Control

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پلتفرم: Xbox One, PS4 و PC
سازنده: Remedy
ناشر: 505 Games
تاریخ انتشار: 27 August 2019

بررسی بازی Control

پیش‌نمایش بازی‌سنتر:
معرفی بازی Control - بازی سنتر
نگاهی به دموی بازی کنترل در نمایشگاه E3 2019 - اختصاصی بازی سنتر - بازی سنتر
بازی جدید خالقان «Alan Wake» و «Quantum Break» با عنوان «Control» در طول کنفرانس «E3» شرکت «سونی» معرفی شد. عنوان کنترل شباهت‌های فراوانی به عنوان Quantum Break دارد.

داستان:
بعد از آن که یک آژانس امنیتی در شهر «نیویورک» مورد حمله قرار می‌گیرد، شما تبدیل به مدیر برای کنترل اوضاع می‌شوید. عنوان کنترل داستان «Jesse Fadens» را بازگو می‌کند. پلات اصلی بازی، به دنبال جواب سوال Jesse به عنوان مدیر این گروه است. جهان عنوان کنترل دارای ماموریت‌های فرعی، شخصیت‌های مختلف و راز های گوناگونی است. همچنین در طول بازی شما با بقیه اعضا آژانس امنیتی و آزمایش های علمی گوناگون سر و کار دارید.

گیم‌پلی:
همانند عنوان کوانتوم‌بریک، کنترل یک شوتر سوم شخص بر پایه استفاده از قدرت‌های گوناگون است. البته در این بازی شما قابلیت تغییر و آپگرید این قابلیت‌ها را خواهید داشت.

ویژگی‌ها:
محیط داینامیک که با توجه نحوه بازی شما دچار تغییر خواهد شد.
یک دنیا تاریک و بی‌رحمانه که توسط یک گروه فاسد کنترل می‌شود.
بازی در یک ساختمان در شهر نیویورک جریان دارد که مدام تغییر می‌کند و شرایط و محیط های غیر قابل پیش‌بینی را برای شما به ارمغان می‌آورد.

سم‌لیک در خصوص معرفی بازی گفت:
« کنترل پیوستن رویا به حقیقت است. به رمدی و کارگردان بازی «Mikael Kasurinen» افتخار می‌کنم.»

اسکرین‌شات:

officeoffice-1300x731.jpg takeoverdot-1300x731.jpg Security_team_bodies-1300x731.jpg Ritual_Point_combat_2-1300x731.jpg Jesse_levitating_tunnel-1300x731.jpg FaceOff-1300x731.jpg Drifter_combat-1300x731.jpg Bad_day_at_the_offce-1300x731.jpg bweiss-1300x731.jpg circle-1300x731.jpg different_things-1300x731.jpg haunting-1300x731.jpg
DfdQ25aVMAAhide (1).jpg

Attachments

• photo_2018-06-11_19-24-07.jpg
    photo_2018-06-11_19-24-07.jpg
    51.3 KB · مشاهده: 17,735
Last edited by a moderator:
این ماد DLSS5 رو ببینین با چهره جسی چه کار که نمیکنه!!!

View attachment 419911

رسما شخصیت زنده شده ، هرچی بیشتر نگاش میکنی انگار واقعی تر میشه.
تکنولوژی به کجا داره میرسه واقعا؟

ولی FPS رسما 60-50 درصد کمتر میشه.

مشخصات سیستمی که روش اجرا شده که خیلی متوسطه:
GPU: RTX 5060 8 GB
CPU: Ryzen 7 5700x
MEM: 16 GB DDR4 3000 MHz
این فقط مخصوص سری 5000 هست؟
روی سری 3000 جوابگو نیس؟ :D

من دور اول که این رو بازی کردم در حقش چه جفایی که نکردم؟
البته بیشتر در حق خودم.
همینجوری شوتر وار فقط مراحل رو رد کردم و نهایتا سینماتیکها رو دیدم.
نه چیزی رو خوندم نه دنبالشون گشتم که بهتر متوجه داستان بشم.

این بازی واقعا بقول انگلیسی ها Peak Remedy بود.
مخصوصا از لحاظ گیم پلی.

=========
امشب بازی تموم میشه و دیگه رسما آمادم که نسخه دوم رو استعمال کنم.
حالا حسابشو بکن شما احتمالا الن ویک 2 رو بازی کردی و وقتی وارد هتل میشدی حتما هیچ حسی نداشتی! اما کسی که قبلا کنترل رو بازی کرده و توی بازی الن ویک موی تنس سیخ میشد...و رمدی رو مورد ستایش قرار میداد:-t

اینها پستهای قبلی من تو این تاپیک بود🤦‍♂️🤦‍♂️
مایه ننگ من که هیچوقت بازیها رو از روی نمایشهاش قضاوت نکنم.

===============
===============
===============
دیشب این هزارتوی جاسیگاری رو تموم کردم.
چقدر لذت بخش بود این قسمت بازی :x
واکمن رو که از آتی گرفتم و برگشتم که مرحله رو برم موسیقی ، طراحی محیط و مرحله ، رنگبندی و... اصلا دوست نداشتم تموم بشه.

آخرش خود جسی هم گفت که چقدر این بخش خفن بود:D

View attachment 418781

من دور اول که این رو بازی کردم در حقش چه جفایی که نکردم؟
البته بیشتر در حق خودم.
همینجوری شوتر وار فقط مراحل رو رد کردم و نهایتا سینماتیکها رو دیدم.
نه چیزی رو خوندم نه دنبالشون گشتم که بهتر متوجه داستان بشم.

این بازی واقعا بقول انگلیسی ها Peak Remedy بود.
مخصوصا از لحاظ گیم پلی.

View attachment 418782

=========
امشب بازی تموم میشه و دیگه رسما آمادم که نسخه دوم رو استعمال کنم.

این مرحله فقط یه ایراد عمده داره !
اونم اینه که به نظرم باید یه جوری دستکاری میکردن که در طی مرحله game over نمیشدی‌ چون ریتم بازی رو میگرفت و اون عمقی رو که به بازی میداد کم میکرد و گرنه واقعا قسمت فوق العاده ای بود !

سه تا چیز بود که کلا توی کنترل رو‌ مخ من یکی حداقل بود!
یکی همین ایراد بالا
یکی لودینگ های مریض بازی که یه حس بدی بهم میداد
اخری هم‌نقشه و مسیریابی بازی که حالا هر چی بگن فلان و اینا ولی من نمیتونم قبول بکنم که توی بازی گم بشم نتونم پیشروی بکنم چون بهتره از روی علائم مسیر رو پیدا کنم تا نقشه و مسیریاب :|

• Like
Reactions: m.d.makan
این فقط مخصوص سری 5000 هست؟
روی سری 3000 جوابگو نیس؟ :D
فعلا برای RTX50 ها اومده.
از اینجا میتوین عضو بشین و تست کنین.
Join the RenoDX Discord Server!

برای خیلی از بازیها داره استفاده میشه.
یه سرچ کنید neural rendering پیدا میکنین.

• Like
Reactions: hitman68
حالا حسابشو بکن شما احتمالا الن ویک 2 رو بازی کردی و وقتی وارد هتل میشدی حتما هیچ حسی نداشتی! اما کسی که قبلا کنترل رو بازی کرده و توی بازی الن ویک موی تنس سیخ میشد...و رمدی رو مورد ستایش قرار میداد:-t
من قبل از AW2 همه آلن ویک/کنترل و... رو بازی کرده بودم.
این ارتباطهاش رو هم رفته بودم و درآورده بودم ولی کلا کنترل رو خیلی سرسری بازی کردم تو حین بازی خیلی داستانش رو پیگیری نکردم ، نگشتم و با شخصیتهاش اونطور که باید ارتباط نگرفتم.
ایندفعه واقعا برام حس یه بازی جدید رو داشت چون خیلی تو داستان دقیق شدم و خب بازیهای رمدی رو باید اینطور بازی کرد و بقولی هسته بازی رو شکست و محتوای داخلش رو مزه کرد.
وگرنه اون پوسته بیرونی خیلی شاید مزه خوبی نداشته باشه و گاها تلخ به نظر برسه که تو پلی تروی اولم برام اینطور بود.
این مرحله فقط یه ایراد عمده داره !
اونم اینه که به نظرم باید یه جوری دستکاری میکردن که در طی مرحله game over نمیشدی‌ چون ریتم بازی رو میگرفت و اون عمقی رو که به بازی میداد کم میکرد و گرنه واقعا قسمت فوق العاده ای بود !

سه تا چیز بود که کلا توی کنترل رو‌ مخ من یکی حداقل بود!
یکی همین ایراد بالا
یکی لودینگ های مریض بازی که یه حس بدی بهم میداد
اخری هم‌نقشه و مسیریابی بازی که حالا هر چی بگن فلان و اینا ولی من نمیتونم قبول بکنم که توی بازی گم بشم نتونم پیشروی بکنم چون بهتره از روی علائم مسیر رو پیدا کنم تا نقشه و مسیریاب :|
در مورد نقشه و پیدا کردن مسیر موافقم ، من بعد از نزدیک ۵۰ ساعت همچنان میخوام برم جایی تو مپ گیج میزنم.
در صورتی که اگه یه سولزلایک/سولزبورن بود که اصلا مپ ندارن چشم بسته جایی که میخواستم برم رو پیدا میکردم.

البته میشه براش تو لور بازی توجیه منطقی پیدا کرد که اصلا باید پیدا کردن مسیر باید اینطور گیج کننده باشه ، علائم و...

ولی همونطور که میگی وقتی مواردی مثل این قراره که تو یه بازی پیاده بشه باید خیلی بیشتر از این پالیش بشه که کار کنه.
منم اوایل خیلی گیج بودم و میگفتم این مپ بازی چرا کار نمیکنه؟
الان طبقه بالام یا پایین؟
تا اینکه به تابلوی آدرسها روی دیوارها نگاه کردم ، کاملا مشخصه که از ابتدا تصمیمشون همین بوده و وجود مپ رو لحظه آخری به اصرار ناشر یا برای از سرباز کردن گذاشتن تو بازی.
چون مپ بازی مزخرفترین ویژگی بازیه و از ابتدا که این رو نمیدونی و ناخوداگاه با تکیه به مپ بخوای بازی کنی عملا مثل شکنجه میمونه.
ولی انصافا لول دیزاین خیلی عجیب و باکیفیتی داره که مثل هیچ بازی دیگه ای نیست.
واقعا رمدی تو مواردی مثل این دست کم گرفته میشه.

استودیوهای دیگه بخشی از این ویژگیهایی که رمدی تو بازیهاش میاره رو به راحتی تو مرحله ایده پردازی رد میکنن با این توجیه که کار نمیکنن و پلیرها باهاش ارتباط نمیگیرن.
ولی رمدی به شکلی اونها رو میاره جزو گیم پلی و پرورشش میده که میشه جزو ویژگیهای برجسته و قابل دفاع بازی.

========
اما در مورد گیم اور... این بخش جاسیگاری اواخر بازیه ها.
احتمالا خیلی زود به این بخش رسیدی ، برای من اصلا چالشی نداشت.
شاید بس که کلی فرعی رفتم و همه جای بازی رو جویدم و جسی رو لول‌آپ کردم.

بین هوردها آروم میرفتم و موسیقی رو گوش میدادم ، اصلا دوست نداشتم این مرحله تموم بشه.
مطمئنا دوباره تو mission select تجربش میکنم.

ای کاش یه کاتسین نشون میداد ببینیم تو اون لحظه های کلوز آپ چطوری عمل میکنه
اگه این انجین/اینگیم باشه باید کار کنه ولی خب این preset برای زمان گیم پلیه.
فکر کنم برای سینماتیکها دوباره باید ویرایش بشه و یه مواردی رو کم و زیاد کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or