Counter-Strike جدید به صورت رسمی معرفی شد.

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به نظر شما عرضه ی این عنوان برای کنسول ها درست است یا خی

• مجموع رای دهنده‌ها
    117
  • نظرسنجی بسته شده است .

Naruto

کاربر سایت
سلام هنوز 12 ساعت از شایعاتی که در مورد نسخه ی جدید Counter-Strike نگذشته که شرکت Valve به صورت رسمی این خبر رو تایید کرد.اسم این نسخه Global Offensive هست.

عرضه ی این بازی از طریق PlayStation Network ، Xbox Live و Steam هست و برای اوایل سال 2012 عرضه میشه.از ویژگی های این نسخه میشه به مپ ها ، کاراکتر ها و اسلحه های جدید نسبت به نسخه ی کلاسیک اشاره کرد و همچنین این نسخه دارای حالت MatchMaking و Leaderboard هم هست که هیجان بازی انلاین رو چندین برابر میکنه.

سری بازی های Counter-Strike که در August 1999 منتشر شد تا به حال تونسته که 25 میلیون نسخه بفروشه و جز بهترین و پرطرفدارترین بازی های Network محسوب بشه.
CSGO.jpg

منبع:

آخرین ویرایش:
lol این اسم هارو از کجا اوردی ؟ جز 4-5 تا بقیه رو یکبارم ندیدم .
شما فرق کلن با تیم رو نمیدونی عزیز ، دیگه این صحبت ها برای چیه ؟
یکبار دیگه هم میگم اینجا تاپیک کانتر و خبر مربوط به اون هست ، بحثت الان سره چیه ؟ از کجا رسیدی به کجا ؟
تنها دلیلی که بنده تو فروم های ایرانی فعالیت نمیکنم ، وجود افرادی مثل شما هستند که فکر میکنند تنها حرف خودشون درسته و یک عالم بسیار بزرگ بر روی زمین هستند . البته عده ای تقصیر خودشون نیست و به دلیل سنی و طرز فکری که دارند همچین موقعیت هایی رو درست میکنند.
وقتی میگی 1 بار هم ندیدم مشکل از خودت هست اگرنه گفت با لوگو با سایت اصلی با تمام member ها و .... را برات میزارم :-b

بابا اینقدر به این خیر رای ندین :دی

ماها که قبلا PC باز بودیم هم میخوایم دوباره روی کنسول خاطراتمون رو رفرش کنیم چه اشکالی داره مگه؟ :دی

ماها که قبلا PC باز بودیم هم میخوایم دوباره روی کنسول خاطراتمون رو رفرش کنیم چه اشکالی داره مگه؟ :دی

آخه میترسیم این تجدید خاطرات کنسولی شما رو تجدید خاطرات پی سی ای ما برفک بندازه :دی وگرنه از جیب ما هزینه نسخه کنسولیش رو نمیدن :دی

کاش بیان بگن مال کنسول رو جدا میسازن و با مال پی سی فرق داره هم واسه کنسولیا بهتر میشه هم ما پی سی گیمرا ضرر نمیکنیم... .

• Like
Reactions: MehradCreed
تو Dust 2 من یادمه یه فلش مینداختیم بین اون دوتا جعبه بیرون B اونجا گیر میکرد بعد همه یا کسایی که تو B بودن فلش می شدن. یادش بخیر بانی جامپ !!

با تمامی وجود میگم اصن تو این نسل هیچ چیز جالبی نبوده تا به اینجا، کانتر؟ وای پسر یعنی دوباره با کانتر؟ بهترین مولتی قرن؟خیلی عالیست.... شاید سر همین بازی دوباره به pc gamers برگردن خیلی ها، از جمله خود من.
پ.ن: اصن فکرشم نکن بازی مولتی ـی جلو این در حد گوجه سبز هستش یا نه.

گرچه این خبر یه خبر خوبی واسم بود اما فکر کنم که اگه امدادهای غیبی هم شامل این بازی بشه؛ باز هم نمیتونه جای 1.6 رو بگیره :دی
واقعا اختلاف یک پلیر تاپ کنسولی FPS باز با یه پلیر تاپ PC باز خیلی خیلی فاحشه. تو نسخه های کنسولی اگه پشت یارو به تو باشه حتی شاخترین بازیکن هم باشه قطعا مرده. اما اگه تو PC باشه تو 2-3 تا گلوله ای که شلیک میکنی نتونه حریف رو بکشه برمیگرده و کمتر از 1/10 ثانیه هدشاتت میکنه.
با این مقایسه میشه فهمید که همچین بازی روی کنسول بازدهی روی نسخه ی PC رو نداره.

آخرین ویرایش:
گرچه این خبر یه خبر خوبی واسم بود اما فکر کنم که اگه امدادهای غیبی هم شامل این بازی بشه؛ باز هم نمیتونه جای 1.6 رو بگیره :دی
دقیقا باهات موافقم!
واقعا 1.6 یه چیزه دیگه بود!
*می دونی1.6 چیز خاصی هم نبود چون تو دورانش بازی به اون قدرت مولتی نبود خیلی مشهور شد و این که ما ایرانی ها بخاطر سیستم پایینمون اینو بازی میکنیم تا سورس*

PC GAMER ها چیت ها و WALL ها اماده حمله

اصلا عرضه CS : GO روی کنسول اینقدر مهم نیست ! قبلا هم روی XBOX عرضه شد ، VALVE هم با L4D نشون داد عرضه ی بازی روی این کنسول هیچ لطمه ای به PC نمیزنه !
البته بگذریم که ملتی که به مولتی HALO و از اون بدتر KZ میگن HC این چیزا بهشون نمیسازه :lol:

آخرین ویرایش:

حاجی مشکلش اینه که بازی ممکنه کنسولیزه بشه و کلا اصالت خودش رو از دست بده برای پول و ... و دیگه کانتر نیست! میشه یه بازی معمولی کنسولی دیگه... خاطرات خوشمونم نابود میکنه! (مخصوصا واسه یکی مثل من که هنوز حرفه ای دارم 1.6 رو بازی میکنم و نصف شبها توی گیم نت نیروانا ی تهران پلاسم!) اخه واقعا بازی در این سطح که اصلش یک بازی شبکه ای هست!!!!! چطوری میخواد با اون گیم پلی حرفه ای توی کنسول پیاده بشه؟! باید بانی جامپینگ و Movement ها و رفلکس سریع CS و فست اسنایپ زدن و .... رو همرو حذف کنن میشه یه چیزی شبیه COD ... حالا بماند که خود COD رو PC خیلی جلو تر از کنسوله اونم به دلیل ماوس و کیبورد...وگرنه ما بخیل نیستیم:دی دوست داریم همه بچه ها همه بازی هارو بازی کنن و لذتش رو ببرن...ولی همه جور بازی برای همه کس نیست خوب .
مثلا اومدن UT 3 روی کنسول به نظرم این بازی رو کشت!!!!!! من روی PC مولتیش رو زدم بدک نبود با اینکه کنسولی بود! ولی روی کنسول مثل فحش بود واسم از همه نظر چه کیفیت چه گیم پلی...همین که نمیتونم گان هارو Bind کنم رو دکمه های کیبورد که سریع مثلا از راکت Change بدم به Raid واسم ستمه...یا رفلکس و شوتینگم رو بدون ماوس از دست میدم! (هر چقدرم با گیم پد کارم درست باشه به ماوس نمیرسه! هیچ کس)

آخرین ویرایش:
اصلا عرضه CS : GO روی کنسول اینقدر مهم نیست ! قبلا هم روی XBOX عرضه شد ، VALVE هم با L4D نشون داد عرضه ی بازی روی این کنسول هیچ لطمه ای به PC نمیزنه !
البته بگذریم که ملتی که به مولتی HALO و از اون بدتر KZ میگن HC این چیزا بهشون نمیسازه :lol:
آخه چند تا تفاوت وجود داره که باعث نگرانی میشه ! :دی
اون بازی دو سه سال بعد از نسخه PC اومد ! تفاوت هاش هم زیاد بود و چه از نظر گرافیکی چه انتخاب اسلحه و اینا خیلی فرق داشت ! :دی
بعد الآن یه دوره زمونه ای شده که سازنده ها میترسن نسخه PC و کنسولی رو خیلی متفاوت بسازن. CS هم که خودت میدونی کلآ یه جوری هست که اصلآ به کنسول نمیخوره ! :دی یعنی در این زمینه خیلی با HL , L4D و ... فرق داره. حالا معلوم نیست این نسخه جدید توی PC چی از آب درمیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or