Counter-Strike جدید به صورت رسمی معرفی شد.

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به نظر شما عرضه ی این عنوان برای کنسول ها درست است یا خی

• مجموع رای دهنده‌ها
    117
  • نظرسنجی بسته شده است .

Naruto

کاربر سایت
سلام هنوز 12 ساعت از شایعاتی که در مورد نسخه ی جدید Counter-Strike نگذشته که شرکت Valve به صورت رسمی این خبر رو تایید کرد.اسم این نسخه Global Offensive هست.

عرضه ی این بازی از طریق PlayStation Network ، Xbox Live و Steam هست و برای اوایل سال 2012 عرضه میشه.از ویژگی های این نسخه میشه به مپ ها ، کاراکتر ها و اسلحه های جدید نسبت به نسخه ی کلاسیک اشاره کرد و همچنین این نسخه دارای حالت MatchMaking و Leaderboard هم هست که هیجان بازی انلاین رو چندین برابر میکنه.

سری بازی های Counter-Strike که در August 1999 منتشر شد تا به حال تونسته که 25 میلیون نسخه بفروشه و جز بهترین و پرطرفدارترین بازی های Network محسوب بشه.
CSGO.jpg

منبع:

آخرین ویرایش:
لول.کانتر رسما بعد CoD 4 نزد گیمر های حرفه ای هیچ حرفی برای گفتن نداشت.نمیدونم الان با وجود BF BC2،BF3،CoD MW2 و... میخواد چطور موفق بشه
*یعنی cod 4 مال حرفه ای هاست*=))
نزن این حرفو تورو خدا بهت میخندن
تا حالا مولتی cod زدی ؟؟
به قول اون دوستمون سگ کانتر شرف داره بش
حالا تا اسم کانتر اومد همه دارن از تجربیاتشون میگن ! باو اون موقع که من تنها تو تاپیک CSS بودم شماها کجا بودید پس ؟!
*فک نکنم کسی باشه تو ایران که گیمر باشه و کانترو بازی نکرده باشه پس تقریبا همه تجربه دارن

چقدر اساتید در اینجا جمع شده اند.

خدمت اون دوستان که میگن cod مسابقات جهانی نداره ، لطفا ساکت باشند و حرف دیگه ای نزنند که بیشتر از این باعث تفریح ما نشند .

در ضمن این که cod خوبه یا cs ، نظر شخصی هست و به کسی مربوط نمیشه پس سرش با هم دعوا نکنید

• Like
Reactions: Dysphoria
بهت جایزه میدم اگه دو تا مسابقه جهانی از CoD رو کردی که قد مسابقات جهانی کانتر معتبر باشن .

چندتا براتون اسم میبرم که شک هاتون برطرف بشه . البته در این شکی نیست که کانتر به خاطر اینکه قدیمی تر هست ، ساپورت های بیشتری داره در نتیجه به قول شما معتبر هست . اما این هایی هم که من اسم میبرم اعتبار خیلی بالایی دارند .

AEF - Insomnia - The Reality - MSI Grunex - BGLAN - E-series - VNUK و ...

چندتا براتون اسم میبرم که شک هاتون برطرف بشه . البته در این شکی نیست که کانتر به خاطر اینکه قدیمی تر هست ، ساپورت های بیشتری داره در نتیجه به قول شما معتبر هست . اما این هایی هم که من اسم میبرم اعتبار خیلی بالایی دارند .

AEF - Insomnia - The Reality - MSI Grunex - BGLAN - E-series - VNUK و ...
میشه لطف کنید سایت های رسمی این مسابقات معتبر را هم بنویسید میخوام قوانین را ببینم
مثلا اکثر این مسابقات باPromod برگزار میشه Promod هم المان هایی که COD باهاش معروف شده را تو بازی نداره مثلا Killstreak یا Claymore نداره یا Perk های بازی قابلیت تغییر نداره ،گرافیک بازی تغییر کرده ، Hardcore نیست و .... حتی Snipe بازی هم شبیه به Counter شده
البته این بحثی که راجع به مسابقات COD داشتیم بعد از COD 4 بود مثلا مسابقاتی واسه MW2 یا Black ops هم جایی سراغ دارید؟

آخرین ویرایش:
میشه لطف کنید سایت های رسمی این مسابقات معتبر را هم بنویسید میخوام قوانین را ببینم
مثلا اکثر این مسابقات باPromod برگزار میشه Promod هم المان هایی که COD باهاش معروف شده را تو بازی نداره مثلا Killstreak یا Claymore نداره یا Perk های بازی قابلیت تغییر نداره ،گرافیک بازی تغییر کرده ، Hardcore نیست و .... حتی Snipe بازی هم شبیه به Counter شده
البته این بحثی که راجع به مسابقات COD داشتیم بعد از COD 4 بود مثلا مسابقاتی واسه MW2 یا Black ops هم جایی سراغ دارید؟

اون المان هایی که میگید اصلا ربطی به promod نداره . اصالت cod هم به promod یا غیر اون ربطی نداره . مثلا همین claymore چه جذابیتی داره ؟ بازی FPS در این سبک یعنی توانایی شما در مغز و aiming نه زدن هلیکوپتر یا گذاشتن claymore

مسابقات اون 2تارو من کاری ندارم ، چون نه بازی میکنم نه علاقه ای بهشون دارم . از دلیل هایی هم که این 2تا بازی نمیشه ، ضعف یا نبود promod در اون ها هست .

خب من یه سرچ کوچیکی زدم برای این مسابقات معتبر.
نتیجه ای گرفته نشد،به جز MSI Grunex که بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داشت.:|
نتیجه ی BGLAN :lol: :
شما لازم نیست تشخیص بدید چی معتبر هست چی نیست که حالا اینجا مثلا میخواید مچ منو بگیرید

www.grunex.com/Page/msi-grunex-european-lan-english-version/

www.thevitanova.org

www.e-series.nl

www.beneluxgaminglan.nl/

www.iseries.multiplay.co.uk/

www.thereality.nl

http://www.esportsfestival.com/

خوش باشید دوستان

• Like
Reactions: HAMED SEV
اون المان هایی که میگید اصلا ربطی به promod نداره . اصالت cod هم به promod یا غیر اون ربطی نداره . مثلا همین claymore چه جذابیتی داره ؟ بازی FPS در این سبک یعنی توانایی شما در مغز و aiming نه زدن هلیکوپتر یا گذاشتن claymore

مسابقات اون 2تارو من کاری ندارم ، چون نه بازی میکنم نه علاقه ای بهشون دارم . از دلیل هایی هم که این 2تا بازی نمیشه ، ضعف یا نبود promod در اون ها هست .

شما لازم نیست تشخیص بدید چی معتبر هست چی نیست که حالا اینجا مثلا میخواید مچ منو بگیرید

www.grunex.com/Page/msi-grunex-european-lan-english-version/

www.thevitanova.org

www.e-series.nl

www.beneluxgaminglan.nl/

www.iseries.multiplay.co.uk/

www.thereality.nl

http://www.esportsfestival.com/

خوش باشید دوستان

فقط باید بگم claymore یکی از تجهیزات فوق العاده دوست داشتنی و مورد علاقه هست توی هر بازی که داشته باشه نه تنها cod هر بازی که این وسیله جالب رو داشته باشه همه استقبال میکنن.

فقط باید بگم claymore یکی از تجهیزات فوق العاده دوست داشتنی و مورد علاقه هست توی هر بازی که داشته باشه نه تنها cod هر بازی که این وسیله جالب رو داشته باشه همه استقبال میکنن.
یک چیز سلیقه ای هست . این clay تو سطح های بالا هیچ جایی بین افرادی که حرفه ای هستند نداره و بدرد اونایی میخوره که فقط برای fun بازی میکنند اونم فقط تو پابلیک ها ...

یک چیز سلیقه ای هست . این clay تو سطح های بالا هیچ جایی بین افرادی که حرفه ای هستند نداره و بدرد اونایی میخوره که فقط برای fun بازی میکنند اونم فقط تو پابلیک ها ...

نه بابا نکنه توی mym یا DF و یا چندتا کلن دیگه بازی میکنی ما خبر نداریم همچین میگی حرفه ای. کل gaming یعنی fun

البته فکر کنم توی اینام هستی
sg
td
mp
tl
va
wp
LL
شما که حرفه ای هستی علاقه داری match بزاریم ؟

نه بابا نکنه توی mym یا DF و یا چندتا کلن دیگه بازی میکنی ما خبر نداریم همچین میگی حرفه ای. کل gaming یعنی fun

البته فکر کنم توی اینام هستی
sg
td
mp
tl
va
wp
LL
شما که حرفه ای هستی علاقه داری match بزاریم ؟

lolz خوش باش رفیق . من اونقدر شناخته شده هستم تو ایران و خارج ایران که احتیاج صحبت کردن با شما رو ندارم . یعنی ارزشی نمیبینم که بخوام صحبت کنم . اینجا هم topic کانتر هست . کمتر spam بده لطفا .
اسم اینا رو هم که میگی کاملشو برام تو پروفایلم بنویس . من که جایی ندیدم .
کسی انگار حرف نزنه ، بقیه فکر نمیکنند که لال هست یا چیز دیگه lol

شما هم توی دنیای بچگانه خود و کل کل کردن با دیگران برو تا به یک جایی برسی

همون جمله قدیمی دوباره
iranians <3 .

lolz خوش باش رفیق . من اونقدر شناخته شده هستم تو ایران و خارج ایران که احتیاج صحبت کردن با شما رو ندارم . یعنی ارزشی نمیبینم که بخوام صحبت کنم . اینجا هم topic کانتر هست . کمتر spam بده لطفا .
اسم اینا رو هم که میگی کاملشو برام تو پروفایلم بنویس . من که جایی ندیدم .
کسی انگار حرف نزنه ، بقیه فکر نمیکنند که لال هست یا چیز دیگه lol

شما هم توی دنیای بچگانه خود و کل کل کردن با دیگران برو تا به یک جایی برسی

همون جمله قدیمی دوباره
iranians <3 .

خوشم میاد ادما کم میارن اینجوری میکنن. شما که باه خیلی شناخته شده هستین از یه match ساده هم میترسین کاملا ( خدایی این چیزا رو نمیگفتی تعجب میکنم )

mousesports
meetyourmaker
seriuosgaming
teamdigintas
reasongaming
rox.kis
teamliqiud
ferenticarrey
wayispider
lindalioa
slayers
manaflask
ensdia
forthehorde
fxo
mindfreak
visualarena
خوب از لیست قبلی هم کامل تر و این که همه به صورت کامل نوشته شدن جالب اینجاست که حتی اسمشون هم نشنیده تا حالا. خواصتی بگو logo با این که هر کدوم از کدوم کشورن بگم برات جالب تر اینه که این اقا که انقدر شناخته شدست در ایران و خارج ایران داخل هیچ کلنی نیست و این کلن ها رو هم نمیشناسه =)) بیا خودتو معرفی کن بشناسیم چون اونجوری که تو میگی من 100% بگی میشناسمت( فعلا بگو کی هستی ما بشناسیم بعد میگم من کیم میاد دستت همه چیز)

بخوای اسم تمام بازیکن های هر تیم رو هم برات بزارم

آخرین ویرایش:
خوشم میاد ادما کم میارن اینجوری میکنن. شما که باه خیلی شناخته شده هستین از یه match ساده هم میترسین کاملا ( خدایی این چیزا رو نمیگفتی تعجب میکنم )

mousesports
meetyourmaker
seriuosgaming
teamdigintas
reasongaming
rox.kis
teamliqiud
ferenticarrey
wayispider
lindalioa
slayers
manaflask
ensdia
forthehorde
fxo
mindfreak
visualarena
خوب از لیست قبلی هم کامل تر و این که همه به صورت کامل نوشته شدن جالب اینجاست که حتی اسمشون هم نشنیده تا حالا خواصتی بگو logo با این که هر کدوم از کدوم کشورن بگم برات جالب تر اینه که این اقا که انقدر شناخته شدست در ایران و خارج ایران داخل هیچ کلنی نیست و این کلن ها رو هم نمیشناسه =)) بیا خودتو معرفی کن بشناسیم چون اونجوری که تو میگی من 100% بگی میشناسمت( فعلا بگو کی هستی ما بشناسیم بعد میگم من کیم میاد دستت همه چیز)

lol این اسم هارو از کجا اوردی ؟ جز 4-5 تا بقیه رو یکبارم ندیدم .
شما فرق کلن با تیم رو نمیدونی عزیز ، دیگه این صحبت ها برای چیه ؟
یکبار دیگه هم میگم اینجا تاپیک کانتر و خبر مربوط به اون هست ، بحثت الان سره چیه ؟ از کجا رسیدی به کجا ؟
تنها دلیلی که بنده تو فروم های ایرانی فعالیت نمیکنم ، وجود افرادی مثل شما هستند که فکر میکنند تنها حرف خودشون درسته و یک عالم بسیار بزرگ بر روی زمین هستند . البته عده ای تقصیر خودشون نیست و به دلیل سنی و طرز فکری که دارند همچین موقعیت هایی رو درست میکنند.

چقدر خندیدم لول ،
Qozmyox فعال‌ترین پلیر ایرانی توی مسابقات جهانی ، CB و ESL هست . داخل ایران هم ، به اندازه ای که شما ها نتونین تصور کنین ، حرف برای گفتن داره . بعد اینکه من 4 ساله COD میزنم ( نه فقط پِلِی ، بلکه 2 سال از این 4 سال ، پرو وایدر سرور های ایران بودم ) ، شما رو تا حالا ندیدم حتی توی یک سرور . بعد شما اعتبار سنجی میکنی پلیر ها رو ؟

Have Fun :)

• Like
Reactions: Dysphoria
هر موقع تاپیکی از کانتر و وارکرافت زده میشه..همه رو جو میگیره کل کل میکنن:dدرسته آخه ........صلوات...

این عکسو میبینم یاد دوران مدرسه مییفتم=))
counter01_16505.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or