Counter-Strike جدید به صورت رسمی معرفی شد.

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به نظر شما عرضه ی این عنوان برای کنسول ها درست است یا خی

• مجموع رای دهنده‌ها
    117
  • نظرسنجی بسته شده است .

Naruto

کاربر سایت
سلام هنوز 12 ساعت از شایعاتی که در مورد نسخه ی جدید Counter-Strike نگذشته که شرکت Valve به صورت رسمی این خبر رو تایید کرد.اسم این نسخه Global Offensive هست.

عرضه ی این بازی از طریق PlayStation Network ، Xbox Live و Steam هست و برای اوایل سال 2012 عرضه میشه.از ویژگی های این نسخه میشه به مپ ها ، کاراکتر ها و اسلحه های جدید نسبت به نسخه ی کلاسیک اشاره کرد و همچنین این نسخه دارای حالت MatchMaking و Leaderboard هم هست که هیجان بازی انلاین رو چندین برابر میکنه.

سری بازی های Counter-Strike که در August 1999 منتشر شد تا به حال تونسته که 25 میلیون نسخه بفروشه و جز بهترین و پرطرفدارترین بازی های Network محسوب بشه.
CSGO.jpg

منبع:

آخرین ویرایش:
واقعا من تعجب میکنم از بعضیا.با اینکه خودم فن COD هستم اینو باید بگم:

اینجا تاپیک خبر CS Global Offensive هست نه مقایسه ی COD با CS یا انتخاب بهترین بازی network
دوما دوستانی که میگن کانتر مذخرفه و ..... در نظر بگیرید بازی اول کانتر (و بازی که اکثرمون تجربش کردیم) مال کی بود و در زمان خودش چقدر عالی بود.بعدشم دوستی که میگی گرافیگ 64 رم 128، عزیز من کیو داری گیر میاری؟ یعنی میخوای بگی کانتر آینده اینقدر داغونه؟ من فقط یک حرف میتونم بزنم: Get a life and stop Trolling

یادش به خیر Counter-Strike ورژن 1.6 فکر کنم چه headshot هایی که نمیکردیم خوراک من که B 3-2 بود :d اگه باز هم بیاد خیلی عالی میشه

لول.کانتر رسما بعد CoD 4 نزد گیمر های حرفه ای هیچ حرفی برای گفتن نداشت.نمیدونم الان با وجود BF BC2،BF3،CoD MW2 و... میخواد چطور موفق بشه

الان مثلا MW2 نزد حرفه ای ها خیلی جایگاه داره ... ؟ هر چی نوبه ریخته توش! به خدا کانتر شرف داره بهش ...

کسی نمیخواد نگران نسخه کنسولی باشه. دارید درمورد بازی Valve صحبت میکنید. چطور جرات میکنید ؟! (بقول سریال های کره ی و مکزیکی :دی).

حالا تا اسم کانتر اومد همه دارن از تجربیاتشون میگن ! :دی باو اون موقع که من تنها تو تاپیک CSS بودم شماها کجا بودید پس ؟! :دی

فعلا که بیشتر افراد دارن عقابی مثل کانتر رو با فنچ هایی مثل کال آف دیوتی و بتلفیلد مقایسه میکنن و برای نسخه کنسولیش احتمالات درست میکنن... :دی

فعلا که بیشتر افراد دارن عقابی مثل کانتر رو با فنچ هایی مثل کال آف دیوتی و بتلفیلد مقایسه میکنن و برای نسخه کنسولیش احتمالات درست میکنن... :دی

اینا رو ول کن نظر سنجی داره جالب میشه !!!!
من که گفتم اول و اخرش هر چی بد بگیم باید این عنوان رو بازی کنیم و پیرش رو در بیاریم :d حالا هی بیاید بگید فلانه بهمانه...

• Like
Reactions: leonk13
کانتر با اهرم ؟؟؟ نه به هیچ وجه مضخرفی بیش نیست
عشق کانتر به سرعتشه که با موس سزیع اسنایپ کنی و از این حرف که عمرا با اهرم نمیشه*

واقعا من تعجب میکنم از بعضیا.با اینکه خودم فن COD هستم اینو باید بگم:

اینجا تاپیک خبر CS Global Offensive هست نه مقایسه ی COD با CS یا انتخاب بهترین بازی network
دوما دوستانی که میگن کانتر مذخرفه و ..... در نظر بگیرید بازی اول کانتر (و بازی که اکثرمون تجربش کردیم) مال کی بود و در زمان خودش چقدر عالی بود.بعدشم دوستی که میگی گرافیگ 64 رم 128، عزیز من کیو داری گیر میاری؟ یعنی میخوای بگی کانتر آینده اینقدر داغونه؟ من فقط یک حرف میتونم بزنم: Get a life and stop Trolling

اقا کامیاب ما کی گفتیم کانتر مضخرفه :d ؟
میم گرافیکش داغونه ولی بعدش گیفتم که خیلی قشنگه . شرط میبندم کسی نیس که کانتر بازی کنه ولی ازش خاطره نداشته باشه !

• Like
Reactions: The Spectre
CS هنوز بازی زیبا و جذابیه . ولی با اومدن این بازی به کنسول شدیدا مخالفم چون اصلا کنترل بازی CS جوری نیست که با دسته کنسول بشه پیادش کرد. مگر اینکه بخوان گیم پلی بازی رو تغییر بدن که اون هم بعیده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or