Counter-Strike جدید به صورت رسمی معرفی شد.

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به نظر شما عرضه ی این عنوان برای کنسول ها درست است یا خی

• مجموع رای دهنده‌ها
    117
  • نظرسنجی بسته شده است .

Naruto

کاربر سایت
سلام هنوز 12 ساعت از شایعاتی که در مورد نسخه ی جدید Counter-Strike نگذشته که شرکت Valve به صورت رسمی این خبر رو تایید کرد.اسم این نسخه Global Offensive هست.

عرضه ی این بازی از طریق PlayStation Network ، Xbox Live و Steam هست و برای اوایل سال 2012 عرضه میشه.از ویژگی های این نسخه میشه به مپ ها ، کاراکتر ها و اسلحه های جدید نسبت به نسخه ی کلاسیک اشاره کرد و همچنین این نسخه دارای حالت MatchMaking و Leaderboard هم هست که هیجان بازی انلاین رو چندین برابر میکنه.

سری بازی های Counter-Strike که در August 1999 منتشر شد تا به حال تونسته که 25 میلیون نسخه بفروشه و جز بهترین و پرطرفدارترین بازی های Network محسوب بشه.
CSGO.jpg

منبع:

آخرین ویرایش:
اون که ساده هست دیگه، این روزا هر وقت صدا دف میاد کسی‌ حرکت نمی‌کنه.:biggrin1:
ولیCounter‌ عجیب چیزیه، من از وقتی‌ بهcod,move کردم،دیگه نمیتونم درست بازی کنم. :biggrin1:

کلآ تصور Counter Strike با کنسول یه کم عجیبه ! :دی البته نسل قبل هم یه نسخه برای Xbox اومده بود ولی هرچی باهاش ور رفتم نتونستم حتی یک صدم نسخه اصلی ازش لذت ببرم.
دقیقا ! اصلا نمیشه با کنسول بازیش کرد !!! فقط یه کانتره و یه PC ! :دی اگه برای PS3 بیاد نمیگیرمش :| :دی ولی خداییش داشتن لفتش میدادن برای نسخه ی جدید ، من که 100% اوریجش رو برای pC میگیرم ! :x

از الان لینکش تو استیم هم اومده !
http://store.steampowered.com/app/1800/

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Naruto
والا شمال که میگید تو کیم نتا دارن بازیش میکنن ما که میریم میگیم یه دست کانتر بزنیم مسخرمون میکنن
بابته خبرم ممنون.یه عمر خاطرات و زنده کردی

اقا هنوزم تنها بازی fps که مسابقات جهانی داره کانتر هست هنوزم میدونین چقدر سرور های شلوغ داره و هنوزم به به صورت شگفت انگیزی توی steam جزو بازی های top 10 هست از نظر ساعت هایی که بازی میشه.
اقا این valve کارش درسته حتما بازی خوبی میشه:x

کلا سرعت گیم پلی CS رو چه جوری میشه با کنسول مچکرد؟ مثلا میای رخص پا بری میبینی کاراکتر داره بندری میزنه!

اقا اینا مشکل نیستن مشکل اصلی بازی aiming بازی هست که هم aiming classic هست و منحصر به فرد برای cs. نمیدونم aiming رو میخوان چیکار کنن چون رو کنسول جواب نمیده این مدل aiming

آخرین ویرایش:
والا شمال که میگید تو کیم نتا دارن بازیش میکنن ما که میریم میگیم یه دست کانتر بزنیم مسخرمون میکنن
بابته خبرم ممنون.یه عمر خاطرات و زنده کردی

محض اطلاع فقط من 150 تومن شرطی تونستم از این سه تا بازیه بگیرم:

1: Counter-Strike
2: Warcraft 3
3:WOW

پس دلیلی نداره ;)

اقا هنوزم تنها بازی fps که مسابقات جهانی داره کانتر هست هنوزم میدونین چقدر سرور های شلوغ داره و هنوزم به به صورت شگفت انگیزی توی steam جزو بازی های top 10 هست از نظر ساعت هایی که بازی میشه.
اقا این valve کارش درسته حتما بازی خوبی میشه:x

تو چی می گی این وسط?:D
باهات موافقم بد جور :d

نمیدونم چرا هر وقت می بینمش یاد بازی های قدیمی میوفتم.گرافیکش خیلی بده و اینکه پر از باگه.تنها دلیلیم که مردم هنوز بازی میکنن اینکه همه کامپیوترش خوب نیس و هنوز قدیمیه.

عجب خبریه!:x
ممنون بابت ترجمه!

خواهش می کنم.
دقیقا ! اصلا نمیشه با کنسول بازیش کرد !!! فقط یه کانتره و یه PC ! :دی اگه برای PS3 بیاد نمیگیرمش :| :دی ولی خداییش داشتن لفتش میدادن برای نسخه ی جدید ، من که 100% اوریجش رو برای pC میگیرم ! :x

از الان لینکش تو استیم هم اومده !
http://store.steampowered.com/app/1800/

خداییش موافقم یه PC هست و یه Counter امیدوارم خوب در بیاد رو کنسول...

نمیدونم چرا هر وقت می بینمش یاد بازی های قدیمی میوفتم.گرافیکش خیلی بده و اینکه پر از باگه.تنها دلیلیم که مردم هنوز بازی میکنن اینکه همه کامپیوترش خوب نیس و هنوز قدیمیه.

گرافیکش زمان خودش خوب بود به نظر من و این باگ هایی که تو بازیش داشت به نظر من بازی رو زیبا تر می کرد تا بد کنه....یادش بخیر تو Dust 2 میرفتیم به دیوار تیر میزدیم یارو اون طرف مپ میوفتاد می مرد:)) یادش بخیرb-)

ولی خودمونیم ها این Valve هم چه قدر بی جنبه اس.هنوز 12 ساعت از شایعه نگذشته اومد همه چی رو لو داد....

• Like
Reactions: Ἁlireza

نمی دونم چی بگم شما به هر بازیی به غیر از COD ایرادایی می گیرید که آدم می خواد جوابتونو بده ولی ......:|

دوستان یه سوال به به نظرتون رم و گرافیک چند رو می خواد؟

---------- نوشته در 12:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:23 AM ارسال شده بود ----------

خواهش می کنم.

خداییش موافقم یه PC هست و یه Counter امیدوارم خوب در بیاد رو کنسول...

گرافیکش زمان خودش خوب بود به نظر من و این باگ هایی که تو بازیش داشت به نظر من بازی رو زیبا تر می کرد تا بد کنه....یادش بخیر تو Dust 2 میرفتیم به دیوار تیر میزدیم یارو اون طرف مپ میوفتاد می مرد:)) یادش بخیرb-)

ولی خودمونیم ها این Valve هم چه قدر بی جنبه اس.هنوز 12 ساعت از شایعه نگذشته اومد همه چی رو لو داد....

داداش به اون می گفتن تیر دیواری ! :d
بعضی از تر ها از گوشه ی سنگا یا درا رد می شدند ! بیتشرشون نه :d ولی خر کش حال می ده ها نمی ذاری از مخفیگاه بیرون بیاد تا برند حالشو بگیرند :d

:|:|:|:|:|:|:|
دوستان که گفتن این بازی برای گرافیک نیست،به خاطر گیم پلی و... هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or