Company of Heroes به صورت online

اقا هر کی علاقه به بازی کردن این بازی(Company of Heroes) داره اینجا اعلام کنه، من خودم این بازیو انلاین بازی کردم حرف نداره خیلی زیبا و از نظر استراتژیکی کامل.:peace:
انلاین بازی کردنش خیلی راحت این چیزارو باید داشته باشین:
1-بازیه Company of Heroes نصب شده.
2-خط adsl 128 به بالا.
3-برنامه hamachi
4-علاقه به این بازی:laughing:

من 3 ساله انلاین بازی میکنم و واقعا معتادشم تقریبا هر روز بازی میکنم ولی اینو بگم که نسخه اورجینال دارم چون بدون اون باید با hamchi بازی کنید و منتظر بازیکن باشید ولی رو سرور انلاینش همیشه بالای 8000 نفر انلاین هستند که میتونید راحت بازی کنید

سلام دوستان
من با گیم رنجر میام تو بازی
یه سری مشکل دارم.اگه ممکنه یکی بیاد بهم کار با این گیم رنجر رو یاد بده
last.lancer
اینم ایدی یاهو منه

مشکلتون رو با گیم رنجر مطرح کنید ببینیم چیه تا بشه حلش کرد
2-3 ماهی هست که COH بازی نکردم دلم خیلی تنگ شده هرکی پایست اعلام کنه(غیر اورجینال)

2-3 ماهی هست که COH بازی نکردم دلم خیلی تنگ شده هرکی پایست اعلام کنه(غیر اورجینال)

سلام
من برنامه hamachi رو نصب و اجرا کردم ولی تو COH که میرم multiplayers یه فیلم رو هی تکرار میکنه و چیزی نمیاد مشکل از کجاست؟
ضمنا من 4,5 گروه رو تو hamachi اضافه کرئم ولی هیچ کسی توش آنلاین نمیشه,لطفا چند گروه خوب تو hamachi اعلام کنید.

دوستان من با گیم رنجر کار میکنم.هیچ مشکلی هم نداره و هروقت هم که بخواین میتونین با ملت بازی کنین چون اونجا خیلی ها انلاین میشن.
از اینجا میتونید دانلود کنید.
www.gameranger.com
بچه ها اینو نصب کنین یه وقت بزارین با هم بازی کنیم.
اسم اکانت من اونجا Arman هستش.
میتونید اد کنید و بعد یه پیام بدید تا هماهنگ کنیم
فدای شما

آخرین ویرایش:
اقا هر کی علاقه به بازی کردن این بازی(Company of Heroes) داره اینجا اعلام کنه، من خودم این بازیو انلاین بازی کردم حرف نداره خیلی زیبا و از نظر استراتژیکی کامل.:peace:
انلاین بازی کردنش خیلی راحت این چیزارو باید داشته باشین:
1-بازیه Company of Heroes نصب شده.
2-خط adsl 128 به بالا.
3-برنامه hamachi
4-علاقه به این بازی:laughing:

اقا این برنامرو تو اینترنت بگرد بعد نسب کن gameranger مجانی هم هست بعد user pass بساز بعدشم وارد این برنامه که میشی COH (company of hero( رو داره روش کلیک بکن برو تو بازی منم اینجوری بازی میکنم;);)

در ضمن opposit in front رو هم میشه توی همین برنامه ی گیم رنجر بازی کرد

سلام. من در گیم نت شبکه کردم ولی دوستان در انلاین از چیزی خبر ندارم!!!!!

اقا این برنامرو تو اینترنت بگرد بعد نسب کن gameranger مجانی هم هست بعد user pass بساز بعدشم وارد این برنامه که میشی COH (company of hero( رو داره روش کلیک بکن برو تو بازی منم اینجوری بازی میکنم;);)

در ضمن opposit in front رو هم میشه توی همین برنامه ی گیم رنجر بازی کرد

http://www.gameranger.com

سلام بروبچ کمپانی ...چطورید؟
من همیشه کمپانی رو LAN بازی می کردم و خیلی هم حرفه ای هستم بعضی وقت ها تا 8 ساعت بازیمون طول می کشید. ولی تا حالا با اینترنت بازی نکردم . هماچی رو نصب کردم به دوستم هم وصل شدم تو هاماچی ولی وقتی تو بازی host می کنم دوستم تو بازی من رو نمی بینه که بهم join بشه . مشکل کجاست لطفا اگه می شه راهنماییم کنید.( ورژن بازی Company of Heroes: Tales of Valor است )
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or