Counter-Strike جدید به صورت رسمی معرفی شد.

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به نظر شما عرضه ی این عنوان برای کنسول ها درست است یا خی

• مجموع رای دهنده‌ها
    117
  • نظرسنجی بسته شده است .

Naruto

کاربر سایت
سلام هنوز 12 ساعت از شایعاتی که در مورد نسخه ی جدید Counter-Strike نگذشته که شرکت Valve به صورت رسمی این خبر رو تایید کرد.اسم این نسخه Global Offensive هست.

عرضه ی این بازی از طریق PlayStation Network ، Xbox Live و Steam هست و برای اوایل سال 2012 عرضه میشه.از ویژگی های این نسخه میشه به مپ ها ، کاراکتر ها و اسلحه های جدید نسبت به نسخه ی کلاسیک اشاره کرد و همچنین این نسخه دارای حالت MatchMaking و Leaderboard هم هست که هیجان بازی انلاین رو چندین برابر میکنه.

سری بازی های Counter-Strike که در August 1999 منتشر شد تا به حال تونسته که 25 میلیون نسخه بفروشه و جز بهترین و پرطرفدارترین بازی های Network محسوب بشه.
CSGO.jpg

منبع:

آخرین ویرایش:
آقا این بازی منحصرا برای پی سی جواب میده این همه پول موس و پد میدیم که بشه راحتر بازی کرد آخه با گیم پد مگه میشه 2 تیر کرد آخه این valve هم فقط به فکر سود بیشتر هستش اون از کانتر سورس که یک شکست کامل بود اینم که معلوم نیست چی میشه
کانتر استریک فقط 1.6 و دیگر هیچ :d

داداش به اون می گفتن تیر دیواری ! :d
بعضی از تر ها از گوشه ی سنگا یا درا رد می شدند ! بیتشرشون نه :d ولی خر کش حال می ده ها نمی ذاری از مخفیگاه بیرون بیاد تا برند حالشو بگیرند :d

در کل این حرکت خیلی حال میداد یادمه یه حرکتی تو این Dust 2 انجام میدادن بچه ها یه فلش پرت می کردن تو اسمان هر کی تو مپ بود فلش میشد ....کسی یادشه قضیه اش چی بود؟؟؟

در کل این حرکت خیلی حال میداد یادمه یه حرکتی تو این Dust 2 انجام میدادن بچه ها یه فلش پرت می کردن تو اسمان
هر کی تو مپ بود فلش میشد ....کسی یادشه قضیه اش چی بود؟؟؟

ببین منم استفاده می کردم از این قضیه همه کور می شدن چون توی هوا منفجر می شد :d

رم:128
گرافیک:64

دوست عزیز شما بهتره بیشنید COD اتون رو بازی کنید ! چون که شما توی هر پستی که زدید ( بجز تایپیک MW3 ) بازی های دیگه رو مسخره کردید :|

بهنرین خبر امسال و اشک هایی که در چشمانم حلقه زده است ...:((>:d

چه رمانتیک :d
cs رو کنسول8-|

پ . ن .پ بازی های دیگه روی کنسول :|
کلا خدا کسایی که کنسول رو به وجود آوردن مرگ بده بجز آرکید :d

نمیدونم چرا هر وقت می بینمش یاد بازی های قدیمی میوفتم.گرافیکش خیلی بده و اینکه پر از باگه.تنها دلیلیم که مردم هنوز بازی میکنن اینکه همه کامپیوترش خوب نیس و هنوز قدیمیه.
اولا جا داره بهت تبریک بگم که به عنوان یکی از بزرگترین فن های COD سایت بازیسنتر بالاخره 2 ساعت مولتی پلیر COD را تجربه کردی
10146940263683605944.png
دوما اگه Counter این همه باگ داره چرا هنوز تو مسابقات جهانی فقط Counter بازی میکنن؟
COD که هیچوقت جهانی نمیشه تا طرف بیاد بازی را یاد بگیره شماره بعدیش میاد پس هنوز Counter بهترین گزینه است

نمیدونم چرا هر وقت می بینمش یاد بازی های قدیمی میوفتم.گرافیکش خیلی بده و اینکه پر از باگه.تنها دلیلیم که مردم هنوز بازی میکنن اینکه همه کامپیوترش خوب نیس و هنوز قدیمیه.

ببر (!) باور کن همه این بازیو به خاطر گرافیک داغون و باگ های جذاب کنندش دوس دارن :d
باور کن ... اینو از هرکی میخوای بپرس :d
خیلی باگ های قشتگی داشت ... تا حالا از هیچ باگی یا باگ هایی این قدر خوشم نیومده :>
به خصوص گرافیک داغونش :p
ولی خیلی بازی قشنگیه به خصوص برا CO-OP به جون بتلفیلد:d
با وجود این وجود هیچ وقت خستخ کننده نمیشه و هر موقع بازی میکنم برام جذابه و تازگی داره :x

بهنرین خبر امسال و اشک هایی که در چشمانم حلقه زده است ...:((>:d

چطور میتونی خوشحال باشی :|
همهی انحصاری های PC داره به فنا میره بعد خوشحالی :|

اولا زیاد نبینش/دوما چون بازی قدیمیه! سوما چه باگی؟ منظورت رو دقیق از باگ بگو؟ مخصوصا با اخرین پچ هایی که داره بازی.نه خیر یعنی من با 8800GT و PS3 - xbox 360 و 2 تا LCD HDTV 32-46 اینچ وسعم نمیرسه بازی دیگه ا جز کانتر رو انجام بدم؟ یا امید با Core i 7 و 4890 فقط میتونه CS رو اجرا کنه که میاد کانتر دیگه؟ lol
خیلی از بچه ها از تیر دیواری!!!! بازی ایراد میگیرن! Wall bang زدن توی کانتر استرایک باگ نیست و طبیعیه! هر تیری هم رد نمیشه از هر دیواری! حساب شدست... چیزی که COD هم اورد توی بازیش... هیچ وقتم باگی توی داست تو نبوده که تیر بزنی تو دیوار الکی کسی بمیره..باگ فلش داشته که رفع شده.
پ ن: راستی اگه امید رو نمیشناسید اشکال از من نیست...از ضبط و بلند گوست...از مدیران قدیمی BC ... Dead Knight

اولا زیاد نبینش/دوما چون بازی قدیمیه! سوما چه باگی؟ منظورت رو دقیق از باگ بگو؟ مخصوصا با اخرین پچ هایی که داره بازی.نه خیر یعنی من با 8800GT و PS3 - xbox 360 و 2 تا LCD HDTV 32-46 اینچ وسعم نمیرسه بازی دیگه ا جز کانتر رو انجام بدم؟ یا امید با Core i 7 و 4890 فقط میتونه CS رو اجرا کنه که میاد کانتر دیگه؟ lol
خیلی از بچه ها از تیر دیواری!!!! بازی ایراد میگیرن! Wall bang زدن توی کانتر استرایک باگ نیست و طبیعیه! هر تیری هم رد نمیشه از هر دیواری! حساب شدست... چیزی که COD هم اورد توی بازیش... هیچ وقتم باگی توی داست تو نبوده که تیر بزنی تو دیوار الکی کسی بمیره..باگ فلش داشته که رفع شده.
پ ن: راستی اگه امید رو نمیشناسید اشکال از من نیست...از ضبط و بلند گوست...از مدیران قدیمی BC ... Dead Knight

کاملا تایید میشه....
من نمیدونم چرا بعضیا دوست دارن برن تو هرتاپیکی یه نظر مخالف بدن انگار با این کار می خوان نشون بدن که اره ما از همه بیشتر می فهمیم....
دوست نداشتن یک بازی با کوبیدن یک بازی کاملا فرق میکنه .....
خوشت نمیاد از کانتر؟؟؟؟
لازم نیست بگی و هزار تا دلیل بیاری....شاید اگه از هر کسی که از قدیم با کامپیوتر بازی میکنه(منظور PC) اگر بپرسی بازی شوتر مولتی چی دوست داری کانتر جزء 3 انتخابش باشه.
همون طور که گفتم خودم کلی خاطره با این بازی دارم و هیچ وقت فراموش نمیکنم این بازی رو.....:x
همین...;)

خدايي من نميدونم اين همه ادم عاشق چيه كانتر شدن.بي رودرواسي بايد بگم وقتي ريخت اين بازي رو ميبينم روم به ديفال ميخوام :-& بيارم. يادمه يه رمزي داشت كه باهاش پرواز ميكردي!:|
لول.کانتر رسما بعد CoD 4 نزد گیمر های حرفه ای هیچ حرفی برای گفتن نداشت.نمیدونم الان با وجود BF BC2،BF3،CoD MW2 و... میخواد چطور موفق بشه
اي قربونه دهنت مكس جان:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or