد دارین. دیگه گنده تر از RE4 نداریم که میکامی چه قصیده هایی در مورد انحصاری بودنش سرود.
در مورد انحصار هم من بی تفاوتم. که خیلی تفاوت داره تا اینکه خوشم بیاد یا بدم بیاد. عنوانی که بدونم واسه PC میاد، عجله ای برای زود بازی کردنش ندارم (که البته بعضی از دوستان شاد و خوشحال سایت وقتی موارد مشابه کرش رو میبینن، میفرمایند که چه فایده داره! باید موقع عرضه-ش بازیش میکردی و مهر قدیمی بودن و ته دیگ بهش میزنن). اگرم بدونم نمیاد، میرم سراغ تنها گزینه ای که دارم و روی تنها پلتفرمی که موجوده، بازیش میکنم. در مورد کرش هم دقیقا میخوام برم روی پلتفرم هایی که صلاح دیدن و انتخاب کردن (PC, Switch, PS4 و X1) و روی پلتفرمی که دوست دارم بازیش کنم و هیچ اجباری هم برام وجود نداره و هیچ نیازی نمیبینم برم روی پلتفرمی که 20 سال پیش اون بازی انحصاریش بوده، بازیش کنم.
علی اصلا هرچی میخوای خودت فرض کن! به خدا من تنها زبونی که میتونم درست حسابی بنویسم فارسیه، که به نظرم فارسی نوشتم!:دی قشنگ هم روشن کردم منظورم چیه و چی نیست!:دی

در مورد کراش هم گفتم، بحثم اصلا در مورد بازی های PS1 به بعد نیست، بازی مال خود اکتیه، هرکاری میخواد بکنه، انحصاری X1 بسازه اصلا!
ولی در مورد اون بازی ها به نظرم کار درستی نیست، دندون گردیه محضه! :دی ، ناشر باید دندون گرد باشه؟ باشه پس اعتراضی به هیچ سیاستی نباید داشته باشیم! بازی خودشه اصلا دوست داره انقدر خراب کاری کنه که آتیش بزنه به مالش:دی
اصلا دم کپکام گرم زد MvC I رو ترکوند! بازی خودشه، نوش جونش:x گوارای وجودش! :x هوس کرده بوده یه بازیش رو بکنه زیر خاک ببینه چه طعمی داره:دی
دم EA هم گرم توی SW:BF2 انقدر دندون گردی میکرد، بازی خودشه، بازم نوش جونش و گوارای وجودش!:x

اینکه من نسبت به یک کار ناشر مخالف باشم باید بیام جواب پس بدم؟ :|

در مورد حیات کنسول ها، منتشر شدن بازی هاش رو کنسول دیگه نیست، وقتی PSی نباشه، دیگه ناراحت شدن از رو کنسول اومدن دیگه نداره، ناراحت شدن از اینه که اون بازی ها رو دیگه هیچوقت نبینی!
---
این اتفاق اگر برای GEOW هم میفتاد مثلا، فکر نمیکنم هیچکدوم از فن های XBox خوش حال میشدن! یا میگفتن دم اپیک گرم، به هر حال بازی خودشه، دوست داره اینکار رو بکنه!

کلا ولش کن علی، به خدا نمیتونم فارسی تر از این حرف بزنم، همون فرض کن الان کراش ریمستر از نظرم یه بازی آشغاله ، کلاس کاری بازی هم پایین اومده که بدبخت هایی به نام "غیر PS گیمر" میخوان بازیش کنند ، الان هم ابرهای سیاه بالا خونمونه چند روزه داره تگرگ میزنه، زیرزمین خونمون هم زمین باز شده مذاب داره میاد بیرون، همزمان زلزله هم میاد چند روزه خونه و خودمون رو ویبره ایم:دی الان دیگه تونستم دستت رو بگیرم بهت نشون بدم حرف حسابم چیه؟ راحت شدی؟بحث تموم شد؟:دی

خب سونی که برای Crash همچین ادعایی نداشته (حداقل تا جایی که من میدونم البته). اگه بر فرض شما بخاطر Crash رفتی PS4 خریدی و الان ناراحتی دیگه مشکل خودته وگرنه این از همون اول معلوم بود مولتی‌پلتفرم میشه فقط باورش برای شماها مشکل بود و چه اتهام‌ها که به ما نزدید! :D این حرف شما در مورد بازی‌ای درسته که سونی ناشرشه. در مورد بازی‌ای درسته که سونی مالکشه و گفته فقط روی پلتفرم من موجوده. در مورد Spiderman درسته. در مورد Uncharted درسته. در مورد Horizon درسته. در مورد Death Stranding درسته. ولی وقتی بازی‌ای مالکیتش برای سونی نیست دیگه این حرف شما درست نیست. حالا میخواد Crash باشه یا Persona یا Final Fantasy یا Yakuza یا هر چیز دیگه‌ای.
من اصلا با کرش کاری ندارم. این دوستمون میگه کلا همین آنچارتد و ... هم نباید انحصاری باشن! من منظورم اینا بود.

بازی که خیلی وقت پیش تابلو شد همه جا میاد و دیگه جاش خوب شده :D به نظرم همین که تمام فن های قدیمی بازی بهش دسترسی پیدا میکنند عالیه. خیلی ها 20 سال پیش کرش هارو قورت دادن و الان کلا رو pc x1 اینا بازی میکنند. اینکه برای تجربه کرش مجبور نباشند ps4 بخرند خب واقعا مسئله بدی نیست.
البته این داستان زیبا فقط بعد از مولتی شدن بازی تولید شده وگرنه انحصاری بود و نسخه های جدید پشتش میومدن مسلما بهتر بود :D

برای من x1 مهم نیست. اما اومدنش رو سویچ به نظرم خوبه چون به هر حال سویچ میگیرم. با وضعیت فعلی و اینده مورد انتظار سویچ دیگه نخریدنش تبدیل به یک اشتباه شده :D

علی اصلا هرچی میخوای خودت فرض کن! به خدا من تنها زبونی که میتونم درست حسابی بنویسم فارسیه، که به نظرم فارسی نوشتم!:D قشنگ هم روشن کردم منظورم چیه و چی نیست!:D

در مورد کراش هم گفتم، بحثم اصلا در مورد بازی های PS1 به بعد نیست، بازی مال خود اکتیه، هرکاری میخواد بکنه، انحصاری X1 بسازه اصلا!
ولی در مورد اون بازی ها به نظرم کار درستی نیست، دندون گردیه محضه! :D ، ناشر باید دندون گرد باشه؟ باشه پس اعتراضی به هیچ سیاستی نباید داشته باشیم! بازی خودشه اصلا دوست داره انقدر خراب کاری کنه که آتیش بزنه به مالش:D
اصلا دم کپکام گرم زد MvC I رو ترکوند! بازی خودشه، نوش جونش:x گوارای وجودش! :x هوس کرده بوده یه بازیش رو بکنه زیر خاک ببینه چه طعمی داره:D
دم EA هم گرم توی SW:BF2 انقدر دندون گردی میکرد، بازی خودشه، بازم نوش جونش و گوارای وجودش!:x

اینکه من نسبت به یک کار ناشر مخالف باشم باید بیام جواب پس بدم؟ :|

در مورد حیات کنسول ها، منتشر شدن بازی هاش رو کنسول دیگه نیست، وقتی PSی نباشه، دیگه ناراحت شدن از رو کنسول اومدن دیگه نداره، ناراحت شدن از اینه که اون بازی ها رو دیگه هیچوقت نبینی!
---
این اتفاق اگر برای GEOW هم میفتاد مثلا، فکر نمیکنم هیچکدوم از فن های XBox خوش حال میشدن! یا میگفتن دم اپیک گرم، به هر حال بازی خودشه، دوست داره اینکار رو بکنه!

کلا ولش کن علی، به خدا نمیتونم فارسی تر از این حرف بزنم، همون فرض کن الان کراش ریمستر از نظرم یه بازی آشغاله ، کلاس کاری بازی هم پایین اومده که بدبخت هایی به نام "غیر PS گیمر" میخوان بازیش کنند ، الان هم ابرهای سیاه بالا خونمونه چند روزه داره تگرگ میزنه، زیرزمین خونمون هم زمین باز شده مذاب داره میاد بیرون، همزمان زلزله هم میاد چند روزه خونه و خودمون رو ویبره ایم:D الان دیگه تونستم دستت رو بگیرم بهت نشون بدم حرف حسابم چیه؟ راحت شدی؟بحث تموم شد؟:D
من نمیگم راجع به سیاست های شرکت ها انتقاد نکن. میگم در این مورد خاص بنا به دلایلی گفتم، انتقادت بی معنیه.
واقعا ولش کن. منم حس میکنم تو هم نکته حرف من رو نمیگیری
من اصلا با کرش کاری ندارم. این دوستمون میگه کلا همین آنچارتد و ... هم نباید انحصاری باشن! من منظورم اینا بود.
لول ok.
با دیدن طرح جلد (کتاب مغاطلات) گمون کردی سفسطه رو فرا گرفتی! اومدی SoTC که یکی از بهترین Remakeهای صنعت گیم هست رو چسبوندی به Crash که نتیجه دلخواه خودتو کسب کنی D : خیلی وقت پیش منم تمومش کردم اما انتظارم خیلی فراتر از این چیزی بود که تحویل دادن و قطعا سونی میتونست یه Remake بیاد موندنی ازش بسازه.

لوگوی خالی بازی نمیسازه همونجور که لوگوی Konami نتونست بدون کوجیما MG رو بسازه(دستکم توی اولیش که ثابت شد) این نفرت پنهانت رو هم نسبت به سونی و کوجیما بیخیال شو چون فقط خودتو ناراحت میکنی.
خوبه که بازم ناخواسته حرف من رو تایید میکنی و این قسمت طنزآلود قضیه هست:D
ریمیکی که خود سونی بسازه = عالی
ریمیکی که بقیه بسازن = معمولی
سونی > بقیه، سونی > خدا، بقیه = خر
در مورد آخر پستت هم:-j

پ.ن: والا کوجیما وقتی خودش توی کونامی بود هم دیدیم چه شاهکاری زد. یه بازی نصفه نیمه با یه دنیای تو خالی بزرگ و روند تکراری و ...:-j
تا ابدم توضیح بدی نمیفهمه !
شایدم لازم باشه یاد بگیری تا وقتی مخاطب قرارت ندادن، وسط نپری و اگر این کارو کردی و کسی چیزی بهت گفت، مایه شرمندگیت نشه. این دفعه به ریپورت کردنت بسنده میکنم. دفعه بعد اینقدر خوش اخلاق نیستم.
=============
تا باشه از این مولتی پلتفرم شدن ها و ته دیگ خوردن ما و به هوا خواستن بوی سوزش یه سری از دوستان:x

آخرین ویرایش:
تا باشه از این مولتی پلتفرم شدن ها و ته دیگ خوردن ما و به هوا خواستن بوی سوزش یه سری از دوستان:x
کامنتات داره کم کم مهدکودکی میشه , قشنگ خودتو حلق آویز کردی دیگه وسط تاپیک ! بیشتر بخاطره چیز دیگه خوشحالی تا علاقه به کرش , برو با PC بازی کن حالشو ببر فشارت افتاد دیگه
-----------------------------
در کل این بازی چه انحصاری چه مولتی پلتفرم بخش عظیم موفقیتش و فروش خوبش بخاطره نسخه های اورجینال و اون حس نوستالژی اون 3 بازی و طرفدارهاش و سال ها انتظار هست که در صدر اون هم سونی و ND هستند + تبلیغات و هایپ خوب سونی از همون اول نسل (تریلر اولیه PS4) تا تی شرت معروف Shawn Layden . کسی نمیتونه منکر این بشه که اگر اکتی کرشی غیر از ریمیک این سه نسخه اورجینال میساخت نمیتونست موفقیت خاصی کسب کنه کما اینکه سال های سال بود کلی بازی آشغال ساخته شد و کلا کرش محو شده بود . امیدوارم ببینم خوده اکتی چه کرشی میتونه بسازه ببینم بازم کسی میاد اینجا خودشو حلق آویز کنه یا نه
امیدوارم فقط CTR هم ریمیک کنند تا طرفدارهای واقعیش لذت ببرند

آخرین ویرایش:
از کمدین های بازیسنتر حمایت کنید:
منم برداشت خودمو از حرفات میگم ،
سونی جهانخوار (آقا گرگه) اومده ما رو (شنگول و منگول و حبه انگور) رو گول زده و ما در توهم به سر میبریم که این چیزهایی که از لای در به عنوان نشونی (از مادرمون) به ما میده در اصل شباهتی از چیزایی که بهش اعتماد داریم نیستو قصد گول زدنمونو داره . ولی ما که نباید اعتماد کنیم چون مادرمون گفته به چشماتون اعتماد نکنین و خوشبینانه سراغش نرین چون توی تله ی آقا گرگه (سونی جهان خوار ) میفتین .

باشه شاید دوس داری دیسکو بزاری حتی توی سوراخ دیوار و یه روز که حال کردی کرش بازی کنی ، به منو خیلیا مربوط نیست ، ولی براما هم آره ؟ مهم نیست اینی که هستیو مرتب بشکافیش و با سیاست برنامه های زیر خط صداسیما تحلیلش کنی .

بازی که خیلی وقت پیش تابلو شد همه جا میاد و دیگه جاش خوب شده :D به نظرم همین که تمام فن های قدیمی بازی بهش دسترسی پیدا میکنند عالیه. خیلی ها 20 سال پیش کرش هارو قورت دادن و الان کلا رو pc x1 اینا بازی میکنند. اینکه برای تجربه کرش مجبور نباشند ps4 بخرند خب واقعا مسئله بدی نیست.
البته این داستان زیبا فقط بعد از مولتی شدن بازی تولید شده وگرنه انحصاری بود و نسخه های جدید پشتش میومدن مسلما بهتر بود :D

برای من x1 مهم نیست. اما اومدنش رو سویچ به نظرم خوبه چون به هر حال سویچ میگیرم. با وضعیت فعلی و اینده مورد انتظار سویچ دیگه نخریدنش تبدیل به یک اشتباه شده :D
بازی به شدت روی کنسول قابل حمل حال میده،کاش رو ویتا هم میدادن:D

• Like
Reactions: MrElectricWizard
کامنتات داره کم کم مهدکودکی میشه , قشنگ خودتو حلق آویز کردی دیگه وسط تاپیک ! بیشتر بخاطره چیز دیگه خوشحالی تا علاقه به کرش , برو با PC بازی کن حالشو ببر فشارت افتاد دیگه
*نگاهی به کامنت خود و دوستانش می‌اندازد*

پ.ن 1: دنیا رو ببین که سونی فن بوی افراطی جماعت که توی سایت انگشت نمای خاص و عام هستن از فشار حرف میزنه اونم زمانی که بازی انحصاریشون مولتی پلتفرم شده :lol: سریع اول تاپیک اومدین دست پیش بگیرین که پس نیوفتین اما...

پ.ن: 2: با واژه زیبای "به تو چه؟" آشنایی داری؟ دوست دارم 100تا کامنت توی تاپیک بدم و ذره ای به تو و امثالت ربطی نداره:-@ ناراحتی؟ بنداز بلک لیست یا پستامو نخون. من و امیر سال هاست دوستیم و دوستیمون هم به خاطر 4تا بازی انحصاری و سیاست شرکت ها به هم نمیخوره. من با امیر دارم بحث میکنم. یادم نمیاد با هیچ کدوم از شماها حرفی زده باشم که اینطور دونه دونه میایین جلو نخود هر آشی میشین.

دوستان ممنون میشم یکم دوستانه تر باهم بحث کنین، انتشار یه بازی رو یه پلتفرم دیگه فکر نکنم اینجا برای کسی اونقدر ضرر و یا منفعت داشته باشه که براش کسی رو از خودمون ناراحت کنیم.
======
یه بازی مثل دیابلو 22 سال انحصاری PC بود، بعدش رو کنسول ها منتشر شد، یادم نمیاد کسی گفته باشه که دیگه این بازی ارزش نداره و یه بازی متوسط هست. از همون اول هم تبلیغی مبنی بر اینکه تا ابد بازی در انحصار خواهند بود در کار نبود، در این مورد این بازی هم فرقی با NioH و Nier نداره به نظرم.

دوستان ممنون میشم یکم دوستانه تر باهم بحث کنین، انتشار یه بازی رو یه پلتفرم دیگه فکر نکنم اینجا برای کسی اونقدر ضرر و یا منفعت داشته باشه که براش کسی رو از خودمون ناراحت کنیم.
======
یه بازی مثل دیابلو 22 سال انحصاری PC بود، بعدش رو کنسول ها منتشر شد، یادم نمیاد کسی گفته باشه که دیگه این بازی ارزش نداره و یه بازی متوسط هست. از همون اول هم تبلیغی مبنی بر اینکه تا ابد بازی در انحصار خواهند بود در کار نبود، در این مورد این بازی هم فرقی با NioH و Nier نداره به نظرم.
دوست عزیز ارجاعتون میدم به تاپیک خود دیابلو ۳ کامنتاش موجوده !

دوست عزیز ارجاعتون میدم به تاپیک خود دیابلو ۳ کامنتاش موجوده !
شیپورچی و اینا رو تروخدا آدم حساب نکنید:دی ولی حالا که حرفشو زدی و بردیمون به قرن های پیش بازیسنتر(:دی)، خود من شخصا یادمه توی اون تاپیک تنها حرفم این بود که چطور کنترل رو می خوان با کنترلر درست کنن و اینکه کاش تاثیری روی گیم پلی PC نزاره که بلیزارد هر دو رو بدون مشکل انجام داد خوشبختانه.

======
کسی نگفت کیفیت بازی افت پیدا میکنه! خلاصه اینه که این سه نسخه رو افراد ناتی داگ با پشتیبانی مالی سونی ساختن و منتشر کردن و تنها هدفشون جذب مخاطب برای برند خودشون بوده.
درسته IP دیگه تحت مالکیت اکتیویژن اومده ولی این کمپانی اکه میخواد از طریق بازی درآمد کسب کنه یک تیم تشکیل بده و یک بازی بسازه با هدف انتشار روی تمامی پلتفرم ها از همون ابتدا نه اینکه حاصل تلاش یک تیم رو تنها هدفشون یک پلتفرم بوده برای کسب درامد بیشتر بعد از چندین سال روی دستگاه های دیگه منتشر کنه.
در ضمن انجمن برای همینه دیگه. اگه این بحث ها نباشه چه فرقی با یک سایت خبرگزاری عادی داره؟ زمان Xbox 360 و PS3 که این بحث ها زخمی میداد:D این که چیزی نیست:D

• Like
Reactions: che-jaleb
*نگاهی به کامنت خود و دوستانش می‌اندازد*

پ.ن 1: دنیا رو ببین که سونی فن بوی افراطی جماعت که توی سایت انگشت نمای خاص و عام هستن از فشار حرف میزنه اونم زمانی که بازی انحصاریشون مولتی پلتفرم شده :lol: سریع اول تاپیک اومدین دست پیش بگیرین که پس نیوفتین اما...

پ.ن: 2: با واژه زیبای "به تو چه؟" آشنایی داری؟ دوست دارم 100تا کامنت توی تاپیک بدم و ذره ای به تو و امثالت ربطی نداره:-@ ناراحتی؟ بنداز بلک لیست یا پستامو نخون. من و امیر سال هاست دوستیم و دوستیمون هم به خاطر 4تا بازی انحصاری و سیاست شرکت ها به هم نمیخوره. من با امیر دارم بحث میکنم. یادم نمیاد با هیچ کدوم از شماها حرفی زده باشم که اینطور دونه دونه میایین جلو نخود هر آشی میشین.
والا من تا حالا در فن بازی انگشت نما نبودم و فن بوی افراطی هم نیستم ولی همه میدونن تو هیتری به شدت افراطی هستی
بعدشم بازی انحصاریمون مولتی شده حداقل شخص من و خیلی سونی فنا چیزی نگفتن که دست پیش بگیرن ولی تو داری از همون اول خودتو میکشی :)) همون جریان مهدکودکیه که گفتم
در ضمن اینجا فرومه منم دوست دارم نخود هر آشتی بشم اینجا پی وی شخصی تو نیست که با دوستت بحث کنی بحث شخصی داری میتونی جای دیگه بحث کنی اینجا در فروم هر کی هر وقت دلش بخواد میپره وسط تو هم اینجا هیچ کاره ای نیستی که دستور میدی .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or