Company of Heroes به صورت online

اقا هر کی علاقه به بازی کردن این بازی(Company of Heroes) داره اینجا اعلام کنه، من خودم این بازیو انلاین بازی کردم حرف نداره خیلی زیبا و از نظر استراتژیکی کامل.:peace:
انلاین بازی کردنش خیلی راحت این چیزارو باید داشته باشین:
1-بازیه Company of Heroes نصب شده.
2-خط adsl 128 به بالا.
3-برنامه hamachi
4-علاقه به این بازی:laughing:

سلام به همه
امروز بعد از چند روز به قسمت بازیهای انلاین سر زدم دیدم که این تاپیک انگار راه افتاده و خیلی خوشحال شدم که شما هم به جمع coh بازها اومدین

در مورد این نسخه جدید که اومده و همچنین نسخه سری دوم متاسفانه تا اونجایی که من خبر دارم و دنبالش رفتم نمیشه با این نسخه هایی که در ایران هستش بصورت انلاین و یا شبکه بازی کردشون مگر اینکه ارجینالشون رو داشته باشین البته این چیزیه که من خبر دارم و امتحان کردم اگر کسی تونست این 2 نسخه اخر coh رو بصورت انلاین بازی کنه حتما بگه.

خوب بچه ها منم پایه بازی هستم خیلی وقت هم هستش که بازی نکردم و الان تا اینجا رو دیدم دارم بازی رو نصب میکنم و اینکه بچه ها برای این بازی (نسخه اولش)چندین pach اومده که بسیاری از مشکلات بازی رو حل کرده و جنگ خیلی ballance تر شده که خوب من یدونش رو بیشتر نگرفتم چون بقیشون حجماشون زیاد بود این که من گرفتم فکر کنم حجمش حدود 150 mb بود اگر بتونیم patch هارو بگیریم خیلی بهتر میشه ولی فعلا با همون نسخه معمولی و بدون patch هر کسی پایه بازی هستش اعلام کنه و تو hamachi به این room بیاین:
Code:
user: coh(companyofheroes)
pass: COH
برای ارتباط با من :
id xfire:
katzo

id yahoo:
katzomoto@yahoo.com

id hamachi :
katzo

سلام به همه​

امروز بعد از چند روز به قسمت بازیهای انلاین سر زدم دیدم که این تاپیک انگار راه افتاده و خیلی خوشحال شدم که شما هم به جمع coh بازها اومدین​

در مورد این نسخه جدید که اومده و همچنین نسخه سری دوم متاسفانه تا اونجایی که من خبر دارم و دنبالش رفتم نمیشه با این نسخه هایی که در ایران هستش بصورت انلاین و یا شبکه بازی کردشون مگر اینکه ارجینالشون رو داشته باشین البته این چیزیه که من خبر دارم و امتحان کردم اگر کسی تونست این 2 نسخه اخر coh رو بصورت انلاین بازی کنه حتما بگه.​

خوب بچه ها منم پایه بازی هستم خیلی وقت هم هستش که بازی نکردم و الان تا اینجا رو دیدم دارم بازی رو نصب میکنم و اینکه بچه ها برای این بازی (نسخه اولش)چندین pach اومده که بسیاری از مشکلات بازی رو حل کرده و جنگ خیلی ballance تر شده که خوب من یدونش رو بیشتر نگرفتم چون بقیشون حجماشون زیاد بود این که من گرفتم فکر کنم حجمش حدود 150 mb بود اگر بتونیم patch هارو بگیریم خیلی بهتر میشه ولی فعلا با همون نسخه معمولی و بدون patch هر کسی پایه بازی هستش اعلام کنه و تو hamachi به این room بیاین:​

Code:
user: coh(companyofheroes)
Code:
[RIGHT]pass: COH[/RIGHT]
برای ارتباط با من :​

id xfire:​

katzo​

id yahoo:​

id hamachi :

katzo​
سلام
1-من توی صفحه اصلی مولتی پلیر رو که میزنم بعدش دیگه اون قسمت مربوط به مولتی پلیر نمیاد فقط فیلم نشون میده, میتونید مشکل منو حل کنید؟
2- من Add کردم ولی هیچوقت کسی آنلاین نیست​
id من The PunisheR

سلام
1-من توی صفحه اصلی مولتی پلیر رو که میزنم بعدش دیگه اون قسمت مربوط به مولتی پلیر نمیاد فقط فیلم نشون میده, میتونید مشکل منو حل کنید؟
2- من Add کردم ولی هیچوقت کسی آنلاین نیست​
id من The PunisheR

خوب شما منظورتون کدوم نسخه از بازی company of heroes هستش من اولین نسخه رو میگم و همونطور که گفتم من فقط همین اولین نسخه رو تونستم انلاین بازی کنم و راهی برای بقیه نسخه های اون پیدا نکردم
تو hamachi معمولا کسی انلاین نمیشه من بیشتر در xfire انلاین هستم البته اگر xfire ندارین موردی نداره یه زمانی قرار بزار هم دیگه رو تو همون hamachi ببینیم این بازی هم با اینکه خیلی معروفه و بسیار زیبا تو ایران زیاد طرفدار نداره

من امروز ورژنCOH Tales of valor را در LAN چک کردم بدون هيچ مشکلي بازي شد.اما چون اينترنتم تحت LAN بود نتونستم با همچي چک کنم.ولي ظاهرا" نبايد مشکلي باشه.
طريقه برقراري ارتباط هم به اين شکل بود که:
ابتدا وارد قسمت Multiplayer ميشويم،البته قبل از اون برنامه همچي طبيعتا" بايد فعال باشه(شبکه به هر شکلي برقرار باشه) و حداقل يک نفر در Room از قبل هماهنگ شده ON باشه.
پس از زدن Multiplayer وارد قسمت Game lobby شده و يکي از دوستان با زدن کليد HOST GAME يک بازي مي سازد،که دوستان ديگر آنرا در همان قسمت (Game lobby)مي بينند و با زدن کليد JION GAME ارتباط برقرار مي شود.البته اگر در موقع ساخت بازي پسوورد ست کرده باشيد قبل از ورود پسوورد را از شما ميخواهد.
دوستان اگر سوالي داشتند در همين قسمت مطرح کنيد .

خوب شما منظورتون کدوم نسخه از بازی company of heroes هستش من اولین نسخه رو میگم و همونطور که گفتم من فقط همین اولین نسخه رو تونستم انلاین بازی کنم و راهی برای بقیه نسخه های اون پیدا نکردم
تو hamachi معمولا کسی انلاین نمیشه من بیشتر در xfire انلاین هستم البته اگر xfire ندارین موردی نداره یه زمانی قرار بزار هم دیگه رو تو همون hamachi ببینیم این بازی هم با اینکه خیلی معروفه و بسیار زیبا تو ایران زیاد طرفدار نداره
منظور منم همون نسخه اصلی بود.

منظور منم همون نسخه اصلی بود.
وقتی وارد قسمت multilayer میشی online و lan رو داری که باید قسمت lan بری و بعد یکی از افراد host game میشه و نفر بعد تو همون صفحه بازیه ساخته شده رو میبینه و join میکنه.

شما وقتی از صفحه اصلی بازی وارد multiplayer میشی online و lan رو نمیبینی ؟

وقتی وارد قسمت multilayer میشی online و lan رو داری که باید قسمت lan بری و بعد یکی از افراد host game میشه و نفر بعد تو همون صفحه بازیه ساخته شده رو میبینه و join میکنه.

شما وقتی از صفحه اصلی بازی وارد multiplayer میشی online و lan رو نمیبینی ؟
اصلا هیچی نمیاد فقط فیلم نشون میده

اصلا هیچی نمیاد فقط فیلم نشون میده
2 حالت بیشتر نداره یا درست نصب نشده که شما یک باره دیگه بازی رو نصب کن و یا اینکه مشکل از dvd یا cd هستش که گرفتین که اگر با نصب 2باره درست نشد از یک جایه مطمئن بازی رو بگیرید البته روی یک سیستم دیگه هم یک بار تست کنید برای اطمینان

دوستان کسی قصد نداره tals of valor را آنلاین بازی کنه؟(با شبکه همچی)
عزیز من رفتم دنبالش که بازی رو بگیرم که گیر نیاوردم در اولین فرصت که بازی رو گرفتم خبرت میکنم ایشالا تا 1کی 2روز دیگه
کلا الان چند نفر هستن که copmpany of heroes اصلی همون نسخه اول رو دارن که با هم هماهنگ کنیم و بازی کنیم؟

خوب من یه توضیحاتی در مورد انلاین بازی کردن این بازی بدم البته اگر از اول مطالب رو بخونین همه چی دستتون میاد ولی با این حال دوبره توضیحات رو کامل میگم:
اول از همه شما بازی رو نصب میکنین و هیچ patch خاصی هم نمیخواد بریزین برای اینکه نسخه هاتون یکی باشه و مشکلی پیش نیاد حالا نیاز به نرمافزار hamachi دارین این نرم افزار نسخه های مختلفی داره و برای کار ما نسخه 1.0.2.5 بهتره چون من با نسخه جدیدش به یسری مشکل برخورم خوب اینم لینک دانلود این نسخه هماچی(حجم 1mb) :
Code:
http://www.4shared.com/file/Ep45fwPG/HamachiSetup-1025-en.html?cau2=401w
الان که دارم این پست رو میزنم این لینک رو تست کردم مشکلی نداره و اگر نتونستین دانلود کنین بگین لینک دیگه ای بدم.
خوب حالا یه مقدار توضیحات در مورد این نرمازار که خیلی سادست:
4u9tenn.jpg

4v3v681.jpg

این از ابتدای نصب hmachi هستش که براحتی نصب میشه و بعد از نصب :
این صفحه اول برنامه هستش و بقیه تنظیمات رو فقط کافیه به عکس ها نگاه کنین کامل متوجه میشین(سوالی بود در خدمتم)(عکس ها از فروم دارینوس برداشته شده)
4yhlwxu.jpg

66wosx4.jpg

6hh5wdh.jpg
4q5x0ya.jpg

4py7wiv.jpg

4pcvj3n.jpg

6h4egcz.jpg
6ewtnbr.jpg

خوب این تنظیمات اولیه بود حالا شما باید به یک room متصل بشین و یا join کنین بهش که این هم با شکل براتون میزارم :
52qbcch.jpg

از عکس مشخصه که اولی یک room درست میکنه و دومی به room مورد نظر join میکنه شما join رو بزنین
52n3g9l.jpg

حالا شما باید تو قسمت اول اسم اونجایی رو که میخواین بهش وصل شین رو بدین و در جایه دومی pass مورد نظر رو که شما این ها رو وارد کنید که در پایین گذاشتم و نکته اینکه هر دو قسمت حساس به حروف کوچک و بزرگ هستن:
Code:
network name :HCOH3
network pass:123
حالاشما به شبکه ای به نام HCOH3 وصل شدین و تمام، دیگه کار خاصی نمی خواد انجام بدین همینجور که نرم افزار هماچی در حال اجرا هستش بازی رو اجرا کنین به قسمت multiplayer رفته و بعد lan رو انتخاب کنین حالا یک نفر از پایین صفحه host رو انتخاب میکنه و host میشه بعد بقیه در همون صفحه منتظر میمونن تا گیم رو تو اون صفحه ببینن و بهش join بشن فقط اینکه تمام افرادی که میخوان بازی کنن باید توی یک network هماچی حاضر باشن.
هر سوالی و مشکلی بود بپرسین در خدمتتون هستم این id من توی xfire :
katzo

سلام

از راهنمایت ممنونم
من امشب با یکی از بچه ها کمپانی (یک ) رو بازی کردیم خیلی چسبید
میشه کمپانی (3) رو هم به همین روش بازی کرد؟

بابا بی خی آل HAMACHI !!!!!

HAMACHI هم نرم افزار بازی آنلاینه آخه ؟؟؟؟ :biggrin1:

بیاین با GameRanger بازی کنین حاااااالشو ببرین! :biggrin1:

خیلی راحت ، سرعت بالا و از همه مهمتر . . . مفت !!! :biggrin1:

www.GameRanger.com

یه بار با این نرم افزار بازی کنی متوجه میشی که تا الان داشتی عمرتو پای هاماچی میتلفیدی !!! :biggrin1:

= = = = = = = = = = = =

اینم یه آموزش خیییییلی مختصر و مفید!

وقتی نرم افزار رو نصب کردین وارد چنین محیطی میشید که تمام بازی هائی رو که در حال حاضر دارن با این نرم افزار بازی میکنن رو به شما نشون میده! که شما یه سرچ کوچولو میکنید و بازی خودتون رو به راحتی پیدا میکنید!

اینم عکسش . . .

Company_of_Heroes.JPG

الآنو نبین خلوته ، شب یه برو بیائی داره که نگو . . . :biggrin1:

نکته : حتما" از اون ستون بالا گزینه My Games رو انتخاب کنید!

* : در Option نرم افزار هم میتونید بازی هائی که نرم افزار شناسائی نکرده بصورت دستی اد کنید!

تماااامزز . . . :biggrin1:

آخرین ویرایش:
البته دیدم که توی یه تاپیک دیگه جواب دادید. مرسی

حالا روش همون روش قبلی هست دیگه؟ برای کمپانی یک و سه فرقی نمیکنه که؟
نسخه اول و سومی رو با این روش خودم بازی کردم و مشکلی نداره، اگر ID تو Xfire داری بگو که add بکنمت.
از Dr.Trax هم خیلی ممنونم، من با gameranger تو تاپیکی که در مورد بازی generals زده بودین اشنا شدم و دانلودش کردم و یه مقدار باهاش سروکله زدم ولی چون زیاد حس وحالش نبود بعد اون دیگه دنبالش نرفتم، به نظر منم از hamachi بهتر باشه چون هماچی برای بازی نیست ولی این مختص game هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or