Control

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پلتفرم: Xbox One, PS4 و PC
سازنده: Remedy
ناشر: 505 Games
تاریخ انتشار: 27 August 2019

بررسی بازی Control

پیش‌نمایش بازی‌سنتر:
معرفی بازی Control - بازی سنتر
نگاهی به دموی بازی کنترل در نمایشگاه E3 2019 - اختصاصی بازی سنتر - بازی سنتر
بازی جدید خالقان «Alan Wake» و «Quantum Break» با عنوان «Control» در طول کنفرانس «E3» شرکت «سونی» معرفی شد. عنوان کنترل شباهت‌های فراوانی به عنوان Quantum Break دارد.

داستان:
بعد از آن که یک آژانس امنیتی در شهر «نیویورک» مورد حمله قرار می‌گیرد، شما تبدیل به مدیر برای کنترل اوضاع می‌شوید. عنوان کنترل داستان «Jesse Fadens» را بازگو می‌کند. پلات اصلی بازی، به دنبال جواب سوال Jesse به عنوان مدیر این گروه است. جهان عنوان کنترل دارای ماموریت‌های فرعی، شخصیت‌های مختلف و راز های گوناگونی است. همچنین در طول بازی شما با بقیه اعضا آژانس امنیتی و آزمایش های علمی گوناگون سر و کار دارید.

گیم‌پلی:
همانند عنوان کوانتوم‌بریک، کنترل یک شوتر سوم شخص بر پایه استفاده از قدرت‌های گوناگون است. البته در این بازی شما قابلیت تغییر و آپگرید این قابلیت‌ها را خواهید داشت.

ویژگی‌ها:
محیط داینامیک که با توجه نحوه بازی شما دچار تغییر خواهد شد.
یک دنیا تاریک و بی‌رحمانه که توسط یک گروه فاسد کنترل می‌شود.
بازی در یک ساختمان در شهر نیویورک جریان دارد که مدام تغییر می‌کند و شرایط و محیط های غیر قابل پیش‌بینی را برای شما به ارمغان می‌آورد.

سم‌لیک در خصوص معرفی بازی گفت:
« کنترل پیوستن رویا به حقیقت است. به رمدی و کارگردان بازی «Mikael Kasurinen» افتخار می‌کنم.»

اسکرین‌شات:

officeoffice-1300x731.jpg takeoverdot-1300x731.jpg Security_team_bodies-1300x731.jpg Ritual_Point_combat_2-1300x731.jpg Jesse_levitating_tunnel-1300x731.jpg FaceOff-1300x731.jpg Drifter_combat-1300x731.jpg Bad_day_at_the_offce-1300x731.jpg bweiss-1300x731.jpg circle-1300x731.jpg different_things-1300x731.jpg haunting-1300x731.jpg
DfdQ25aVMAAhide (1).jpg

Attachments

• photo_2018-06-11_19-24-07.jpg
    photo_2018-06-11_19-24-07.jpg
    51.3 KB · مشاهده: 17,734
Last edited by a moderator:
اینو گفتم اینجا هم بذارم :

Remedy یکی از موردِعلاقه ترین استودیوهای من هست ؛ از شاهکار Max Pane گرفته تا شماره دوم و آهنگ فوق العاده Late Goodbye ِ بند ِ POTF .
ترکیب ِ داستان ِ مکس و اون اکشن و شیرجه زدن و کند شدن ِ زمان .
همه چیش زمان خودش واقعاً لذت بخش بود .

تا اینور با نمایش ِ گیم پلی Alan Wake تو کنفرانس مایکرو و اون جوً و هایپی که براه انداخت .
اَلِن بیدارمون (!) یکی از خاص ترین اتمسفرای بازیای کُلً ِ عمرم ُ داشت . با تمام ایراداتی که بهش وارد بود ولی قشنگ حال داد بَس که خاص بود کلاً .

و در نهایت کوانتوم برِک که نتونستم بزنم ولی با اومدن گرز جدید و جان ِ بانجی / 343 (!)وقتش شده یه وان بگیرم و اون رو هم تجربه کنم .

کنترُل تا اینجا دقیقا ً اون حسٌِ مرموز ِ اَلن وِیک رو داره ، بعلاوه داستان نویسی سَم لِیک و گیم پلی و چندتا باسی هم که دیدم شخصاً جذاب بود برام .
جالب اینکه گروه POTF با آلبوم ِ اخرشون Ultraviolet باز تو بازی حضور دارن .

خلاصه اینکه واقعا ً امیدوارم نمره های خوبی بگیره و منتظرم باز تو دنیای رمدی و سَم و کاراشون غرق شـَـم !

اسم آهنگ جدید POTF تو بازی Take Control هست که تحت نام همون گروه old gods of asgard که توی Alan Wake بودن پخش میشه.

View attachment 114530

لینک اسپاتیفای:

نکته ی جالب قضیه اینه که old gods of asgard بندی بود که توی دنیای الن ویک شکل گرفته بودن! و نکته ی بعدی این که میگه خصوصیت اهنگ take control اینه که اینتراکتیو هست و جوری که خودشون توضیح دادن هرکی ممکنه یه ورژن متفاوت از اهنگ رو تو بازی بشنوه و برای اینکه کامل بخواین اهنگ رو بشنوین باید چند بار بازی رو انجام بدین!

Control тест GPU/CPU | Action / FPS / TPS | Тест GPU

خوب همونجور که پیش بینی میشد بازی به شدت سنگینه
برای من سواله که چرا این بازی و بازی های دیگه که از dx12 پشتیبانی می کنند عملکردشان بدتر از dx 11 هست .از بین بازی هایی تجربه کردم و از dx12 پشتیبانی می کردند تنها بازی که عملکردش در dx 12 از dx11 خیلی بهتر بود و نسبت بهش برتری داشت shadow of the tomb raider بود

منم امروز 2ساعتی بازی کردم اولین چیزی که توجه جلب کرد چهره پردازی عالی جسی بود داستان بازی عین سادگی که داره جلوتر که میری پیچیدگی خودش نشون میده گیمپلی بازی یه جورای شبیه کوانتوم اما توانای جسی در کنترل جاذبه بازی بهتر کرده تمام اشیا میشه پرت کرد یه چیزی که یکم اذیت میکنه محیط بازی به نظرم تجربه بازی توی این خشکسالی واجب

• Like
Reactions: mikael1026
معمولا خیلی کم پیش می‌آید که بازی به مانند Control افکار من را به خود مشغول کند. من در جایی هستم که می‌خواهم از هرچه که بازی به من از قبیل امکانات و ویژگی‌ها ارائه می‌دهد استفاده کنم. اگر بخواهم صادق باشم این بازی من را وادرا می‌کند تا به عقب بازگشته و بازی قبلی این استودیو را نیز تجربه کنم. البته این بازی در زمینه‌ی طراحی مراحل (به سبک Metroidvania) کامل نیست اما این بازی به قدری ویژگی‌های با کیفیت و استثنایی دارد که نقص‌ها و نقاط ضعف آن به چشم نمی‌آیند.. من بی‌صبرانه منتظرم تا سایر بازی‌بازان نیز این بازی را تجربه کرده تا ببینم آن‌ها متوجه چه چیزهایی می‌شوند تا سپس بتوانم اید‌ها، افکار و عقاید خود در رابطه با این بازی را به اشتراک بگذارم و درک کنم چطور تمام این موارد با داستان Jesse به خوبی سازگار شده‌اند.GameSpot 8/10

• Like
Reactions: fifa13
بازی از همین ابتدای عرضه 10 دلار در فروشگاه های گیم استوپ تخفیف خورده

مدیرعامل رمدی تایید کرده بودجه بازی حدود 30 میلیون یورو هست و فروش دو میلیون نسخه ای بودجه بازی رو برمیگردونه و از اون به بعد به سودهی میرسه

یک نفر بازی نرفته کلا ؟ @Bahram جان نقدش کی میاد
نقد بازی توسط کسری نوشته میشه و به زودی هم میره روی سایت.
من خودم بازی کردم، اما هنوز تمومش نکردم. فعلا مشکلات تکنیکی بازی و کرش کردن های مداوم یکی از نکات منفی بوده برای من. تقریبا تو پنج ساعت سه بار کرش کرده بازی. اونم روی کنسول Xbox One X. احتمالا رو Xbox One وضعیتش باید بدتر هم باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or