Control

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پلتفرم: Xbox One, PS4 و PC
سازنده: Remedy
ناشر: 505 Games
تاریخ انتشار: 27 August 2019

بررسی بازی Control

پیش‌نمایش بازی‌سنتر:
معرفی بازی Control - بازی سنتر
نگاهی به دموی بازی کنترل در نمایشگاه E3 2019 - اختصاصی بازی سنتر - بازی سنتر
بازی جدید خالقان «Alan Wake» و «Quantum Break» با عنوان «Control» در طول کنفرانس «E3» شرکت «سونی» معرفی شد. عنوان کنترل شباهت‌های فراوانی به عنوان Quantum Break دارد.

داستان:
بعد از آن که یک آژانس امنیتی در شهر «نیویورک» مورد حمله قرار می‌گیرد، شما تبدیل به مدیر برای کنترل اوضاع می‌شوید. عنوان کنترل داستان «Jesse Fadens» را بازگو می‌کند. پلات اصلی بازی، به دنبال جواب سوال Jesse به عنوان مدیر این گروه است. جهان عنوان کنترل دارای ماموریت‌های فرعی، شخصیت‌های مختلف و راز های گوناگونی است. همچنین در طول بازی شما با بقیه اعضا آژانس امنیتی و آزمایش های علمی گوناگون سر و کار دارید.

گیم‌پلی:
همانند عنوان کوانتوم‌بریک، کنترل یک شوتر سوم شخص بر پایه استفاده از قدرت‌های گوناگون است. البته در این بازی شما قابلیت تغییر و آپگرید این قابلیت‌ها را خواهید داشت.

ویژگی‌ها:
محیط داینامیک که با توجه نحوه بازی شما دچار تغییر خواهد شد.
یک دنیا تاریک و بی‌رحمانه که توسط یک گروه فاسد کنترل می‌شود.
بازی در یک ساختمان در شهر نیویورک جریان دارد که مدام تغییر می‌کند و شرایط و محیط های غیر قابل پیش‌بینی را برای شما به ارمغان می‌آورد.

سم‌لیک در خصوص معرفی بازی گفت:
« کنترل پیوستن رویا به حقیقت است. به رمدی و کارگردان بازی «Mikael Kasurinen» افتخار می‌کنم.»

اسکرین‌شات:

officeoffice-1300x731.jpg takeoverdot-1300x731.jpg Security_team_bodies-1300x731.jpg Ritual_Point_combat_2-1300x731.jpg Jesse_levitating_tunnel-1300x731.jpg FaceOff-1300x731.jpg Drifter_combat-1300x731.jpg Bad_day_at_the_offce-1300x731.jpg bweiss-1300x731.jpg circle-1300x731.jpg different_things-1300x731.jpg haunting-1300x731.jpg
DfdQ25aVMAAhide (1).jpg

Attachments

• photo_2018-06-11_19-24-07.jpg
    photo_2018-06-11_19-24-07.jpg
    51.3 KB · مشاهده: 17,734
Last edited by a moderator:
من روی ps4 pro بازی میکنم ! اول راجب به بازی بگم بازی خیلی خوبه از همون اول میفهمید بازی ساخته ی رمدی هست:D فیزیک تخریب بازی برای من بهترین تجربه بوده تا حالا تو این بازی ... مشکل خاصی هم من ندیدم تا حالا فریم و ... خوب بودن و مشکل خاصی برای من پیش نیومده.

دوستان ایکس باکسی :D شباهت های این بازی به QB چیاس؟ و کدوم بهتره؟
اصلا قابل مقایسه نیستن :D از لحاظ لول دیزاین و گان پلی بهترین بازی رمدیه. چند لول بالاتر از الن ویک و کوانتوم بریک.
———————-
خب بازی هم تموم شد. وقت بشه امروز یه نقد کوتاه مینویسم. ولی خب راضیم. پیشرفت خوبی داشتن به عنوان استدیو :D

اصلا قابل مقایسه نیستن :D از لحاظ لول دیزاین و گان پلی بهترین بازی رمدیه. چند لول بالاتر از الن ویک و کوانتوم بریک.
———————-
خب بازی هم تموم شد. وقت بشه امروز یه نقد کوتاه مینویسم. ولی خب راضیم. پیشرفت خوبی داشتن به عنوان استدیو :D
چقد زود تموم کردید!بازی چند ساعت گیم پلی داره البته ماموریت های اصلی؟اگه امکانش هس یه توضیحی هم راجب کلیت داستان بازی بگید

خب بازی رو تموم کردم . قطعا از QB چند سر گردن بالاتر بود . جهان خشک و مبهم جالبی داشت .
بازی روندش کند بود . دشمنا هم تنوع خوبی نداشتن و خیلی زود تکراری میشن .

نقطه قوت بازی همون گرافیک صداگذاریش بود . داستان سر راستی داشت ( روایتش جالب بود ) ولی با 4 5 npc سعی کرده بودن به محتواش اضافه کنن . اونا هم بیشتر booster میدادن برای اضافه کردن رو اسلحه .
1 2 دفعه هم بازی کرش کرد.
چندتا عکس
http://uupload.ir/files/0k8w_control_dx11_2019-08-28_10-06-55-82.bmp
http://uupload.ir/files/ig5z_control_dx11_2019-08-28_10-13-35-98.bmp
http://uupload.ir/files/vtoy_control_dx11_2019-08-28_11-42-49-64.bmp
http://uupload.ir/files/4ks7_control_dx11_2019-08-29_12-02-52-13.bmp
با آخرین تنظیمات رو ویندوز 7 . dx11 . به دلایل شخصی با ویندوز 7 بیشتر حال میکنم .

آخرین ویرایش:
چقد زود تموم کردید!بازی چند ساعت گیم پلی داره البته ماموریت های اصلی؟اگه امکانش هس یه توضیحی هم راجب کلیت داستان بازی بگید
البته از موقعی که بازی ریلیز شد من یه سر پاش بودم:D فکر کنم خط داستانی اصلی نزدیک 10 ساعت شد.

-------
خب یکم نظرم رو در مورد بازی بگم:D

از گرافیک بازی شروع کنیم(نسخه PC). به نظرم با اختلاف بهترین گرافیک 2019 عه تا اینجای سال و بهترین بهینه سازی ری تریسینگ رو داره. فریم بازی برا من رو اولترا و ری تریسنگ HIGH همراه با DLSS طرفای 80-90 بود.پیاده سازی ری تریسنگ هم واقعا عالی کار شده. از لحاظ رنگبندی و معماری هضم یه سری از محیط های بازی واقعا سخته:D رنگبندی و نورپردازی بازی خیلی خوب کار شده. تقریبا رو اکثر اجسام رو محیط میتونین تاثیر بذارین که به لطف فیزیک و تخریب پذیری بازی(نظر شخصی: بهترین فیزیک و تخریب پذیری این نسل تا اینجا:D) صحنه های خیلی چشم نوازی به وجود میاد. انیمیشن های بازی پیشرفت خوبی داشته ولی خب هنوز جای کار زیادی داره. مدلینگ و موشن کپچر هم به نظرم خوب کار نشده. از رمدی انتظار بیشتری داشتم. بر خلاف بازی های قبلی رمدی، اینبار تنوع محیطی خیلی خوبی رو شاهد هستیم. یه سری عکس(بدون اسپویل):

Control Screenshot 2019.08.28 - 17.18.35.69.png

Control Screenshot 2019.08.28 - 17.33.23.78.png

Control Screenshot 2019.08.28 - 17.36.25.06.png

Control Screenshot 2019.08.28 - 18.44.30.70.png

Control Screenshot 2019.08.28 - 22.24.58.55.png

لول دیزاین بازی بزرگترین نقطه قوت بازیه. حالت مترویدونیا خیلی به بازی کمک کرده.یه چند تا پازل خوب و هوشمندانه هم تو بازی هست. تمامی ساختار های بازی تقریبا به هم وصله و راحت میشه رفت و آمد کرد. یه سری باس فایت ها هستن که باید خودتون پیدا کنید و بازی چیزی بهتون نمیگه:D کلا تو هینت دادن یکم خسیس بازی در میاره که خیلی خوبه:D تنوع دشمنای بازی با اینکه بد نیست ولی خب میتونست بیشتر باشه. هوش مصنوعی بازی خیلی aggressive بازی میکنه:D ولی خب دشمنا به نظرم طراحی جالبی ندارن. تو بازی اسلحه شما اینبار بر خلاف چیزی قبلا فکر میکردم تیر بینهایت نداره. یه سیستمی شبیه استاروارزهای جدید پیاده کردن که شارژ میشه. سیستم بدی نیست ولی خب روش سنتی رو بیشتر ترجیح میدم. اسلحه بازی قابلیت تبدیل شدن به چند شکل مختلف داره که میتونین رو هر حالت ماد بسازین و اونارو آپگرید کنین.ولی خب متاسفانه به نظرم برای کل بازی کافی نیست و باید تنوع بیشتر داشت تو زمینه اسلحه ها. سیستم آپگرید بازی برای قدرت های شخصیت اصلی هم یکم بیش از حد سادست و صرفا فقط به دمیج بیشتر برای اون شاخه خلاصه میشه. پیسینگ بازی هم این وسط به نظرم مشکل داره یکم. ماموریت هایی که توش اتقاق مهمی رخ میده تو بازی تعدادشون کمه که این به بازی صدمه زیادی وارد کرده. تو بخش کوئست دیزاین خیلی جای کار داره. 2-3 ساعت اول بازی و 2 ساعت آخر بازی خیلی خوبه ولی این 6-7 ساعت وسط بازی اصلا پیسینگ و objective design جالب کار نشده به نظرم.در مورد داستان اینبار اولویت اصلی رو نداره اینجا:D به خاطر نوع لول دیزاین و نریتیو بازی که تو ساختار بازی پیاده شده بیشتر روایت بازی از طریق محیط و کالکتبیل ها انجام میشه.

در آخر باید بگم که این بازی چیزی رو داره که 2 تا بازی قبلی رمدی نداشتن: هویت:D با تمام ایراد هایی که داره یه قدم خیلی بزرگ برای آینده استدیو محسوب میشه.پی ریزی هایی که اینجا انجام شده تنها کاری که باید انجام بدن همینارو ادامه و بهبود بدن. تو زمینه لول دیزاین کارشون عالی بوده. یه مقدار به تنوع گیم پلی و پیسینگ بازی هم توجه کنن تو بازی بعدیشون پتانسیل واقعا بالایی داره. هسته اصلی بازی خیلی تجربه فان و خوبیه. یه سری استخدام نیروی خوب کار رو به راحتی راه میندازه. تجربه بازی هم یکی از تجربه های خاص این نسل بود. در کل از دست ندین:D

آخرین ویرایش:
من نمیفهمم مسئول بهینه سازی تیم رمدی کدوم احمقی هست؟؟؟؟
یعنی ببین یه بازی جهان باز در حد RDR 2 با اون عظمت روی ONE معمولی نزدیک 900P و روی X1X داره 4K NATIVE میده
بعد اینا هنوز توی رزولوشن 720 روی ONE و 900 توی PS4 حتی نمیتونن فریم رو قفل کنن
توی کوانتوم بریک هم همین بود روی X1X دقیقا 1440 با افت فریم توی کات سین ها ولی گیم پلی فریم ثابت بود حالا اینجا وضع بدتره
یعنی گند بزنن به رمدی با این بهینه کردن بازی هاش
:)))))))

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

اینم 15 دقیقه ابتدایی بازی که خودم ویدیوشو گرفتم :

البته مجبور شدم ویدیو رو بزارم رو 720 که حجمش کمتر بشه ولی در کل، بازی اصلا بهینه نیست تو محیط خلوت هیچ خبری نیست الکی داره کارت گرافیکی رو سرویس میکنه!

• Like
Reactions: stanley
قبلا پیش خودم میگفتم که کاشکی رمدی به جای ساخت اینجور بازی‌ها، بره Alan Wake 2 رو بسازه،:D اما از الان به بعد میگم که کاشکی Alan Wake 2 با Control 2 رو بسازه:D بازی با وجود مشکلاتی که داره، ولی به شدت گیم پلی لذتبخشی داره:x

• Like
Reactions: uriel and .Amirone
قبلا پیش خودم میگفتم که کاشکی رمدی به جای ساخت اینجور بازی‌ها، بره Alan Wake 2 رو بسازه،:D اما از الان به بعد میگم که کاشکی Alan Wake 2 با Control 2 رو بسازه:D بازی با وجود مشکلاتی که داره، ولی به شدت گیم پلی لذتبخشی داره:x
البته تائید شده جفتشون تو یه یونیورس قرار دارن. همراه با کوانتوم بریک:D داستان الن ویک هم مستقیم ربط داره به کنترل.

@Sunderland
بازیو تموم کردی لینک زیر رو بخون کامل توضیح داده:D

'Control' solves one of the biggest video game mysteries of the past decade

آخرین ویرایش:
البته تائید شده جفتشون تو یه یونیورس قرار دارن. همراه با کوانتوم بریک:D داستان الن ویک هم مستقیم ربط داره به کنترل.

@Sunderland
بازیو تموم کردی لینک زیر رو بخون کامل توضیح داده:D

'Control' solves one of the biggest video game mysteries of the past decade
در راستای تایید حرف ایشون

جالب میشه در آینده شاهد ادامه هر دو بازی باشیم و در نهایت یه جاهایی به هم برسن، روایت زندگی دو فرد مختلف ولی تو یه دنیای یکسان (البته اسم بازی ها هم متفاوت باشن) ولی نه در حد چند تا متن بلکه بیشتر حتی دیدن شخصیت ها تو اون یکی بازی​

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: moxA.J

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or