Company of Heroes به صورت online

اقا هر کی علاقه به بازی کردن این بازی(Company of Heroes) داره اینجا اعلام کنه، من خودم این بازیو انلاین بازی کردم حرف نداره خیلی زیبا و از نظر استراتژیکی کامل.:peace:
انلاین بازی کردنش خیلی راحت این چیزارو باید داشته باشین:
1-بازیه Company of Heroes نصب شده.
2-خط adsl 128 به بالا.
3-برنامه hamachi
4-علاقه به این بازی:laughing:

آقا من بيام؟ بازيم خوب نيست رحم كنين ها! در ضمن رم هم كم دارم . كلا سيستم داغونه . البته قبلا تموم كردم جفتشون رو .
اقا قدمت رو تخم چشم ما، 2 دست بازی کنی حرفه ای میشی یادش بخیر یکی از رفقا بود که با هم بازی میکردیم بازیش عالی نبود چون زیاد بازی نکرده بود ، همش هم من میزدم میترکوندمش:laughing: که یکی از همین روزا که داشتم باهاش بازی میکردم انچنان انتقامی گرفت که خدا نسیب گرگ بیابون نکنه دهن مهن مارو اسفالتید:(( هنوز م که باهاش بازی میکنم بد جوری شل و پلمون میکنه.
داداش بیا اینم یوزر با پسوردیه که خودم تو hamachi ردیف کردم:
Code:
user: coh(companyofheroes)
pass: COH
اقا شما از این لینکی که میدم hamachi رو بگیر چون اونی که من اپلود کردم انگار مورد داره:
Code:
https://secure.logmein.com/products/hamachi/vpn.asp?lang=en
مشکلی هم بود در خدمتم;)

از اين يوزر و پس استفاده كنم به جاي نيك نيم يا همون آيدي؟ يا اين يوزر و پس كه دادي مال سرور هست؟

اين كه ميگي اوني كه خودم آپلود كردم خرابه منظورت لينكشه يا خود نرم افزار؟ چون اين يكي اصلا نمياد اما رپيد شير مياد!

اين hamachi كه نسخه 30 روزه هست . چي كارش كنم؟ كرك مرك و اينا هم تو نت پيدا نكردم ...

آخرین ویرایش:
خب . سرور رو ادد كردم . اسم شما دو نفر هم اومد . نميدونم براي شماها اسم من هست يا نه؟ الان دارم كمپاني رو مينصبم . فقط مشكل 30 روزه بودن هنوز هم هست ... بعدش كي مياين بازي؟
من برم يه خورده تمرين كنم يادم بياد!!!!!!!!

بچه ها هرکی که میخواد باگ های بازیش کمتر بشه و یونیت هاش کارامد تر بشن بهتره این پچ رو دانلود کنه که خیلی عالی هست!
دانلود سرورش قابلیت resume داره (یعنی میشه دانلود رو متوقف کرد و بعدا ادامه داد)و خیلی قوی هم هست یعنی با ماکزیمم سرعت میتونید دانلودش کنید البته به جز این باز هم پچ هست ولی فعلا این رو دانلود کنید تا بعد اگه شد با هم بقیش رو هم دانلود میکنیم :دی

لطفا نزارید تاپیک این بازی عالی بره پایین .

خب . سرور رو ادد كردم . اسم شما دو نفر هم اومد . نميدونم براي شماها اسم من هست يا نه؟ الان دارم كمپاني رو مينصبم . فقط مشكل 30 روزه بودن هنوز هم هست ... بعدش كي مياين بازي؟
من برم يه خورده تمرين كنم يادم بياد!!!!!!!!
خوش اومدی، اون 30 روز هم مورد نداره hamachi اینجوریه که 30 روز پرمیوم اجازه میده استفاده کنین به عنوان اینکه تستش کنین که بیشتر هم به درد اونایی میخوره که سرعت های بالا دارن نه ما که تو ایران محدودیت سرعت داریم و بعد از 30 روز اکانت شما معمولی میشه و موردی هم نداره البته روش هایی هم هست که میشه دوباره 30 روز پرمیوم گرفت، بله اسم شما هم هست اینم اضافه کنم که hamachi فقط برای game نیست ولی خوب ما برای game استفاده میکنیم.
شرمنده سرم شلوغ بود، نتونستم دیروز سر بزنم، خوب شما hamachi رو باز کنین هر کدوم که از بچه ها بود باهاش chat کنین و اعلام کنین که میخوایین بازی کنین.

بعد از تلاشهاي فراوان ونصب و اپك كردن hamachi براي 20 بار و كلي ور رفتن به نتورك كانكشن ديشب يه دست زديم! البته مشكل فايروال بود! Nod32 رو پاك كردم درست شد!:biggrin1:
نامردا همچين ريخت سرمون! از زمين و از هوا! دو تا داداش نشست كنار هم! هماهنگ! ميان جلو! :evil::eek:
دست دوم هم به خاطر لگ زياد كيك گشتيم! :biggrin1:

دوستان من یک بازی ساختم

مشخصات:
COH talse of valor
نام بازی: ABCD
پسوورد : 123
نرم افزار برقرار کننده شبکه : Hamachi
user hamachi : coh(companyofheroes)
pass: COH
برای شروع بازی ابتدا بااستفاده از چت همچی هماهنگ کنید​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟