خوب من یه توضیحاتی در مورد انلاین بازی کردن این بازی بدم البته اگر از اول مطالب رو بخونین همه چی دستتون میاد ولی با این حال دوبره توضیحات رو کامل میگم:
اول از همه شما بازی رو نصب میکنین و هیچ patch خاصی هم نمیخواد بریزین برای اینکه نسخه هاتون یکی باشه و مشکلی پیش نیاد حالا نیاز به نرمافزار hamachi دارین این نرم افزار نسخه های مختلفی داره و برای کار ما نسخه 1.0.2.5 بهتره چون من با نسخه جدیدش به یسری مشکل برخورم خوب اینم لینک دانلود این نسخه هماچی(حجم 1mb) :
Code:
http://www.4shared.com/file/Ep45fwPG/HamachiSetup-1025-en.html?cau2=401w
الان که دارم این پست رو میزنم این لینک رو تست کردم مشکلی نداره و اگر نتونستین دانلود کنین بگین لینک دیگه ای بدم.
خوب حالا یه مقدار توضیحات در مورد این نرمازار که خیلی سادست:
این از ابتدای نصب hmachi هستش که براحتی نصب میشه و بعد از نصب :
این صفحه اول برنامه هستش و بقیه تنظیمات رو فقط کافیه به عکس ها نگاه کنین کامل متوجه میشین(سوالی بود در خدمتم)(عکس ها از فروم دارینوس برداشته شده)
خوب این تنظیمات اولیه بود حالا شما باید به یک room متصل بشین و یا join کنین بهش که این هم با شکل براتون میزارم :
از عکس مشخصه که اولی یک room درست میکنه و دومی به room مورد نظر join میکنه شما join رو بزنین
حالا شما باید تو قسمت اول اسم اونجایی رو که میخواین بهش وصل شین رو بدین و در جایه دومی pass مورد نظر رو که شما این ها رو وارد کنید که در پایین گذاشتم و نکته اینکه هر دو قسمت حساس به حروف کوچک و بزرگ هستن:
Code:
network name :HCOH3
network pass:123
حالاشما به شبکه ای به نام HCOH3 وصل شدین و تمام، دیگه کار خاصی نمی خواد انجام بدین همینجور که نرم افزار هماچی در حال اجرا هستش بازی رو اجرا کنین به قسمت multiplayer رفته و بعد lan رو انتخاب کنین حالا یک نفر از پایین صفحه host رو انتخاب میکنه و host میشه بعد بقیه در همون صفحه منتظر میمونن تا گیم رو تو اون صفحه ببینن و بهش join بشن فقط اینکه تمام افرادی که میخوان بازی کنن باید توی یک network هماچی حاضر باشن.
هر سوالی و مشکلی بود بپرسین در خدمتتون هستم این id من توی xfire :
katzo